تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 43 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 427

نام تاپيک: بحث و بررسی اینترنت بی سیم (Wireless )

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    1. منظورتون از مودم اکسس پوینت هست یا cpe؟ اگه منظورتون اکسس پوینت هست داخل خونس خیر اکسس پوینت اصلا نه snr داره نه اطلاعاتی میده تنها کارش اینه اینترنت رو از رادیو بگیره پخشش کنه تو خونه
    اگه منظورتون cpe هست که رو پشتبومه بله اطلاعاتی از قبیل قدرت سیگنال میزان نویز محیط و snr میده
    اینم یه عکس از محیطشه این عکس اولی تقریبا صفحه اول رادیو هست که دسترسی راحت و سریع میده برای تنظیم . SNAP لینک های شاتل هست احتمالا دقیق نمیدونم

اینم جایی که دیگه معلومع اوضاع از چه قراره سیگنال تو نویز همون snr هست هرچی بالاتر دقیقا عین ای دی اس ال بالاتر بهتر سیگنال استرینگ هست که قدرت رو نشون میده هرچی کمتر باشه بهتره

2. من هنوز راه اندازی نکردم ولی اصلا چنین چیزی نیست یکبار بصورت درست نصب شده باشه دیگه تمومه نیازی نیست کارشناس(بی سواد) بیاد ی نگاه بندزاه قطعی ها هم میتونه چندین دلیل داشته باشه یکیش همین میکروتیک هست موقع وصل شدن به رادیو واقعا زجرم میده dhcp رو درست تنظیم کردم و همینطور لب تابو اما حداقل 2 دیقه تو بهترین شرایط طول میکشه وصل شه لب تاب به رادیو
    اون قطعی در موقع طوفان و بارندگی هم یک چیز طبعی هست اونم ممکن دلایلی داشته باشه ممکنه isp که ازش نت میگیرن برقاشون پریده باشه و شما برق داشته باشین هرچند که بعید بدونم ups نداشته باشن
    و یا اینکه انتن بد نصب شده باشه با باد سمت ججهتش تغیر کنه و اینکه حتی همین رعد برق و باد هم تاثیر گذاره تو امواج اینجور موقع ها دستور traceroute یا tracert تو ویندوز به کمکتون میاد تا بفهمین مشکل از کجاست
    سلام،ببخشید چندتا سوال دارم

من الان تو مغازه ام که یه کابلی از آنتن بالای مغازه اومده وصل شده به روتر دی لینک ،آی پی دی لینک 192.168.0.1 ولی می خوام وارد تنظیمات cpe بشم.باید چیکار کنم؟

آیا کابلی که از آنتن اومده رو مستقیم وصل کنم به لبتاب میتونم وارد تنظیمات بشم؟

2-آی پی ورود به تنظیمات cpe چی هست؟هر چی زدم چیزی نیورد.از طریق دستور تریس هم آی پی اول ،آی پی روتر بود و آی پی دوم هم 192.168.1.1 بود

3-پهنای باند قابل دسترس رو هم میشه تو cpe دید؟چون تو روتر من چیزی ندیدم

با تشکر

2. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2018
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

با برنامه winbox باید آدرس رادیو رو پیدا کنی

4. این کاربر از renfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

با برنامه winbox باید آدرس رادیو رو پیدا کنی
    خب بعد چطوری وصل بشم؟با کابلی که از خود آنتن میاد باید وصل شد یا از طریق خود روتر هم میشه وصل شد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2018
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

خب بعد چطوری وصل بشم؟با کابلی که از خود آنتن میاد باید وصل شد یا از طریق خود روتر هم میشه وصل شد؟

فکر کنم باید مستقیم وصل شی . پوزر پس رادیو رو هم باید داشته باشی

کلا روتر استفاده نکنی بهتره چون تایم اوت میده . مگه اینکه یه متخصص بشینه رنج آی پی رو یه جور تنظیم کنه که هیچ تداخلی نداشته باشه

7. این کاربر از renfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

فکر کنم باید مستقیم وصل شی . پوزر پس رادیو رو هم باید داشته باشی

کلا روتر استفاده نکنی بهتره چون تایم اوت میده . مگه اینکه یه متخصص بشینه رنج آی پی رو یه جور تنظیم کنه که هیچ تداخلی نداشته باشه
    خب یوزر و پسورد دیفالت خود رادیو همون admin?

9. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2018
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

خب یوزر و پسورد دیفالت خود رادیو همون admin?

بستگی به رادیوش داره ، مثلا میکروتیک

Every router is factory pre-configured with the IP address 192.168.88.1/24 on the ether1 port. The default username is admin with no password.Apr 27, 2017

ولی اگه اومدن براتون تنظیم کردن هم یوزر پس گذاشتن هم آی پی را عوض کردن ..

11. این کاربر از renfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

چندتا سواتل:این برنامه winbox برای تمام آنتن ها به کار میره یا فقط برای میکروتیک؟من مدل آنتن رو نمیدونم چون بالای مغازه نصب شده

2-با همین برنامه امتحان کردم و خطا داد که نمیتونی به به آی پی وصل بشی؟مشکل از کجاست؟آیا شرکت کاری کرده کسی بهش وصل نشه یا مشکل از جایی دیگه اس

3-آیا آنتن ها،مثل مودم ها یا بعضی از دستگاه ها ،کلید ریست فکتوری ندارند؟اگر بر فرض شرکت روی آنتن پسورد گذاشته باشه وکسی بخواد وارد تنظیمات بشه باید چیکار کرد

الان تو عکس آی پی ها رو ببنید.اولی که آی پی روتر بی سیم دی لینک ،چون با همین آی پی بهش وصل شدم

دومی رو نمیدونم مال کجاست ولی حدس میزنم مال آنتن باشه

Last edited by محمد7966; 06-04-2018 at 14:04.

13. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان کسی اسیاتک داره پینگ چطوره ؟؟

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چندتا سواتل:این برنامه winbox برای تمام آنتن ها به کار میره یا فقط برای میکروتیک؟من مدل آنتن رو نمیدونم چون بالای مغازه نصب شده

2-با همین برنامه امتحان کردم و خطا داد که نمیتونی به به آی پی وصل بشی؟مشکل از کجاست؟آیا شرکت کاری کرده کسی بهش وصل نشه یا مشکل از جایی دیگه اس

3-آیا آنتن ها،مثل مودم ها یا بعضی از دستگاه ها ،کلید ریست فکتوری ندارند؟اگر بر فرض شرکت روی آنتن پسورد گذاشته باشه وکسی بخواد وارد تنظیمات بشه باید چیکار کرد

الان تو عکس آی پی ها رو ببنید.اولی که آی پی روتر بی سیم دی لینک ،چون با همین آی پی بهش وصل شدم

دومی رو نمیدونم مال کجاست ولی حدس میزنم مال آنتن باشه
    1.برنامه Winbox فقط برای رادیوهای میکروتیک هست برای کار با سیستم عامل مخصوص و منحصر به فرد این دستگاه ها.
    2.بخاطر تنظیمات پیچیده که نیاز به تخصص داره ، احتمال داره شرکت رمز رادیو رو به شما نداده باشه از بروز مشکل در تنظیمات جلوگیری بشه
    برای اینکه رادیو میکروتیک را در شبکه خودتون پیدا کنید که من نیز احتمال میدم آدرس اون 192.168.1.1 باشه
    کابل شبکه ای که از پشتبام به پایین آمده را از روتر جدا کنید و مستقیم به یک لبتاپ وصل کنید ، سپس برنامه Winbox را باز کنید و اگر دستگاهی قابل شناسایی باشه
    مک آدرس اون در تب Neighbors قابل مشاهده خواهد بود .
    اگر اینچنین نیست ممکنه جهت امنیت جلوی شناسایی دستگاه گرفته شده باشه (احتمال کمی داره) یا اینکه هیچ دستگاه میکروتیکی در پشت بام وجود ندارد.

اگر دستگاه را مشاهده کردید بجای ورود ip از مک آدرس آن که در لیست آمده استفاده کنید و به دستگاه وارد شوید (بایوز admin و بدون رمز)
    و یا اینکه بجای مک آدرس دستگاه ، ادرس ای پی 192.168.1.1 را وارد نمایید. ممکن است بتوانید وارد شوید.

3.بله شما میتوانید دستگاه رو بطور کامل ریست کنید .
    اما با اینکار تمامی تنظیمات انجام شده به روی رادیو از بین خواهد رفت و هرگز نخواهید توانست مجدد به اینترنت و شبکه متصل گردید .
    زیرا رمز ها ، فرکانس ها و تنظیماتی برای اتصال به شبکه وجود دارد که تنها در اختیار مهندسین شرکت isp شماست و به فرض که برای تنظیم رادیو سواد و تسلط بسیار زیادی داشته باشید ، بازهم بدون اون اطلاعات هرگز نخواهید توانست ، رادیو را برای اتصال به اینترنت کانفیگ کنید .
    اما امکان ریست رادیو به صورت سخت افزاری و نرم افزاری وجود داره .
    پیشنهاد میکنم رمز ورود به رادیو خودتون رو از مهندسین پشتیبانی شرکت دریافت کنید تا بتوانید به تنظیمات آن وارد شوید.

درضمن در شبکه شما یک روتر وجود داره که یک رنج ip مجزا برای اتصال به اینترنت به کاربران میدهد ، با خاموش کردن DHCP Server در این روتر و دادن یک ip به آن در رنج رادیو مثلا 192.168.1.2
    شما میتوانید کاری کنید که رادیو به تک تک کلاینت های شما ip بدهد و کنترل آنها را بدست بگیرد.
    و روتر دی لینک شما ، فقط حکم یک سویچ ساده در شبکه را داشته باشد و دخالتی در تخصیص ای پی نکند.

16. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

والا اینکه چه شهرهایی ارائه میده رو نمیدونم ولی سرویس هاش مثلا:

900 گیگ یک ساله ( سرعت 20 تا 50 مگ) قیمت 699 تومان
    600 گیگ یک ساله ( سرعت بین 8 تا 20 مگ ) قیمت 408 تومان. ( من این سرویس رو دارم و تا 50 مگ هم بازه)
    عزیز یه پینگ میگیری؟
    146.66.155.1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •