تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 38 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 378

نام تاپيک: FIFA 17

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

به کنسول میشه موس و کیبورد وصل کرد و با اون بازی های شوتر رو بازی کرد ؟ اگر بشه من میرم سمت کنسول از سال دیگه
    راه حل رو داشتی ؟ خریدی خبر کن
    من که با دسته بازی میکنم ، قلق داره ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

ضربات ایستگاهی جالب شده.
    ولی یه سری اورال ها به نظرم عادلانه داده نشده.مثلا بوفون 88 هست و دخیا 91.
    بواتنگ 90 هست.
    دخیا سر بهترین دروازبانی دنیا رقابت داره ... به نظرم 90 عادلانه ست

3. این کاربر از irmpmn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

برای "خوب" جواب دادن میشه یه سیستم 4 میلیونی هم بست با gtx970 ! این 7-8 میلیون برای افرادیه که خوب براشون کافی نیست و میخوان رو تنظیمات بالاتر گیم رو بزنن ...
    گیم هایی که قفل دنوو روشونه هم اروم اروم دارن کرک میشن . doom و rotr نمونه های خیلی واضح هستند که توسط cpy کرک شدن ...
    الانم یه سری دارن اکانت هایی به نام اکانت اشتراکی میفروشن که مشکلاتش زیاده و خودم سراغش نمیرم زیاد ولی اگه کسی سخت افزارش رو تو مدت کوتاهی سعی نداشته باشه دستکاری کنه خیلی راحت میشه با کمتر از 10 تومن ، توسط این اکانت ها صاحب گیم شد و افلاین اون رو زد .
    هزینه خرید کنسول هم خیلی به صرفه هست و با اکانت های هکی که الان دارن فروخته میشن ، گیم ها واقعا مفت در میاد ! ولی اگه رو اون سیستم 4 میلیونی که گفتم ، بتونید رو تنظیمات گرافیکی high فریم خوبی بگیرید ، یه پلی 4 شاید همون مقدار فریم رو با تنظیمات low-medium بده !

ببین حرف شما درسته من در مورد مسائل مالی و به صرفه بودن ونبودن بحث کردم بحث کیفیت اجرا و سخت افزار ها و اینا رو ندارم.
    بخث مالی و به صرفه بودن برای ما ایرانی ها خیلی مهمه. به غیر از یک عده که ملیون براشون پول خورده.. من که تو بانک یک ملیون برنده شدم
    خواستم گوشی نسل حدید بخرم ولی منصرف شدم کنسول خریدم و کاملا ازش راضی هستم.

ببین با سیستم زیر چهار ملیونم میشه سیستم بست خیلی هم خوب شاید جواب بده ولی بحث من اینه که اون سیستم به زودی نیاز به ارتقا پیدا میکنه یعنی به فاصله دو سه سال باید سه چهار ملیون دیگه خرج بکنی و این اصلا معقولا نه نیست. بازار کامپیوتر تبدیل شده به یک بازار مکاره که زیاد به نفع خریدار نیست بیشتر سود های کلان میره به جیب تولید کننده های قطعات کامپیوتری . هر چند وقت یه بار شما میبینید سیستم های جدید قطعات جدید سیستم های گیمینگ جدید روانه بازار میشن که کلی تردید برای خریدار ایجاد میکنه که کدوم سیستمو بخره با چه هزینه ای واینکه چند سال میتونه جوابگو باشه.
    این همه هول ولا رو میشه با خرید یه کنسول بر طرف کرد الان با یک ملیونو نهایتا دویست میتونی یه کنسول بخری حتی اگه چند تا بازی دویست هزار تومنی هم بخری بازم با اون سیستم چهار ملیونی که تو گفتی خیلی فاصله داریم و سود میکنیم.و از نظر بصری هم فرق زیادی بین یه سیستم قوی و یک کنسول وجود نداره بیشتر فرق ها تو جزییاته.
    بله اگر بازیها مثل سابق همون روز اول کرک میشدن من اعتقاد داشتم پی سی کاملا به صرفه تره ولی الان همه چیز بهم خورده و شرایط عوض شده.

نکته اخر ممکنه کنسول های نسل جدید کپی خور بشن ولی اینکه در اینده نه چندان دور بحث کرک بازیهای پی سی کاملا منتفی بشه قطعا وجود داره.
    فیفا 16 تا همین امروز کرک نشده فقط بعد از شیش هفت ماه یه راه پیدا کردن برای دور زدن از طریق نصب دمو که شک نکنید برای
    فیفا 17 این راهم مسدود میشه بازم میگم به کرک های احتمالی که شاید انجام بشه هم زیاد دل نبندید از روی نشانه ها و شرایطی که هست میشه فهمید که دوره خوشی و مفت بازی کردن با کرک دیگه سر اومده و برای استفاده از این دنیای رنگو وارنگ باید دست به جیب بشی
    و فقط باید انتخاب کنی بررسی کنی که کدام روش به صرفه تره.
    بحث سیدی کی اشتراکی هم بزودی جمع میشه و در کل یه چیز مسخره بود که یک اکانتو به صد ها نفر میفروختن که مشکلات زیادی داشت
    و هر چند وقت یک بار نیاز پیدا میکردی که بازی رو فعال سازی بکنی وهزار درد سر. هزار تومنم برای این روش زیادیه..

5. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی | SoRoush 8K |'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    ! Columbia !

پيش فرض

سلام.
    من دمو رو دانلود کردم و نصف یه نیمه هم بازی کردم.
    دو تا سوال.
    اول اینکه چجوری میشه به صورت دستی مثل فیفا های قبل دکمه های بازی رو تغییر داد؟چون فایل buttondata نداره
    دوم اینکه تور دروازه ها کدر هست.طبیعیه؟
    میتونید از این تنظیمات استفاده کنید :

متاسفانه تنظیمات دسته تو دمو موقت هست و هربار که از بازی میای بیرون ریست میشه .
    پس هربار که میری تو بازی باید دوباره تنظیم کنی .

--------

درباره بحث سخت افزار :
    من اول تابستون لپتاپ Asus G551VW رو با مشخصات زیر 4 میلیون و 20 گرفتم :
    Core i7 - 6700 HQ 2.6-3.6 -6 MB cashe
    GTX 960M 4GB GDDR5
    12GB RAM DDR4
    با این 4 میلیون تا حالا همه بازیارم تونستم با تنظیمات گرافیکی بالا اجرا کنم .
    مثلا GTA V که از 1080*1920 و همه چی روی آخر حدود 50 میگرفتم ، رو 2k هم جواب میداد لپتاپ با حدود 30 فریم ( صفحه م 4k عه )
    این فیفا رو هم رو 1080*1920 و تنظیمات گرافیکی اولترا و آخرین گرافیک ممکن 60 فریم ثابت میگیرم .
    فقط سیستم تو یه بازی یکم کم آورد اونم ویجر 3 بود که دوستان اگه گیمر باشن میدونن عجب اعجوبه ای بود و چقد سنگین بود اونم برای یک لپتاپ ! اونو رو مدیوم میزدم .
    ولی در کل برای گیمینگ اگه خرپولی اول گزینه یه سیستم گیمینگ خفنه ، بعد کنسول .
    Last edited by | SoRoush 8K |; 16-09-2016 at 19:37.

7. این کاربر از | SoRoush 8K | بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

دوستان چندتا سوال:
    1. من با این سیستم بازی رو رو بهترین حالت میتونم اجرا کنم؟
    CPU : corei 5 4460 , RAM :8g DDR3 , VGA: Zotac GForce GTX 950

2. این سری بازی ها هم مثل 1-2 سال قبل به این زودی ها کرک نمیشه دیگه؟
    1.بله رو بالاترین تنظیمات میتونید بازی کنید
    2.درسته، کرک نمیشه

9. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببین حرف شما درسته من در مورد مسائل مالی و به صرفه بودن ونبودن بحث کردم بحث کیفیت اجرا و سخت افزار ها و اینا رو ندارم.
    بخث مالی و به صرفه بودن برای ما ایرانی ها خیلی مهمه. به غیر از یک عده که ملیون براشون پول خورده.. من که تو بانک یک ملیون برنده شدم
    خواستم گوشی نسل حدید بخرم ولی منصرف شدم کنسول خریدم و کاملا ازش راضی هستم.

ببین با سیستم زیر چهار ملیونم میشه سیستم بست خیلی هم خوب شاید جواب بده ولی بحث من اینه که اون سیستم به زودی نیاز به ارتقا پیدا میکنه یعنی به فاصله دو سه سال باید سه چهار ملیون دیگه خرج بکنی و این اصلا معقولا نه نیست. بازار کامپیوتر تبدیل شده به یک بازار مکاره که زیاد به نفع خریدار نیست بیشتر سود های کلان میره به جیب تولید کننده های قطعات کامپیوتری . هر چند وقت یه بار شما میبینید سیستم های جدید قطعات جدید سیستم های گیمینگ جدید روانه بازار میشن که کلی تردید برای خریدار ایجاد میکنه که کدوم سیستمو بخره با چه هزینه ای واینکه چند سال میتونه جوابگو باشه.
    این همه هول ولا رو میشه با خرید یه کنسول بر طرف کرد الان با یک ملیونو نهایتا دویست میتونی یه کنسول بخری حتی اگه چند تا بازی دویست هزار تومنی هم بخری بازم با اون سیستم چهار ملیونی که تو گفتی خیلی فاصله داریم و سود میکنیم.و از نظر بصری هم فرق زیادی بین یه سیستم قوی و یک کنسول وجود نداره بیشتر فرق ها تو جزییاته.
    بله اگر بازیها مثل سابق همون روز اول کرک میشدن من اعتقاد داشتم پی سی کاملا به صرفه تره ولی الان همه چیز بهم خورده و شرایط عوض شده.

نکته اخر ممکنه کنسول های نسل جدید کپی خور بشن ولی اینکه در اینده نه چندان دور بحث کرک بازیهای پی سی کاملا منتفی بشه قطعا وجود داره.
    فیفا 16 تا همین امروز کرک نشده فقط بعد از شیش هفت ماه یه راه پیدا کردن برای دور زدن از طریق نصب دمو که شک نکنید برای
    فیفا 17 این راهم مسدود میشه بازم میگم به کرک های احتمالی که شاید انجام بشه هم زیاد دل نبندید از روی نشانه ها و شرایطی که هست میشه فهمید که دوره خوشی و مفت بازی کردن با کرک دیگه سر اومده و برای استفاده از این دنیای رنگو وارنگ باید دست به جیب بشی
    و فقط باید انتخاب کنی بررسی کنی که کدام روش به صرفه تره.
    بحث سیدی کی اشتراکی هم بزودی جمع میشه و در کل یه چیز مسخره بود که یک اکانتو به صد ها نفر میفروختن که مشکلات زیادی داشت
    و هر چند وقت یک بار نیاز پیدا میکردی که بازی رو فعال سازی بکنی وهزار درد سر. هزار تومنم برای این روش زیادیه..
    شایعه شده که ps4 جدید سال 2018 معرفی میشه.پس یعنی دوسال دیگه یه کسنول جدید باید بخری. حالا کاری به شایعات نداریم. شما الن 4 میلیون بده یه سیستم بخر که ترجیحا رم ddr4 بخوره 2 سال دیگه که ضعیف شد فقط نیاز داری یه کارت گرافیک عوض کنی نه کل سیستمو. در ضمن وقتی دو سال دیگه سیستمت ضعیف بشه تازه گرافیکت میشه در حد کنسول پس بازم جلویی. همین الان هیچ کدوم از بازی های کنسول گرافیکش در حد کامپیوتر نیست. درمورد مساله کرک شدن بازی ها هم احتمال کرک شدنشون خیلی بیشتر از کپی خور شدن کنسول هاست

نکته خوبه دیگه اینه که مثلا mafia 3 از دنوو استفاده نمیکنه یا احتمالا Call of Duty استفاده نکنه . پس اینجوری 400 هزار تومن سر خرید دوبازی شاخ جلو افتادی که بایر بری برای کنسول بخری.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

شایعه شده که ps4 جدید سال 2018 معرفی میشه.پس یعنی دوسال دیگه یه کسنول جدید باید بخری. حالا کاری به شایعات نداریم. شما الن 4 میلیون بده یه سیستم بخر که ترجیحا رم ddr4 بخوره 2 سال دیگه که ضعیف شد فقط نیاز داری یه کارت گرافیک عوض کنی نه کل سیستمو. در ضمن وقتی دو سال دیگه سیستمت ضعیف بشه تازه گرافیکت میشه در حد کنسول پس بازم جلویی. همین الان هیچ کدوم از بازی های کنسول گرافیکش در حد کامپیوتر نیست. درمورد مساله کرک شدن بازی ها هم احتمال کرک شدنشون خیلی بیشتر از کپی خور شدن کنسول هاست

نکته خوبه دیگه اینه که مثلا mafia 3 از دنوو استفاده نمیکنه یا احتمالا Call of Duty استفاده نکنه . پس اینجوری 400 هزار تومن سر خرید دوبازی شاخ جلو افتادی که بایر بری برای کنسول بخری.

نه من شک ندارم برای این کنسول حد اقل برای یک بازی شبیه ساز فوتبال مثل فیفا تا چندین سال بازی تولید میشه و از دور خارج نمیشن
    اون کنسولی که شایعه شده کنسول نسل جدید نیست همینه که یه خورده ارتقا دادنش برای پخش فور کی و یه سری مسائل دیگه که زیاد فرقی با این کنسول ندارن.
    . جتی اگر نسل جدیدم بیاد حد اقل تا دو سه سال برای کنسول های نسل هشتم بازی تولید میشه.
    من گفتم بازار قطعات پی سی یه بازار مکارس که بیشتر به نفع تولید کننده ها تمام میشه شک نکن کارت گرافیک جدید نیاز به مادر بورد جدید و قطعات جدید خواهد داشت
    اونا دارن پول رو پول میذارن سودشونو میبرن زیاد به فکر منو تو نیستن
    حرف من یک نظرشخصی هست امکان داره حرف تو هم درست باشه ولی در کل صنعت گیم این روزا به یک صنعت خیلی لوکس تبدیل شده از هر وسیله ای برای بازی کردن استفاده بکنی نهایتا باید خرج بکنی زیادم خرج بکنی.

من اون بازیهایی که گفتی اصلا بازی نمیکنم من فقط به خاطر علاقه به فوتبال بازیهای شبیه ساز فوتبالو انجام میدم قطعا حد اقل برای من یکی
    خرید کنسول یه سود چند برابره.بعد این روزا با انتقال دیتای بازیها به هارد کنسول میتونی با هزینه کم هر بازی که دلت میخواد رو کنسول تجربه کنی بدون مشکل خیلی ارزان وبه صرفه.
    ومن بازم تکرار میکنم زیاد به کرک شدن بازیهای در اینده امید وار نباشید برای همون بازیهایی هم که اسم بردی شک نکن اخر سر باید بالای صد هزار تومن خرج کنی
    قبول کنید شرایط داره عوض میشه.

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نه من شک ندارم برای این کنسول حد اقل برای یک بازی شبیه ساز فوتبال مثل فیفا تا چندین سال بازی تولید میشه و از دور خارج نمیشن
    اون کنسولی که شایعه شده کنسول نسل جدید نیست همینه که یه خورده ارتقا دادنش برای پخش فور کی و یه سری مسائل دیگه که زیاد فرقی با این کنسول ندارن.
    . جتی اگر نسل جدیدم بیاد حد اقل تا دو سه سال برای کنسول های نسل هشتم بازی تولید میشه.
    من گفتم بازار قطعات پی سی یه بازار مکارس که بیشتر به نفع تولید کننده ها تمام میشه شک نکن کارت گرافیک جدید نیاز به مادر بورد جدید و قطعات جدید خواهد داشت
    اونا دارن پول رو پول میذارن سودشونو میبرن زیاد به فکر منو تو نیستن
    حرف من یک نظرشخصی هست امکان داره حرف تو هم درست باشه ولی در کل صنعت گیم این روزا به یک صنعت خیلی لوکس تبدیل شده از هر وسیله ای برای بازی کردن استفاده بکنی نهایتا باید خرج بکنی زیادم خرج بکنی.

من اون بازیهایی که گفتی اصلا بازی نمیکنم من فقط به خاطر علاقه به فوتبال بازیهای شبیه ساز فوتبالو انجام میدم قطعا حد اقل برای من یکی
    خرید کنسول یه سود چند برابره.بعد این روزا با انتقال دیتای بازیها به هارد کنسول میتونی با هزینه کم هر بازی که دلت میخواد رو کنسول تجربه کنی بدون مشکل خیلی ارزان وبه صرفه.
    ومن بازم تکرار میکنم زیاد به کرک شدن بازیهای در اینده امید وار نباشید برای همون بازیهایی هم که اسم بردی شک نکن اخر سر باید بالای صد هزار تومن خرج کنی
    قبول کنید شرایط داره عوض میشه.
    از بابت مافیا 3 که مطمئنم چون اعلام شده دنوو نداره و شرکت اکتیویژن هم از این drm تا بحال استفاده نکرده.

من الانسیستمم رو 4 سال پیش خریدم با اضافه کردن یه رم 8 گیگ (120 هزار تومن) و یه کارت گرافیک(1100) دارم بهتر از کنسول ها جواب میگیرم و این تغییرات رو ماه پیش دادم بعد از چهار سال بازی کردن تازه کارت گرافیک قبلیمم تونستم 400 بفروشم پس کلا 700 تومن پرداخت کردم.

اون نسل جدید کنسول ها هست که قراره 2018 معرفی شه. تحلیل گرا هم گفتن که دیگه این نسل مثل قبلی نیست که سالهای طولانی باقی بمونه.

برای کامپیوتر هم میشه cd key اشتراکی گرفت با هزینه بسیار کمتر نسبت به انتقال دیتای کنسول.

به عنوان سخن اخر همیشه کامپیوتر راه گریز داره چون گروه های هکری مختلفی رو برنامه هاو بازی هاش کار میکنن هرچند من از شرایط فعلی راضیم چون باعث میشه بازی های بیشتری که قبلا تنها برای کنسول میومد حالا برای کامپیوتر هم بیاد چون شرکت سازنده بازی به فروشش رو کامپیوتر امیدواره.

باقی بحث در حوصله این تاپیک نمی گنجه چون بحث تکراری کامپیوتر و کنسول هست که هیچ سر انجامی نداره.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

از بابت مافیا 3 که مطمئنم چون اعلام شده دنوو نداره و شرکت اکتیویژن هم از این drm تا بحال استفاده نکرده.

من الانسیستمم رو 4 سال پیش خریدم با اضافه کردن یه رم 8 گیگ (120 هزار تومن) و یه کارت گرافیک(1100) دارم بهتر از کنسول ها جواب میگیرم و این تغییرات رو ماه پیش دادم بعد از چهار سال بازی کردن تازه کارت گرافیک قبلیمم تونستم 400 بفروشم پس کلا 700 تومن پرداخت کردم.

اون نسل جدید کنسول ها هست که قراره 2018 معرفی شه. تحلیل گرا هم گفتن که دیگه این نسل مثل قبلی نیست که سالهای طولانی باقی بمونه.

برای کامپیوتر هم میشه cd key اشتراکی گرفت با هزینه بسیار کمتر نسبت به انتقال دیتای کنسول.

به عنوان سخن اخر همیشه کامپیوتر راه گریز داره چون گروه های هکری مختلفی رو برنامه هاو بازی هاش کار میکنن هرچند من از شرایط فعلی راضیم چون باعث میشه بازی های بیشتری که قبلا تنها برای کنسول میومد حالا برای کامپیوتر هم بیاد چون شرکت سازنده بازی به فروشش رو کامپیوتر امیدواره.

باقی بحث در حوصله این تاپیک نمی گنجه چون بحث تکراری کامپیوتر و کنسول هست که هیچ سر انجامی نداره.
    به هر حال من در کل در مورد به صرفه بودن یا نبودن کنسول یا ارتقای کامپیوتر صحبت کردم
    و در مورد اینده هم فقط پیش بینی میشه کرد معلوم نیست چه اتفاقی میوفته با صحبت های تحلیل گر ها نمیشه به نتیجه قطعی رسید.
    مورد بعد اینکه به فرض مثال همین چهار ملیونی که ازش حرف زده شد من که اصلا نمیتونم تهیه بکنم خیلیا هم مثل من هستن. و حتی نمیتونم قسطی پرداخت بکنم .
    واقعا هم چهار ملیون هزینه کمی نیست که بخوای یهو جیرینگی بپردازی
    طبق شرایط موجود اگه پول دار هستی بهتره سیستم قوی ببندی بالای ده ملیون خیال خودتو تا چند سال راحت بکنی و اگر محدودیت مالی داری بهترین گزینه خرید کنسوله .اونایی که برای خرید پی سی هزینه های میانه پرداخت میکنن مثل همین چهار ملیون کمتر یا بیشتر به نظرم ضرر میکنن و با گذشت سالها متوجه میشن چه خرجی کردن وباید چقدر این مخارجو ادامه بدن بازم میگم با شرایط موجود ارتقای کامپیوتر به صرفه نیست. مگر اینکه ملیون برات پول خورد باشه و یک سیستم کامل وقدرتمند و البته بسیار گرانقیمت ببندی.
    Last edited by ragbar12; 16-09-2016 at 23:50.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

لیگ ها و تیمهای حاضر در بازی رسما معرفی شدند :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: لیست کامل ، خطر سرگیجه 
    Alka Superliga

Brøndby IF
    Silkeborg IF
    Aarhus GF
    Odense Boldklub
    FC København
    Aalborg BK
    Viborg FF
    Esbjerg fB
    AC Horsens
    SønderjyskE
    FC Midtjylland
    Randers FC
    FC Nordsjælland
    Lyngby BK
    Pro League

RSC Anderlecht
    Club Brugge
    Standard Liège
    Sp. Charleroi
    KRC Genk
    KAA Gent
    Sint-Truiden
    KVC Westerlo
    KV Oostende
    Sport. Lokeren
    KAS Eupen
    Zulte-Waregem
    KV Kortrijk
    KV Mechelen
    Waasland-Beveren
    Excel Mouscron
    Liga do Brasil

Palmeiras
    Botafogo
    Fluminense
    Cruzeiro
    São Paulo
    Atlético Mineiro
    Atlético Paranaense
    Internacional
    Santos
    Grêmio
    Vitória
    Ponte Preta
    Coritiba
    Figueirense
    Sport
    Santa Cruz
    América Mineiro
    Chapecoense
    Eredivisie

Ajax
    Feyenoord
    PSV
    ADO Den Haag
    Roda JC Kerkrade
    FC Utrecht
    AZ
    Willem II
    FC Twente
    Vitesse
    NEC
    SC Heerenveen
    PEC Zwolle
    FC Groningen
    Excelsior
    Go Ahead Eagles
    Heracles Almelo
    Sparta Rotterdam
    Premier League

Arsenal
    Chelsea
    Everton
    Liverpool
    Manchester City
    Manchester United
    Middlesbrough
    Southampton
    Tottenham Hotspur
    West Ham United
    Leicester City
    Sunderland
    West Bromwich Albion
    Watford
    Burnley
    Crystal Palace
    Stoke City
    Bournemouth
    Hull City
    Swansea City
    EFL Championship

Aston Villa
    Blackburn Rovers
    Leeds United
    Newcastle United
    Nottingham Forest
    Queens Park Rangers
    Birmingham City
    Derby County
    Ipswich Town
    Wolverhampton Wanderers
    Fulham
    Norwich City
    Reading
    Rotherham United
    Preston North End
    Sheffield Wednesday
    Brighton & Hove Albion
    Wigan Athletic
    Bristol City
    Brentford
    Barnsley
    Huddersfield Town
    Cardiff City
    Burton Albion
    Ligue 1

SC Bastia
    Girondins de Bordeaux
    En Avant Guingamp
    LOSC Lille
    Olympique Lyonnais
    FC Metz
    AS Monaco
    Montpellier HSC
    FC Nantes
    OGC Nice
    Paris Saint-Germain
    Stade Rennais
    SM Caen
    FC Lorient
    Olympique de Marseille
    Angers SCO
    Toulouse FC
    AS Saint-Étienne
    AS Nancy
    Dijon Football
    Domino’s Ligue 2

AJ Auxerre
    Racing Club de Lens
    RC Strasbourg
    Nîmes Olympique
    FC Sochaux
    ES Troyes AC
    Stade Brestois 29
    Stade de Reims
    AC Ajaccio
    Le Havre AC
    Chamois Niortais FC
    Stade Lavallois MFC
    Clermont Foot
    Amiens SC
    GFC Ajaccio
    Tours FC
    Valenciennes FC
    Bourg en Bresse 01
    Red Star FC
    US Orléans
    Bundesliga

Bayern München
    Borussia Dortmund
    Borussia M'gladbach
    SC Freiburg
    Hamburger SV
    1. FC Köln
    Bayer 04 Leverkusen
    FC Schalke 04
    SV Werder Bremen
    Hertha BSC
    1. FSV Mainz 05
    VfL Wolfsburg
    Eintracht Frankfurt
    TSG 1899 Hoffenheim
    FC Augsburg
    SV Darmstadt 98
    FC Ingolstadt 04
    RB Leipzig
    Bundesliga 2

1. FC Kaiserslautern
    TSV 1860 München
    VfB Stuttgart
    Arminia Bielefeld
    VfL Bochum
    SpVgg Greuther Fürth
    1. FC Nürnberg
    Hannover 96
    Dynamo Dresden
    Erzgebirge Aue
    1. FC Union Berlin
    Karlsruher SC
    SV Sandhausen
    Würzburger Kickers
    FC St. Pauli
    Eintracht Braunschweig
    Fortuna Düsseldorf
    1. FC Heidenheim
    Calcio A

Atalanta
    Inter
    Juventus
    Lazio
    Milan
    Napoli
    Roma
    Torino
    Udinese
    Bologna
    Chievo Verona
    Pescara
    Empoli
    Sampdoria
    Cagliari
    Palermo
    Fiorentina
    Genoa
    Crotone
    Sassuolo
    Calcio B

Brescia
    Perugia
    Hellas Verona
    Ternana
    Ascoli
    Bari
    Avellino
    Salernitana
    Pisa
    Spezia
    Cesena
    Frosinone
    Cittadella
    Benevento
    Novara
    Pro Vercelli
    Carpi
    Trapani
    Latina
    Spal
    Vicenza
    Virtus Entella
    MLS

Columbus Crew SC
    D.C. United
    New York Red Bulls
    New England Revolution
    Chicago Fire
    Colorado Rapids
    FC Dallas
    Sporting KC
    Los Angeles Galaxy
    Houston Dynamo
    Vancouver Whitecaps
    Real Salt Lake
    Montreal Impact
    Portland Timbers
    Seattle Sounders
    Toronto FC
    San Jose Earthquakes
    Philadelphia Union
    Orlando City SC
    New York City FC
    Tippeligaen

Rosenborg BK
    Lillestrøm SK
    Viking FK
    Molde FK
    Tromsø IL
    Stabæk Fotball
    FK Bodø/Glimt
    SK Brann
    Vålerenga
    Strømsgodset Toppfotball
    Odds Ballklubb
    FK Haugesund
    Sogndal Fotball
    IK Start
    Aalesunds FK
    Sarpsborg 08 FF
    Scottish Prem

Aberdeen
    Celtic
    Heart of Midlothian
    Kilmarnock
    Motherwell
    Rangers
    Dundee FC
    Hamilton Academical
    Inverness Caledonian Thistle
    Ross County
    Partick Thistle
    St. Johnstone
    LaLiga Santander

Atlético de Madrid
    FC Barcelona
    RC Deportivo
    Real Madrid
    Athletic Club de Bilbao
    Real Betis Balompié
    RC Celta de Vigo
    RCD Espanyol
    Real Sociedad
    Real Sporting de Gijón
    Valencia CF
    Deportivo Alavés
    SD Eibar
    UD Las Palmas
    CA Osasuna
    Sevilla FC
    Villarreal CF
    Málaga CF
    CD Leganés
    Granada CF
    LaLiga 1|2|3

Real Zaragoza
    CD Tenerife
    RCD Mallorca
    Real Valladolid
    Elche CF
    CD Numancia
    Rayo Vallecano
    Levante UD
    Getafe CF
    UD Almería
    Córdoba CF
    Cádiz CF
    Nástic de Tarragona
    AD Alcorcón
    Girona FC
    CD Mirandés
    Sevilla Atlético
    Real Oviedo
    CD Lugo
    SD Huesca
    CF Reus Deportiu
    UCAM Murcia
    Allsvenskan

IFK Göteborg
    Malmö FF
    Helsingborgs IF
    AIK
    IF Elfsborg
    IFK Norrköping
    Örebro SK
    Hammarby IF
    Djurgårdens IF
    BK Häcken
    Kalmar FF
    GIF Sundsvall
    Gefle IF
    Jönköpings Södra IF
    Falkenbergs FF
    Östersunds FK
    EFL League One

Bolton Wanderers
    Charlton Athletic
    Millwall
    Shrewsbury Town
    Sheffield United
    Milton Keynes Dons
    Coventry City
    Gillingham
    Walsall
    Bradford City
    Oldham Athletic
    Chesterfield
    Port Vale
    Northampton Town
    Swindon Town
    Peterborough United
    Bury
    Scunthorpe United
    Oxford United
    Southend United
    Rochdale
    Bristol Rovers
    AFC Wimbledon
    Fleetwood Town
    EFL League Two

Grimsby Town
    Crewe Alexandra
    Barnet
    Doncaster Rovers
    Exeter City
    Yeovil Town
    Morecambe
    Stevenage
    Carlisle United
    Portsmouth
    Luton Town
    Blackpool
    Plymouth Argyle
    Wycombe Wanderers
    Colchester United
    Cheltenham Town
    Notts County
    Mansfield Town
    Hartlepool United
    Cambridge United
    Leyton Orient
    Accrington Stanley
    Crawley Town
    Newport County
    SSE Airtricity Lge

Bohemian FC
    Shamrock Rovers
    Cork City
    St. Patrick's Athletic
    Derry City
    Sligo Rovers
    Dundalk FC
    Bray Wanderers
    Galway United
    Longford Town
    Finn Harps
    Wexford Youths
    Ekstraklasa

Lech Poznań
    Ruch Chorzów
    Wisła Płock
    Legia Warszawa
    Wisła Kraków
    Górnik Łęczna
    Jagiellonia Białystok
    Pogoń Szczecin
    Cracovia Kraków
    Zagłębie Lubin
    Arka Gdynia
    Korona Kielce
    Piast Gliwice
    Lechia Gdańsk
    Śląsk Wrocław
    Bruk-Bet Termalica Nieciecza
    Russian League

CSKA Moskva
    Krylya Sovetov Samara
    Lokomotiv Moskva
    Anzhi Makhachkala
    Spartak Moskva
    Zenit St. Petersburg
    Terek Grozny
    Rubin Kazan
    FC Rostov
    Tom Tomsk
    Amkar Perm
    Arsenal Tula
    FC Ufa
    FC Ural
    FC Krasnodar
    FC Orenburg
    Süper Lig

Galatasaray
    Fenerbahçe
    Beşiktaş
    Trabzonspor
    Antalyaspor
    Bursaspor
    Medipol Başakşehir
    Kayserispor
    Gaziantepspor
    Gençlerbirliği
    Atiker Konyaspor
    Çaykur Rizespor
    Adanaspor
    Kasımpaşa
    Akhisarspor
    Kardemir Karabükspor
    Osmanlıspor
    Alanyaspor
    Rest of World

Olympiacos CFP
    PAOK FC
    Vasco da Gama
    Panathinaikos FC
    HJK Helsinki
    Shakhtar Donetsk
    Kaizer Chiefs
    Orlando Pirates
    Goiás
    Criciúma
    Joinville
    World XI
    Classic XI
    MLS All Stars
    Avaí
    adidas All-Star Team
    Men's National

England
    Austria
    Belgium
    Bulgaria
    Czech Republic
    Denmark
    Finland
    France
    Germany
    Greece
    Italy
    Norway
    Poland
    Portugal
    Republic of Ireland
    Romania
    Russia
    Scotland
    Slovenia
    Spain
    Sweden
    Switzerland
    Turkey
    Wales
    Argentina
    Brazil
    Paraguay
    Uruguay
    Mexico
    United States
    Cameroon
    China PR
    Australia
    Hungary
    Netherlands
    Northern Ireland
    South Africa
    Peru
    Colombia
    Cote d'Ivoire
    Egypt
    Bolivia
    Canada
    Chile
    Ecuador
    India
    Venezuela
    Women's National

Australia
    Brazil
    Canada
    China PR
    England
    France
    Germany
    Italy
    Mexico
    Netherlands
    Norway
    Spain
    Sweden
    United States
    Ö. Bundesliga

Red Bull Salzburg
    Sturm Graz
    Rapid Wien
    Austria Wien
    SV Ried
    SV Mattersburg
    SCR Altach
    FC Admira Wacker Mödling
    Wolfsberger AC
    SKN St. Pölten
    K LEAGUE Classic

Seongnam FC
    FC Seoul
    Suwon Samsung Bluewings
    Ulsan Hyundai
    Pohang Steelers
    Jeonnam Dragons
    Jeonbuk Hyundai Motors
    Jeju United
    Sangju Sangmu
    Incheon United
    Gwangju FC
    Suwon FC
    RSL

FC Vaduz
    Grasshopper Club Zürich
    FC Basel
    FC Luzern
    FC St. Gallen
    BSC Young Boys
    FC Thun
    FC Lausanne-Sport
    FC Lugano
    FC Sion
    Liga NOS

SL Benfica
    FC Porto
    Sporting CP
    Chaves
    Vitória Setúbal
    Rio Ave
    Vitória Guimarães
    Belenenses
    Nacional
    Paços de Ferreira
    Marítimo
    SC Braga
    Boavista
    Moreirense
    Feirense
    Estoril Praia
    Arouca
    Tondela
    Camp. Scotiabank

Universidad de Chile
    Audax Italiano
    Universidad Católica
    Santiago Wanderers
    Unión Española
    Cobresal
    Colo-Colo
    CD Huachipato
    CD Palestino
    CD O'Higgins
    Deportes Iquique
    Deportes Antofagasta
    Universidad de Concepción
    Everton de Viña del Mar
    San Luis de Quillota
    Deportes Temuco
    Liga Dimayor

Atlético Nacional
    Junior Barranquilla
    Deportivo Cali
    Independiente Medellín
    Independiente Santa Fe
    Millonarios
    Once Caldas
    Deportes Tolima
    Deportivo Pasto
    Boyacá Chicó
    La Equidad
    Envigado
    Patriotas Boyacá
    Atlético Huila
    Rionegro Águilas
    Alianza Petrolera
    Fortaleza CEIF
    Jaguares de Córdoba
    Cortuluá
    Atlético Bucaramanga
    LIGA Bancomer MX

Monarcas Morelia
    Monterrey
    Cruz Azul
    América
    Guadalajara
    U.N.A.M.
    Toluca
    Tigres U.A.N.L.
    Atlas
    Necaxa
    Santos Laguna
    Tiburones Rojos de Veracruz
    Pachuca
    Gallos Blancos de Querétaro
    Puebla
    León
    Tijuana
    Chiapas FC
    Meiji Yasuda J1

Júbilo Iwata
    Kashiwa Reysol
    Vissel Kobe
    Kashima Antlers
    FC Tokyo
    Yokohama F. Marinos
    Urawa Red Diamonds
    Kawasaki Frontale
    Nagoya Grampus
    Gamba Osaka
    Omiya Ardija
    Vegalta Sendai
    Albirex Niigata
    Sanfrecce Hiroshima
    Sagan Tosu
    Shonan Bellmare
    Ventforet Kofu
    Avispa Fukuoka
    Dawry Jameel

Al Hilal
    Al Ittihad
    Al Shabab
    Al Ettifaq
    Al Nassr
    Al Ahli
    Al Faisaly
    Al Fateh
    Al Qadisiyah
    Al Raed
    Al Taawoun
    Al Wehda
    Al Khaleej
    Al Batin
    Hyundai A-League

Adelaide United
    Brisbane Roar
    Central Coast Mariners
    Melbourne Victory
    Newcastle Jets
    Perth Glory
    Sydney FC
    Wellington Phoenix
    Melbourne City
    Western Sydney Wanderers
    Primera División

San Lorenzo de Almagro
    River Plate
    Boca Juniors
    Estudiantes de La Plata
    Gimnasia y Esgrima La Plata
    Racing Club de Avellaneda
    Vélez Sarsfield
    Independiente
    Atlético de Rafaela
    Arsenal de Sarandi
    Lanús
    Newell's Old Boys
    Olimpo Bahía Blanca
    Banfield
    Colón
    Quilmes Atlético Club
    Rosario Central
    Patronato
    Belgrano de Córdoba
    Godoy Cruz
    Aldosivi
    Atlético Tucumán
    Defensa y Justicia
    Huracán
    San Martín de San Juan
    Club Atlético Tigre
    Unión Santa Fe
    Talleres de Córdoba
    Sarmiento
    Temperley

15. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •