تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 36 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 356

نام تاپيک: اینترنت نامحدود ؟؟ کی و چه موقع ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز اون palsy خودشونه، که کاش داشتن که هیچ وقت قانون بیخود تصویب نکنن
    حداقل املاش رو یاد بگیرن درست بنویسن.

2. این کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

لعنت به دشمن مردم.لعنت به کسی که نمیخواد مردم در آسایش و رفاه باشن.لعنت به کسانی که مردم رو خر فرض میکنن و اینترنت 10 گیگ خارجی و 20 گیگ داخلی رو نامحدود صدا میزنن.
    اخه نامسلمونا در سال 2017 حرف زدن از اینترنت 10 مگابیتشم خنده داره،بعد شما دوباره دارین مارو برمیگردونید به عصر حجر و 256 و 512؟فقط بازی با کلمات.اتصال محور.مصرف منصفانه.
    اقای وزیر نامحترم که برای وزارت نفت برنامه ریخته میخواد تا وزیر نفت نشده اخرین خنجرم به مردم بی گناه بزنه؟بی شرفا 10 گیگ مصرف 2 روز اینستاگرام و تلگرامه این الان مصرف منصفانست؟ دانلودم که تعطیل.
    نمیخواد شماها به فکر مردم باشید مردم با همین سرویسای سره گردنه ایه الان خیلی خوشحالترن تا سرویسای حمایتیه شماها.
    تهرانیا واقعا باید یه کاری بکنن ماکه دستمون کوتاهه کاری نمیتونیم بکنیم.
    من دیگه به حرف یه بنده خدایی ایمان اوردم که گفت تو این مملکت نه اصولگرا داریم نه اصلاح طلب.نه چپ داریم نه راست.نه خوب داریم نه بد.همش بازیه انتخاباته.سر و ته همشون یه کرباسن

4. 5 کاربر از 2_ahmadzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

با این طرح نامحدود و قیمت گزاریشون واقعا ..... به تفکرات پدید آورندگان اینترنت .

6. 2 کاربر از ms1ove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فکر کردید این شبکه ملی چطوری به وجود اومد !!! هر چی بیشنر پول بگیرن شبکه کسترده تر میشه و همینطور فیلترینگ و محدود شدن اینترنت خدا می دونه تا کجا قراره پیش برن این ملت خواب زده رو به این راحتی نمیشه بیدار کرد هنوز زوده جیب هامون هنوز جا داره برای خالی شدن
    هدف و نیتشون از همون اول که اسم اینترنت ملی(خیلی خنده داره که مسئولان یه مملکت 80 میلیونی با ادعای مدیریت جهانی به اینترانت بگن اینترنت) رو اوردن معلوم بود.وقتی که سیستماشون تکمیل شد یه قیچی برمیدارن،همون سیمه بود که هی لنگر کشتی و لنج بهش گیر میکرد و پاره میشد و اینترنت قطع میشد،یادته؟ اونو با دستای خودشون قطع میکنن و میگن به به.ما به ارمانهای اقتصاد مقاومتی و شبکه اطلاعات سوپر مقاومتی رسیدیم!!
    دیگه استکباران جهانی نمیتونن از ما اطلاعات بدزدن.
    هموطنان عزیز از این به بعد از مسنجرهای فوق امن بیسفون و سیفون و سروش استفاده کنید
    از این به بعد عکساتون رو در شبکه اجتماعی شانستاگرام به اشتراک بذارید
    از این به بعد در انجمن های تبیان هشتگ بزنید
    از این به بعد فیلمای ماجرای نیمروز و خاگینه دانلود کنید بجای فیلمای تهاجم هالیوودی و تهاجم فرهنگی
    از این به بعد میخواین لایو شبکه تلویزیونی ببینید؟ شبکه افق که هست.بهترین شبکه دنیا.شبکه خارجی واس چیتونه؟استکبار جهانی میخواد مغزتون رو شست و شو بده.

تا فردا حرف دارم بنویسم ولی خودم حوصلشو ندارم فقط میگم که سلام کره شمالی ما داریم می اییم

8. 5 کاربر از 2_ahmadzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستم که تو صبانت کار میکنه میگفت از 10 یا 15 روز دیگه قراره سرویسها جدید به اصطلاح نامحدود جایگزین سرویسهای فعلی بشه برای جذب مشتری هم فقط روی قیمت مودم و مدت سرویس 6 ماهه و یکساله میتونن تخفیف بدن

10. 2 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

اگر بعد از مصرف 10-30گیگ بخوان محدود کنن
    دیگه عملا فاتحه ما دانلودرها تلاوت شده
    ماهی 600-700گیگ کجا !!!! 30گیگ کجا
    700 گیگ؟!
    شما اگه هر روز 3 تا فیلم نگاه کنی و هر فیلم هم 3 ساعت باشه میشه 9 ساعت. هر فیلم هم 3 گیگ باشه میشه 9 گیگ در ماه میشه 270 گیگ..!
    شما چی دانلود میکنی که میشه 700 گیگ؟ شک ندارم 500 گیگش رو فقط هدر میدی و هرز مصرف میکنی. من حتی دیدم آدمایی که شب تا صبح فیلم دانلود میکنن. صبح همون فیلم رو پاک میکنن و فردا شب دوباره دانلودش میکنن.
    الکی که به ما نمیگن ایرانی... یه چیزی توش هست.!

فکر نمیکنی به خاطر امثال شماها این کارارو میکنن؟ اونوقت معترض هم هستی؟!

700 گیگ رو اگه به ازای هر فیلم 4 گیگ حساب کنیم میشه 175 فیلم. یعنی هر روز 6 فیلم. هر فیلم 3 ساعت میشه 18 ساعت. یعنی شما در روز 18 ساعت فیلم نگاه میکنی؟!
    اصلا فرض مثال که نگاه میکنی. خوب بخر. چرا مفتی؟! یعنی همش رو بایستی مفتی نگاه کنی؟!

روزی که یارانه ها رو از روی اقلام قطع میکردن من راضی بودم. چون از اون یارانه چیزی گیر من نمیومد. همش میرفت تو باک بنزین امثال شماها که روزی 100-150 لیتر بنزین 100 تومنی رو واسه عشق و حال خودشون مصرف کنن و آخرش هم دولت بیاد به ما بگه که سوبسید میدیم بهتون. حالا هم ناله همون آدمایی که مفت خوری میکردن در اومده. به حال ما هیچ فرقی نکرده.

قضیه اینترنت هم همینه. درد و ناراحتیش فقط واسه شماهاست.. به حال ما هیچ فرقی نمیکنه. ماهی 4-5 گیگ واسه ما کافیه.

من راضیم از اینکه اینترنت نامحدود رو قطع کنن.
    اگر فرهنگ درست استفاده کردن از منابع رو بلد بودین الان حال و روزتون این شکلی نبود.
    Last edited by siava5h; 01-08-2017 at 12:45.

12. 4 کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستم که تو صبانت کار میکنه میگفت از 10 یا 15 روز دیگه قراره سرویسها جدید به اصطلاح نامحدود جایگزین سرویسهای فعلی بشه برای جذب مشتری هم فقط روی قیمت مودم و مدت سرویس 6 ماهه و یکساله میتونن تخفیف بدن
    دوستتون نگفتن قراره برای مشترکین قدیمی چیکار کنن؟
    سرویسهای اونا تمدید میشه یا مجبورشون می کنن این سرویس های آشغال رو بخرن؟
    اگه براتون امکانش هست ازشون بپرسین.
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

این احمقا که می خوان ملی کنن نمی دونن ملی در کار نیست و کلا از بین می ره.کل سایتای ایرانی تقریبا تشکیل شده از 99 درصد اطلاعات کپی شده و دزدی.نمونش اپارات.مثل دزدا می رن کلیپ های یوتوب رو می ذارن با کیفیت بسیار بدتر.وقتی دیگه دسترسی نداشته باشن به یوتوب و ... 99 درصد به اصطلاح محتوا از بین می ره و دیگه نه اینترنتی هست نه اینترانتی

15. این کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

700 گیگ؟!
    شما اگه هر روز 3 تا فیلم نگاه کنی و هر فیلم هم 3 ساعت باشه میشه 9 ساعت. هر فیلم هم 3 گیگ باشه میشه 9 گیگ در ماه میشه 270 گیگ..!
    شما چی دانلود میکنی که میشه 700 گیگ؟ شک ندارم 500 گیگش رو فقط هدر میدی و هرز مصرف میکنی. من حتی دیدم آدمایی که شب تا صبح فیلم دانلود میکنن. صبح همون فیلم رو پاک میکنن و فردا شب دوباره دانلودش میکنن.

700 گیگ رو اگه به ازای هر فیلم 4 گیگ حساب کنیم میشه 175 فیلم. یعنی هر روز 6 فیلم. هر فیلم 3 ساعت میشه 18 ساعت. یعنی شما در روز 18 ساعت فیلم نگاه میکنی؟!
    اصلا فرض مثال که نگاه میکنی. خوب بخر. چرا مفتی؟! یعنی همش رو بایستی مفتی نگاه کنی؟!

روزی که یارانه ها رو از روی اقلام قطع میکردن من راضی بودم. چون از اون یارانه چیزی گیر من نمیومد. همش میرفت تو باک بنزین امثال شماها که روزی 100-150 لیتر بنزین 100 تومنی رو واسه عشق و حال خودشون مصرف کنن و آخرش هم دولت بیاد به ما بگه که سوبسید میدیم بهتون. حالا هم ناله همون آدمایی که مفت خوری میکردن در اومده. به حال ما هیچ فرقی نکرده.

قضیه اینترنت هم همینه. درد و ناراحتیش فقط واسه شماهاست.. به حال ما هیچ فرقی نمیکنه. ماهی 4-5 گیگ واسه ما کافیه.

اگر فرهنگ درست استفاده کردن از منابع رو بلد بودین الان حال و روزتون این شکلی نبود.
    بنده خدا نوشته که دانلودر هست یعنی کارها و سفارشهای دانلود رو انجام میده ننوشته که ماهی 700 گیگ فیلم دانلود میکنه و نگاه میکنه

17. 8 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

700 گیگ؟!

حالا ماهی ۷۰۰ گیگ نه ، اما حداقل باید ماهی ۱۰۰ گیگ رو به هر کاربر بدن ، من خودم اصلا فیلم دانلود نمیکنم ، اما مصرف روزانه ام حدود ۳-۴ گیگه ، (بیشترش تماشای ویدیو آنلاین از یوتیوب و چندتا سایت دیگه ، همینطور پخش آهنگ اسپاتیفای)
    شما مصرف اینترنت تون کمه ، دلیل نمیشه که همه اینطور باشن.
    الان اینترنت بیشتر محتوای چند رسانه ای هست ، چه بخواهیم چه نخواهیم مصرف بالا ،و با این حجم هایی که میدن ، هیچ کاری نمیشه کرد.

19. 7 کاربر از A-L PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •