حاجی این قرارد داد های اخیر باشگاه ما هم شکل ترکمنچای گرفته،

مثلا برای روخو بند های عجیبی شنیده میشه هست که در صورت فروشش بیست و خورده ای درصد میرسه به اسپورتینگ. و عجیبتر اینکه رفتن نانی هم جزء بند های خرید هستش و حقوق بالای نانی هم پای یونایتده.

باز به هر حالی کاچی به از هیچی!
فک کنم قد فرگی، دلم برای دیوید گیل تنگ شده!

.
من دیگه بعید میدونم مدافع بگیریم، خرید ها توی همون سه گزینه ای که گفتی احتمالا به پایان برسه. مجموعا باید به یونایتد فن خال فرصت داد و پاش وایساد. فصل قبل ما در شروع 4-1 سوانسی رو درخونش بردیم و این فصل در خونمون بهش باختیم... اما بعد از اون برد استرس بیشتری نسبت به الان داشتم درباره تیم...

.
راستی فلینی قطعی شد؟

در این شکی نیست که نباید توقع داشت فن خال یکباره تیم رو متحول کنه و همچنین با این وضعیت مبهم یونایتد و عدم حضور در اروپا نباید توقع داشت بازیکنان براحتی جذب یونایتد بشوند
اما:
فن خال نشون داده با همین یونایتد میتونه موفق تر از مویس باشه.این موفقیت فقط در این نیست که در پایان رتبه 7 نگیریم منظورم اینه که کاملا میتونه از پانسیل تیم خیلی بهتر از مویس استفاده کنه.این حداقل تفاوتی هست که تا الان نسبت به مویس دیدیم.حالا مویس اومده مصاحبه کرده که در یونایتد به من کم وقت داده شده.من انتخاب خوبی بودم!!بنده خدا الان بدون تیمه ها
از طرفی این تیم خیلی کم و کاستی داره و اگه در این یک هفته نواقص برطرف نشه نباید انتظار معجزه از فن خال داشت.
جدای هر اتفاقی که در این فصل بیفته،فصل بعد بازیکنان تیم فن خال رو دیدند و به احتمال زیاد با کسب سهمیه اروپا،تمایل بازیکنان برای پیوستن به یونایتد بیشتر هم میشه.بنابراین من امیدوارم بزرگترین خریدهامون تابستان آینده صورت خواهد گرفت.
این فصل هم این بهونه رو میاریم که شاید فن خال نمیخواد عجولانه بازیکن بگیره اما در کل یونایتد ضعف بسیار بزرگی در جذب بازیکن داره.بازاریابی و روابط بسیار ضعیف وودوارد رو نمیشه کتمان کرد.
اصلا یونایتد در این چند سال چند خرید بزرگ انجام داده؟تا حالا که همش کارخانه بازیکن سازی سر الکس بوده و فروش ستاره هایی مثل بکهام و رونالدو
یونایتد نه مشکل مالی داره نه فنی.شخصا قبل از اومدن فن خال نسبت به موفقیتش در یونایتد مردد بودم اما با دیدن جام جهانی و پیش فصل خیلی امیدوارم و شاید بشه گفت بهترین انتخاب بود.البته مطمئنا سال دوم از امسال بهتر خواهد بود.اما مشکل نقل و انتقالات دیگه صدای همه رو درآوره.مثل آب خوردن بازیکن میدیم با اعمال شاقه جذب میکنیم اون هم بعد از کلی کش و قوس.
فقط امیدوارم در این یده روز پایانی نقل و انتقالات،حداقل خریدهای اجباری صورت بگیره وگرنه مطمئن باشید در طدل فصل خیلی ضربه خواهیم خورد.
-----------
در رابطه با روخو فکر نمیکنم قرارداد اینجوری باشه یعنی درصدی به اسپورتینگ برسه.چون مالکیت مشترک برخلاف قوانین انگلیس هست.
ویرایش:
روخو بطور کامل و با قرارداد 5 ساله به منچستر متقل شده و نانی بصورت قرضی رفته اسپورتینگ.اون پرداخت %20 هم صحیح هست.
جزئیات قرارداد:
Sporting will receive £8m immediately, with further instalments of £4m being paid on 1 December this year and 1 July, 2015.
In addition they will get 20% of any sell-on fee for Rojo over £18.4m.