الان كه دارم ليست خريد منچستر رو بررسي مي كنم كارلو كودچيني و ويلي ساينول هم اضافه شدن.:
من نظرم منفيه!!
كودچيني نشون داد كه دروازه بان مطمئني نيست.
الان كه دارم ليست خريد منچستر رو بررسي مي كنم كارلو كودچيني و ويلي ساينول هم اضافه شدن.:
من نظرم منفيه!!
كودچيني نشون داد كه دروازه بان مطمئني نيست.
سلام دوستان اول از همه كساني كه در رونق اين تايپيك و فوتبال ايران تلاش ميكنند تشكر ميكنم باور كنيد كلي خبر دارم اما به خاطر اين امتحانات نميتونم بيام
چلسي 3 منچستر 1
اخرين نتيجه ليگ برتر انگليس
اين در حالي است كه اگه چلسي در بازي با نيوكاسل كمتر از 2 گل بخوره ركورد ارسنال كه در فصل 99 هفده گل را خورده بود ميشكنه
ركورد منچستر را هم كه تونسته بود 92 امتياز بگيره ديشب شكست و 93 امتيازه شد
خبر ها حاكي از رفتن پروين از پرسپوليس است اما ايا واقعيت دارد؟
دوستان يه توصيه براي بهتر شدن تايپيك مثلا براي ليگ قهرمانان اسيا اين عكس و براي تيتر هاي مهم لطفا عكس هم بذاريد كه راحت تر بشه تيتر را پيدا كرد
![]()
امين جان پيشنهاد خوبيه. اما اين عكس اگه كوچكتر باشه فكر كنم بهتر باشه.
يكشنبه 25 ارديبهشت 1384
پرسپوليس سپاهان
آببند پاشاکي (مادر علي کريمي): دوست داشتم علي دکتر شود!
چندي پيش فوتبال ايران افتخار بزرگ ديگري در سطح قاره کهن کسب کرده و عنوان مرد سال آسيا به يکي از بازيکنان شايسته ايراني تعلق گرفت و حالا شاهدیم که سلطان فوتبال آسیا به بایرن پیوسته است. کسي که بازي اش همگان را به ياد اعجوبه اي به نام «ديگو مارادونا» مي اندازد و دريبل هايش بازي رونالدو برزيلي را تداعي مي کند. بي دليل نيست ساکنان قاره کهن و فوتبالدوستان آسيايي او را جادوگر و اعجوبه خطاب مي کنند و همه از ديدن بازي اش لذت مي برند. کسي که به تعبير زيباي يکي از ورزشي نويسان جوان «اگر بخواهد قادر است خودش را هم دريبل بزند و در بالاترين سطح فوتبال دنيا بازي کند.» او کسي نيست جز علي کريمي مهاجم تکنيکي و ارزشمند تيم ملي و باشگاه بایرن مونیخ.. با مادر مرد سال فوتبال آسيا گفتگو کرديم که آن را مي خوانيد:
خانم کريمي، ابتدا خودتان را معرفي کنيد؟
من حوريه آببند پاشاکي هستم، 52 سال از خدا عمر گرفته ام و پنج فرزند دارم و علي فرزند سومم است.
قبل از آغاز گفتگو، کسب عنوان مرد سال فوتبال آسيا توسط علي کريمي را به شما و خانواده تان تبريک مي گوييم شما فکر مي کرديد، علي با وجود دو رقيب پر نفوذ بتواند اين افتخار را کسب کند؟
من مي دانستم علي به اين افتخار دست پيدا مي کند چون دلم خيلي روشن بود. آن روز وقتي قرار بود مرد سال آسيا را انتخاب و معرفي کنند من از صبح پاي تلويزيون نشسته بودم و در اولين بخش خبرهاي ورزشي خبر اين موفقيت بزرگ را شنيدم و شکر خدا را به جاي آوردم.
بعد از اطلاع از انتخاب علي و حالا پیوستنش به بایرن اولين کاري که کرديد چه بود؟
خيلي خوشحال بودم و مي خواستم به علي هم تبريک بگويم اما به او دسترسي نداشتم، بنابراين به منزلش در امارات زنگ زدم و با عروسم صحبت کردم. گفتم مي خواهم با علي حرف بزنم عروسم گفت مادرجان به محض اينکه علي آمد با شما تماس مي گيريم. به عروسم گفتم قبل از هر چيز براي پسرم اسفند دود کند چون خيلي خوش تيپ و خوشگل شده بود(با خنده) ترسيدم او را چشم بزنند.
معمولاً هر چند وقت يکبار علي را مي بينيد؟
بستگي به بازي تيم ملي دارد. اگر بازي هاي تيم ملي زياد باشد. علي هم زود به زود مي آيد، امسال هم خدا را شکر علي را بيشتر از سالهاي پيش ديديم.
معلوم است عروس و نوه هايتان را خيلي دوست داريد اينطور نيست؟
خيلي زياد همسر علي، خانم خوب و مهرباني است و از او خيلي راضي ام. وقتي پنج سال پيش علي خواست به خواستگاري او برويم من و پدرش به دليل اينکه علي دو تا برادر مجرد بزرگتر از خود داشت، مخالفت کرديم و با انتخاب او موافق نبوديم، اما اصرار علي ما را هم راضي کرد و خوشبختانه اين وصلت سرگرفت و خدا را شکر عروس خوب و مهرباني نصيب ما شده است از دو پسر علي هاوش و کيارش هم که هر چي بگويم کم گفتم. به خصوص هاوش که کپي بچگي هاي علي است و تمام خصلت ها و شيطنت هاي دوران کودکي پدرش را به ارث برده است!
از دوران کودکي علي بگوييد، چطور بچه اي بود؟
پر جنب و جوش و سرشار از انرژي. فکر و ذکرش فوتبال بود. در دوران کودکي و نوجواني تا دلتان بخواهد شيشه همسايه ها و خانه مان را شکسته است. خلاصه همه اهل محل از دست فوتبال و علي و دوستانش آسايش نداشتند (با خنده)
فکر مي کرديد همين بچه شلوغ و پر سر و صدا روزي يکي از بهترين فوتباليستهاي دنيا و آسيا و عضو یکی از بزرگترین باشگاههای جهان شود؟
راستش را بخواهيد هرگز فکر نمي کردم علي روزي در فوتبال اين اندازه مطرح و معروف شود. اما خودش تلاش کرد و خدا هم کمکش کرد و به چيزي که مي خواست رسيد.
دوست داشتيد علي چه کاره شود؟
من هم مثل خيلي از پدر و مادرها دلم مي خواست فرندانم دکتر و مهندس شوند. علي هم تا سوم راهنمايي خيلي خوب درس مي خواند و شاگرد زرنگ بود، اما بعد از آن درسش افت کرد و تا ديپلم بيشتر نتوانست تحصيل کند.
خب الان از اينکه علي يک بازيکن بزرگ و مشهور شده راضي هستيد؟
چرا که راضي نباشم. بالاخره خواست و حکمت خدا اين بوده که علي اينطوري به کشورش خدمت کند. علي با گلها و بازي خويش براي مردم شادي مي آورد و ما هم از شادي مردم خوشحال و راضي هستيم.
رفتار علي با شما و خواهر و برادرانش چطور است؟
خيلي خوب. علي بچه خانواده دوست و احساساتي است. تنها عيب او اين است که زود عصباني مي شود، اما عصبانيت اش هم لحظه اي است خيلي زود همه چيز را فراموش مي کند.
برخورد مردم با شما به عنوان خانواده يک قهرمان ملي چگونه است؟
مردم به خصوص هم محله اي هايمان به ما خيلي لطف دارند. هميشه جوياي حال علي هستند. حتي همسايه هاي استقلالي هم علي را دوست دارند و ما را مورد لطف قرار مي دهند.
الان صحبت از رفتن علي به آلمان و بازي کردن به همراه بایرن در ليگ هاي اروپايي است، شما در اين باره چه نظري داريد؟
با اينکه دوري علي برايم خيلي سخت است اما هيچ وقت نخواستم مانع پيشرفت او شوم. البته خود علي هم تا حالا به خاطر نزديکي امارات به ايران تاکنون نخواسته به اروپا برود ولي اين بار به نظر من بهتر است براي پيشرفتش در ليگ هاي اروپايي بازي کند.
اگر قرار باشد به بهترين بازيکنان آسيا يک نصيحت مادرانه بکنيد به او چه مي گوييد؟
از علي و همه فرزندانم مي خواهم در زندگي راه درست را در پيش بگيرند و به هر مقامي که رسيدند مردم را فراموش نکنند.
(به نقل از پارس فوتبال)
سردار آجورلو براي پيروزي به ميدان مي رويم !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
نياز به دعاي خير مردم داريم
تيم فوتبال پاس تهران براي رويارويي با الريان در چارچوب رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا، روز گذشته عازم قطر شد.
كاروان پاس پس از ورود به فرودگاه بين المللي دوحه مورد استقبال گرم مسئولان الريان قرار گرفتند و با احترام فراوان راهي هتل شده تا براي بازي فردا آماده شوند. اين دو تيم فردا در ورزشگاه محمد بن علي شهر دوحه با يكديگر ديدار ميكنند.
سردار آجورلو مديرعامل موسسه فرهنگي _ ورزشي پاس تهران در خصوص اين ديدار گفت: به اميد خدا با كسب سه امتياز اين بازي به ايران باز مي گرديم و اين پيروزي شيرين را به مردم تقديم مي كنيم.
سه امتياز اين ديدار از آن جهت براي ما اهميت دارد كه راه صعود به مرحله بعد مسابقات ليگ قهرمانان آسيا را براي پاس هموار مي سازد.
وي در ادامه افزود: در صورت پيروزي برابر الريان با آرامش خيال راهي مرحله بعد خواهيم شد.
مديرعامل باشگاه پاس در ادامه گفت: هدف ما كسب مقام قهرماني رقابتهاي ليگ قهرمانان آسياست و براي دست يابي به اين هدف از حالا بايد با انگيزه و روحيه بالا مقابل حريفان خود به ميدان برويم و به راحتي حريفان را پشت سر بگذاريم
چرا آدامير واكر دنبال عزيزي است؟
روند تغيير تابعيت تيمها در دنياي امروز فوتبال بسيار متداول است !نخستين بار لوییس ون گال مربي بارسلونا اين تيم كاتالانها را تبديل به يك تيم هلندي كرد و بعد از آن كوپر در اينتر اين تيم ايتاليایي را تبديل به مقصد آرژانتينيها كرد و نمونه ديگر آن آرسنال است كه يك تيم با بازيكنان فرانسوي در قلب فوتبال انگلستان است و اين اواخر رافائل بنيتس در ليورپول است كه شمایي اسپانياپي به اين تيم داده است! اين روزها هم مي شنويم تيم آدامير واكر هم توسط مالك ايراني خود دست به اين اقدام زده است .آمدن مهاجراني بعنوان مدير فني و استخدام پاشازاده و در كنار پاشازاده حضور قریب الوقوع عزيزي رامی توان در همین چارچوب ارزیابی کرد!اما مي پرسيم چرا عزيزي ؟
ليگ اتريش ليگ بزرگي در ارو پا نيست !ديگر مرداني نظير ارنست هاپل در اين كشور به دنيا نمي آيند. نسل مرداني نظير كرانكل و پوستر ... در اين كشور وجود ندارند ،اما از مهاجراني توقع ديگري داريم استعدادهایي نظير كريمي و كعبي و نيكبخت و سامره و كاظميان و ... را به امارات و قطر فرستاديم تا هنر فوتبالشان را در معرض ديد چه كساني بگذارند؟مي پرسيم چرا تيمي در قلب اروپا به دنبال عزيزي است كه خودش اعلام مي كند عمر فوتبالش رو به اتمام است ؟مهاجراني مردي كه در فوتبال ما يك اسطوره بوده و هست چرا امكانات حضور در سطح درجه دوم اروپا را به جوان ترها نمي دهد؟سرمايه گزاري بر روي عزيزي چه دردي از آدامير واكر و مديران ايرانيش دوا خواهد كرد؟آيا مهاجراني نمي تواند از جوانان جوياي نام ايران استفاده كند ؟ جواناني كه اگر فوتبال را در اتريش آغاز كنند شايد بتوانند به ليگهاي بالاتر هم بروند شايد مقصد بعدي اين جوانان بعد از ليگ اتريش سري آ و بوندس ليگا و لا ليگا شود اما با وجود عزيزي مي توان اين انتظار را داشت؟آداما واكر اگر مي خواهد ايراني شود چرا مثل آرسنال كه جوانان فرانسوي را به خدمت مي گيرد به دنبال جوانان ايراني نيست؟چرا مهاجراني دنبال عزيزي رفته است؟
(به نقل از پارس فوتبال)
براي اخبار در مورد پرسپوليس اين عكس را بگذاريد
استقلال
سپاهان
فوتسال
ليگ برتر ايران
تيم ملي
اخبار لژيونر ها
براي بازيكنان ديگر سعي كنيد عكس كوچكي از انها بگذاريد در گوگل يا ياهو سرچ بزنيد عكس زياد است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)