دوستان بارسایی عزیز بابا ظرفیت داشته باشید
من هنوزم موبایلم خاموشه.
دوستان تسلیت.... من که دیشب موبایلم رو خاموش کردم از دست این بارساییای بی ظرفیت :( :(![]()
دوستان بارسایی عزیز بابا ظرفیت داشته باشید
من هنوزم موبایلم خاموشه.
دوستان تسلیت.... من که دیشب موبایلم رو خاموش کردم از دست این بارساییای بی ظرفیت :( :(![]()
وجدانا فاصله داور با توپ رو ببینید !!
کمتر از 5 متره فکر کنم !
بجز اینکه خودشو به خواب زده باشه
شانس آوردیم گاز نگرفت !
خلاصه بازی دیشب !
Last edited by albertxx; 24-12-2017 at 19:58.
هیج فرقی نمی کرد
دو صفر
یا
سه صفر
فرستاده شده از WAS-LX1Aِ من با Tapatalk
اصلا مشخص نیست اکانت هواداری رئال عکسو فتوشاپ کرده
در مورد بیرون رفتن یا نرفتن توپ (که گل سوم دقیقه 93 بود و هیچ تاثیری نداشت) فقط با دوربین لب خط میشه نظر قطعی داد
داور صحنه هایی که میتونست بارسا رو به گل اول برسونه یا رئال رو زودتر 10 نفره کنه خیلی هوای رئالو داشت
آنخل دی ماریا عکس های پیروزی بارسلونا در ال کلاسیکو را لایک کرد
دی ماریا احتمالا باید منتظر واکنش هواداران رئال مادرید در بازگشت او به سانتیاگو برنابئو باشد. پاری سن ژرمن در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا باید به مصاف کهکشانیها برود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتی رکورد عجیب سرخیو راموس برابر بارسلونا
راموس تنها بازیکنی هست که در شکست های رئال مادرید در ال کلاسیکو با 1 گل، 2 گل، 3 گل، 4 گل، 5 گل و 6 گل حضور داشته تا از این حیث دارای رکورد بسیاری بدی در مقابل رقیب دیرینه باشد.
عجیب ولی واقعی؛ مسی و فتح برنابئو با قدم زدن!
نشریه ال پریودیکو در گزارشی مربوط به ال کلاسیکو فاش ساخت که مسی در برنابئو 83 درصد زمان بازی در حال قدم زدن بوده است.
La Liga - Paulinho 7 Goals
رکورد پرز در خرید بازیکن شکسته شد
.
صفحه اول روزنامه های امروز اسپانیا
رئال شب گذشته مقابل سلتاویگو متوقف شد تا حالا با یک بازی کمتر، 16 امتیاز با صدرنشین یعنی بارسلونا فاصله داشته باشد.
روزنامه مارکا چاپ مادرید با تیتر " 16 امتیاز تا بارسا" به تساوی شب گذشته رئال و اختلاف 16 امتیازی این تیم با بارسلونا اشاره دارد.
روزنامه اسپورت نیز به اختلاف 16 امتیازی بارسا و رئال پرداخته و تیتر زده "خداحافظ مادرید، خداحافظ"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)