تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 23 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 225

نام تاپيک: Juventus | بیانکونری

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب پوگبا هم از یووه رفت. بالاخره انتقال نهایی شد و یه پول هنگفت دست ماروتا افتاد. با رفتنش یووه اصلا ضرر نمیکنه، چون میرالم رو بجاش خریده.
    فقط من موندم پوگبا با چه رویی دوباره برگشت منچستر! گفته بود "اون زمان منچستر بودم، تیمی منو نمیخواست بجز یووه، حالا حاضر نیستم دوباره به باشگاهی برگردم که حتی یک دقیقه هم به من بازی نداد"!!!!!!! پول چه کارهایی با آدم نمیکنه واقعا فقط حیف شماره 10 مقدس یووه که یه فصل به تن این پسر بود!
    اگه میرالم جذب نمیشد، با رفتنش به شدت مخالف می‌بودم! ولی میرالم هست، پس نیازی به پوگبا نیست!
    بازی در "بزرگترین تیم تاریخ فوتبال" () رو بهش تبریک میگیم...!!!

2. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض تصمیم گرفتم هیچ وقت به منچستر یونایتد برنگردم، هیچ مقدار پولی در دنیا هیچ وقت نمی تواند من را وادار به بازگشت کند.

بهترین بازیکن 18 ساله ای بود که در زمان مربیگری در منچستر دیدم. ولی ارزش شخصیت از استعداد بیشتر است، به گونه ای متکبرانه اطراف باشگاه قدم می زد که انگار صاحبش باشگاه است. با گرمکن و عینک گوچی برای بازی تیم ذخیره ها با آلترینگام ظاهر شد، در سامبر، جریمه اش کردم و گرمکن را هم تحویل کاغذبُر دادم. بهتر بود باشگاه از شرش او خلاص شود. مردم می گویند اینکه اجازه دادم او برود، بزرگترین اشتباهم در باشگاه بود، اشتباه است، بزرگترین اشتباه من خرید او بود.

صحبت های بالا بخشی از حرف های فرگوسن سرمربی اسبق منچستر بود که در مورد خرید و فروش پوگبا زده بود.

در ادامه صحبت های پوگبا بعد از پیوستن به یوونتوس و برگشت دوباره به منچستر را بررسی خواهیم کرد.

پوگبا در منچستر ( دیروز ):

انگار به خانه برگشته ام. همیشه یونایتد را در قلبم داشته ام. حس میکنم قبل از آن در تعطیلات بوده ام، خوشحالم...

صحبت های پوگبا بعد از پیوستن به یوونتوس:

مردم باید بدانند که هیچی در یووه آسان نیست. فرهنگ کار در اینجا با بقیه ی نقاط فرق می کند. من در منچستر بودم ― مثل بودن در تعطیلات بود.

مصاحبۀ بوگبا با رپوبلیکا در 2013:

هیچوقت برنمی گردم آنجا، وقتی تابستان پارسال رفتم، باشگاه با بی احترامی با من رفتار کرد. یادم می آید سر الکس فرگوسن 3 هفته بعد از رفتن من به ایتالیا به من زنگ می زد و فقط 25 دقیقه پشت تلفن می خندید. بدتر از آن پاول اسکولز، یکی از بُت های من را هم وادار به همین کار کرد. به من القاب مختلف خطاب می کردند و در مورد اینکه به اندازۀ کافی برای بازی در باشگاه خوب نبودم می خندید. این همان موقعی بود که تصمیم گرفتم هیچوقت به منچستر یونایتد برنگردم، هیچ مقدار پولی در دنیا هیچ وقت نمی تواند من را وادار به بازگشت کند.

juventus. ir

4. 3 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

الان 200 ملیون دلار تو این عکس جا داده شده |:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

مضرات چاقی!

هیگواین بعد از انتقالی جنجالی و همراه با رکورد شکنی، هفته ی گذشته برای اولین بار در مقابل وستهم پا به میدان گذاشت، و بیش از آنکه با بازی خوبش نظر رسانه ها را جلب کند، با اضافه وزنش، به سوژه ی محافل خبری بدل شد. بعد از بازی با وستهم، یووه برنامه ی ویژه ای برای او در نظر گرفته است!

چربی سوزی، تمرین و عرق ریختن، رژیم غذایی، و جایگزینی با مانژوکیچ!

این ها برنامه ی یوونتوس هستند برای آنکه گونزالو، رکورد دار نقل و انتقالات باشگاه را به فرم ایده آلش برسانند. البته یووه نگران حدودا 5 کیلو اضافه وزن او نیست، زیرا بازگشت او به عنوان یک مهاجم مرگبار، مانند آنچه در ناپولی شاهدش بودیم، تنها به زمان نیاز دارد.

رژیم غذایی

به منظور آماده سازی هیگواین، طبق گزارش گازتا دلا اسپورت

رژیم غذایی سختی برای این بازیکن 28 ساله درنظر گرفته شده است. از جمله اینکه حق شراب خوردن ندارد، و در شروع تغذیه باید مقدار زیادی سبزیجات خام بخورد و غذایش نیز به جای گوشت قرمز، از غذاهای دریایی و گوشت سفید باشد.

تیم ملی، فعلا نه

بر خلاف برخی اخبار منتشر شده، هیگواین خود به مربی تیم ملی آرژانتین اعلام کرده است که برای بازی های ملی که در سپتامبر امسال برگزار می شود، برای کشورش به میدان نمی رود.

+

یک انسان نیکوکار بیاد تاپیک جدید یووه را یزنه لطفا! من بلد نیستم

6. 2 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یک انسان نیکوکار بیاد تاپیک جدید یووه را یزنه لطفا! من بلد نیستم
    در اینچند فصل همین تاپیک یووه رو ادامه دادیم. چون هواداران یووه در انجمن کم هستند مشکل خاصی پیش نمیاد.

8. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بوفون برنده جایزه پای طلایی شد

جان لوییجی بوفون، سنگربان افسانه ای ایتالیا در رقابتی که با حضور ستارگانی مثل کریس رونالدو، مسی و رونی برگزار شد، برنده جایزه پای طلایی شد.

جایزه پای طلایی به ورزشکاران بالای 28 سال سن اهدا می شود و فاکتورهایی مانند جوایز شخصی، تیمی و همچنین شخصیت حرفه ای بازیکنان، عوامل اصلی آن قلمداد می شود و از پای برنده این جایزه قالبی ساخته شده و در نمایشگاهی در شهر موناکو نگهداری می شود.

از دیگر نامزدهای دریافت این جایزه می توان به ادینسون کاوانی، فرانک لمپارد، کاکا، کاسیاس، تیاگو سیلوا و پیرلو اشاره کرد که در نهایت این جایزه نصیب جان لوییجی بوفون، سنگربان 38 ساله و آماده این روزهای یوونتوس و تیم ملی ایتالیا شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گابریل باتیستوتا: مطبوعات می گویند ایگواین وارث من است اما من از این موضوع مطمئن نیستم. من از عملکردی که دوران بازیگری خود ارائه دادم بسیار راضی هستم و کسی نمی داند که ایگواین می تواند بهتر از من باشد یا خیر

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

لگو جدید باشگاه !!

12. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

الگری: بازگشت بارسلونا در تاریخ ماندگار خواهد شد؛ میلان تیمی تسلیم ناپذیر است

سرمربی یوونتوس می گوید که جورجو کیه لینی برابر میلان غایب خواهد بود.

طرفداری- ماسیمیلیانو الگری، سرمربی 49 ساله یوونتوس پیش از بازی حساس برابر میلان در هفته بیست و هشتم سری آ در کنفرانس خبری این بازی حاضر شد و ابتدا درباره پیروزی استثنایی بارسلونا برابر پاری سن ژرمن صحبت کرد:

بارسلونا؟ آن یک شب فوتبالی عالی بود و من فکر می کنم که این شب در تاریخ فوتبال ماندگار خواهد شد زیرا فکر نمی کنم که هیچ تیمی بتواند چنین بازگشت خوبی داشته باشد. این کار برای بارسلونا آسان نبود. این یک بازی بسیار شدید و خوب بود اما در مقایسه با عملکردی که بارسلونا همیشه در دنیا به نمایش گذاشته است، از نظر فنی عالی نبود. این زیبایی فوتبال است و این ورزشی عجیب است. شرایطی رقم خورد که کسی نمی توانست آن را پیش بینی کند.

در درجه اول، باید این چنین مسئله ای را درک کرده و آن را منعکس کنیم. سه شنبه برابر پورتو بازی خواهیم کرد که دو گل نسبت به حریف برتری داریم. ما در لیگ نیز هشت امتیاز با تیم دوم اختلاف داریم اما این کافی نیست. بدون توجه به اتفاقات در ماه های آینده فردا باید به مصاف میلان برویم. میلان در دو ماه اخیر به نتایج مثبتی دست یافته است و آن ها تیمی هستند که هرگز تسلیم نمی شوند و زیرک هستند. بازی برابر میلان همواره مهم است.

با تمام احترام به پاری سن ژرمن، حالا بارسلونا به مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان رسیده است و ما نیز باید به این مرحله برسیم اما رسیدن بارسلونا به این مرحله، خوشحال کننده نیست. شکست بارسلونا با نتیجه 4-0 در پاریس چیزی نیست که هرسال یا هر پنج سال یک بار رخ دهد. طبیعی است که بارسلونا در کنار رئال مادرید و بایرن مونیخ از مدعیان اصلی لیگ قهرمانان اروپا باشد.

الگری در ادامه در خصوص شرایط بازیکنانش صحبت کرد:

کیه لینی قطعا بازی نخواهد کرد. برابر پورتو باید ببنیم که چه می شود اما رسیدن او سخت است. بونوچی بازی خواهد کرد و از میان بارتزالی، روگانی و بن عطیه یک نفر بازی خواهد کرد که بن عطیه شانس بیشتری دارد. پیاتسا جانشین کوادرادو خواهد شد؟ صادقانه بگویم، هنوز تصمیمی نگرفته ام. اگر او روی نیمکت قرار گیرد، با یک هافبک بیشتر بازی خواهیم کرد.

محتوای مخفی: ادامه 
    وی در خصوص نحوه بازی میلان گفت:

آیا میلان سورپرایزی تاکتیکی خواهد داشت؟نمی دانم که مونتلا چگونه بازی خواهد کرد اما سبک بازی تیم او کاملا خوب است. آن ها بازیکنی چون بوناونتورا را در اختیار ندارند اما از حضور بازیکنی چون دلوفئو بهره می برند که از جدال های تک به تک به خوبی استفاده می کند. بازی سختی خواهیم داشت زیرا میلان از هافبک های فیزیکی بهره می برد.
    سرمربی یوونتوس همچنین افزود:

تساوی برابر اودینزه خوب نبود زیرا بد بازی کردیم. ما یک امتیاز دیگر نیز از رم پیش افتادیم اما می دانیم که لیگ طولانی است و هنوز 11 بازی تا پایان باقی مانده است. پیروزی در برابر میلان به این معنا خواهد بود که یک برد کم تر برای فتح اسکودتو نیاز داریم و بازی های رو در رو برابر تیم های قدرتمند در فتح اسکودتو تعیین کننده هستند. ما برابر تیم هایی چون آتالانتا، میلان و ناپولی در کوپا ایتالیا، اینتر، ساسولو، لاتزیو و فیورنتینا در سری آ و برابر پورتو در اروپا بازی کردیم و دوره مهم فصل را با نشان دادن واکنشی مناسب پشت سر گذاشتیم. شما نمی توانید در 38 بازی فصل در یک سطح و با بالاترین کیفیت بازی کنید و بازی هایی وجود دارند که حتی با نمایشی ضعیف باید پیروز شوید. به همین دلیل بازی در اودینه سخت بود.

14. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یوونتوس 2-1 میلان؛ رستگاری بیانکونری در 90+6

یوونتوس در دیداری جذاب و تماشایی موفق شد با گل ثانیه های پایانی پائولو دیبالا 2-1 میلان را شکست بدهد و جایگاهش در صدر جدول را تثبیت کند.

خلاصه بازی یوونتوس 2-1 آث میلان

16. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توییت ماسیمیلیانو الگری: زیباترین استادیوم‌ها، قهرمانان، 180 دقیقه نفسی که در سینه حبس می شود، این لیگ قهرمانان اروپاست. هیجان همه ترس ها را کنار می زند. ما آماده ایم.

یوونتوس و بارسلونا

18. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •