بنزما خیلی خوبه. گلزن خیلی خوبی نیست ولی خیلی خوب مزاحم دفاع حریف میشه و تو ایجاد موج دوم حمله خیلی موثره.
بنزما خیلی خوبه. گلزن خیلی خوبی نیست ولی خیلی خوب مزاحم دفاع حریف میشه و تو ایجاد موج دوم حمله خیلی موثره.
از اون بازیهای سخت بود بیلبائو جدا غوله برا خودش!بسیار عالی بازی رو بستن هر چند مهاجمامون امروز خیلی مخ پنج بازی در آوردن ولی به هر شکلی بود بازی رو بردیم و در نهایت واران که واقعا افتضاح هست آخر بازی داشت تیمو شوهر میداد اما کیلور نگذاشت!بی بی سی هم که افت داشتن امیدوارم به روزای خوبشون برگردن البته مهم تر از همه رفتیم صدر جدول
شدیداً موافقم.....
بنزما اعصاب خورد کن ترین و مفت خور ترین و در عوض دلچسب ترین فورواردیه که دیدم تو فوتبال......
رونالدو هم به مشکل دوسال پیش دچار شده از کالیبره در اومده پاش و شوتاش.....
باز خوبه زیاد شوت میزنه...مثل فصل پیش نیست....
رونالدو بهترین موقعیتی که توش خوب جواب داده یار آزاد و وینگه.....که تو یار آزاد عالی ترین حالتشه که همه جای زمین میچرخه....
مشکل اینه که موراتا ام گذاشتنی نوک حمله به صورت خودکار یهو میبینی تو نقش وینگه...:|
وارانم که دست گلش درد نکنه بعضی از بازی ها میتونه افتضاح ترین یار دفاعیمون باشه....بعضی از بازی هام واقعاً گل میکاره....
این بیلم دیگه داغونم کرده...لامصب ی سانتر درست حسابی نداره...فقط دریبلو سرعته....پاس آخرم که نداره دستش درد نکنه....
ایسکو ام از اون بازیای درخشانش بود...یعنی عالی بازی کرد دیشب....به همراه مارسلو که واقعاً عالی بودن دیروز.....
البته از وازکزم نگزریم که هر وقت داخل زمینه عالی بازی میکنه....
بقیه بازیکنا ام که مثل همیشه عالی بودن.....
به امید بازی های بهتر و پر گل مثل گذشته با هتریکای پی در پی CR7....
فیلمی که دیروز ازش منتشر شد نشون داد که قشنگ پشیمون بود از بازیش و میخواد بهتر تر ظاهر بشه.....![]()
Last edited by Altairezio; 24-10-2016 at 21:38.
بسیاری معتقدند که زیدان باید از موراتا و لوکاس واسکز بیشتر در ترکیب ثابت رئال استفاده کند و نباید بیل، بنزما و کریستیانو، از حضورشان در ترکیب ثابت اطمینان داشته باشند.
زیدان در همین رابطه گفت:
" مساله همیشه ثابت بودن این سه بازیکن نیست. الان 4 یا 5 ماه است که در اغلب نشست های خبری به این سوال پاسخ می دهم.
من سه پدیده استثنایی مثل رونالدو، بیل و بنزما در اختیار دارم و آنها برای من بسیار مهم هستند؛ اما نه مهم تر از دیگر بازیکنان. شاید به دیگر مهاجمان کمتر از این سه بازی برسد؛ اما به همان اندازه برای من مهم هستند.
همیشه اینگونه است که به تعدادی کمتر بازی می رسد و پذیرفتن این شرایط برای تیم، حیاتی است. مردم می توانند هر نظری در این زمینه بدهند اما من کارم را انجام می دهم و همیشه نیز اینگونه خواهد بود.
برخی بیشتر بازی خواهند کرد؛ ولی برای من، همه بازیکنان به یک اندازه اهمیت دارند. به همه در طول فصل بازی خواهد رسید."
یک مسئله ای هست که این فصل دارم میبینم اینه که تیم بازیها رو کلا از اول دایورت میکنه . خیلی دست کم میگیرن تیمها رو تو این فصل فقط دو بازی اینطور نبودیم یکی جلو دورتمند و یکی هم جلو بتیس که در هر دو بازی بهترین بازیهای فصلمون رو انجام دادیم و همه هم خوب بودن از جمله رونالدو جلو لژیا ورشو دیگه کاملا خودش رو نشون داد که اصلا بی بی سی راه میرفتن تو زمین یا خط هافبک خودش رو زیاد درگیر نمیکرد!!جلو ایبار هم همین مسئله بود بازی رو به جاییشون گرفتن یکی خوردن بعد حالا هی حمله بکن!امیدوارم جدیت داشته باشیم چون بقیه تیما وای نستادن ما ببریمشون!
دومین مورد در رابطه با ترکیب دیگه خیلی زیاد زیدان از سیستم چرخشی استفاده میکنه ماشالا هم همه دوست دارن تنهایی بترکونن از بیل گرفته تا آسنسیو جوان که تو بعضی از مواقع که باید پاس بده میشوته به نظرم زیدان باید با کله بره تو سینه همشون
نکته بعدی هم در رابطه با سلطان وایستید ببینید در ادامه چیکار میکنه منتقدا همیشه کارشون انتقاد خود رونالدو هم اینو میدونه فصل پیش هم تقریبا همین قضیه بود!یک مقدار هم که میدونه توپ طلا مال خودش یک ذره شل کردهآخر فصل 99 % که سه گانه رو گرفتیم اون موقع صحبتها فرق میکنه درخشش رونالدو هم از راه میرسه
سه بازی اخیر: ۱۴ گل! البته در تمام رقابت ها.
این بازی امشب، اگه فقط نتیجه رو نگاه کنی فکر میکنی بازی آسونی بود، اما آلاوز واقعا شایسته بازی کرد و حتی میتونست بیشتر از یک گل بزنه که ناواس نذاشت.
رونالدو که بازی های قبلی بیشتر در نقش پاس گل دهنده بود، این بازی هتریک کرد که خیلی خوشحال کننده بود.
اما نکته اصلی، موراتا بود! بازم این پسر از رو نیمکت بازی رو شروع کرد، اما وقتی به زمین اومد، رو پاس فوق العاده زیبای مارسلو، یه چیپ استثنایی زد. موندم دیگه یه بازیکن باید چیکار کنه تا فیکس بشه؟ حالا BBC بشه، BMC، چی میشه مگه؟ به نظر من که خیلی بهتره : دی
امیدوارم مصدومیت ران پای په په زیاد جدی نباشه، الان هم راموس رو نداریم، هم په په. واران هم که امشب بازی ضعیفی از خودش نشون داد.
خب بازی آخرمون، با ترکیب عجیب و قریب زیدان ۳-۳ شد، البته نباید خرده گرفت، زیدان میخواست یه ترکیب جدید رو امتحان کنه، بازیکنا اکثراً به طور فردی خوب کار کردن اما مشکل این بود که بنزما و موراتا واقعا نمیدونستن باید چی کار کنن و هیت مپ های بازی هم سردرگمی اونا رو نشون داد.
متاسفانه سوپر گل فوق العاده زیبای بیل پشت این تساوی محو شد...
خبر خوب برای همه اینه که مودریچ برگشته! احتمال داره دقایقی هم بازی کنه. یه خبر خوب دیگه (احتمالاً فقط برای من) اینه که بنزما مصدومیت کوچیکی داره و به بازی نمیرسه.
رئال دو بازی گذشته خودش رو جلوی لگانس برده، این بازی هم تو خانه هست و امیدوارم بچه ها نه تنها ببرن، بلکه کلین شیت هم بکنن.
گفته شده ناواس بعد بازی با لژیا کلیپ گلایی رو که خورده رو نگا کرده تا نقطه ضعفاشو بدونه و سعی کنه دیگه اونجوری گل نخوره.....
یک پیشرفت عالی ایه که هر بازیکن میتونه بکنه....واقعاً این بشر میخواد پیشرفت کنه....![]()
خب بعد از ۱۰ بازی، و برای اولین بار بعد از مصدومیت کاسمیرو، تونستیم کلین شیت کنیم (یه آمار وحشتناک بد!). باید از ناچو و ناواس تشکر کرد، روز خوبشون بود.
تا دقیقه ۴۰ تیم حریف خیلی خوب و منظم دفاع میکرد، تو میانه میدان اصلا اون تحرک و خلاقیت لازم رو نداشتیم. اما رو پاس تماشایی ایسکو، بیل تونست گل اول رو بزنه و بعد هم گل دوم رو سانتر کروس.
موراتا الان با ۸ گل (۴تا لالیگا، ۲تا لیگ قهرمانان، و ۲تا کوپا) بهترین گلزن تیم هست. باید هم تو مصاحبش بگه از اینکه یه بازیکن سوپر-تعویضی باشه خسته شدم، مخصوصا که اکثر گل هاش، برخلاف گل های بنزما یه بقل پا تو دروازه ی خالی نبوده. نسبت گل هاش به دقایقی که بازی کرده رو اگه حساب کنیم که بنزما رو قورت میده : دی.
.
امیدوار بودم بارسا تو زمین سویا امتیاز از دست بده، که متاسفانه نشد. حالا بعد از بازی های ملی باید یه بازی سخت جلو اتلتیکو مادرید انجام بدیم که چند سال اخیر جلوی رئال، مخصوصا تو لیگ، خیلی خوب ظاهر شدن، تو نیوکمپ هم حتی یک امتیاز گرفتن. اتلتیکو آخرین تیمی بود که زیدان رو شکست داد. حتی یک مساوی هم میتونه باعث بشه صدر رو از دست بدیم، ازون بازی هاست که رو قهرمانی تاثیر زیادی داره، کلا این ماه خیلی سرنوشت ساز هست چون هم با اتلتیکو بازی داریم هم با بارسلونا.
مودریچ تازه از مصدومیت خلاص شده، امیدوارم بازی های ملی باعث مصدومیت دوبارش نشه، کلاً به اندازه کافی مصدوم داریم (راموس، په په، کاسمیرو) و دعا کنیم بیشتر نشن.
یه داستان جالب درباره این تیم لگانس اینکه یه بازیکنی به اسم کارلوس مارتینز داشتن که حدود ۷ سال پیش از دنی آباندا (مسئول تبلیغات و مارکتینگ) میخواد که پیراهنش رو بده به زیدان تا باهاش یه عکس بگیره. ظاهراً زیدان اشتباه متوجه میشه و بجای اینکه عکس بگیره، پیراهن رو امضا میکنه. مارتینز داستان رو اینجوری تعریف میکنه: یه روز دنی آباندا بهم زنگ زد و گفت یه خبر خوب دارم و یه خبر بد. خبر خوب اینکه زیدان پیراهنی که داده بودی رو برات امضا کرد، و خبر بد اینکه باشگاه پیراهنی دومی نداره. و من باید کل فصل رو با پیراهنی که زیدان امضا کرده بود بازی میکردم.
اون موقع لگانس تو دسته سوم بود و مارتینز حدود ۳۰ بازی با این پیراهن انجام داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونالدو از نظر سایت گل بهترین بازیکن سال ۲۰۱۶ شد.
مصدومیت کروس هم که احتمالاً همه خبر دارین دیگه. مودریچ از مصدومیت برمیگرده، کروس میره بجاش! امیدوارم په په و راموس به دربی برسن حداقل (بنزما نرسه بهتره : دی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)