این سی دی کی اورجینال و قابلیت آنلاین بازی کردن رو داره
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
اشتباه شد....................
Last edited by korokodil_avareh; 24-09-2015 at 01:36.
کلا ارجینال این بازی را از کجا قابل اعتماد میشه خرید ؟
می دونم عزیز ولی شما گفتی CD Key اشتراکی! اشتراکی هم یعنی چند نفر پول بذارن، یه سریال اوریجینال بخرن! این جور که شما میگی، این سریال رو که یه نفر می تونه بخره... پس این CD Key اشتراکی نیست!
بازی رو واسه پلی ۴ خریدم
اولین فیفای هست که بازی میکنم
فقط ی سوال مهم من اصلا نمیتونم بازی کنم همش توپ دست اوناست دفاعم خیلی تعطیله
کلا دفاع چجوری؟
مثلا توی pes شما x رو میگرفتی بازیکن میرفت رو پاش توپ رو میگرفت
اینجا فقط نزدیکش میشه
تمرینات هم رفتم نمیتونم پاس کنم
توی تنظیمات بازی،نوع دفاع رو از Tactical Defending به Legacy Defending تغییر بده
بعدا که بخوام انلاین بازی کنم برام مشکل نیمشه؟ یعنی اونحا هم میشه تغییر داد؟
سلام
برای دفاع کردن سعی کن بصورت دستی دفاع کنی، به هیچ وجه در درگیری های رودررو راش نده و بخوای با سرعت حمله کنی چون راحت دریبل میخوری.
بهترین کار اینه که گارد بگیری جلوی بازیکن(بصورت دیفالت با L2، یا حتی میتونی هم زمان L2+R2 رو بگیری که در اینجا R2 سرعت است) باعث میشه بازیکن در حین دویدن گارد هم داشته باشه و در فرصت مناسب وقتی به بازیکن رسیدی دکمه ی شوت رو بزن که بازیکن تکل ایستاده میزنه(اگر PES بازی کردی نقش همون دو بار ضربدر(پاس) زدن رو داره).
با گرفتن دکمه ی R1(همونی که شوت کات دار میزنه) میتونی یکی از هم تیمی هات رو بفرستی روی پای بازیکن صاحب توپ.
تکل زدن( با دکمه ی سانتر) هم توی فیفا بسیار لذت بخش و عالیه، با تمرین کردن میتونی نحوه ی درست تکل زدن رو یاد بگیری که واقعاً توی دفاع بهت کمک میکنه.
به هیچ وجه سعی نکن دفاع هات رو زیاد از جای اصلیشون دور کنی چون باعث ایجاد حفره در دفاعت میشه.
در صورتی که یکی از بازیکن های حریف داره به سمت دروازه ات مخصوصاً توی ضد حمله ها نزدیک میشه و یکی دو بازیکن در دفاع داری، سعی کن پوشش بدی تا بازیکن های دیگه ات هم برسند.
برخلاف PES که کاملاً یک بازی آرکید هست، فیفا واقعاً شبیه سازی کامله و با داشتن شم فوتبالی و بلد بودن عملکرد دکمه ها راحت میتونی به نتیجه ی مطلوب برسی.
موفق باشی
Last edited by korokodil_avareh; 24-09-2015 at 18:49.
آقایون
من امسال رو ps4 اولین بار می خوام آنلاین بزنم
با دوستام می تونم بازی کنم
ولی وقتی تو Seasons شروع به سرچ میکنه کسی رو پیدا نمیکنه
حالا 23000 نفر هستنا
ولی چند دقیقه سرچ میکنه بعد می گه کسی رو پیدا نکردیم بهت بخوره
BatMez92 ادد کنید بازی کنیم
چون بازی ۱ روز ریلیز شده خیلیها بازی رو نگرفتن هنوز
با این نت داغون ما هم بهتر اینکه که نزدیکمون باشه مثلا خود ایران
منو ادد کن بازی کنیم hojjjat
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)