راه حل رو داشتی ؟ خریدی خبر کن![]()
من که با دسته بازی میکنم ، قلق داره ...
راه حل رو داشتی ؟ خریدی خبر کن![]()
من که با دسته بازی میکنم ، قلق داره ...
دخیا سر بهترین دروازبانی دنیا رقابت داره ... به نظرم 90 عادلانه ستنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین حرف شما درسته من در مورد مسائل مالی و به صرفه بودن ونبودن بحث کردم بحث کیفیت اجرا و سخت افزار ها و اینا رو ندارم.
بخث مالی و به صرفه بودن برای ما ایرانی ها خیلی مهمه. به غیر از یک عده که ملیون براشون پول خورده.. من که تو بانک یک ملیون برنده شدم
خواستم گوشی نسل حدید بخرم ولی منصرف شدم کنسول خریدم و کاملا ازش راضی هستم.
ببین با سیستم زیر چهار ملیونم میشه سیستم بست خیلی هم خوب شاید جواب بده ولی بحث من اینه که اون سیستم به زودی نیاز به ارتقا پیدا میکنه یعنی به فاصله دو سه سال باید سه چهار ملیون دیگه خرج بکنی و این اصلا معقولا نه نیست. بازار کامپیوتر تبدیل شده به یک بازار مکاره که زیاد به نفع خریدار نیست بیشتر سود های کلان میره به جیب تولید کننده های قطعات کامپیوتری . هر چند وقت یه بار شما میبینید سیستم های جدید قطعات جدید سیستم های گیمینگ جدید روانه بازار میشن که کلی تردید برای خریدار ایجاد میکنه که کدوم سیستمو بخره با چه هزینه ای واینکه چند سال میتونه جوابگو باشه.
این همه هول ولا رو میشه با خرید یه کنسول بر طرف کرد الان با یک ملیونو نهایتا دویست میتونی یه کنسول بخری حتی اگه چند تا بازی دویست هزار تومنی هم بخری بازم با اون سیستم چهار ملیونی که تو گفتی خیلی فاصله داریم و سود میکنیم.و از نظر بصری هم فرق زیادی بین یه سیستم قوی و یک کنسول وجود نداره بیشتر فرق ها تو جزییاته.
بله اگر بازیها مثل سابق همون روز اول کرک میشدن من اعتقاد داشتم پی سی کاملا به صرفه تره ولی الان همه چیز بهم خورده و شرایط عوض شده.
نکته اخر ممکنه کنسول های نسل جدید کپی خور بشن ولی اینکه در اینده نه چندان دور بحث کرک بازیهای پی سی کاملا منتفی بشه قطعا وجود داره.
فیفا 16 تا همین امروز کرک نشده فقط بعد از شیش هفت ماه یه راه پیدا کردن برای دور زدن از طریق نصب دمو که شک نکنید برای
فیفا 17 این راهم مسدود میشه بازم میگم به کرک های احتمالی که شاید انجام بشه هم زیاد دل نبندید از روی نشانه ها و شرایطی که هست میشه فهمید که دوره خوشی و مفت بازی کردن با کرک دیگه سر اومده و برای استفاده از این دنیای رنگو وارنگ باید دست به جیب بشی
و فقط باید انتخاب کنی بررسی کنی که کدام روش به صرفه تره.
بحث سیدی کی اشتراکی هم بزودی جمع میشه و در کل یه چیز مسخره بود که یک اکانتو به صد ها نفر میفروختن که مشکلات زیادی داشت
و هر چند وقت یک بار نیاز پیدا میکردی که بازی رو فعال سازی بکنی وهزار درد سر. هزار تومنم برای این روش زیادیه..
میتونید از این تنظیمات استفاده کنید :نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه تنظیمات دسته تو دمو موقت هست و هربار که از بازی میای بیرون ریست میشه .
پس هربار که میری تو بازی باید دوباره تنظیم کنی .
--------
درباره بحث سخت افزار :
من اول تابستون لپتاپ Asus G551VW رو با مشخصات زیر 4 میلیون و 20 گرفتم :
Core i7 - 6700 HQ 2.6-3.6 -6 MB cashe
GTX 960M 4GB GDDR5
12GB RAM DDR4
با این 4 میلیون تا حالا همه بازیارم تونستم با تنظیمات گرافیکی بالا اجرا کنم .
مثلا GTA V که از 1080*1920 و همه چی روی آخر حدود 50 میگرفتم ، رو 2k هم جواب میداد لپتاپ با حدود 30 فریم ( صفحه م 4k عه )
این فیفا رو هم رو 1080*1920 و تنظیمات گرافیکی اولترا و آخرین گرافیک ممکن 60 فریم ثابت میگیرم .
فقط سیستم تو یه بازی یکم کم آورد اونم ویجر 3 بود که دوستان اگه گیمر باشن میدونن عجب اعجوبه ای بود و چقد سنگین بود اونم برای یک لپتاپ ! اونو رو مدیوم میزدم .
ولی در کل برای گیمینگ اگه خرپولی اول گزینه یه سیستم گیمینگ خفنه ، بعد کنسول .
Last edited by | SoRoush 8K |; 16-09-2016 at 19:37.
1.بله رو بالاترین تنظیمات میتونید بازی کنید
2.درسته، کرک نمیشه
شایعه شده که ps4 جدید سال 2018 معرفی میشه.پس یعنی دوسال دیگه یه کسنول جدید باید بخری. حالا کاری به شایعات نداریم. شما الن 4 میلیون بده یه سیستم بخر که ترجیحا رم ddr4 بخوره 2 سال دیگه که ضعیف شد فقط نیاز داری یه کارت گرافیک عوض کنی نه کل سیستمو. در ضمن وقتی دو سال دیگه سیستمت ضعیف بشه تازه گرافیکت میشه در حد کنسول پس بازم جلویی. همین الان هیچ کدوم از بازی های کنسول گرافیکش در حد کامپیوتر نیست. درمورد مساله کرک شدن بازی ها هم احتمال کرک شدنشون خیلی بیشتر از کپی خور شدن کنسول هاست
نکته خوبه دیگه اینه که مثلا mafia 3 از دنوو استفاده نمیکنه یا احتمالا Call of Duty استفاده نکنه . پس اینجوری 400 هزار تومن سر خرید دوبازی شاخ جلو افتادی که بایر بری برای کنسول بخری.
نه من شک ندارم برای این کنسول حد اقل برای یک بازی شبیه ساز فوتبال مثل فیفا تا چندین سال بازی تولید میشه و از دور خارج نمیشن
اون کنسولی که شایعه شده کنسول نسل جدید نیست همینه که یه خورده ارتقا دادنش برای پخش فور کی و یه سری مسائل دیگه که زیاد فرقی با این کنسول ندارن.
. جتی اگر نسل جدیدم بیاد حد اقل تا دو سه سال برای کنسول های نسل هشتم بازی تولید میشه.
من گفتم بازار قطعات پی سی یه بازار مکارس که بیشتر به نفع تولید کننده ها تمام میشه شک نکن کارت گرافیک جدید نیاز به مادر بورد جدید و قطعات جدید خواهد داشت
اونا دارن پول رو پول میذارن سودشونو میبرن زیاد به فکر منو تو نیستن
حرف من یک نظرشخصی هست امکان داره حرف تو هم درست باشه ولی در کل صنعت گیم این روزا به یک صنعت خیلی لوکس تبدیل شده از هر وسیله ای برای بازی کردن استفاده بکنی نهایتا باید خرج بکنی زیادم خرج بکنی.
من اون بازیهایی که گفتی اصلا بازی نمیکنم من فقط به خاطر علاقه به فوتبال بازیهای شبیه ساز فوتبالو انجام میدم قطعا حد اقل برای من یکی
خرید کنسول یه سود چند برابره.بعد این روزا با انتقال دیتای بازیها به هارد کنسول میتونی با هزینه کم هر بازی که دلت میخواد رو کنسول تجربه کنی بدون مشکل خیلی ارزان وبه صرفه.
ومن بازم تکرار میکنم زیاد به کرک شدن بازیهای در اینده امید وار نباشید برای همون بازیهایی هم که اسم بردی شک نکن اخر سر باید بالای صد هزار تومن خرج کنی
قبول کنید شرایط داره عوض میشه.
از بابت مافیا 3 که مطمئنم چون اعلام شده دنوو نداره و شرکت اکتیویژن هم از این drm تا بحال استفاده نکرده.
من الانسیستمم رو 4 سال پیش خریدم با اضافه کردن یه رم 8 گیگ (120 هزار تومن) و یه کارت گرافیک(1100) دارم بهتر از کنسول ها جواب میگیرم و این تغییرات رو ماه پیش دادم بعد از چهار سال بازی کردن تازه کارت گرافیک قبلیمم تونستم 400 بفروشم پس کلا 700 تومن پرداخت کردم.
اون نسل جدید کنسول ها هست که قراره 2018 معرفی شه. تحلیل گرا هم گفتن که دیگه این نسل مثل قبلی نیست که سالهای طولانی باقی بمونه.
برای کامپیوتر هم میشه cd key اشتراکی گرفت با هزینه بسیار کمتر نسبت به انتقال دیتای کنسول.
به عنوان سخن اخر همیشه کامپیوتر راه گریز داره چون گروه های هکری مختلفی رو برنامه هاو بازی هاش کار میکنن هرچند من از شرایط فعلی راضیم چون باعث میشه بازی های بیشتری که قبلا تنها برای کنسول میومد حالا برای کامپیوتر هم بیاد چون شرکت سازنده بازی به فروشش رو کامپیوتر امیدواره.
باقی بحث در حوصله این تاپیک نمی گنجه چون بحث تکراری کامپیوتر و کنسول هست که هیچ سر انجامی نداره.
به هر حال من در کل در مورد به صرفه بودن یا نبودن کنسول یا ارتقای کامپیوتر صحبت کردم
و در مورد اینده هم فقط پیش بینی میشه کرد معلوم نیست چه اتفاقی میوفته با صحبت های تحلیل گر ها نمیشه به نتیجه قطعی رسید.
مورد بعد اینکه به فرض مثال همین چهار ملیونی که ازش حرف زده شد من که اصلا نمیتونم تهیه بکنم خیلیا هم مثل من هستن. و حتی نمیتونم قسطی پرداخت بکنم .
واقعا هم چهار ملیون هزینه کمی نیست که بخوای یهو جیرینگی بپردازی
طبق شرایط موجود اگه پول دار هستی بهتره سیستم قوی ببندی بالای ده ملیون خیال خودتو تا چند سال راحت بکنی و اگر محدودیت مالی داری بهترین گزینه خرید کنسوله .اونایی که برای خرید پی سی هزینه های میانه پرداخت میکنن مثل همین چهار ملیون کمتر یا بیشتر به نظرم ضرر میکنن و با گذشت سالها متوجه میشن چه خرجی کردن وباید چقدر این مخارجو ادامه بدن بازم میگم با شرایط موجود ارتقای کامپیوتر به صرفه نیست. مگر اینکه ملیون برات پول خورد باشه و یک سیستم کامل وقدرتمند و البته بسیار گرانقیمت ببندی.
Last edited by ragbar12; 16-09-2016 at 23:50.
لیگ ها و تیمهای حاضر در بازی رسما معرفی شدند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: لیست کامل ، خطر سرگیجه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)