چون بالاخره از همین مسیرا باید عبور کنه با اینتفاوت که دیگه محتواش قابل خوندن نیست برای فیتیله. البته ممکنه گاهی کمی کمتر یا بیشتر بشه
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
چون بالاخره از همین مسیرا باید عبور کنه با اینتفاوت که دیگه محتواش قابل خوندن نیست برای فیتیله. البته ممکنه گاهی کمی کمتر یا بیشتر بشه
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
زنگ زدم ۲۰۲۰ گفتن سرویس ftthفعلا در مشهد برای خیابان های عارف وپرستار قابل واگذاریه بعد مجدد زنگ زدم هزینه تجهیزات چقده گفتن فیبر تو مشهد نیومده بعد برای بار سوم زنگ زدم گفتن. هزینه تجهیزات فلان تومانه اما فقط تهران فیبر اومده مشهد باید برید فلان جا درخاست بدین
این مخابرات چرا هر اپراتورش یکجور حرف میزنه چرا هیچکی اطلاعات درست نمیده؟؟
فرستاده شده از Lenovo K50-T5ِ من با Tapatalk
سلام دوستان
به نظرم همه داریم خیلی عجله میکنیم خود مخابرات هم نمیدونه فیبر نوری چیه و اصلآ چرا داره این سرویس رو ارائه میده بعد ما میخوایم بریم ازشون سرویس بگیریم فعلآ بزارید 2 ماه بگذره .چون هنوز فکر نکنم مودم هم داشته باشن اگر هم باشه خیلی گرونه اکثر پرسنل مخابرات از این سرویس بی اطلاع هستن اجازه بدید به صورت کامل این سرویس برای خود مخابرات تعریف بشه بعد شروع به گرفتن سرویس کنیم چون همین تماس گرفتن ها خودش احتمال داره باعث گرون شدن سرویس ها بشه.
اصلا کسی تونسته این سرویس رو تا حالا از مخابرات بگیره ؟ یعنی همین الان در حال استفاده ازش باشه ؟
به نظر من اینها اگر واقعا می خوان ملت تشویق بشن و برن سمت این تکنولوژی باید تمام هزینه های راه اندازی اش رو برای مشترک صفر کنن در غیر این صورت حالا حالا باید این تکنولوژی خاک بخوره البته اگر واقعا توی همه مراکز منتخب داشته باشن! به نظر من که دروغی بیش نیست و توی تک و توک مراکز مخابراتی شاید اومده باشه و تا بخواد به فرض توی همه مراکز مخابراتی تهران بیاد شاید بیش از یک سال زمان ببره
این تبلیغات الانشون هم فقط جنبه بازار گرمی داره تا ذهن مشترک رو اماده کنن و بگن ما همچین چیزی داریم
دوست گرامی شما که وارد هستی ، آیا راهی هست که dpi ایران را بشه دور زد ؟ من تحقیقات اندکی در این مورد داشتم از سایت های آشیانه و گرداب و منابع انگلیسی و این جور که فهمیدم ، dpi فرای بحث vpn و فیلترینگ هست و بیشتر برای جاسوس گرفتن و خلاف های سنگین استفاده میشه . شما که وارد هستی میتونی بیشتر توضیح بدی شاید من بهتر بفهمم ؟!
tracert هم که گفتید کردم ، همیشه به لوپ 14 که میرسه تایم اون میده . معنی ش چیه ؟ و آیا راهی هست که از اون مسیر هایی که پینگ کمتره بشه رفت ؟!
با تشکر از شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو قسمت نظرات اون علی را داشته باش ، که میگه همش vdsl ه و اون باکس تقسیم فیبر قیمت اش 1 میلیون تومانه !
مردم برای کل کل کردن و اثبات حرف خودشون چه چیزا که نمیگن !![]()
والا من با داخل کشور هم پینگم خوب نیست با بانک ملت و دیجی کالا پینگ کردم تقریبا 80 ه ... نه 30
شما که واردی من tracert کردم ولی خیلی دستگیرم نشد به نظر میرسه یه مسیر هایی هست که پینگ کمتر ه و یه مسیرهایی که پینگ همونقدر هست که اکثر کاربرا تو ایران دارن . و به لوپ 14 که میرسه تایم اوت میده ؟ حالا جوری میشه از این اطلاعات استفاده کرد دوست گرامی ؟
اون حرفی هم که زدم همش سر سری نبود . من خودم مثلا یه آنتن 4g برای مودم ایرانسل گرفتم سیگنال که فول میده پینگم تا همون شیراز هست 28 ! حالا شما فرض کن به جای ارتباط دکل تا دکل همش از اینجا تا مرکز مخابراتی فیبر بود ....
طی تماس تلفنی با ۲۰۲۰ هزینه راه اندازی ftth از مخابرات تا دم مونه مشترک زیر ساختش ۱۵ میلیون تومان در میاد تازه با نرخ دولتی مخابرات پس اینقد بزارین بگذره اینقد بزارین مخابرات تبلیغات کنه وکسی نخره که خودشون اخر بیان زیر ساختشو محیا کنن
وظیفه مخابراته که زیرساخت درست کنه، پول میگیره برای همین.
والا من زنگ زدم مخابرات مشهد میگه ۱۹ نفر باید جمع بشن درخاست بدن وگرنه ۱۵ میلسون تومان هزینشه اگر بخای شخصا ادغام کرد اخه من موندم اینا فیبر اوردن وقتی هنوز زیر ساختش اماده نیست چرا دارن میفروشن؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)