تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترين راه براي افزايش حجم اعضلات در چيست

راي دهنده
147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مصرف 6وعده غذاي با كالري بالا و كار كردن با وزنه سنگين وخواب طولاني

88 59.86%
  • مصرف مكلها با پروتئين بالا با برنامه هاي سنگين ورزش در باشگاه

59 40.14%
صفحه 13 از 49 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 483

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي در بدنسازي

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

mafia king عزیز من فکر نمیکنم با پرورش اندام و قرص شروع کنی خیلی خوب باشه.
    یه مدت (7-6 ماه یا حتی بیشتر) باید به ورزش های هوازیه سنگین مثل کشتی بپردازی و رژیم مناسب (نه خیلی سنگین) بگیری بعد از اون میتونی همراه همون ورزشی که میکنی بدنسازی هم
    انجام بدی و یا قرص هم بخوری.
    تو باشگاه ما یکی بود تقریبا هم قد شما با 120 کیلو وزن ، 6 ماه این کاری که من به شما گفتم رو
    انجام داد بدنش شده بود مثه ماه.( گول این مربیا رو هم نخور )
    با سلام...

ممنون دوست عزيز ،مي شه بيشتر در مورد اين ورزش هاي هوازيه سنگين توضيح بديد؟چه نوع ورزش هايي هوازيه سنگين هستن يا فقط همين كشتي هست؟

||سپاس**

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام...

ممنون دوست عزيز ،مي شه بيشتر در مورد اين ورزش هاي هوازيه سنگين توضيح بديد؟چه نوع ورزش هايي هوازيه سنگين هستن يا فقط همين كشتي هست؟

||سپاس**
    کلا ورزشهایی که میزان کالری بسیار زیادی از آدم میسوزونه.(جودو-کشتی و ....)
    من چون خودم کشتی کار میکردم این ورزش رو توصیه میکنم.
    البته اگر شما تمرینهای اولیه ی این ورزش رو هم انجام بدی کفایت میکنه(لازم نیست حتما کشتی بگیری)
    راستی تو کتاب دکتر کرمانی هم سنگین ترین ورزش از نظر کالری سوزوندن ، همین
    کشتیه که اگه امتحان کنی میبینی که حقیقت داره.

3. این کاربر از محمد88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید
    واسه یه نوجون 16-17 ساله که ورزش اصلیش فوتباله و در کنارش بدنسازی میکنه واسه رشد عضله چه مکملی رو پیشنهاد میکنید؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من چند وقتی که بدنم stop کرده و دیگر جواب نمی دهد تا کنون مکمل مصرف نکردم لطفا یک برنامه به من بدهید همراه یک برنامه غذایی مشخصات من به صورت زیر است
    دور بازو43 دورپا62 دور سینه116 دور ساعد 37.5 دور مچ 18 دور شکم86 وزن 87 قد182
    مدت 2.5 سال که بدن سازی کار میکنم

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

سلام دوستان
    من حدود 6-7 ماهه که بدن سازی کار میکنم
    برنامه اش هم خودم نوشتم. البته بعد از مشورت...
    برنامه ی تقریباً سختی هست.
    تنها مشکل من اینه که عضله هام بزرگ نمیشن. در هنگام تمرین یک مقدار حجم می گیرن و سفت میشن ولی به محض اینکه از باشگاه میام بیرون همون بدن قبلی رو دارم.
    تا بحال از هیچ ماده ی مکمل پروتئینی ای استفاده نکردم به جز قرص های ویتامین روزانه که داروخانه ها میفروشن.

دوستان میشه راهنماییم کنید ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من حدود 6-7 ماهه که بدن سازی کار میکنم
    برنامه اش هم خودم نوشتم. البته بعد از مشورت...
    برنامه ی تقریباً سختی هست.
    تنها مشکل من اینه که عضله هام بزرگ نمیشن. در هنگام تمرین یک مقدار حجم می گیرن و سفت میشن ولی به محض اینکه از باشگاه میام بیرون همون بدن قبلی رو دارم.
    تا بحال از هیچ ماده ی مکمل پروتئینی ای استفاده نکردم به جز قرص های ویتامین روزانه که داروخانه ها میفروشن.

دوستان میشه راهنماییم کنید ؟
    ببین عزیز...شما احتمالا زیر پوست و عضلاتت چربیه
    به اصطلاح ورزشی بهش میگن که زیر عضله ی یارو آب افتاده....یعنی شما باید چی کار کنی ؟؟
    باید الآن قد و وزنت رو بگی ، تا درصورت صحت مساله ی بالا بهت بگم چیکار کنی...

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

ببین عزیز...شما احتمالا زیر پوست و عضلاتت چربیه
    به اصطلاح ورزشی بهش میگن که زیر عضله ی یارو آب افتاده....یعنی شما باید چی کار کنی ؟؟
    باید الآن قد و وزنت رو بگی ، تا درصورت صحت مساله ی بالا بهت بگم چیکار کنی...
    درسته محمد جان
    یه کمی چربی از اون موقعی که لاغر کردم تا الان باهام بوده و موفق نشدم آبش کنم.

قد 182سانت
    وزن 86 کیلو

در ضمن می خوام باز هم وزن کم کنم عید 4 کیلو اومدم بالا

PS: I think I Love Wrestling
    Last edited by علیرضا; 20-07-2009 at 00:29.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین اشتباه نکن...الآن وزنت خوبه...فقط باید با همین وزن چربی رو آب کنی و عضله بسازی...
    برای آب کردن این چربی هایی که بعد از ورزش و رژیم غذایی سنگین میمونه
    به نظر من یکی از عاقلانه ترین و ساده ترین راهها دویدنه...نمیدونم چرا غالبا از این موهبت بزرگ که دویدن باشه فرار
    میکنن در حالیکه دوای خیلی دردهاست...دویدنت هم باید از هر جا که شروع میکنی بعد از یه مدت به حدی برسه که خودت احساس کنی داری چربی میسوزونی...
    مثلا اگه بتونی با سرعت دوی تمرینی به 30 دقیقه در روز ( بدون وقفه مابین دویدنها ) برسونی و هرروز بدویی نتیجه میبینی....
    اگر هم میتونی کشتی بیای که دیگه هیچ بحثی نمی مونه....
    سه روز تو هفته برو تمرینای کشتی رو انجام بده و سه روز دیگه برو تو خیابون بدو.....
    در مورد رژیم غذایی خودت بهتر از من میتونی تصمیم بگیری....ما خودمون جوون که بودیم(!) قبل از اینکه بریم باشگاه ( کشتی )
    یه بیست سی تا خرما و چند لیوان شیر موز و ... میخوردیم بعد میرفتیم باشگاه و دور از جون شما مثل جنازه برمیگشتیم !!
    یعنی اینکه زیاد اهل رژیم نیستم و به شما هم در صورتی که تمرینای کشتی رو انجام بدی توصیه نمیکنم...چون تمرینای کشتی سنگین هستند و برای شما که متابولیسم
    بدنت به این سوخت و ساز سنگین عادت نداره مثل یک شوک شدید می مونه و ممکنه که یکدفعه بدنت خالی کنه...
    سوالی داشتی بگو بازم...

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

ببین اشتباه نکن...الآن وزنت خوبه...فقط باید با همین وزن چربی رو آب کنی و عضله بسازی...
    برای آب کردن این چربی هایی که بعد از ورزش و رژیم غذایی سنگین میمونه
    به نظر من یکی از عاقلانه ترین و ساده ترین راهها دویدنه...نمیدونم چرا غالبا از این موهبت بزرگ که دویدن باشه فرار
    میکنن در حالیکه دوای خیلی دردهاست...دویدنت هم باید از هر جا که شروع میکنی بعد از یه مدت به حدی برسه که خودت احساس کنی داری چربی میسوزونی...
    مثلا اگه بتونی با سرعت دوی تمرینی به 30 دقیقه در روز ( بدون وقفه مابین دویدنها ) برسونی و هرروز بدویی نتیجه میبینی....
    اگر هم میتونی کشتی بیای که دیگه هیچ بحثی نمی مونه....
    سه روز تو هفته برو تمرینای کشتی رو انجام بده و سه روز دیگه برو تو خیابون بدو.....
    در مورد رژیم غذایی خودت بهتر از من میتونی تصمیم بگیری....ما خودمون جوون که بودیم(!) قبل از اینکه بریم باشگاه ( کشتی )
    یه بیست سی تا خرما و چند لیوان شیر موز و ... میخوردیم بعد میرفتیم باشگاه و دور از جون شما مثل جنازه برمیگشتیم !!
    یعنی اینکه زیاد اهل رژیم نیستم و به شما هم در صورتی که تمرینای کشتی رو انجام بدی توصیه نمیکنم...چون تمرینای کشتی سنگین هستند و برای شما که متابولیسم
    بدنت به این سوخت و ساز سنگین عادت نداره مثل یک شوک شدید می مونه و ممکنه که یکدفعه بدنت خالی کنه...
    سوالی داشتی بگو بازم...
    ممنون از راهنماییت محمد جان
    بزار فعلاً چندتا سوال ازت راجع به بدنسازی بپرسم . بعد میریم سراغ کشتی.
    1-چرا بدن فقط توی باشگاه فرم می گیره و عضله ها حجم میارن و سفت میشن ولی 20 - 30 دقیقه بعد از اتمام تمرین حجم عضله ها برمی گرده به حالت اولشون ؟

2- به نظر تو چه تمرینی تأثیر بیشتری داره : تمرین با وزنه های سنگین و تکرار کوتاه یا تمرین با وزنه های سبک و تکرار خیلی بالا ؟

و اگه واست زحمت نمیشه،تمرینهای کشتی شامل چه کارهایی میشه ؟
    خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

علیرضا جان شما اول بگو که شیوه ی تمرین کردنت از نظر نظم داشتن چجوری بود؟؟
    و اینکه چند روز تو هفته تمرین میکردی؟؟
    چقدر این اتفاق برات میفته که به دلایل گوناگون برنامه ی تمرینی ات دچار تغییر بشه ؟؟
    تا من بتونم بهتر جواب سوالاتت رو بدم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •