تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام فینال رو می پسندید؟

راي دهنده
75. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بایرن مونیخ - یوونتوس

5 6.67%
  • بایرن مونیخ - رئال مادرید

21 28.00%
  • بارسلونا - یوونتوس

24 32.00%
  • بارسلونا - رئال مادرید

25 33.33%
صفحه 13 از 16 اولاول ... 3910111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 151

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 15-2014 | مرحله نیمه نهایی

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

شما احتمالا پست بنده رو با یکی دیگه اشتباه گرفتید . چون بنده الآن نگا کردم در دوتا پستم روهم فقط یدونه اگر استفاده کردم که این جواب خیلی چیزا از حرفاتون رو میتونه بده !
    شما خیلی صریح از موقعیت های بایرن تو این بازی صحبت میکنید و به پای بدشانسی تیمتون میذارید ولی از موقعیت های بارسا تو بازی رفت حرفی به میون نمیارید . خب این نگاه باید دو طرفه و منطقی باشه دیگه قبول کنید . نتیجه 2-1 (5-1) تو نیمه اول اونم تو زمین خودت یعنی نابودی تیم بدون شک .

شما فرق یه تیم با مربی و بدون مربی رو اول تو ذهنتون مرور کنید . خیلی خوب . حال دوباره مرور کنید . تبریک میگم شما الآن میتونید جواب پست خودتون رو بدید !
    ضمن اینکه مسی تو بازی برگشت تو نیوکمپ بخاطر مصدومیتش بازی نکرد . لذا قبل از قسم خوردنتون یکم پیگیر بالا بردن اطلاعاتتون باشید .
    و بازم بگم ضمن اینکه بارسا بدون مسی تو بازی برگشت خیلی موقعیت خراب کرد . اگه بخاطر نمیارید میتونید خلاصه بازی رو بگیرید و مشاهده کنید .
    خوشحال شدم . موفق باشید .
    فوتبال 90 دقیقه هست در مورد کل بازی صحبت کن برادر من. ضمنا وقتی 3 تا گل بایرن و میندازی گردن مدافعان بارسا به نظرت داری منطقی نظر میدی که از من انتظار منطق داری ؟ طبیعتا این نگاه باید منطقی باشه من در جواب حرف خودت اینارو گفتم !
    =======
    همون تیم بدون مربی(به قول شما) اون فصل با 100 امتیاز قهرمان لالیگا شد ! وضع بدی نداشت !
    بازی رفت مگه مسی 90 دقیقه بازی نکرد ؟ جو الکی نده لطفا مسی بود و چار تا خوردین دیگه
    2013 بایرن آماده بود تیم کامل بود سون آپ شدین 2015 تیمتون آماده بود ما آماده نبودیم بردین تمام شد و رفت
    باز خوبه شما یک بازی مسی رو داشتین ما دو بازی ارکان تیم رو نداشتیم ولی 7 تا نخوردیم.
    شب خوش

2. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

امیدوارم صحبت های انجام شده در مورد بازی بارسا-بایرن همینجا تموم بشه و همینقدرش هم به نظرم زیادی بود و دو طرف گفتن و شنیدن.

تیمی که بهتر بود رفت فینال

باید صندلی ها رو خالی کرد و جا رو داد به هواداران یووه و رئال برای بازی امشب

4. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

فوتبال 90 دقیقه هست در مورد کل بازی صحبت کن برادر من. ضمنا وقتی 3 تا گل بایرن و میندازی گردن مدافعان بارسا به نظرت داری منطقی نظر میدی که از من انتظار منطق داری ؟ طبیعتا این نگاه باید منطقی باشه من در جواب حرف خودت اینارو گفتم !
    =======
    همون تیم بدون مربی(به قول شما) اون فصل با 100 امتیاز قهرمان لالیگا شد ! وضع بدی نداشت !
    بازی رفت مگه مسی 90 دقیقه بازی نکرد ؟ جو الکی نده لطفا مسی بود و چار تا خوردین دیگه
    2013 بایرن آماده بود تیم کامل بود سون آپ شدین 2015 تیمتون آماده بود ما آماده نبودیم بردین تمام شد و رفت
    باز خوبه شما یک بازی مسی رو داشتین ما دو بازی ارکان تیم رو نداشتیم ولی 7 تا نخوردیم.
    شب خوش

فکر میکنم خیلی بحث بی نتیجه ای داره دنبال میشه!
    حق با مسعود خان هست. در ضمن به رخ کشیدن برد هفت تایی بایرن الان کارساز نیست. یقینا زمانی هم که بایرن هفت هیچ برد خیلی از این به رخ کشیدن ها بود اما تموم شد و رفت .....

قرار نیست این برد تا چندین سال تمام شکست های بایرن رو توجیه کنه ......
    دقیقا مثل شیش تایی پرسپولیس که پس از گذشت ۳۰ سال و اندی ( تاریخ دقیقش رو نمیدونم ) هنوز به رخ کشیده میشه.

امید که برد بایرن چنین نباشه ...

و در آخر:

« داشتم داشتم حساب نیست، دارم دارم حسابه »
    Last edited by Demon King; 13-05-2015 at 07:43.

6. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

والا ما گفتیم تیم بایرن نصفه بود
    دیدیم طرفداران بارسا به این موضوع اشاره ای نمیکنن.قطعا بخش بزرگی از این نتیجه میتونه دلیلش نبود بازیکنان بایرن باشه.برای خودشون اون موقع که هفت تا خوردن نبود مسی مهم شمرده میشه پس اگر منطقی نگاه کنیم اینجا هم باید در نظر گرفته بشه.به هر حال وقتی دوستان مینویسن میدونی تعویض سوارز پدرو بین دو نیمه یعنی چی این حق رو به ما بدین که بگیم میدونی نبود روبن ریبری الابا یعنی چی؟؟!!ضمن اینکه دلیل تعویض مصدومیت بوده.دوستانی هم که ایراد از من بگیرن منطقی ایراد بگیرن لطفا نه از روی علاقه نداشتن به فوتبال المان !!!

8. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فکر میکنم اکثریتمون موافق این باشیم که تیمی که بهتر بود رفت به فینال

نیمه ی اول بازی دیشب منو دقیقا یاد بازی برگشت بایرن رئال انداخت ، و واقعا بایرن همون نیمه ی اول دیشب پتانسیل 4 تایی شدن در همون نیمه رو داشت با توجه به اینکه صرفا فکر حمله بودن و ضد حملات ویرانگر بارسا در انتظارشون بود اینطرف ؛

بایرن به گل زود هنگام رسید ولی بعد از اون گل میتونست بازی رو منطقی تر اداره کنه ولی خب توی آره نا و جلوی اون همه تماشاگر و نبرد حیثیتی و فشار تماشاگرا و روحیه ی آلمانی همه و همه باعث میشه که نشه در این شرایط خیلی منطقی عمل کرد

در نیمه ی دوم عملا بارسا حمله نمیکرد و نکرد تا آخرای بازی که یکی دو موقعیت ایجاد کردن ولی همون گل اولی که به بایرن زدن عملا کار بارسا رو ساخت و بدون در نظر گرفتن گل دوم ، میشد بایرن رو حذف شده دونست

با کیفیتی که من از این بارسا در ضد حملاتش میبینم ، فکر میکنم اگر روبن و ریبری هم بودند در بازی بازم بایرن خیلی خیلی سخت بود کارش

10. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

.قطعا بخش بزرگی از این نتیجه میتونه دلیلش نبود بازیکنان بایرن باشه.

بهانه های بنی اسرائیلی نگیرید لـــــــــــــطفا
    Last edited by aryna; 13-05-2015 at 10:16.

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این فصل هم برای بایرن تموم شد اما با یک اتوبوس مصدوم در سه پست کلیدی مصدوم داشیتم که دو پست از همه مهتر بود اون هم روبن و ریبری بود شما خودتون فکر کنید تو تیمی مثل مادرید رونالدو و بیل نباشن ببینیم چه بلایی سرشون میاد . بارسا هم که گفتن نداره و بدون مسی کلا فلج هست و پتانسل باختن به هر تیمی رو داره حتی استقلال پرسپولیس خودمون .
    نکته بعدی که میشه گفت این هست که بایرن تیم کامل بارسا رو هفت تایی کرد و بارسا تو اون بازی هیچ کاری نکرد تو فصلی که رکورد امتیاز تو لالیگا رو شکستن و تیم خوبی داشتن اما متاسفانه هفت گل خوردن .
    من مطعن هستم اگه البا مصدوم نبودش قطعا نتیجه هر دو باز رفت و برگشت چیز دیگه ای بود چون اگه روی اشتباه بچه گانه برنارت تو بازی رفت باریرن گل اول رو نمیخورد به راحتی بازی رو اداره میکرد.
    و در پایان طرفدار های بارسا میتونن خوشحال باشن که لوا با ماسک بازی میکرد و عملا در سر زنی ها موفق نبود و میدان دید کمی داشت و گرنه .....

13. 3 کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

با کیفیتی که من از این بارسا در ضد حملاتش میبینم ، فکر میکنم اگر روبن و ریبری هم بودند در بازی بازم بایرن خیلی خیلی سخت بود کارش
    دقیقا مشکل این دو سال بایرن ضده حمله خوردنش هست و پپ هم اینو می دونه
    پارسال از دورتموند سه گل خورد و چند روز بعدش جلو رئال هم همینطوری بازی کرد و چهار گل خورد.
    مشکل بایرن نبود روبری نیست بلکه بودن تفکرات پپ هست.

اگه یک مربی ای داشتیم که فقط مالکیت و پاس براش مهم نبود، می شد تو فینال باشیم چون این بارسا به اندازه زمانی که پپ مربیش بود قوی نیست. شاید بتونه موفقیت رو تکرار کنه ولی اون تیم رو فقط میشه با جوون کردن ژاوی و اینیستا ساخت.
    وقتی به دستاورد های مربی های گذشته با اون بازیکنا نگاه می کنیم این حس بهم دست میده که پپ مثه اسب تروا هست..

یه شعری هست که میگه:
    آن‌کس که بداند و بداند که بداند// اسب خرد از گنبد گردون بجهاند//
    آن‌کس که بداند و نداند که بداند// بیدار کنندش که بسی خفته نماند//
    آن‌کس که نداند و بداند که نداند// لنگان خرک خویش به منزل برساند//
    آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

باید ایمیل کنم براش

15. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

جالبه هی بحث رکورد 100 امتیازی به میون میاد ولی به این توجه نمی کنید که تو اون فصل بارسا جلوی همه ی تیمای بزرگ اروپایی ناکام بود .
    الکلاسیکو که سوژه ی خنده ی رئالی ها شده بودیم . میلان و پاریسنتژرمن روبه زور بردیم . جالبه بهترین مربیه ما رفته بالا سر تیمشون شاکین بعد تیمی رو که مربی بالا سرش نبوده میگن تیم خوبی بوده فقط یه هوادار بارسا میتونه بفهمه چقدر اون فصل عذاب کشیدیم

خیلی واضحه انریکه نیمه دوم رو شل گرفت تا به بازیکنا فشار نیاد و اینکه خطر محرومیت وجود داشت . قطعا سطح تفکر انریکه از یه کل کل 7up و اینا بالاتره

همچنین هدف پائین آوردن ارزش کار بایرن 2 سال پیش نیس. همونطور که ما اون موقع ساکت بودیم لطفا شمام به جشن قهرمانی بوندسلیگاتون بپردازین و ادامه لیگ قهرمانان و به تیمای حاضر تو تورنومنت واگذار کنید

17. 9 کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

19. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •