در مورد اسکار یکی از بچه ها حرف قشنگی زد، یادم نیست کی بود، گفت اسکار فصل سوتیاش و کسب تجربش رو تو چلسی گذروند، حالا که داره کم کم به تجربه میرسه میخواین بندازینش بیرون؟
با اینکه اعتقاد دارم هنوز جزو بی خاصیتاست ولی حرف دوستمون کاملا درسته.
در مورد اسکار یکی از بچه ها حرف قشنگی زد، یادم نیست کی بود، گفت اسکار فصل سوتیاش و کسب تجربش رو تو چلسی گذروند، حالا که داره کم کم به تجربه میرسه میخواین بندازینش بیرون؟
با اینکه اعتقاد دارم هنوز جزو بی خاصیتاست ولی حرف دوستمون کاملا درسته.
وقتي به راحتي ميتونستيم كريستين سن رو برگدرونيم ( بندي وجود داره تو قرارداداش كه ميشد برگردوندش ولي هزينه بر بود ) و اين كار رو نميكنيم ! چه انتظاري داريد از دفاع داغونمون ! مثلا الان تامي ابراهام رو دادن بريستول كه هر بازي داره گل ميزنه همچين بازيكني رو بايد فصل بعد برگردونند و بهش ميدون داد !
براي فصل بعد تري - كيهيل - ايوانويچ - پدرو - ماتيچ - ميكل - كورتوا - هازارد - اسكار بايد از تيم برن ( شايد بگيد يكباره كل تيم رو بگو بايد برن ديگه ) بله اگر اينطوري تفسير ميكنيد بايد كلشون برن ! تيم نياز به پوست اندازي اساسي هم تو بازيكن ها هم تو سبك بازيش داره !
ديگه شاخمون هازارده كه الكي بلده توپ رو بگيره دور خودش بچرخه كه از اون طرف سرگيجه بگيره توپ رو لو بده !
حالا كه كورتوا و هازارد مشتري دست به نقد و خوب دارن بايد بفروشيمش !
تري و كيهيل و ايوانويچ و ميكل رو هم ميشه فرخت به چينيا و پول خوبي ازشون گرفت !
صد سال سیاه نمیخایم به تجربه برسه، چقدر تجربه میخاد دیگه ؟ الان چهار ساله اینجاست چه گلی به سرمون زده؟ هر بازیکنی یه ظرفیتی داره، ظرفیت اینم همین اندازست و دیگه جای پیشرفت نداره، در حد تیم های بزرگ نیست و برای همینه که هیچ پیشنهادی هم نداشته این چند سال. فقط پارسال یه تیم چینی میخاستش و پول خوبی هم میداد که این احمق ها قبول نکردن.
صحبت های وحیدرضا هم کاملا درسته، خوشبختانه تموم حرفاشو قبول دارم و این قضیه کار منو راحت کرده که زیاد پست طولانی ندم چون تمام حرفاش، نظر من هم هست.امثال کیهیل و ایوانویچ و میکل و ماتیچ و پدرو و ویلیان و کورتوا و پدرو همین تابستون باید بیرون انداخته میشدن و خیلی راحت میشد به جاشون بازیکن های خوب خرید. همین سادیو مانه که لیورپول خریدش رو راحت میشد گرفت و تمام مشکلات وینگر راستمون رو حل میکرد، برای دفاع هم میشد شکودران مصطفی رو گرفت که هر چی باشه از امثال تری و کیهیل و لوییز و آلونسو بهتره. الان آلونسو رو 5 میلیون پوند هم کسی ازمون نمیخره.
فلسفه خرید میچی بتشوایی رو هم من نمیفهمم، سی میلیون پوند خرجش کردن که ده دقیقه یک ربع آخر بیاد زمین؟!! خب همین کارو برترند ترائوره هم خوب انجام میداد و میشد اون پول رو خرج خرید مدافع کرد، کلی بازیکن جوون رو هم الکی قرضی دادن رفته که اگه میموندن وضعمون بهتر از الان بود، ناتان آکه فصل قبل نشون داد دفاع چپ خوبیه که دوباره دادنش رفت، برترند ترائوره خیلی خوب تو تیم جا افتاده بود که اونم بیرون کردن، یکی دو تا دروازه بان جوون هم قرضی دادن رفته که اگه میموندن از این مردک دیلاق کورتوای بی غیرت بهتر کار میکردن، از جذبه گواردیولا خوشم میاد که به خاطر اراجیفی که مدیر برنامه توره گفته، گفته که تا عذرخواهی نکنه بهش بازی نمیده ولی این کورتوا خیلی راحت میره مصاحبه میکنه و کلی اراجیف میگه و میگه اینجا رو دوست ندارم و دلم برای مادرید تنگ شده و منتظرم قراردادم تموم بشه تا برگردم اونجا ولی کسی کارش نداره! خبرش هم اومده که گواردیولا قبل انتخاب سیتی که چلسی هم بهش پیشنهاد داده بود، به آبرامویچ گفته که این چلسی به ده بازیکن جدید نیاز داره و کلی از بازیکن های فعلی باید دور ریخته بشن تا قبول کنه بیاد که ابرامویچ هم قبول نکرده و رفته سراغ کونته که اونم چون پیشنهاد خاصی نداشته، بدون هیچ پیش شرطی هدایت چلسی رو قبول کرده.
تمام پیش بینیا دارن درست از اب میان .اخه یه مربی با این بازیکنا معجزه هم نمیتونه بکنهابراموویچ و دوستانش کمر به نابودی تیم بستن واقغا چرا معلوم نیست.ایوانویچ تو لیگ دو ایرانم بهش بازی نمیدن ولی تو تیم همیشه فیکسه و باقی دوستان رومن جون
![]()
همه اینا در حد فانتزیه، حداکثر اتفاقی که بیوفته جایگزینی نسل دفاعمونه، که اونم کافی نیست، فقط جلوی گل خوردنو میگیره، گل زدنمون هنوز باقیه سر جاش، کنته هم توی مصاحبه بعد بازی به این نکته اشاره کرده.
اسکارو که گفتم، هنوزم به نظر بی خاصیته و فقط منتظرم ببینم این فصل چیکار میکنه، اونم فقط واسه اینکه یه وقت حرف اون دوستمون درست از آب در نیاد و بعدا نگه دیدی نگفتم!
آبراهام که هنوز 18 سالشه و معلوم نیست بیاد توی لیگ و بین بزرگا چی میشه وضعیتش، هنوز خیلی زوده که با چندتا گل اونم تو اون لیگ بخوایم بگیم بازیکن بزرگی میشه، هروقت ادامه دار شد و نشون داد اینا همش شانسی نیست مطمئنن مربی میارش تو تیم!
مصاحبه کنته:
کنته در کنفرانس بعد از بازی با آرسنال:
به نظرم خوب نیست که در مورد مدافعان حرف بزنم. مهمه که در مورد تیم به عنوان یک شاکله ی کلی حرف زد.
ما میبازیم به عنوان یک تیم و میبریم به عنوان یک تیم. بازی را از همان دقیقه ی اول با شیوه ی بدی شروع کردیم و این عجیب است. خیلی ضروریه که روی کارمون از همون دقیقه اول متمرکز باشیم، مخصوصا در بازی مهمی مثل بازی امروز.
کار زیادی داریم ،ما یک تیم عالی بر روی کاغذ و یک تیم ضعیف در زمین هستیم.
تیم در موقعیت ذهنی خوبیه میتونه به ریکاوریمون کمک کنه. هر کسی باید مسئولیت پذیر باشه، سرمربی ، بازیکنان و دستیاران.
ما در کنار هم هستیم ، زمان خوب یا زمان بد فرقی ندارد. امیدوارم که به واسطه ی تلاش زیاد ، زمان های خوبمان بیشتر از زمان بدمان باشد.
من باید این وضعیت را حل کنم که چرا در بازیها حداقل دو گل را دریافت میکنیم. به سختی در تلاشم برای رسیدن به نتیجه.
باید زیاد کار کنیم تا به ثبات برسیم .نباید به اوضاع دیگری فکر کنیم. باید نشان بدهیم که تیم عالی ای در زمین هستیم.
جان تری در حال بهبودی است ، اما من دوست دارم درباره ی بازیکنانی حرف بزنم که بازی کرده اند ، نه آنها که نبوده اند.
باید عکس العمل مناسبی به شکست در دو بازی بزرگمان نشان بدهیم. باید همگی فروتن باشیم تا ضعف هایمان را متوجه بشویم.
به نظر من مربی خوبی داریم، حداقل به قول خودش فروتنه و مشکلات رو گردن میگیره، نه مثل مورینیو که همه بدن اون خوب :|
لیورپول رو نیگا کنین، ارزش بازیکناشون بعید میدونم 2 سوم تیم ما باشه، ولی دارن بهتر کار میکنن، اونام از دفاع و حملشون مینالن، ولی حتا اگه یه مهاجم در حد کوستا دست اونا بود خیلی بهتر از اینا میشدن... مشکل ما فقط بازیکن گرون قیمت نیست
Last edited by jb.NY; 25-09-2016 at 20:56.
ببين دوست عزيز مشكل شما اينكه به قضيه از زاويه خوش بينانه محض نگاه ميكني ! به قول اين دوستمون حد و حدود امثال اسكار و پدر و ويليان و كيهيل و ايوانويچ و تري و ميكل و... همينه ! يعني شما بخواي بشيني كه اقا اينا پيشرفت كنند و بدرخشند انتظاري بيجا و به دوري هستش ! 100 سال هم بگذره اينا حدشون همينقدره و بس !
تنها راهش هم دور ريختنشون هستش !
من بشخصه تو نسل جديد تيم تنها به سه بازيكن احترام ميذارشتم اونم تري - لمپارد - چك هستش كه هر سه انصافا برامون خيلي خوب بودند از اين بين دو تاشون رفتند مونده تري كه اونم دورانش متاسفانه تموم شده و اخر فصل بايد بره !
بقيه اين بازيكن هاي بالا رو بايد بريزي اشغال !! يعني بايد اتيششون بزني ! اخ داشت يادم ميرفت لرد مايتچ هم تو اين ليست قرار داره ! دراز بي خاصيت ! يه استپ و پاس دادن بلد نيست ديلاق !
ببين دوست عزيز اينا واقعيت هاي تيم بود ! حالا شما و ابرامويچ و درو اطرافش ميخواند قبول كنند يا نكنند ! اگر قبول داشته باشند كه ميشه اميدي داشت به نجات تيم تو سال هاي اينده ! اما اگر مثل شما فكر كه معجزه اي رخ ميده زهي خيال باطل ! اين تيم وضعيتش همينه بهتر هم نميشه ! چه با كنته چه با فرگوسن يا هر كسي ديگه !
اين تغييرات هم اونقدر ها فانتزي نيست ! شما با يه پول خوب كورتوا رو ميفروشي به رئال به جاش اوبلاك رو از اتلتيكو ميخري -- هازارد رو ميفروشي به رئال به جاش خامس و كارواخال رو با مقدار ي اضافه پول ميگيري !
پكيچ شامل ( تري - كيهيل - ايوانويچ - ميكل - پدرو - اسكار ) يكجا ميفروشي به چيني هاپول خريد 3 بازيكن تاپ از بينشون در مياد !
ماتيچ ديلاق رو ميندازي به يونتوس و در ازاش پول يه بازيكن مثل ويتسل در مياد !
پس با اين تفاسير نه انچنان فانتزي هستش نه دور از ذهن و نا ممكن ! اتفاقا خيلي هم راحته و راهش هم شل كردن سر كيسه است !
از طرفي بازيكن هاي قرضي بدرد بخور رو بر ميگردوني !
من موندم محمد صلاحي كه هر هفته داره ميره تو تيم منتخب هفته رو چرا فروختن تا امثال ويليان بمونه تو تيم ! باور كن اين ويليان هيچ چي نداره ! شانسي 2-3 تا ضربه ازاد زد گرفت برامون آدم شد ! سگ موزسس شرف داره به اون !
تا يادم نرفته فابرگاس رو هم ميديم ميلان رومانيولي رو ميگيريم !
ولي براي فصل پيش رو تا نيم فصل زمستاني بهترين تركيب از لحاظ كارامدي و ... اين تركيب زيره !
كورتوا ( حيف كه بگويچ از اين هم بدتره )براي تعويض ها هم اگر اقاي كونته بتونه از جو باز يخارج بشه و تازه دقيقه 90 يادش نيافته تعويضي هم هست و ميتونه انجام بده ! ميتونه از چالوبا براي هافبك وسط - از ويليان براي هافبك كناره - از پدرو ذليل مرده هم براي مهاجم استفاده كنه
الونسو () ----لوييز (
) -- زوما
- ازپيلي
كانته
هازاد----فابرگاس
--------موزسس
باتشوايي------------ كاستا
تا نيم فصل اين تركيب ميتونه جواب بده تقريبا اونم نه جلو تيم هاي قوي ! نيم فصل شايد تقويتي بشه تيم و اميدي زنده بشه برامون!
اول اینکه من نگفتم سمت کسیم :| فقط نمیدونم این وسط تقصیر آبراموویچه یا اون مشاور اعظمشون :| اولی که اومد کلی بازیکن خرید ریخت تو تیم، مربی اعتراض کرد... اونم روششو عوض کرد و به زور بازیکن نریخت تو تیم، مربی بخواد اونم بازیکنو میاره! برام درکس سخته که بری یه مربی رو بیاری، بگه من فلان بازیکونو میخوام، بعد نخری واسش! همه چیزم تقصیر آبرامووچ نیست!
بعدشم اینکه دقت کردی الان یه تیم نو کلا ساختی؟ صد درصد که اتلتیکو میاد با پول کورتوا اونم به فرض اینکه رئال گرون بخردش از ما اوبلاک رو میده! صد درصد که رئال میاد راموس رو با هازارد طاق میزنه! و در کنارش اون یکی راموس رو هم میفروشه بهمون! نه پول لازمن اونا نه بازیکن لازم!
اون پک فروش هم که دیگه تهش بودا! باشگاه پیدا نکردی بندازی بهشون همه رو فروختی به چینی ها!
من بشخصه یادم نیست تیمی توی یه فصل اینهمه بازیکن نچندان ارزون جابه جا کرده باشه، اگه هست بگین تا بفهمیم، شاید بوده و من یادم نیست.
من از تغییر بدم نمیاد، فقط میگم یه چیزی بگیم که به واقعیت نزدیک باشه
Last edited by jb.NY; 25-09-2016 at 22:36.
الان خوابم مياد حس تايپ ندارم![]()
اين متن رو بخونيد همه چي مشخصه
در واقع می توان گفت مسئولین چلسی مشکلات این تیم را نادیده گرفتند و تنها قصد پاک کردن صورت مسئله را دارند .
چلسی که فصل گذشته دچار افتی بی سابقه در تاریخ این باشگاه شد و ذهن تمام بازیکنان از باخت ، شکست و ناکامی پر شد و غریزه پیروزی و قهرمانی خود را فراموش کردند .
در فصل گذشته پس از اخراج مورینیو و روی کار آمدن هیدینگ و پس از پست سر گذاشتن مشکلات مختلف چلسی فصل را در رتبه دهم به پایان رساند ، رتبه ای که به هیچ وجه در حد و اندازه های این باشگاه نبود .
در این میان صحبت از خانه تکانی عظیم و بی سابقه ای در باشگاه می شد و هواداران امید داشتند تا با آمدن بازیکنان جدید روح تازه ای به تیمشان تزریق شود .
اما در عین ناباوری مسئولین باشگاه تنها به تعویض سرمربی و خرید یکی دو بازیکن اکتفا کردند . در واقع ترکیب چلسی این فصل همان چلسی فصل قبل است با همان مشکلات عمده و اساسی در تمام خطوط و تنها با جذب کانته تنها بازیکن شاخص چلسی در بازار نقل و انتقالات در پست هافبک دفاعی تغییر ایجاد شده است .
آنتونیو کونته سرمربی جدید چلسی بارها قبل از شروع فصل از عدم برآورده شدن نیاز های خود در نقل و انتقالات خبر داد و تصریح کرد که باید با تلاش بیشتر مشکلات خود را جبران کنیم . کسی علت این خساست آبراموویچ و مسئولین چلسی را نمی داند اما چیزی که مشخص است این است که قطعا سیاست باشگاه اشتباه بوده که چلسی باز هم در این فصل بی رمق و بدون برنامه بازی می کند .
حال باید دید سرنوشت چلسی در این فصل به کجا خواهد رسید . آیا کونته می تواند آبی ها را متحول کند و از این شرایط خارج کند یا راه مورینیو را در چلسی ادامه خواهد داد ؟؟!!!
کنته :
" این خیلی مهمه که زمان شروع بکارم با یوونتوس که کیلینی، بونوچی و بارزالی گل های زیادی میخوردند را به یاد بیاورید. من اون زمان را به یاد میاورم قبل از پیوستن به یوونتوس خیلی از مردم به من میگفتند این دفاع ها خوب نیستند ولی وقتی با آنها شروع به کار کردم تعهد و رویکرد خوبی از آنها دیدم سپس به واسطه کار کردن فکر میکنم ما الان در مورد سه تا از بهترین دفاع های جهان یعنی بونوچی، کیلینی و بارزالی صحبت میکنیم اما به یاد بیارین که سال اولی که با یووه شروع کردم اونها اینطور نبودند."
بازم میگم، بحثم موندن و نموندن اینایی که دارن سوتی میدن نیست، بحثم اینه اگه امثال شما اگه طرفدار یووه بودین و دستتون به جایی بند بود و واقعا توی تغییر بازیکنای تیم تاثیر داشتین الان کیلینی و بروبچه هاشون وجود نداشتن! چون همه رو قبل اومدن کنته انداخته بودین بیرون و به صورت یه پک به تیم های چینی فروخته بودین!
کنته قصد داره ایوانوویچ و کیهیل رو نیمکت نشین کنه! بلاخره!:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)