تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 32 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 312

نام تاپيک: Arsenal FC | توپچی ها |

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

roup A: Atletico Madrid, Juventus, Olympiacos
    Group B: Real Madrid, Basel, Liverpool
    Group C: Benfica, Zenit, Bayer Leverkusen
    Group D: Arsenal, Dortmund, Galatasaray
    Group E: Bayern Munich, Manchester City, CSKA
    Group F: Barcelona, PSG, Ajax
    Group G: Chelsea, Schalke, Sporting
    Group H: Porto, Shakhtar, Athletic Bilbao

این داستان بودن با دورتموند تو یک گروه واقعا جالب شده!!

2. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آرسنال تو لیگ قهرمانان اروپا تو گروه D قرار گرفت
    میشه گفت گروه سختیه :

آرسنال - دورتموند - گالاتاسرای - اندرلشت ( اندرلخت )

داره خودمونی میشه SoroushStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

مساله اینه که طرفدارا باید منطقی باشن و فراتر از واقعیت چیزی رو درخواست نکنن. همونطور که آرتتا هافبک دفاعی نیست و در بهترین شرایطش هم نمیتونه وظایف هافبک دفاعی رو کامل انجام بده، ژیرو هم فوروارد هدف و گزینۀ بی چون و چرا (مثل سوارز یا ایبرا یا هانری و ...) نیست. ژیرو فورواد مکمل هست و بیشتر از اینکه استعداد ذاتی داشته باشه با هوشش بازی میکنه. اون پاس هایی که میده و کارهایی که میکنه قشنگ اکتسابی هستن. برای همین هم اون عده درست میگن که الان دیگه ونگر باید حتماً یکی رو بگیره. حالا شادی کردن برای مصدومیت ژیرو که اینجا دیده نشده ولی اوناییکه این کار رو میکنن همون قدر احمق هستن که اون عده از طرفدارای رئال که دعا میکردن لوپز مصدوم بشه تا کاسیاس دوباره فیکس بشه بودن.
    من این یکی دو ساله اصلاً از ونگر راضی نیستم. یکم نشانه های کهولت سن رو تو کاراش میبینم. متاسفانه ایشون با زمانه پیش نرفتن و نمیرن. آدم صاحب سبک هم اگر در جا بزنه سبکش تبدیل میشه به یه سبک قدیمی. از کسایی مثل سانوگو و دیابی و یا امثال کیم کالستروم و این فوروارد جدیده که ایشون بهش گیر دادن(یارو 35 سالشه و تا حالا اسمش رو نشنیده بودم چون 2 متر قدشه تو چشم ایشون اومده) آبی برای تیم گرم نمیشه.

برگردیم به دوران بزرگی تیم. یادمون بیاد چه بازیکنهایی تو تیم بودن. کسایی که هر کدومشون تو تیم ملیشون فیکس بودن. بازیکن کوچیکمون مارک اوور مارس و فردی لیونگبرگ بود!!!!!!!
    چند سالی به دلیل ساختن استادیوم دست تیم تنگ بود و بازیکن بزرگ نتونستن بخرن و اونایی هم که داشتن رو از دست دادن. الان دیگه بهانه ای برای پول نداشتن ندارن. این دیگه خساست هست. نباید مسیر میلان رو دنبال کنن. الان همش یه جای تیم میلنگه و بنابراین بازیکن هایی مثل ویلشیر و چمبرلین و ولکات نمیتونن خودشون رو نشون بدن. ولی اگه اون سه تا خرید انجام بشه (دفاع آخر غول، هافبک وسط مطمئن و فوروارد فرصت طلب) دیگه این بازیکن ها آزاد میشن و خودشون رو نشون میدن.
    الان یک ماه هست که فرمایلن رو فروختن و جاش کسی رو نگرفتن. اسم بازیکنی رو هی آوردن و هی آوردن از اونور رم دفاعش رو فروخت و تو 2 روز همون بازیکن مد نطر آرسنال رو با قیمت کمی گرفت. من بهانه ای نمیبینم (هم وقت داشتن و هم ارزون بود).
    بهترین حرف رو در مورد ونگر پارسال یکی از دوستان گفته بود که شبیه پیر مردی شده که وقتی جوون بود کاپشن میخرید 3000 تومان الان که کاپشن 200000 تومنه میگه من از این پولا نمیدم و حاضره از سرما بلرزه.
    آقا من به آرتتا بی احترامی کردم گفتی بد قبول کردم آخه چرا به ونگر بی احترامی می کنید؟ چرا ما هوادارای آرسنال تا تکون می خوریم به ونگر گیر می دیم؟ باو درست مشکل مالی حل شد ولی یه شبه که مولتی میلیاردر نشدیم فعلا تیم نمی تونه بیشتراز سالی 100(یا همین قدرا)خرج کنه اصلا خودتون فکر کنین یه نفر بدهکار بوده و بدبخت شده حالا بدهی هاش رو صاف کرده آیا دلیل می شه که بگیم پولداره؟درمورد خرید های تیم الان دو تا فرواردن که اسمشون اطراف باشگاه یکی چرچی و اون یکی هم فاکائو که با اون دستمزد نجومیش فک نکنم جدی باشه قضیه هافبک دفاعی هم می گن رابیوت نزیکه به باشگاه ولی همین امروز خبر اومد که رم(گیر دادن به هدفای ما)باهاش به توافق رسیده برا دفاع هم حرف هایی درمورد پپاستو دوپولس(فک کنم اینجوری مینویسن)مدافع درتمند هست
    Last edited by SoroushStar; 29-08-2014 at 16:34.

5. این کاربر از SoroushStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

آقای سروش خان من بی احترامی ای نکردم. یع خط نازکی بین گفتن حرف تلخ به صورت محترمانه و بیاحترامی وجودداره. این حقیقتیه که ن تو کارای ونر دارم میبینم. آقا 9 سال یا 10 سال مدت زیادیه. خوب آخه مگه بقیه تیمها دارن کار نمیکنن؟ دیگه یه بازیکن خریدن که کاری نداره! الان هم همون یارو که رفت رم نمونش دیگه. نه فوق ستاره بود که 10 تا تیم دنبالش باشن، نه حقوقنجومی میخواست ونه 60 ملیون پول انتقالش بود. ونگر ومسئول های خرید باشگاه شل هستن و همش هم یه مقداری کمتر از قیمت باشگاه پیشنهاد میدن. مطمئناً مثلاً اگه والنسیا یکی رو بخواد باید بیشتر پول بده تا اینکه بارسلون بخواد همون بازیکن رو بخره. بازیکن بخواد بره یه تیمی کار راحت تره. آرسنال پشت سر هم که جام نمیاره، حقوق خوب هم نمیده دنبال بازیکن تاپ هم هستن و همیشه هم با 60% قیمت بازار میخوان بخرنش. خوب همۀ بازیک های دنیا که عاشق چشم و ابروی آرسنال و ونگر نیستن که. این هم یه شغل هست مثل بقیه مشاغل. بازیکن باید حس کنه میخوانش. این خواستن یا با جدیت تو مذاکره، یا با پیشنهادحقوق خوب و یا با قولفیکس بودن و ... مشخص میشه. قطعاً ه جای کار تیم میلنگه که اینطوری میشهدیگه.
    و جدا از اون، وقتی ما میدونیم ژیرو هدف نیست ونگر هم میدونه.چرا فوروارد نمیگیره؟ و الان که مصدوم شده دوباره چرا خبری نیست؟ مساله اینه که چرا همش منتظره یه اتفاقی بیفته یا یه معجزه بشه؟ آقا بازیکن هم یه حدی داره و از اون بالاتر نمیره. چند فصل باید منتظر موند که یه بازیکن اوج بگیره؟ و به چه قیمتی؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

ببینید در مورد ونگر ویرا حرف جالبی زد، ازش پرسیدن نقطه قوت ونگر چیه گفت اعتماد به بازیکن ها و پرسیدن نقطه ضعف گفت همین!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز حرف شما متین و هر کس می تونه نظری داشته باشه، نظر منم اینه هر باشگاهی سیاست های خاص خودشو داره، درسته؟ سیاست های مالی باشگاه ما هم مشخصه، اما از خرید اوزیل به بعد نسبت به سال های قبل توی بازار نقل و انتقالات داریم خیلی بهتر کار می کنیم و می تونیم خوشبین تر باشیم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض ونگر: همه کارهای مسوت اوزیل هوشمندانه است

پایگاه خبری GunnersTrust: پس از بازگشت موفقیت آمیز در جام جهانی، چهارشنبه شب ملی پوش آلمانی آرسنال را یاری کرد تا به مرحله گروهی جام قهرمانان صعود کند و در دومین بازی خود 75 دقیقه برای توپچی ها به میدان رفت.
    ونگر می گوید از تاثیر اوزیل در بازی آنطور که باید قدردانی نشده است و این بازیساز را به رهبر اکستر تشبیه کرد.
    رییس گفت: "مردم درباره اوزیل خیلی سخت گیری می کنند زیرا بازیکنی است که همیشه خیلی راحت بازی می کند اما وقتی بعداً دوباره بازی را می بینید، روز بعد، متوجه می شوید چطور بازیکنی است."
    "همه کارهای او هوشمندانه است. زمانبدی بی نظیری دارد. هرگز نمی بینید در پاس دادن خیلی دیر کند.
    "شمار بازیکنانی که در پاس دادن تاخیر دادند باورنکردنی است. هیچوقت در مورد مسوت اوزیل این را نمی بینید. زمانبندی او مانند کسی است که موسیقی می نوازد، فوق العاده است، چنین بازیکنانی کمتر هستند.
    "او به اندازه کافی تحسین نمی شود. به عنوان یک قهرمان جام جهانی بازگشت. در همه هفت بازی تورنومنت بازی کرد و عملکردهای خوبی داشت."

Arsenal.com
    ترجمه: Rebecca

9. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض اخبار تیم: مصدومین

پایگاه خبری GunnersTrust: آرسن ونگر آخرین وضعیت تیم پیش از دیدار مقابل لستر سیتی را اعلام کرد.

در مورد آرتتا، گیبز و رمسی...

قطعا آرتتا برای دیدار یکشنبه نا اماده خواهد بود. کایرن گیبز نیز همینطور. فکر نمی کنم از دیدار چهارشنبه مقابل بشیکتاش مصدومی داشته باشیم. رمسی بار دیگر در دسترس است زیرا مقابل بشیکتاش محروم بود. او به ترکیب باز خواهد گشت.

در مورد اوسپینا و گنبری...

دیوید اوسپینا به تمرینات کامل بازگشته و بار دیگر در دسترس است. شاید برای دیدار یکشنبه هنوز کمی نا آماده باشد اما بازگشته.سرج گنبری در مسیر خوبی قرار دارد اما به هیچ وجه نزدیک به بازگشت به گروه قرار ندارد.

11. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

نقل و انتقالات:
    آرسنال با بند آزاد سازی قرارداد رمی وارد رقابت با چلسی شده، چلسی در حال توافق با شخص بازیکن بوده.
    کاروالیو هم برای پست هافبک دفاعی مد نظر ونگر هست.
    پیشنهاد جدید 20 میلیون پوندی برای پاپاستاپولوس داده شده.
    Last edited by Sara; 31-08-2014 at 11:02.

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چرا همه بازی های ارسنال تا الان شده 9:30 شب.

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

علیفر و بازهم صحبت در مورد دفاع خطی !!!

من نمیدونم چرا فکر میکنه خیلی حالیشه !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •