تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 98 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

با رفتن نانی و فلینی به اسپورتینگ و ناپولی حالا هم بار مالی اضافه کم میش و هم جای بیشتری برای در اختیار گرفتن بازیکنان جدید هست.
    بعد از رویس،مولر هم پیشنهاد رسمی منچستر رو رد کرده که خود مولر در گفت و گو با بیلد گفته بود که پیشنهاد نجومی بوده

فعلا وضعیت کوادرادو و دی ماریا مشخص نیست اما با توجه به فروش نانی،احتمال خرید یکی از این گزینه ها زیاد شده:کوادرادو،دی ماریا،بلیند

بن عطیه هم مذاکرات رسمی با مسئولان بایرن داشته و خیلی به این تیم نزدیک شده.

این رو هم بدون توضیح ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

با رفتن نانی و فلینی به اسپورتینگ و ناپولی حالا هم بار مالی اضافه کم میش و هم جای بیشتری برای در اختیار گرفتن بازیکنان جدید هست.
    بعد از رویس،مولر هم پیشنهاد رسمی منچستر رو رد کرده که خود مولر در گفت و گو با بیلد گفته بود که پیشنهاد نجومی بوده

فعلا وضعیت کوادرادو و دی ماریا مشخص نیست اما با توجه به فروش نانی،احتمال خرید یکی از این گزینه ها زیاد شده:کوادرادو،دی ماریا،بلیند

بن عطیه هم مذاکرات رسمی با مسئولان بایرن داشته و خیلی به این تیم نزدیک شده.

این رو هم بدون توضیح ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حاجی این قرارد داد های اخیر باشگاه ما هم شکل ترکمنچای گرفته، مثلا برای روخو بند های عجیبی شنیده میشه هست که در صورت فروشش بیست و خورده ای درصد میرسه به اسپورتینگ. و عجیبتر اینکه رفتن نانی هم جزء بند های خرید هستش و حقوق بالای نانی هم پای یونایتده.
    باز به هر حالی کاچی به از هیچی!
    فک کنم قد فرگی، دلم برای دیوید گیل تنگ شده!
    .
    من دیگه بعید میدونم مدافع بگیریم، خرید ها توی همون سه گزینه ای که گفتی احتمالا به پایان برسه. مجموعا باید به یونایتد فن خال فرصت داد و پاش وایساد. فصل قبل ما در شروع 4-1 سوانسی رو درخونش بردیم و این فصل در خونمون بهش باختیم... اما بعد از اون برد استرس بیشتری نسبت به الان داشتم درباره تیم...
    .
    راستی فلینی قطعی شد؟

4. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

شماره 5 (ریوی عزیز)، شماره پیراهن مارکوس روخو خواهد بود.
    +
    اوکی شدن (اگه نگیم قطعی شدن) انتقال دیماریا به یونایتد مدام از سوی خبرگزاری های مختلف اعلام میشه.

6. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

معارفه ی روخو در اولدترافورد

پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران

باشگاه منچستریونایتد مفتخر است تا اعلام کند مارکوس روخو با قراردادی 5 ساله به ارزش 20 میلیون یورو راهی اولدترافورد شده است و نانی به تیم سابق خود و مارکوس روخو یعنی اسپورتینگ لیسبون به مدت یک سال قرضی واگذار شده است.
    روخو ی 24 ساله از اسپارتاک مسکو به اسپورتینگ پیوست و کار خود را با استدیانتس آرزانتین شروع کرد و توانست قهرمانی لیبرتادورس را نیز به دست بیاورد.او 28 بازی برای تیم ملی آرزانتین از سه سال اخیر انجام داد و یکی از اصلی ترین مهره های نایب قهرمان جهان بود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مارکوس روخو در معارفه ی خود گفت:
    “این باعث افتخار است که من هم اکنون بگویم بازیکن منچستریونایتد می باشم و در هیجان انگیز ترین لیگ جهان بازی می کنم.
    پیدا کردن فرصت بازی کردن در بهترین تیم جهان برای من یک رویایی است که به حقیقت تبدیل شده است.من جوان هستم و مشتاق یادگیری بیشتر و همه چیز برای من فراهم است و مربی با تجربه به عنوان لوئیس ون خال یک فرصت عالی می باشد.
    پیوستن به یونایتد کار سختی است و من با جاه طلبی که در این تیم و هم تیمی ها می بینم به دنبال کسب جوایز و قهرمانی ها می باشیم.”
    لوئیس ون خال نیز در این باره گفت:
    “مارکوس یک مدافع با استعداد است و در بالاترین سطح دنیا بازی کرده است و در اروپا از بهترین ها می باشد و توانایی بازی در سمت چپ و میانه ی دفاع دارد و چپ پا بودن توانایی اش را افزایش داده است.

قدرت بدنی و علاقه به یادگیری یک آینده ی بسیار روشن را برایش رقم خواهد زد و او می تواند در سطح بالاتری که در جام جهانی داشت ظاهر شود و می تواند برای تیم بسیار مفید باشد.”

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

حاجی این قرارد داد های اخیر باشگاه ما هم شکل ترکمنچای گرفته، مثلا برای روخو بند های عجیبی شنیده میشه هست که در صورت فروشش بیست و خورده ای درصد میرسه به اسپورتینگ. و عجیبتر اینکه رفتن نانی هم جزء بند های خرید هستش و حقوق بالای نانی هم پای یونایتده.
    باز به هر حالی کاچی به از هیچی!
    فک کنم قد فرگی، دلم برای دیوید گیل تنگ شده!
    .
    من دیگه بعید میدونم مدافع بگیریم، خرید ها توی همون سه گزینه ای که گفتی احتمالا به پایان برسه. مجموعا باید به یونایتد فن خال فرصت داد و پاش وایساد. فصل قبل ما در شروع 4-1 سوانسی رو درخونش بردیم و این فصل در خونمون بهش باختیم... اما بعد از اون برد استرس بیشتری نسبت به الان داشتم درباره تیم...
    .
    راستی فلینی قطعی شد؟
    در این شکی نیست که نباید توقع داشت فن خال یکباره تیم رو متحول کنه و همچنین با این وضعیت مبهم یونایتد و عدم حضور در اروپا نباید توقع داشت بازیکنان براحتی جذب یونایتد بشوند
    اما:
    فن خال نشون داده با همین یونایتد میتونه موفق تر از مویس باشه.این موفقیت فقط در این نیست که در پایان رتبه 7 نگیریم منظورم اینه که کاملا میتونه از پانسیل تیم خیلی بهتر از مویس استفاده کنه.این حداقل تفاوتی هست که تا الان نسبت به مویس دیدیم.حالا مویس اومده مصاحبه کرده که در یونایتد به من کم وقت داده شده.من انتخاب خوبی بودم!!بنده خدا الان بدون تیمه ها
    از طرفی این تیم خیلی کم و کاستی داره و اگه در این یک هفته نواقص برطرف نشه نباید انتظار معجزه از فن خال داشت.

جدای هر اتفاقی که در این فصل بیفته،فصل بعد بازیکنان تیم فن خال رو دیدند و به احتمال زیاد با کسب سهمیه اروپا،تمایل بازیکنان برای پیوستن به یونایتد بیشتر هم میشه.بنابراین من امیدوارم بزرگترین خریدهامون تابستان آینده صورت خواهد گرفت.

این فصل هم این بهونه رو میاریم که شاید فن خال نمیخواد عجولانه بازیکن بگیره اما در کل یونایتد ضعف بسیار بزرگی در جذب بازیکن داره.بازاریابی و روابط بسیار ضعیف وودوارد رو نمیشه کتمان کرد.
    اصلا یونایتد در این چند سال چند خرید بزرگ انجام داده؟تا حالا که همش کارخانه بازیکن سازی سر الکس بوده و فروش ستاره هایی مثل بکهام و رونالدو

یونایتد نه مشکل مالی داره نه فنی.شخصا قبل از اومدن فن خال نسبت به موفقیتش در یونایتد مردد بودم اما با دیدن جام جهانی و پیش فصل خیلی امیدوارم و شاید بشه گفت بهترین انتخاب بود.البته مطمئنا سال دوم از امسال بهتر خواهد بود.اما مشکل نقل و انتقالات دیگه صدای همه رو درآوره.مثل آب خوردن بازیکن میدیم با اعمال شاقه جذب میکنیم اون هم بعد از کلی کش و قوس.

فقط امیدوارم در این یده روز پایانی نقل و انتقالات،حداقل خریدهای اجباری صورت بگیره وگرنه مطمئن باشید در طدل فصل خیلی ضربه خواهیم خورد.

-----------
    در رابطه با روخو فکر نمیکنم قرارداد اینجوری باشه یعنی درصدی به اسپورتینگ برسه.چون مالکیت مشترک برخلاف قوانین انگلیس هست.
    ویرایش:
    روخو بطور کامل و با قرارداد 5 ساله به منچستر متقل شده و نانی بصورت قرضی رفته اسپورتینگ.اون پرداخت %20 هم صحیح هست.
    جزئیات قرارداد:

Sporting will receive £8m immediately, with further instalments of £4m being paid on 1 December this year and 1 July, 2015.
    In addition they will get 20% of any sell-on fee for Rojo over £18.4m.
    Last edited by mohammad_87; 21-08-2014 at 02:16.

10. 5 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من این قضیه خیلی فراتر از وودوارد و گیل و ... هستش
    بهترین بازیکنای انگلیس رو همیشه راحت جذب می کنیم
    اما همیشه تو خریدن بهترین بازیکنای خارجی مشکل داشتیم مورد های زیادی داشتیم که بازیکن رو خریدیم و سوپراستارش کردیم ولی خرید فوق ستاره خیلی کم داشتیم
    همین 3 سال پیش هازارد رو سر ندادن مبلغ بالا به ایجنتش از دست دادیم قبل ترش رونالدینیو رو از دست دادیم و ...
    کلا یه مشکلی که داریم اینه که منچستر شهر جذابی برای زندگی نیست خیلی در مقایسه با مادرید و پاریس و غیره
    وقتی تو این شرایط جغرافیایی هستیم باید مبلغو بیشتر کنیم کاری که سیتی می کنه وگرنه مسلما هیچ اتفاقی نمیوفته

12. 3 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

این عکس رو یه جا دیدم، حیفم اومد اینجا نذارمش :

14. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اوکی شدن (اگه نگیم قطعی شدن) انتقال دیماریا به یونایتد مدام از سوی خبرگزاری های مختلف اعلام میشه.
    والا از صحتش خبر ندارم اما:
    خوندم که مارکا نوشته رونالدو و راموس با یک نامه ی شفاف و صریح از پرز خواستن که دیماریا باید بمونه.
    + اینکه مارکا امروز انگار جلدش بزرگ نوشته بود( با عکس بزرگ دیماریا ): دیماریا میماند
    کلا اقا به انخل ما کاری نداشته باشید مگه خودتون ناموس ندارید

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

والا از صحتش خبر ندارم اما:
    خوندم که مارکا نوشته رونالدو و راموس با یک نامه ی شفاف و صریح از پرز خواستن که دیماریا باید بمونه.
    + اینکه مارکا امروز انگار جلدش بزرگ نوشته بود( با عکس بزرگ دیماریا ): دیماریا میماند
    کلا اقا به انخل ما کاری نداشته باشید مگه خودتون ناموس ندارید
    شما قدرش رو نمی دونید ما می خوایم قدرش رو بدونیم

در کل احتمال موندن دی ماریا بیشتر از انتقالش هست.
    ظاهرا ناپولی هم از گرفتن فلینی منصرف شد !
    11 روز تا پایان نقل و انتقالات ...

17. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام
    اول از همه به خاطر جذب روخو به همه طرفداران منچستر تبریک میگم.

صفحه فیسبوک رسمی باشگاه، با این طرح به مارکوس روخو تبریک گفته.

19. 7 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •