تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 95 هستید؟

راي دهنده
39. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

10 25.64%
  • ریاضی

11 28.21%
  • انسانی

6 15.38%
  • هنر

6 15.38%
  • سایر رشته ها

6 15.38%
صفحه 13 از 16 اولاول ... 3910111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 151

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 95 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام بر همه دوستان.خوبین انشاالله...با زحمتای ما چه میکنین...همونطور که گفتم تابستون یه مقداری درس خوندم...حداقلش اینه که مشکل شیمی دومم رفع شده...
    حالا داریم بایکی.از.دوستان روی.کااس رفتن فکر میکنیم..نهایتا تا دو سه روز.دیگه باید تصمیم نهایی.رو بگیرم...
    خواستم ببینم با وجود اینکه من الان دانش اموز ریاضی سومم و هنوز میشه گفت از سوم چیزی نمیدونم...بنظرتون میتونم برم کلاس کنکوری?خیلی ممنون میشم که من رو روشن کنین...میخواک نهایتا 2تا کلاس.برم...اگه بتونم یکیشرو کنکوری ویکی دیگرو پایه برم خیلی خوب میشه...بنظرتون میتونم امسال کنکوری برم...کنکوری فیزیک یا ریاضی یاشیمی برم کدوم خوبه????

- - - Updated - - -

سلام بر همه دوستان.خوبین انشاالله...با زحمتای ما چه میکنین...همونطور که گفتم تابستون یه مقداری درس خوندم...حداقلش اینه که مشکل شیمی دومم رفع شده...
    حالا داریم بایکی.از.دوستان روی.کااس رفتن فکر میکنیم..نهایتا تا دو سه روز.دیگه باید تصمیم نهایی.رو بگیرم...
    خواستم ببینم با وجود اینکه من الان دانش اموز ریاضی سومم و هنوز میشه گفت از سوم چیزی نمیدونم...بنظرتون میتونم برم کلاس کنکوری?خیلی ممنون میشم که من رو روشن کنین...میخواک نهایتا 2تا کلاس.برم...اگه بتونم یکیشرو کنکوری ویکی دیگرو پایه برم خیلی خوب میشه...بنظرتون میتونم امسال کنکوری برم...کنکوری فیزیک یا ریاضی یاشیمی برم کدوم خوبه????

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض درخواست مشاوره در خصوص برنامه ريزي جهت شركت در كنكور دولتي

با سلام- من دانش آمور كلاس سوم دبيرستان رشته رياضي فيزيك هستم. مي خواستم از الان برنامه ريزي دقيقي داشته باشم تا در كنكور موفق باشم.بر همين اساس چند سوال دارم كه خواهشمندم دوستان پاسخ دهند:

1- زمان مناسب جهت شروع رفتن به موسسه ها چه موقع مي باشد البته با توجه به اينكه من تازه كلاس سوم را شروع كرده ام؟

2- بهترين موسسه يا بهترين موسساتي كه مي توان به آنجا مراجعه نمود تا شانس قبولي در دانشگاه هاي مهم دولتي را بدست آورد چه موسساتي مي باشد.(موسساتي كه آزمون هاي آزمايشي قوي و خوب داشته باشند)

3- هزينه موسسات خوب در چه حدودي مي باشد؟

داره خودمونی میشه puta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    من کنکور 94 رشته تجربی شرکت کردم و بعدش رفتم دانشگاه علمی-کاربردی ثبت نام کردم حدود 2 یا 3 ماه بعد از دانشگاه انصراف دادم (همه این اتفاقات همین امسال یعنی سال 94 اتفاق افتاد)
    حالا میخوام کنکور ریاضی تاکید میکنم ریاضی 95 بدم ولی توی فرم های ثبت نام یه فرم هست به اسم فرم انصراف دایم از تحصیل ... من نمیدونم باید باهاش چکار کنم؟! من که از دانشگاه انصراف دادم! باز این فرم دیگه چیه؟
    بعد یه سوال دیگه این مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم که میگن منظورشون تاییدیه تحصیلی هست یا یه نقشه ی دیگه دارن؟!
    منظورم اینه که الان من گواهی موقت دیپلم و پیش دانشگاهی رو دارم اینا همون مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم هستند؟
    Last edited by puta; 09-02-2016 at 23:32.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من کنکور 94 رشته تجربی شرکت کردم و بعدش رفتم دانشگاه علمی-کاربردی ثبت نام کردم حدود 2 یا 3 ماه بعد از دانشگاه انصراف دادم (همه این اتفاقات همین امسال یعنی سال 94 اتفاق افتاد)
    حالا میخوام کنکور ریاضی تاکید میکنم ریاضی 95 بدم ولی توی فرم های ثبت نام یه فرم هست به اسم فرم انصراف دایم از تحصیل ... من نمیدونم باید باهاش چکار کنم؟! من که از دانشگاه انصراف دادم! باز این فرم دیگه چیه؟
    بعد یه سوال دیگه این مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم که میگن منظورشون تاییدیه تحصیلی هست یا یه نقشه ی دیگه دارن؟!
    منظورم اینه که الان من گواهی موقت دیپلم و پیش دانشگاهی رو دارم اینا همون مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم هستند؟
    مشکلی نیست شما انصراف دادین و نیازی نیست کاری کنین. البته این فرم انصراف و اینا فقط برای روزانه ها هست نه برای علمی کاربردی. شما الان بدون فکر کردن به این چیزا برو ثبت نام کن.
    گواهی موقت از نظر قانونی ارزش همون اصل رو داره. اصل دیپلم و اصل مدرک پیش دانشگاهی یه کاغذ مقوایی هست که تا پایان خدمت نداشته باشین بهتون نمیدن از مدرسه. بعد از ثبت نام در دانشگاه میتونین برین تحویلش بگیرین.

6. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

سلام. ثبت نام دانشگاه آزاد کارشناسی 95 کی شروع میشه؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام. ثبت نام دانشگاه آزاد کارشناسی 95 کی شروع میشه؟؟
    منظورتون کاردانی به کارشناسی هست؟ یا کسایی که از دبیرستان میرن کارشناسی؟
    مورد دوم رو که دانشگاه آزاد برگزار نمیکنه از سه سال پیش !

9. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    بعد از بیشتر از ده سال می خوام تو کنکور شرکت کنم و چند تا سوال دارم.
    1. با دیپلم ریاضی می تونم انسانی شرکت کنم؟
    2. این sms ای که شماره پرونده و کد پیگیری به موبایلم داده یعنی ثبت نام تکمیل شده؟ کار دیگه ای نباید بکنم؟
    3. مهم ترین سوالم مربوط به معدل دوره پیش دانشگاهیه. تو ثبت نام جزو موارد ستاره دار نبود و منم معدلم رو نزدم. چون مدرسه پیش دانشگاهی م انگار الان وجود خارجی نداره. واجبه زدن معدل پیش دانشگاهی و این که چون سوابق من واسه قبل 83 هست برای پیدا کردن معدل باید چی کار کنم؟
    من دفترچه راهنما رو نخوندم. البته هنگام ثبت نام به نظر نمی اومد نیازی به خوندن دفترچه باشه. باز اگه کسی مورد و نکته ای می دونه ممنون می شم متذکر بشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    بعد از بیشتر از ده سال می خوام تو کنکور شرکت کنم و چند تا سوال دارم.
    1. با دیپلم ریاضی می تونم انسانی شرکت کنم؟
    2. این sms ای که شماره پرونده و کد پیگیری به موبایلم داده یعنی ثبت نام تکمیل شده؟ کار دیگه ای نباید بکنم؟
    3. مهم ترین سوالم مربوط به معدل دوره پیش دانشگاهیه. تو ثبت نام جزو موارد ستاره دار نبود و منم معدلم رو نزدم. چون مدرسه پیش دانشگاهی م انگار الان وجود خارجی نداره. واجبه زدن معدل پیش دانشگاهی و این که چون سوابق من واسه قبل 83 هست برای پیدا کردن معدل باید چی کار کنم؟
    من دفترچه راهنما رو نخوندم. البته هنگام ثبت نام به نظر نمی اومد نیازی به خوندن دفترچه باشه. باز اگه کسی مورد و نکته ای می دونه ممنون می شم متذکر بشه.
    سلام. اراده شما رو تحسین میکنم.
    با دیپلم ریاضی همه کار میتونی بکنی دوست عزیز.
    شماره پرونده و کد رهگیری داشته باشی یعنی تموم شده و ثبت نام شدی.
    چیز ستاره دار آدم ه مون نزنه بهتره. اگه اجباری بود و شما خالی میزاشتینش ارور میداد و اجازه نمیداد کد رهگیری بگیرین.
    شما تنها کاری که باید بکنی اینه که یه کپی از مدرک گواهی موقت پیش دانشگاهی و دیپلم یا کپی از خودشون در دست داشته باشی که هنگام ثبت نام در دانشگاه باید ببریشون دفتر پیشخوان یا پست تا براشون تاییدیه بگیری.

12. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام. اراده شما رو تحسین میکنم.
    با دیپلم ریاضی همه کار میتونی بکنی دوست عزیز.
    شماره پرونده و کد رهگیری داشته باشی یعنی تموم شده و ثبت نام شدی.
    چیز ستاره دار آدم ه مون نزنه بهتره. اگه اجباری بود و شما خالی میزاشتینش ارور میداد و اجازه نمیداد کد رهگیری بگیرین.
    شما تنها کاری که باید بکنی اینه که یه کپی از مدرک گواهی موقت پیش دانشگاهی و دیپلم یا کپی از خودشون در دست داشته باشی که هنگام ثبت نام در دانشگاه باید ببریشون دفتر پیشخوان یا پست تا براشون تاییدیه بگیری.
    ممنون بزرگوار
    من جایی شنیدم که جای معدل پیش دانشگاهی رو واسه این خالی می ذارن که بیشتر ثبت نام کنندگان هنوز مدرک و معدل پیش دانشگاهی ندارند و انگار تا 30 تیر باید تکمیل کنن.
    پس به نظر شما ایرادی نداره چون باید چند روز وقت گذاشت و به آموزش و پرورش منطقه رفت و کلی دوندگی کرد. (البته گواهی موقت پیش رو فکر کنم دارم)
    یک سوال دیگه هم داشتم
    این شرط تاثیر معدل به فرض این که باشه با چه معیار برای من و امثال من حساب می شه؟ و چقدر ممکنه به ضرر من تموم بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •