تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 91 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 909

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 96 - 1395

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

طاهری مصاحبه جالبی داشته با روزنامه پیروزی ...
    بخش هایی از مصاحبه که طاهری رو از مدیران قبلی اندکی متمایز می کنه :

در حالی که پرسپولیسی ها از فصل گذشته همکاری خود را با سامانه هواداری آغاز کرده اند، سازمان لیگ نیز در این فصل سامانه دیگری را تحت عنوان سامانه هواداری تیم های لیگ برتری معرفی و در بازی های لیگ به تبلیغ آن می پردازد. مساله ای که مشکلات زیادی برای باشگاه ها، خصوصا پرسپولیس، استقلال و تراکتورسازی به وجود آورده است.

با این حال علی اکبر طاهری با انتقادی تند نسبت به این مساله واکنش نشان داده و در بخشی از صحبت های خود با روزنامه پیروزی گفته: من برای نماینده مجلس شدن به پرسپولیس نیامده ام و نمی خواهم از اینجا به شغل و منصبی برسم. پس ابایی از جنگیدن برای پرسپولیس ندارم. مگر می شود بگذارم حق پرسپولیس و هوادارانش پایمال کنند؟ تا اینجا خیلی اتفاقات افتاده اما اصلا کوتاه نیامده ام و پیگیر حق و حقوق پرسپولیس هستم. کاری که شهبازی در مورد کنعانی زادگان و رضاییان کرد قطعا حق و حقوق پرسپولیس را نشانه گرفته بود و ما هم با همه وجود مقابل آن ایستاده ایم و پیگیرش هستیم. قانون را نادیده نمی گیریم و توقع داریم دیگران هم تابع باشند.
    وی ادامه داد: هیچ مشکلی با سامانه هواداری تیم ملی نداریم و آن را اگر تبلیغ کنند ما هم در این سامانه مشارکت می کنیم چون همگی عاشق تیم ملی هستیم. اما با سامانه هواداری لیگ برتر لیگ برتر مشکل داریم و آنها هم باید تیم های تحت پوشش خود را در این سامانه مشخص کنند تا کارشان را قانونمند باشد و برای ما مشکل ساز نشود. من این حرکت سازمان لیگ را اینطور می بینم که آنها می خواهند در استادیوم شعار مرگ بر پرسپولیس و هوادارانش را پخش کنند و تا در باشگاه پرسپولیس هستم اجازه چنین کاری را نمی دهم.
    علی اکبر طاهری در ادامه صحبت هایش گفت: دوستان خیلی راحت این طرف و آن طرف گفتند طاهری و گودرزی می خواهند فوتبال را در دست خودشان بگیرند و دوستی من و وزیر را بهانه خود برای تخریب عملکرد ما قرار دادند. من اما تمام توان خود را به کار گرفتم تا مشکلات مالی این تیم و سایر تیم های پرطرفدار که سال هاست بلای جان فوتبال ما شده را حل کنیم که این هم شده بلای جان ما! نمی دانم چرا دوستی من و گودرزی برای عده ای اینقدر مساله ساز شده است.

==============================

پرسپولیسی ها از میانه فصل گذشته توانستند با عقد قراردادی با یکی از حامیان خود بسیاری از مشکلات مالی را به کمک همکاری هواداران شان برطرف کنند و شرایط مناسبی را نسبت به فصول گذشته تجربه کنند. اما با این حال همچنان گفته می شود مشکلات مالی این باشگاه پابرجاست. علی اکبر طاهری در گفتگویی با روزنامه پیروزی در این باره گفته: زمانی که مسوولیت این باشگاه را قبول کردم با مشکل مالی مواجه بود و در دریایی از بدهی در حال غرق شدن بود. ابتدا از بزرگان پرسپولیس کمک گرفتم و از آقای پروین خواستم تا پیشکسوتان را دور هم جمع کرده و راهکار ارائه دهند. به این راهکار رسیدیم که باید راه را برای کسانی که قصد سرمایه گزاری در این بخش دارند، باز بگذاریم و آنها را شریک اقتصادی کنیم. از همه حتی آقایان قلعه نویی و فتح الله زاده نیز مشورت گرفتیم و دیدار کردیم. سرپرست موفق این روزهای پرسپولیس کار خود برای برطرف کردن مشکلات را با قرض گرفتن آغاز کرد و از صندوق پیشکسوتان و قهرمانان قرض گرفت و مسیر درآمدزایی را نیز دنبال کرد. او بابت اینکه در برهه ای با ارائه شماره حساب باشگاه به هواداران با انتقاد نیز مواجه شده بود اشاره کرد و این مساله که حرکت شان باعث شده بود تا پیشکسوتان هم انتقاد داشته باشند و اعلام کنند باشگاه دست گدایی به سمت مردم دراز کرده است. طرحی که اعلام می کند تنها 70 میلیون ورودی به حساب باشگاه داشته بود.
    با این حال این مساله پیش زمینه ای شد تا آنها به طرح مدنظر خود دست یابند و با همکاری اسپانسر اکنون بیشتر مشکلات را برطرف کنند: طرح ما اصلا این نبود که از مردم به آن شکل بخواهیم پول بدهند. ما طرح دیگری داشتیم که بعدا اجرایی شد و نتیجه اش برای خیلی ها باورنکردنی بود. ما با اسپانسر به این توافق رسیدیم که مردم را در طرح مشارکت دهند و انگیزه آنها را با روش های اصولی و واقعی برای این کار بیشتر کنند. خط به خط قرارداد را بررسی کردیم که سر پرسپولیس و هوادارانش کلاه نرود. اینطور شد که تعادل بسیار خوبی میان درآمد و هزینه برقرار شد. آنقدر طرح خوب بود که استقلال و تراکتورسازی نیز ترغیب شدند. در حال حاضر پرسپولیس با دو اسپانسر خدمات موبایل همکاری نزدیک دارد. ابتدا 3090 که درآمد ناشی از سود ارسال پیامک های هواداری را به پرسپولیس و استقلال می دهد و دیگری *730 که اخیرا قرارداد خود را با سرخپوشان رسمی کرده و در طرحی به نام شارژ هواداری به این باشگاه پول می رساند.

================================

حسین هدایتی که در مقطع نقل و انتقالات کمک بزرگی به پرسپولیس کرد در بحث بازگشت رضاییان به این تیم با انتقاداتی از سوی علی اکبر طاهری مواجه شد. حسین هدایتی که در این مدت با عنوان هوادار متمول توانسته بخش زیادی از مشکلات مالی پرسپولیس را برطرف کند، بعد از بازگشت رامین رضاییان به تهران در تماسی با برانکو ایوانکوویچ از او می خواهد با توجه به اینکه در بحث فسخ قرارداد او پرداختی به باشگاه ترکیه ای داشته، شرایط بازگشت او به تیم را فراهم کند. مساله ای که به ادعای طاهری با واکنش برانکو همراه شده تا او از بازگرداندن رضاییان منصرف شود.
    علی اکبر طاهری در این باره به روزنامه پیروزی می گوید: ما با اصل ماجرا مشکلی نداریم و هدایتی هواداری است که به تیم کمک می کند و ما نیز علاقه داریم از این کمک بهره ببریم و این وظیفه ماست از کمک های او برای تقویت تیم سود ببریم. هر کمکی هم صورت گرفته رسید آن در اختیارشان گذاشتیم تا حرف و حدیثی به وجود نیاید اما حرف ما این است که این نوع کمک باید از طریق باشگاه انجام شود. پول باید به چرخه مالی باشگاه وارد شود و بعد از آن صرف امور شود. اتفاقی که اکنون نیفتاده است و همین مساله باعث بازگرداندن کمک 30 هزار دلاری شان از به اوکراین توسط ایشان شد.
    وی ادامه داد: اجازه نمی دهم کاری در پرسپولیس انجام شود که در چارچوب باشگاه نیست. در همین ماجرای رامین رضاییان که امروز با مشکلاتی مواجه شده شاهد تماس های مختلفی هستم اما همه چیز باید از داخل باشگاه هدایت شود. سه روز قبل آقای هدایتی با برانکو تماس گرفته و گفته هزینه کرده تا فسخ قرارداد رامین انجام شود. اما همین تماس باعث شد تا برانکو به او بگوید این موضوع را فراموش کند. خب چنین اتفاقی نمی تواند نتیجه خوبی برای پرسپولیس و یا حل مشکلات داشته باشد.

2. 10 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

جریمه نقدی برای تیم پرسپولیسبازی تیم های پرسپولیس تهران و صبای قم برگزار شد. تیم پرسپولیس تهران به دلیل فحاشی تماشاگرانش در دقایق ۲۳، ۲۶، ۳۰، ۳۳ و ۴۰ مسابقه طبق بند ۳ ماده ۷۹ آیین نامه انضباطی و با توجه به سابقه تخلفات در هفته دوم، باید ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.
    ضمن اینکه سرتن چوک-مربی تیم پرسپولیس نیز به خاطر اعتراض به داور که منجر به اخراجش در دقیقه ۹۳ مسابقه شد و همچنین لگد زدن به بطری آب، وی به تذکر کتبی و سی میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
    من که تا حالا ندیده بودیم اینقدر دقیق گزارش فحاشی رو یادداشت کرده باشن ! اگه ثانیه رو هم بگن که خیلی خوب میشه ! یاد این افسران راهنمایی و رانندگی می افتم که ظاهرا بهشون میگن این قبض رو تموم کن و بعد برگرد ! حالا این تیم داوری هم فکر کنم همچین حالتی داره. بهشون میگن تا فلان مقدار جریمه جور نکردی گزارش رو تحویل نده !

+ اون دوستانی که چوب خط اشتباهات داوری رو پیگیری می کنن در نظر داشته باشن که طبق نظرات کارشناسی داوری تا بدینجا ما از داوری متضرر شدیم و خب بعضی تیم ها هم از داوری سود بردن ! از همین الان چوب خط رو درست بکشید که بعدا الکی مدعی نشید.

داوری بی طرف و بی اشتباهم آرزوست !

4. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

محتوای مخفی: عکسای تمرین دیروز 28مرداد1395 

Last edited by 000000000; 19-08-2016 at 05:04.

6. 2 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

8. این کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

چه مصاحبه خوبی انجام داده گولچ؛ یه مصاحبه حرفه ای.

خوشحالم در تیمی حضور دارم که مسیر قهرمانی است
    گولچ: هر‌کس باهوش و قوی‌تر باشد به ترکیب می‌رسد
    مدافع استرالیایی پرسپولیس امیدوار است بتواند با مهیا کردن شرایط خود به ترکیب اصلی راه یابد و سهمی در موفقیت های سرخپوشان داشته باشد.
    به گزارش "ورزش سه"، آنتونی گولچ، مدافع استرالیایی پرسپولیس امیدوار است موفق شود با نمایش مناسب در تمرینات بتواند به ترکیب اصلی نیز راه یابد و بتواند سهمی در موفقیت های تیم داشته باشد.
    او در گفتگو با خبرنگار ما درباره شرایط خود در تیم جدیدش گفت: ما در مسیر فوق العاده ای قرار داریم. درست مسیری که ادامه آن می تواند ما را به موفقیت نهایی برساند. ما به خوبی توانستیم از فرصت هایی که نصیب مان شده سود ببریم و اکنون شایسته صدرنشینی هستیم. من نیز تمریناتم را دنبال می کنم و امیدوارم بتوانم به سطحی برسم که عبور از نامم غیرممکن شود.
    آنتونی گولچ در ادامه گفت: مسلما سرمربی می تواند 11 بازیکن به میدان بفرستد و این بستگی دارد به میزان آمادگی بازیکنان. هر بازیکنی که آمادگی بالاتری داشته باشد می تواند در ترکیب قرار گیرد. پرسپولیس تیم بزرگی است و هیچ شکی وجود ندارد که حضور در ترکیب این تیم با هدف بزرگ نیازمند این است که تلاش بیشتری از بازیکن صورت گیرد.
    مدافع استرالیایی پرسپولیس در مورد اینکه این روزها شایعات زیادی مبنی بر جدایی اش از پرسپولیس وجود دارد گفت: این مساله ای که برای دوستان رسانه ای مطرح است. همیشه چنین مسائلی وجود دارد اما چیزی که بین من و باشگاه و همچنین سرمربی وجود دارد چیز دیگری را نشان می دهد. همه ما تلاش می کنیم تعهدات خود را به بهترین نحو انجام دهیم و قطعا نیز همینطور خواهد بود. مهمترین اصل برای یک مدافع جنگندگی است و من نیز تمام تلاش خود را به کار خواهم گرفت تا با یک رقابت شدید بتوانم جایگاه خودم را به دست آورم. این چیزی است که نه تنها من بلکه 25 بازیکن دیگر برای آن تلاش می کنند و مسلما هر کس قوی تر و باهوش تر باشد به این هدف خواهد رسید.
    گولچ در مورد اینکه پرسپولیس می تواند با این شرایط به قهرمانی برسد گفت: پیش از شروع فصل همه مدعی قهرمانی هستند. اما فوتبال یک رقابت است و در رقابت رو در رو مشخص می شود که چه کسی شایسته تر است. پرسپولیس اکنون توانسته از فرصت هایش به بهترین نحو استفاده کند و البته بدشانس نیز بود که فرصت های خوبی را نیز از دست داد. با اینحال ما اکنون و در ابتدای فصل بهترین تیم لیگ هستیم و بازی های دیگری باقی مانده برای اینکه نشان دهیم می خواهیم بهترین نیز باقی بمانیم.
    مدافع استرالیایی در مورد اینکه آیا برانکو به او اعتقاد دارد یا خیر گفت: من اخبار را نمی توانم دنبال کنم. این رفتار مربی است که نشان می دهد آیا امیدواری وجود دارد یا خیر. اکنون همه بازیکنان هیجان دارند و می خواهند سهمی در موفقیت داشته باشند. تمام بازیکنان تلاش می کنند بتوانند نظر سرمربی را به خود جلب کند و من نیز قطعا این هدف را با توجه به تجربه ای که دارم در پیش گرفته ام. بازی ها و رقابت های زیادی باقی مانده و در تیم های بزرگ فرصت مساوی برای همه بازیکنان وجود دارد و باید فرصت شناسی و تلاش زیادی داشت.

10. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در یک اقدام جالب، سایت باشگاه مصاحبه ای از رضائیان منتشر کرده که توی اون رضائیان ابراز ندامت مجدد (!) کرده.
    با این وجود بازگشت رضائیان تقریبا قطعیه و این مصاحبه هم برای مساعد کردن جو هوادارا نسبت به رضائیانه.
    خروجی هم به احتمال فراوان گولچ هست، چون ظاهرا توی این دو تا دوستانه هم نتونسته انتظارات رو برآورده کنه.
    فقط تکلیف ماهینی که خیلی هم خوبه نمیدونم چی میشه این وسط!

12. 5 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

در یک اقدام جالب، سایت باشگاه مصاحبه ای از رضائیان منتشر کرده که توی اون رضائیان ابراز ندامت مجدد (!) کرده.
    با این وجود بازگشت رضائیان تقریبا قطعیه و این مصاحبه هم برای مساعد کردن جو هوادارا نسبت به رضائیانه.
    خروجی هم به احتمال فراوان گولچ هست، چون ظاهرا توی این دو تا دوستانه هم نتونسته انتظارات رو برآورده کنه.
    فقط تکلیف ماهینی که خیلی هم خوبه نمیدونم چی میشه این وسط!
    احتمالا ماهینی بره وسط و زوج سیدجلال بشه و انصاری بره چپ. و اون دفاع چپی هم که اسمش یادم نیست میره نیمکت.

14. 4 کاربر از misagh8900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگه خدای نکرده سید جلال مصدوم بشه چه اتفاقی می افته؟دفاع وسط با سابقه و متخصص کیو داریم؟یه گولچ هم بود که داره میره

16. 7 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اگه خدای نکرده سید جلال مصدوم بشه چه اتفاقی می افته؟دفاع وسط با سابقه و متخصص کیو داریم؟یه گولچ هم بود که داره میره
    .
    انصاری میتونه بره وسط ، آرام طبع میاد جا انصاری !
    البته خدا نکنه مصدوم بشه :|

18. این کاربر از erfan.it بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

الان رضائیان تا بیاد هماهنگ شه با بازیکنا شده آخر فصل. سیستم بازی تیم نسبت به فصل قبل تغیر کرده. فصل قبل موقع حمله 4-5 نفر توی محوطه حریف بودن. فاصله بین دفاع و هافبک هم کم بود. اما امسال فقط مهاجم نوک ها همیشه بالا هستند. مدافع ها و هافبک دفاعی ها هم همیشه توی زمین خودمون هستند.ماهینی فعلا داره خوب و باتعصب بازی میکنه. با اومدن رضاییان منتظر ورود حاشیه به تیم باشید. کاش برانکو رضایت نمیداد

20. 2 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •