فعلا 1ماهه برای فروش داریم...برنامه ای برای زمان بیشتر نداریم.
مطمئن هستید؟یکی از کاربران که اینترانت داره و مدام بهش وصل هست ازش پرسیدم گفت مشکلی نداره و فقط یبار عصر قطعی داشت.
خودم هم تست کردم قطعی و وصلی ازش به ندرت دیدم.
فعلا 1ماهه برای فروش داریم...برنامه ای برای زمان بیشتر نداریم.
مطمئن هستید؟یکی از کاربران که اینترانت داره و مدام بهش وصل هست ازش پرسیدم گفت مشکلی نداره و فقط یبار عصر قطعی داشت.
خودم هم تست کردم قطعی و وصلی ازش به ندرت دیدم.
قطعی نداره بیشتر خیلی نوسان داره خیلی زیاد !
اونم دست شما نیست که ما توقع داشنه باشیم درست شه!!!
ولی سعی کنید کیفیت خوب باشه چون کمک می کنه به وفاداری کاربر !!
شما با پروکـــسی وصل میشی یا vpn ؟
مطمئن باشید کیفیت برامون خیلی مهمه...به همین جهت ما دنبال سرور جدید برای حفظ کیفیت و افزایش رضایت کاربران هستیم.
vpn مسلما !
مثلا ببینید از صبح تا الان نوسان کم بوده راحت دارم بازی می کنم ول یه موقع می بینید کلا اون روز خیلی خرابه مثل دیروز !
این دقیقا به خاطر محدودیت هایی هست که اعمال می کنن و به خاطر ترافیک و .. نیست !
پهنای باند زیرساخت خیلی مشکلات پورت و .. داره حالا تازه خوب شده اوایل سال نو 5 دقیقه نمی تونستم بازی کنم انقدر وحشتناک بود !
کلا اگر دنبال سرور جدید هستید فقط به فک یه چیز باشید بیشتر از دانلود و سرعت اونم پینگه من تمام اینترنت برام تو پینگ خلاصه میشه و میدونم خیلی ها هم مثل من هستن !
اگر پینگ خوب باشه من همیشه ازتون می گیرم چون خیلی زیاد بازی می کنم !!
در حال حاظر دنبال هر دو سرور دانلود و کاهش پینگ هستیم.
سرور کاهش پینگ رو داریم پیگیری میکنیم تا اگر گزینه مناسبی پیدا کردیم تا 1-2روز اینده با قیمت مناسب و حجم بیشتر ارائه خواهیم داد.
سلام.یه سوال داشتم چرا سرور سایتتون از ایران به آلمان انتقال دادید اینجوری که کاربران اینترانت نمیتونند وارد سایت بشن و اکانت خریداری کنند.یه تجدید نظر کنید بهتر سایت را به سرورای داخلی برگردانید.باتشکر
سلام.یه سوال داشتم چرا سرور سایتتون از ایران به آلمان انتقال دادید اینجوری که کاربران اینترانت نمیتونند وارد سایت بشن و اکانت خریداری کنند.یه تجدید نظر کنید بهتر سایت را به سرورای داخلی برگردانید.باتشکر
سلام
سایت فروش از همون اول رو سرور المان بود.
در اینده سایت به سرور ایران منتقل میشه.
Last edited by and-roid2; 10-08-2015 at 20:29.
دوستانی که درخواست اکانت کاهش پینگ داشتن به تاپیک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by and-roid2; 11-08-2015 at 20:14.
اکانت های نامحدود فعلا تمام شد و به جهت حفظ کیفیت سرور تنها با شرایط زیر ارائه خواهیم داد:
- کاربران اینترانت
- کاربرانی که سرعت دانلودشان زیر 4 مگابیت میباشد.
کاربرانی که اکانت نامحدود نیاز دارند با داشتن این شرایط در تاپیک اعلام کنن و یا پ.خ بدهند.
-----------------------------
کاربرانی که اکانت نامحدود تهیه کرده بودند امکان تمدید اکانت بصورت نامحدود خواهند داشت.
Last edited by and-roid2; 12-08-2015 at 10:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)