تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 17 اولاول ... 391011121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 167

نام تاپيک: عبور ۱۳ میلیون ایرانی مجرد از سن ازدواج!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

من منظور ساسان رو فهمیدم. ساسان منظورش اینه که آدم تا وقتی که دستش به دهنش نرسیده نباید بره دنبال همسر که 1 نفر دیگه رو هم بدبخت کنه.

و کل بحث شما با ساسان لازم نیست. سوئ تفاهم شده.یعنی سوئ برداشت شده از سمت کاپتان آمریکا.

ساسان خیلی روشن گفت تا وقتی بیکاری نرو دنبال همسر زندگی خرج داره همدیگرو بدبخت نکنید.

منظور ساسان این بود وقتی کار داشتی و درآمد داشتی برو دنبال جنس مخالفامیدوارم منو ببخشید که دخالت کردم اما دوست داشتم سوئ تفاهم رو رفع کنم من کوچیک همه کاربران انجمنم

2. 4 کاربر از سعید سیستم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گرامی طرفت رو بشناس اول این دخترایی که مثال زدی زن زندگی نیستند (برای اینکه به زن ستیزی متهم نشم بله مردهای اینجوری هم هستند) زنی که اهل زندگی باشه شما و زندگیش رو می کشونه بالا.
    من خودم قبلا زندگی مجردی داشتم با خونه مجردی و ماشین خارجی (منطقه ازاد) از صبح تا شب و شب تا صبح خوشگذرونی هر مدلی که فکرش رو کنی مسافرت خارجی سالی چندبار داشتم. الان عقد کردم فعلا مستاجر و ماشین هم یه پراید دارم شاید بگید زندگیم از لحاظ مالی بهتر نشده ولی خودم که می‌بینم پتانسیل الان خودم رو (و نه صرفا ظاهر زندگی رو) خیلی از اون موقع جلوتر هستم قسمت زیادیش هم مدیون همسرم هستم اینه که میگم شخص مناسب خیلی مهمه.
    امیدوارم خوشبخت بشید بله طرف مقابل خیلی مهمه و اما فوق العاده قوق العاده کمه

4. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

......................................
    دوست عزیز سلام

اسلامی و مذهبی نیگا کردن به مسئله اصلا درست نیست.

همین کشورهای اروپایی رو که مثال زدین، خوب همینها با کاهش جمعیت تونستند به حد قابل قبولی از رفاه عمومی بتونند برسن.
    در تفکرات اسلامی ، رفاه عمومی از کمترین اهمیت برخورداره !!! ما معتقدیم زندگی اگه چالش نداشته باشه بی مزه میشه در حقیقت بهشت جای آسایش و رفاهه و زندگی دنیوی جای سختی ها و آزمایشات خداوند هستش !!!

6. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

در تفکرات اسلامی ، رفاه عمومی از کمترین اهمیت برخورداره !!! ما معتقدیم زندگی اگه چالش نداشته باشه بی مزه میشه در حقیقت بهشت جای آسایش و رفاهه و زندگی دنیوی جای سختی ها و آزمایشات خداوند هستش !!!
    ..................................
    خوب بله

مشکل از همین جا سرچشمه میگیره، باید جهان بینی خودمون رو نسبت به دنیا عوض کنیم

دقیقا یه چرخش 180 درجه ای نیازه

و گرنه تا آخر مجبوریم با این مشکلات همراه باشیم
    Last edited by donnie yen; 13-11-2016 at 15:47.

8. این کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

من یه چیز دیگه بگم برم ...

شما فکر کنید در خانواده ای 1 پسر و 1 دختر وجود داره! تمام افراد این خانواده در برابر هم مسئول هستن و حالا فکر کنید پسر خانواده معتاد بشه ... از نظر روشنفکرها انسان آزاده هر کاری کنه و این فرد معتاد چه آسیب هایی به این خانواده میزنه؟ اون روشنفکرها بیان جواب بدن آیا این پسر خانواده حق داشته زندگی اعضای دیگه خانواده رو تحت شعاع قرار بده؟

یا دختر خانواده ... اونجوری که افراد روشعنفکر توی این تاپیک میگن دختر حق داره بدون توجه به اعضای دیگر خانواده بره بده ... حالا اگه این دختر باتوجه به حق آزادیش شغل شریف تن فروشی رو انتخاب کنه یا حتی بدتر مجانی بره زیر این و اون تاثیرش آیا کمتر از اعتیاد اون پسر خانواده هست؟

امیدوارم نگید اعتیاد جزء آزادی های شخصی به حساب نمیاد اما دادن آزادی شخصیه ...

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من یه چیز دیگه بگم برم ...

شما فکر کنید در خانواده ای 1 پسر و 1 دختر وجود داره! تمام افراد این خانواده در برابر هم مسئول هستن و حالا فکر کنید پسر خانواده معتاد بشه ... از نظر روشنفکرها انسان آزاده هر کاری کنه و این فرد معتاد چه آسیب هایی به این خانواده میزنه؟ اون روشنفکرها بیان جواب بدن آیا این پسر خانواده حق داشته زندگی اعضای دیگه خانواده رو تحت شعاع قرار بده؟

یا دختر خانواده ... اونجوری که افراد روشعنفکر توی این تاپیک میگن دختر حق داره بدون توجه به اعضای دیگر خانواده بره بده ... حالا اگه این دختر باتوجه به حق آزادیش شغل شریف تن فروشی رو انتخاب کنه یا حتی بدتر مجانی بره زیر این و اون تاثیرش آیا کمتر از اعتیاد اون پسر خانواده هست؟

امیدوارم نگید اعتیاد جزء آزادی های شخصی به حساب نمیاد اما دادن آزادی شخصیه ...
    ..................................................
    فکر کنم تایپک رو اشتباه اومدین
    تا اونجایی که من یادم می آد کسی در طول صفحات این تایپک
    نه پسری رو به معتاد شدن تشویق کرده و نه دختری رو به تن فروشی

عنوان تایپک هست : "عبور 13 میلیون ایرانی مجرد از سن ازدواج"

کل بحث این بوده که چرا کشور عزیزمون به این وضعیت رسیده که این همه مجرد که سن ازدواجشون گذشته تو مملکت داریم
    و دلایلش چیه که افراد نمیخوان ازدواج کنن یا مباحث مربوط به این نوع مسائل و مشکلات

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

..................................................
    فکر کنم تایپک رو اشتباه اومدین
    تا اونجایی که من یادم می آد کسی در طول صفحات این تایپک
    نه پسری رو به معتاد شدن تشویق کرده و نه دختری رو به تن فروشی

عنوان تایپک هست : "عبور 13 میلیون ایرانی مجرد از سن ازدواج"

کل بحث این بوده که چرا کشور عزیزمون به این وضعیت رسیده که این همه مجرد که سن ازدواجشون گذشته تو مملکت داریم
    و دلایلش چیه که افراد نمیخوان ازدواج کنن یا مباحث مربوط به این نوع مسائل و مشکلات
    نه چند صفحه پیش یه سری گفتن دختری که تو یه خانواده زندگی میکنه اگه بره بده به خودش مربوطه و به خانواده و برادر و پدر ربطی نداره. حالا سوال من اینه که اگه پسر خانواده هم بخواد از همین آزادی بی حد و مرز استفاده کنه و بره سمت مواد مخدر بازم حتما به خانواده ربطی نداره؟ این دیگه چه مدلشه؟

نه مسلمونم نه مسیحی اما اصلا تو کتم نمیره دختری زناکار تو یه خانواده زندگی کنه و اعمالش به کسی ربطی نداشته باشه.
    Last edited by تانکر; 12-01-2017 at 19:42.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت

پيش فرض

نه چند صفحه پیش یه سری گفتن دختری که تو یه خانواده زندگی میکنه اگه بره بده به خودش مربوطه و به خانواده و برادر و پدر ربطی نداره. حالا سوال من اینه که اگه پسر خانواده هم بخواد از همین آزادی بی حد و مرز استفاده کنه و بره سمت مواد مخدر بازم حتما به خانواده ربطی نداره؟ این دیگه چه مدلشه؟

نه مسلمونم نه مسیحی اما اصلا تو کتم نمیره دختری زناکار تو یه خانواده زندگی کنه و اعمالش به کسی ربطی نداشته باشه.
    ...............................................
    این نوع مسائل ریشه در فرهنگ و باور هر انسانی جای دارند
    هر انسانی واسه خودش یه خط فکری داره، به کسی نمیشه گفت که نباید این کار رو بکنی یا نکنی.

منظور دوستان در کل این بوده که وقتی دختری از پسری خوشش می یاد و میخواد باهاش زندگی کنه، نباید اجازش دست پدر و برادرش باشه، این مورد رو به اون شکل بیان کردن دوستان
    و میگن که خودش برای خودش تصمیم بگیره، کلا دختران و زنها مایملک ما مردان که نیستند.

یه جورایی هم ماها نمی تونیم برای دیگران نسخه پیچی کنیم که خود فروشی بکنند یا نه، هر عکس عقل داره، شعور داره و بر اساس اون کاراش رو تنظیم میکنه.

نه مسلمونید و نه مسیحی؟ پس به چه چیزی اعتقاد دارین؟
    شما 100 درصد آدم مذهبی هستین، چون این کلمه ی زناکار در ادیان مختلف به کار گرفته میشه.
    و گرنه در ایدئولوژی های غیر دینی این کلمه جایی نداره
    Last edited by donnie yen; 12-01-2017 at 20:07.

13. 3 کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

نه مسلمونید و نه مسیحی؟ پس به چه چیزی اعتقاد دارین؟
    شما 100 درصد آدم مذهبی هستین، چون این کلمه ی زناکار در ادیان مختلف به کار گرفته میشه.
    و گرنه در ایدئولوژی های غیر دینی این کلمه جایی نداره
    به خدا اعتقاد دارم اما مسلمون یا مسیحی و کلا مذهب خاصی ندارم.

منظورم از زنا رابطه جنسی خارج از اخلاق و انسانیت بود. اما به آزادی بیش از حد هم اعتقاد ندارم اصلا چون انسان بوزینه ای سرکشه مگر اینکه خلافش ثابت بشه. قبلا هم گفتم اگه قرار هست آزادی باشه باید واسه همه باشه نه فقط آزادی زیر شکم. یکی مثل من ماشین بازه دوست داره با سرعت زیاد رانندگی کنه اما آزادی نیست ... یا خیلی کارهایی که دوست دارم انجام بدم اما حتی تو آمریکا هم آزادیش نیست! تو آمریکا فقط فساد جنسی آزاده تو بقیه موارد از ایران سختگیر تره ...

هر عکس عقل داره، شعور داره و بر اساس اون کاراش رو تنظیم میکنه.
    متاسفانه اینطور نیست. کمتر کسی عقل و شعور داره اگه اینجوری بود که دنیا انقدر داغون نمیشد. این همه جرم و جنایت همه از سرکشیه موجودی به اسم انسانه.
    Last edited by تانکر; 12-01-2017 at 20:50.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

به خدا اعتقاد دارم اما مسلمون یا مسیحی و کلا مذهب خاصی ندارم.

منظورم از زنا رابطه جنسی خارج از اخلاق و انسانیت بود. اما به آزادی بیش از حد هم اعتقاد ندارم اصلا چون انسان بوزینه ای سرکشه مگر اینکه خلافش ثابت بشه. قبلا هم گفتم اگه قرار هست آزادی باشه باید واسه همه باشه نه فقط آزادی زیر شکم. یکی مثل من ماشین بازه دوست داره با سرعت زیاد رانندگی کنه اما آزادی نیست ... یا خیلی کارهایی که دوست دارم انجام بدم اما حتی تو آمریکا هم آزادیش نیست! تو آمریکا فقط فساد جنسی آزاده تو بقیه موارد از ایران سختگیر تره ...

من نمیدونم بحث سر چیه. فقط این تعریفت از آزادی یکم مشکل داره.
    اینکه تو میخوای آزادانه بدون محدودیت سرعت رانندگی کنی، اونجاش مساله داره که حتما همراه خودت چند نفر دیگه رو خواهی کشت. تو حق دیگران ضایع کردی. این چیزی نیست که هیچ جامعه ای به عنوان آزادی بخوادش. مثلا بگیم آقا دیگه صف وای نستا، آزادی. خب حق بقیه ضایع میشه. یا اصلا تو آزادی با چاقو بزنی همه رو بکشی. به این میگن آزادی؟[emoji2]
    اما اونی که بهش میگی ازادی زیر شکم و فساد جنسی، اون چیزی که مثلا تو امریکا وجود داره، هر دو نفر با رضایت خودشون میتونن با هم رابطه داشته باشن. اینجا حق کسی ضایع نمیشه. اینجا کسی کسی رو نکشته. کسی ناراضی نیست. اصلا شاکیه کیه این وسط؟
    این دو موضوعی که مطرح کردی هیچ ربطی به هم ندارن.
    این دیدگاهت از کجا میاد خدا میدونه.
    Last edited by afshin b; 12-01-2017 at 22:41.

16. 4 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •