دقیقا انتخابت موازیه با ال جی جی3...
دقیقا انتخابت موازیه با ال جی جی3...
منم g3 به ذهنم رسید ولی یکسری معایب بزرگ داره
مثلا :
باتریش نیم روز دوام میاره
قابش ترک میخوره اتوماتیک
میکروفونش خراب میشه
وقتی داغ کرد اونقدر صفحه تاریک میشه که تو یه جای تاریک هم نمیتونی صفحه رو ببینی چه برسه به محیط باز یا زیر نور خورشید
بنچمارکش خیلی پایینه
تنها گوشی که همه تائیدش میکنن همین htc one e8 هست البته اگر میکروفونش خراب نشه بهترین گوشیه
سلام
E8 امروز به اندورید 5 اپدیت کردم. البته با انتی فیلتر. با ای پی ایرانی به هیچ عنوان نشد هر کاری کردم. یعنی میکشل htc نیست. یک سری لینک ها فکر میکنم از طریق بستر ایران کلا فیلتر هست ...
سلام
شما e8 داری؟
ازش راضی هستید؟
با گارانتی گرفتید یا بدون گارانتی ؟
چینی یا تایوانی؟
کیفیت تصویرش چطوره؟به پای z2 میرسه؟
به نظر شما e8 بهتره یا xperia z2؟
سلام
بله
بله
بدون گارانتی
تایوانی(منتها موقع خرید اصلا حواسم به تک سیمکارت و دو سیم کارت و جینی و تایوانی نبود)
کیفیت تصویر خوب است.
با سونی اشنا نیستم و چون از htc خوشم امد خریدم
عزیز به نظرم htc رو بخر. ما یک رفیقی داشتیم . این قدر از ویندوز فون تعریف می کرد . ادم فکر میکرد چه چیزی خریده
والا ما هر وقت میدیدمش ، شارژرش دستش بود. اصلا این گوشیش شارژ نگه نمی داشت
به هر حال سلیقه خودتونه و هر جور مایلید
سونی هم زاید شارژ مال رفیقم نگه نمیداره
htc ساپورت خوبی داره. تا الان 10 تا پیغام از طریق فیس بوک خاورمیانه شون بهشون دادم. و سریع کمک میکنن
چطور میتونم با پشتیبانیشون چت کنم؟میخوام در مورد میکروفون ازشون بپرسم ببینم از طریق سریال راهی هست که اون سری که میکروفوناشون خرابه رو تشخیص داد
میکروفون چی خرابه؟ ما هم تست کنیم ببینم سالم هست یا خیر
میخواهی بدون گارانتی بخری؟
حالا اینکه در تولید انبوه 4 تا دونه از گوشی ها عیب دار میشه، دلیل بر خرابی همه نیست
با گارانتیش که گیرم نمیاد اینجا هم با گارانتیشو میدن 1450000تومن یعنی 200تومن بیشتر از قیمتی که باید باشه
تو نظر سنجی ها تقریبا 8-9 نفر رو دیدم میکروفونشون خراب بود از یه مغازه هم پرسیدم گفت از 6تا گوشی که قبلا داشتیم 3تاشون میکروفونشون خراب شده میخوام با پشتیبانیشون چت کنم ببینم کدوم سری و ساخت کدوم کشورشو بگیرم که مشکل نداشته باشه ممنون میشم اگر راه چت کردن با پشتیبانیشو بهم بگی![]()
برو صفحه فیس بوک به ادرس برای خاورمیانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)