تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 27 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 270

نام تاپيک: اولین شرکت دریافت کننده مجوز FCP

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

میشه بفرمایید منظورتون از مسخره چیه و اینکه طرح جایگزینتون چیه
    بالاخره نباید توقع داشته باشید با تعرفه گیگی 4000 هزار تومن کاربر دانلود انجام بده
    اگر قرار شما هم مثل صبانت و پارس آنلاین سرویساتون بدون هیچگونه ساعت رایگانی برای کاربر باشه فکر نکنم بتونید مشتری زیادی رو جذب کنید چونکه سرویس بدون ساعت رایگان شرکت های دیگه هم دارند میدنند
    شما به عنوان نمونه همین تایپک های اینجا رو بررسی کنید متوجه میشید که کاربرا بیشتر جذب شرکت هایی میشند که دارای ساعت رایگان هست مثل آسیاتک و ....
    من به شخصه موافق ساعت دانلود رایگان هستم اما نه ساعت 3 صبح
    مسئولیت اجتماعی میگه دوست عزیز ساعت 3 صبح وقت خوابه اگر نخوابی سیستم بدنیت به هم می ریزه برای سلامتی مضره
    مثال براتون می زنم مایی که به شرکت و سازمان ها سرویس میدیم روزهای تعطیل و پنجشنبه جمعه با تعطیلی اونا پهنای باند ما آزاد هست
    چرا این آفر رو تو روزهای تعطیل تمام روز ندیم؟؟؟؟؟
    من صرفا جهت مثال عرض کردم به خاطر حضور رقبا باز نمی کنم

2. 3 کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

عرض خواهی میکنم رویکردتون مثل شرکت های دیگه هست این پهنای باند بالا فقط برای کیسه دوختن برای جیب مشتری هست العان هم اکثر سرویس دهند ها رو سرویس های محدودشون چه 128 باشه چه 8مگ تا 16مگ تاجایی که خطشون بکشه و اجازه میده براشون باز میگذارن تا زودتر ترافیکش تموم کنه خودم پارس آنلاین دارم سرویس 16مگ دارم ولی حجم ماهی 2گیگ جوابگو نیست نامحدود لازم دارم یا یک سرویس که حداقل در روز 4-5 گیگ دانلود داشته باشم العان با این وضعیت با شبی 2گیگ رایگان باید قانع باید بود
    همین پارس آنلاین سرویس نامحدود 1مگ که ارائه میده جزو بهترین سرویس ها هست چون پهنای باندت رو تا 16مگ باز هست و هم ترافیک مصرفیشم تا بالای 200گیگ محدود نمیشی اگرم محدود بشه حداقل 1مگ محدود میشه
    هزینه هر ماه 250تومن اون وقت شما میگید سرویس 10مگ محدود 400 تومن !!!!
    کاربر خانگی 400 تومن درکنار پول آب و برق و گاز و کلی هزینه های زندگی
    اگر زمانی پول داشتم اینقدر هزینه یک سرویس محدود نمیکردم

ما امیدوار بودیم یک سرویس خوب با قیمت معقول از شما بگیریم چون محل دفترتون تو ایرانشهر هست ما خودمون اونجا کار می کنیم یعنی مغازمون اونجاست ولی چی بگم فعلا بین زمین آسمان گیر کردیم بین شرکت های دزد

خواسته من یک سرویس نامحدود واقعی به تمام معنا بدون مصرف منصفانه حتی بین 8نفر شیر بشه سرعتش حداقل 1مگ باشه
    با ماهی 50-60 هزار تومن توصیه برادرانه هست که با طرح های فشفشه و آفتاب مهتاب و رنگین کمان کمپین های تعجب برانگیز مثل شرکت های دیگر وقت خودتون و مارو تلف نکنید 1 سرویس با یک سرعت ثابت تو کل کشور ارائه بدین دست از شلوغ بازی من 100مگ میدم 800مگ میخوام بدم دست بردارین چون خودمون میدونیم زیرساخت نداریم نه کسی پول بابتش میده شما مشتری خانگی رو ساپورت کنید سود سرشاری دارد

پی نوشت : سرعت 100 مگ پیش کش ما 10سال حداقل از اینترنت دنیا عقب هستیم اینترنت 3g تازه دو سال اونم بصورت ناقص تو کشور اومده چه انتظاری میشه داشت !

با تشکر
    من صرفا مثالی قیمت عرض می کنم شما همسایه ما هستین دارین از پارس آنلاین سرویس می گیرین نامحدود 250 که بین 8 نفر شیر میشه محدودیت مصرف منصفانه هم دارید
    من با همین قیمت به شما 1 مگ نامحدود اختصاصی میدم بدون مصرف منصفانه و بدون اینکه به 8 نفر شیر بشه
    بعد اینکه من تا آخر این هفته یه فرم نظر سنجی بهتون میدم نیاز و دغدغه هاتون رو برای سرویس اینترنت بگید
    ما ایشالا رو نیاز های شما سرویس تعریف می کنیم

4. این کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوست عزیز وضعیت سرویس شما از نظر پینگ و پایداری در ساعات محتلف شبانه روز چطوریه؟
    برای یک کاربر خانگی که میخواد سرویس محدود بگیره و کاربرد اصلیش هم بازیه (که به پینگ پایین و البته پایدار بدون پکت لاس نیاز داره) چه برنامه ای دارین؟!
    قیمت همچین سرویسی به طور حدودی زیر 30-40 هزار تومن در ماه میفته یا بیشتر میشه؟؟
    الان وضعیت پینگ و پکت لاس تو سه تا ISP که تاحالا داشتم افتضاح بوده... امیدوارم شما این وضع رو تغییر بدین.
    شما ISP پیدا نمی کنید که پینگ زیر 300 به شما بده ما پینگ تایم سرویس هامون زیر 150 قرار می گیره ( من بدترین حالتش رو گفتم )
    اما در نظر داشته باشید ممکنه پینگ و پکت لاس از طرف خود شما باشه مشکلش
    من امتحان کردم پینگ تایم 1000 داشتم تماس گرفتم گفتن پینگ تایم از شبکه منه معرفی کردم رو حساب همکاری مشکل شبکه من پیدا شد پینگ تایم اومد رو 300
    من امیدوارم که سازمان تنظیم SLA رو برای ADSL هم الزامی کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام . من دیروز با شرکت شما تماس گرفتم ولی جوابی نگرفتم. اگر بخواییم یه پهنای باند اختصاصی 1 مگ که 50 تومن زدین رو بخریم برای خونه شرایطش چیه؟
    برای شهر جدید سهند استان آذربایجان شرقی هم سرویس میدین؟ این سرویس یک مگ دانلود نامحدود هست؟ سرعتش چیه؟
    با تشکر اگر جواب بدین
    میشه دقیقا بفرمایین با کجا تماس گرفتین که جواب نگرفتین؟ بعد اینکه این 1 مگ 50 تومن رو ما دقیقا کجا زدیم؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من به شخصه موافق ساعت دانلود رایگان هستم اما نه ساعت 3 صبح
    مسئولیت اجتماعی میگه دوست عزیز ساعت 3 صبح وقت خوابه اگر نخوابی سیستم بدنیت به هم می ریزه برای سلامتی مضره
    مثال براتون می زنم مایی که به شرکت و سازمان ها سرویس میدیم روزهای تعطیل و پنجشنبه جمعه با تعطیلی اونا پهنای باند ما آزاد هست
    چرا این آفر رو تو روزهای تعطیل تمام روز ندیم؟؟؟؟؟
    من صرفا جهت مثال عرض کردم به خاطر حضور رقبا باز نمی کنم
    سلام
    با توجه به اینکه هفته ی دولت هم شروع شد و قرار بود در این هفته مجوز FCP شرکت های تایید شده ، داده بشه ؛ با این حال چه زمانی شروع به ارائه خدمات و سرویس به مشترکان عمومی میکنید؟!

8. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام
    با توجه به اینکه هفته ی دولت هم شروع شد و قرار بود در این هفته مجوز FCP شرکت های تایید شده ، داده بشه ؛ با این حال چه زمانی شروع به ارائه خدمات و سرویس به مشترکان عمومی میکنید؟!
    کلا دولت خیلی حرف ها می زنه هنوز چیزی به دست ما نرسیده هنوز هم در حال بررسی بیشتر هستند
    ایشالا که زودتر برسه به دست ما

10. 2 کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

من اگر برای تو مشهد سرویس بخوام بهم میدید ؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    راستش من پست اول رو خوندم و وارد وب سایت شما هم شدم
    الان دقیقا کار شما چیه؟؟؟
    چه خدماتی رو چه زمانی به کاربر نهایی ارائه می دید؟
    شرمنده یکم خلاصه توضیح بدید

- - - Updated - - -

سلام
    راستش من پست اول رو خوندم و وارد وب سایت شما هم شدم
    الان دقیقا کار شما چیه؟؟؟
    چه خدماتی رو چه زمانی به کاربر نهایی ارائه می دید؟
    شرمنده یکم خلاصه توضیح بدید

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این اینترنت های 100 مگ با هزینه معقول برای کاربر خانگی چه زمانی ارائه میشه؟ ما همچنان منتظریم، با پول تو جیبی میخواهیم اینترنتی داشته باشیم که راحت بشه فیلم 4k دید باهاش، بدون نیاز به دانلود کردن و انتظار برای کش شدن....

راش بندازید دیگه.

14. این کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

7 تا شرکت ظاهرا تونستند مجوز fcp بگیرن
    یکیش iranfcp
    بعدی هم مبنا
    پیشگامان
    آسیاتک
    شاتل
    این 5 تا رو مطمئنم اما 2 تا دیگه رو کسی میدونه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •