تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 175 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بارسا ب پیروز دومین بازی دوستانه خود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاگردان اوزبیو دومین بازی دوستانه خودرا با پیروزی 2-1 برابر تیم لسکالا (L’Escala) به پایان رساندند.
    بارسا ب در سومین بازی دوستانه خود که در روز جمعه برگذار میشود به مصاف تیم اولوت (UE Olot) میرود.

21نفر به ژنو برای رویارویی با ناپولی

لوییز انریکه لیست نهایی 21نفره خود را برای سفر به ژنو اعلام کرد.
    در این لیست ژاوی و متیو به دلیل مصدومیت و همچنین بازیکنانی که امروز صبح به تمرینات بارسلونا اضافه شدند (مسی ، ماسکرانو ، نیمار ، آلوز) و همچنین الکس سانگ جایی ندارند.

لیست نهایی عبارت اند از:
    تراشتگن ، براوو ، ماسیپ ، مونتویا ، بارترا ، پیکه ، آلبا ، بوسکتس ، اینیستا ، سرجی روبرتو ، راکیتیچ ، رافینیا ، دلوفوئه ، پدرو ، ادگارد ای ، گریمالدو ، سمپر ، هالیلویچ ، آداما ، مونیر ، سندرو

2. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

نگاه اینیستا به بازی برابر ناپولی

آندرس اینیستا و هم تیمی او، جرار پیکه به صحبت درباره بازی سخت برابر ناپولی در ایتالیا پرداختند.

سومین بازی پیش فصل بارسا، امشب در برابر ناپولی در شهر جنوا برگزار خواهد شد. باشگاه ایتالیایی که فصل گذشته را در رقابت های سری آ با کسب رتبه سوم به پایان برد؛ در صورت پیروزی در بازی رده بندی در لیگ قهرمانان حضور خواهد داشت. هر چند در هر صورت بازی برابر این تیم آزمونی مناسب برای ترکیب جدید لوئیز انریکه و بازیکنان تازه وارد تیم خواهد بود.اینیستا در این باره گفت: «ما به سختی برای شروع فصل جدید تمرین می کنیم و بازی ششم آگوست برابر ناپولی برای ما بسیار حیاتی خواهد بود». وی افزود: «نگاه ما به بازی پیش رو به عنوان رقابتی سخت در مقابل تیمی بسیار قوی است».

اظهار نظر پیکه

جرارد پیکه در همین خصوص افزود: «بازی مهمی در جنوا پیش رو داریم و در برابر تیمی قدرتمند به میدان می رویم، و احترام زیادی برای ناپولی قائل هستیم. انتظار مسابقه ای سخت و نزدیک را داریم. بی صبرانه منتظر ورود به ورزشگاه ناپولی و تماشای هوادارن پر شور این تیم هستم. البته امیدوارم طرفداران بارسا را نیز در ورزشگاه ببینم».

تیم ملی اسپانیا در سپتامبر ماه گذشته بازی دوستانه ای در برابر شیلی در ورزشگاه ناپولی انجام داد، ولی پیکه در آن بازی بنابر نظر ویسنته دل بوسکه حضور نداشت. اما جوردی آلبا و ژاوی هرناندز در تساوی 2 -2 اسپانیا مقابل شیلی حضور داشتند؛ در حالی که کاپیتان تیم ملی شیلی، دروازبان تازه وارد بارسلونا کلودیو براوو در آن بازی درون دروازه قرار داشت و اکنون برای دومین بار در کمتر از یکسال به ورزشگاه جنوا بازگشته است.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: مصطفی کلانتریان / FCBarcelona.ir
    نقش کلیدی انریکه در ماندن ژاوی از زبان کاپیتان

ژاوی در نشست خبری که پس از تمرین امروز برگزار شد برای پاسخگویی به سوال خبرنگاران به جمع آنها آمد. او درباره مسائل مختلف پیرامون شرایط تیم و تصمیماتی که در گذشته مبنی بر ترک باشگاه اتخاذ کرده بود سخن گفت.

ژاوی هرناندز برای نخستین بار در فصل جدید در یک نشست خبری عمومی شرکت کرد و درباره تصمیم خود در رابطه با ماندن در باشگاه گفت: «من فصل پیش را با ناراحتی به پایان رساندم. من با دو موضع ناراحت کننده در بخش شخصی و گروهی مواجه شده بودم که شاید بزرگترین ناکامی در طول عمر ورزشی من محسوب می شد. من در بازی پایانی لیگ بروی نیمکت نشستم و حس کردم که برای تیم دیگر مفید نیستم؛ همان حسی را که در تیم ملی آن را حس کردم، بنابراین اندکی احساسی تصمیم گرفتم و به باشگاه اعلام کردم که باید به همکاری خود پایان دهیم. امیدوارم که مردم شرایط مرا در آن زمان درک کنند».

ژاوی ادامه داد: «در زمانی که تعطیلات به سر می بردم با زوبیزارتا و لوییس انریکه که به من اطمینان دادند که هنوز هم برای تیم مهم و ارزشمند هستم، صحبت کردم.می خواهم تا از صبر و بردباری باشگاه تشکر کنم. تصمیم من صرفاً فوتبالی بود و بر خلاف چیزهایی که گفته و نوشته شد، هیچ گونه ارتباطی به مسائل مالی یا چیزهایی مانند آن نداشت. اکنون من از بودن در باشگاه بسیار خوشحالم و به آینده امیدوارم».

ژاوی تاکید کرد که نقش انریکه در ماندن او نقشی کلیدی و بیش از هر کس دیگری بود. او افزود: «او با صراحت با من صحبت کرد و گفت که دوران جدیدی آغاز شده است. او گفت که من هم باید تنها مانند هر کس دیگری در تمرینات نشان دهم که چه توانایی هایی دارم. درست مانند سایر بازیکنان و اعضای تیم. من دوست دارم تا اینطور فکر کنم. من او را از زمان های قدیم به خوبی می شناسم و رابطه خوبی با او داشتم. من دوباره ایستاده ام؛ قدرتمند و با انگیزه».

ژاوی کناره گیری خود را از حضور در تیم ملی تایید کرد و گفت: «ما امروز در رختکن برای انتخاب کاپیتان تیم رای گیری کردیم. من آماده ام تا آنچه در توان دارم را انجام دهم و برای من باعث افتخار خواهد بود تا بعد از کارلس پویول این عنوان را دریافت کنم».

هافبک خلاق بارسلونا همچنین نظر خود را درباره بارسای جدید انریکه این طور بیان کرد: «من احساس بسیار خوبی دارم و بازیکنان جدید تیم نیز بسیار خوب هستند. فکر می کنم که بتوانیم به مقام خوبی در پایان فصل برسیم. بازگشت نیمار، مسی، آلوس و ماسکرانو نیز برای ما بسیار مهم است. آنها جداگانه تمرین کردند اما خوشحال و آماده به نظر می رسیدند».

در پایان ژاوی درباره خرید جدید بارسا یعنی لوییس سوارز اظهار نظر کرد: «این یک خرید بسیار خوب است. به اعتقاد من او یکی از برترین مهاجمان جهان است. او پس از یک فصل رویایی به بارسا آمده و تنها باید صبر کند تا زمان محرومیت خود را سپری کند. بیاید امیدوار باشیم تا کمی از این مدت را کم کنند. من رابطه خوبی با وی دارم و او فرد خوبی است. او پس از اشتباه خود عذرخواهی کرد و ما نیز با آغوش باز پذیرای او هستیم».

منبع: سايت رسمي باشگاه
    مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir

4. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بارسلونا به ژنو رسید

بارسلونا امروز برای بازی بعد از ظهر خود با ناپولی به سوییس رسید.

بارسا امروز در سومین دیدار پیش فصل خود در ژنو به مصاف ناپولی می رود. تیم پس از اینکه صبح امروز فرودگاه ال پرات را ترک کرد حوالی ساعت 15 به سوییس رسید. تیم شامل 22 بازیکن است که بازیکنانی که در نیمه نهایی جام جهانی حضور داشته و سه شنبه به تمرینات پیوسته اند در آن قرار ندارند. متئو، ژاوی و پاتریک که آسیب دیدگی های جزئی داشتند نیز تیم را همراهی نکردند

رئیس باشگاه جوزپ ماریا بارتومئو در ژنو به تیم خواهد پیوست در حالی که نائب رئیس خوردی مستره، مدیران باشگاه خوردی موا و پاو ویلانووا و مدیر ورزشی آندونی زوبی زارتا با بازیکنان تیم هم سفر بودند.

کمی پس از رسیدن به مقصد، خوردی آلبا و کلودیو براوو در هتل در نشست خبری شرکت کردند در حالی که مدیران بارسا و رقبای امشب یعنی ناپولی با یکدیگر مشغول صرف نهار بودند.

مترجم: ماهان مولائی / FCBarcelona.ir

6. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

12

ژاوی دیروز از فوتبال ملی خداحافظی کرد

نظرسنجی گل انگلیسی: ژاوی بهترین هافبک میانی تاریخ

ژاوی

25 جام باشگاهی و ملی
    99 گل
    سه بار نفر سوم توپ طلا
    چهار بار بهترین بازیساز جهان

نفر دوم

15 جام باشگاهی و ملی
    79 گل
    یک بار نفر پنجم توپ طلا
    یک بار دومین بازیساز برتر جهان

ژاوی یک عصر برای بارسلونا و اسپانیا تعریف کرد - و ممکنه دیگه هرگز مانند او را نبینیم

8. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بارسا - ناپولی: دشوار ترین آزمون تاکنون

آدریانو، ژاوی، متئو و پاتریک همانند مسی، نیمار، ماسکرانو و آلوس در سفر به ژنو همراه تیم نبودند.

بارسا و ناپولی در یکی از هیجان انگیز ترین بازی های دوستانه این فصل امشب ساعت 22:30 در ژنو به مصاف هم می روند. تیم تحت هدایت لوییس انریکه در میانه آماده سازی پیش فصل خود هستند. آنها پس از تساوی 1-1 شنبه مقابل نیس و پس از برگزاری دیدار مقابل ایتالیایی ها به هلسینکی پرواز خواهند کرد تا شنبه در سومین دیدار دوستانه خود در یک هفته به مصاف تیم این شهر بروند.

22 نفر به سوییس

به دلیل اینکه مسی، ماسکرانو، آلوس و نیمار به تازگی به تیم پیوسته و ژاوی، متئو، آدریانو و پاتریک کامل آماده نیستند، لوییس انریکه 22 نفر (14 نفر از تیم اصلی و 8 نفر از بارسا ب) را برای این بازی فرا خوانده است.

بارسا مانند اکثر بازی های دوستانه پیش فصل احتمالا با دو تیم متفاوت در دو نیمه بازی خواهد کرد و احتمالا فقط دروازبان تیم، ماسیپ یا براوو همانند ترشتگن در نیس، 90 دقیقه در زمین حضور خواهد داشت.

آماده سازی ناپولی برای پلی آف لیگ قهرمانان

این بازی چهارمین دیدار پیش فصل ناپولی به شمار می آید. رافا بنیتز که همراه با تیمش فصل پیش به مقام سوم لیگ رسید و قهرمان جام حذفی نیز شد، احتمالا به خرید های جدید خود یعنی کولی بالی و میچو بازی بدهد. او هم چنین احتمال بازی دادن به هیگواین که به تازگی از تعطیلات پس از جام جهانی بازگشته است را رد نکرده است.

مترجم: ماهان مولائی / FCBarcelona.ir

10. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

کاپیتانهای بارسا بعد از رأی گیری دیروز مشخص شدند:

1: ژاوی
    2:اینیستا
    3:بوسکتس
    4:مسی

دل بوسکه:

اسپانیا بازیکن مهمی رو از دست داده. کسی که نقش کلیدی رو در سبکی که ما بازی میکنیم رو ایفا میکرد.
    بازیکنی که حضورش از مربی مهمتر بود!

فیسبوک شاه لئو (بعد از تمرینات امروز):

بسیار عالی شد که دوباره تونستم هم تیمی هام رو تو بارسلونا ببینم. اولین تمرین فصلم رو امروز با اونا داشتم، اما من در حال حاظر به چالش های مهیجی که در طول فصل پیش رو داریم فکر میکنم.
    آغوش!

سایت موندو دیپورتیوو مدعی شده است، که لوییز انریکه برای سانگ و آفلای بطور واضح اعلام نموده که بدنبال تیم جدید باشند و در صورتیکه در تیم باقی بمانند حتی شانس یک دقیقه بازی را هم نخواهند داشت.

در مورد نیمار باشگاه اعلام نمود که: " صبح امروز نیمار مورد معاینات قرار گرفته و پزشکان باشگاه از روند بهبودی او ابراز رضایت کرده اند، و برای او برنامه تمرینی ویژه ای را در نظر دارند. تعین تاریخ دقیق برای بازگشت نیمار به میادین، بستگی به روند بهبود و تمرینات ویژه اش دارد

ترکیب بارسا در بازی امشب:
    بارسلونا برای اولین بار از لباس جدیدش در این فصل استفاده خواهد کرد

Bravo - Montoya Bartra Pique Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Pedro Rafinha Munir

Last edited by runner; 07-08-2014 at 00:02.

12. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بازی رو باختیم با نتیجه 1-0
    آمار هم یه طرفه به نفع بارسلونا بوده من بازی رو ندیدم که از بازی بگم و به همین آمار بسنده میکنم.

14. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

آقا من قبلا هم گفتم و دوباره میگم: بارسلونا با لوییز انریکه به جایی نمیرسه. تیم هر چقدر بازیکن بزرگ داشته باشه، ولی مربی بزرگ نداشته باشه، به جایی نمیرسه. مثل بارسای فصل قبل. مثل رئال مادرید بعد از دل بوسکه. مثل اینتر بعد از مورینیو.
    کاشکی یه مربی بزرگ رو میاوردند.

16. 2 کاربر از misagh8900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

آقا من قبلا هم گفتم و دوباره میگم: بارسلونا با لوییز انریکه به جایی نمیرسه. تیم هر چقدر بازیکن بزرگ داشته باشه، ولی مربی بزرگ نداشته باشه، به جایی نمیرسه. مثل بارسای فصل قبل. مثل رئال مادرید بعد از دل بوسکه. مثل اینتر بعد از مورینیو.
    کاشکی یه مربی بزرگ رو میاوردند.
    پپ هم مربی بزرگی نبود ولی خیلی زود تو بارسا بزرگ شد... انریکه مربی خوبی برای بارساست ... انریکه می تونه نشاط رو به بازیکنان سیراب بارسا برگردونه چون از جنس بارساست ...
    هنوز واسه قضاوت زوده... مارتینو تو بازی های پیش فصل به هر تیمی حداقل هفت هشتا رو می زد اما آخرش بدون جام رفت ...
    بازیکنای اصلیمون هم نبودن و روی بی تجربگی بازیکنای جوان بارسا باختیم...
    راکیتیچ عالیه و می تونه بهترین بازیساز تیم باشه و به نظرم بهترین بازیکن مقابل ناپولی بود ... اینیستا هم رو فرم نبود و امیدوارم بهتر بشه

18. 10 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام دوستان
    بایرن دیروز به MLS All Stars باخت
    رئالم 3 تا باخت پیاپی داشته که تو دو تا بازی آخرش اکثر ستاره هاش تو ترکیب بودن
    بازی های پیش فصلو اصلا جدی نگیرین

تو این چند وقت بیشتر روی بدنسازی کار شده و رو کارای تاکتیکی تمرکز کمتری بوده
    با این وجود دیشب چند تا موقعیت فوق العاده داشتیم که با بی دقتی مهاجمای جوونمون از دستشون دادیم
    مطمئنم اگه به جای پدرو و مونیر، نیمار و مسی و سوارز بودن حداقل می تونستیم 3-4 تا گل بزنیم

نکات مثبت بازی دیشب از نظر من:
    پیکه و بارترا تو خط دفاعی خیلی خوب بودن. موقعیت چندانی برای ناپولی ایجاد نشد
    راکیتیچ عالی بود. یه پاس فوق العاده هم داد که بازیکنمون رو تک به تک کرد من هنوزم تو کف اون پاسم
    فضا سازی و بازی بدون توپ بازیکنا تو مخصوصا تو نیمه اول خیلی خوب بود

نکات منفی:
    اینیستا، پدرو و بوسکتس پایین تر از حد انتظار بودند
    براوو علی رغم اینکه دو تا سیو خیلی خوب داشت، رو گل 100 درصد مقصر بود و اشتباه عجیبی داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خلاصه اینکه من اصلا از بازی تیم نا امید نشدم. به نظر من با وجود نبود مهاجمامون خیلی هم خوب بازی کردیم.
    Last edited by jr07; 07-08-2014 at 11:48.

20. 7 کاربر از jr07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •