تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 34 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 335

نام تاپيک: FC Bayern München | اف سی هالیوود

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

زیدان: گواردیولا از بایرن‌مونیخ یک غول ساخت
    احساسم اینه که به کنایه گفته
    چون به نظرم بایرنی که تحویل گرفت خودش غول بود اما پپ اونو ...
    +بواتنگ در مورد اینکه بارسا اونو می خواسته بخره یه حرف خیلی قشنگ زده:

"It's hugely flattering when a club like Barcelona show an interest in signing you. But these days, you no longer leave Bayern Munich for Barcelona when you want to win the Champions League

2. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بایرن‌مونیخ پیش از پیوستن پپ به این تیم هم تیم بزرگی بود ولی حالا تبدیل به تیمی سطح بالا شده و این را مدیون اوست.
    هم تیم بزرگی بود؟
    هم؟
    الحمدالله که گرفتن انواع و اقسام جام ها اون هم دوتا دوتا وسه تا سه تا رو قبل از اومدن پپ تیم های آلمانی بخصوص بایرن تجربه کردن و از این حیث اگه نگم یگانه دنیای فوتبال هستن قطعا جزو تاپ ترین هستن(بایرن مونیخ)
    الان یعنی چی با این پیشینه نچندان دور ،اومدن پپ باعث شده بایرن تبدیل به تیم سطح بالا بشه!؟
    سطح بالا؟
    شاید منظورش اون سطح از بالا باشه
    در هر صورت خیلی وقت بود که از ته قلبم نخندیده بودم...مرسی زی زی جون

4. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

بازی نسبتا خوبی بود (برای این میگم نسبتا خوب چون تعداد گل های بایرن کم بود)

دلیل کمی بد بودن بازی به خاطر ماریو گوتسه و آرین روبن بود این دو امروز اصلا جالب بازی نکردند.
    روبن هم تکروی هاش داره مثل گرت بیل میشه و خیلی تک روی میکنه و سمره این تکروی ها این بود که نتونست گلی بزنه و حتی نتونست یه پاس گل بده همچنین در گلی هم نقش نداشت.
    ولی برعکس با ورود ریبری و اشتایگر بازی کاملا از این رو به اون رو شد و ریبری آخر زهر خودش رو با اون سانتر تزریق کرد به هانوفر وموجب یک گل شد.
    مولر هم خوب بازی کر (زننده تو گل از بازی هم بود )ولی به نظرم اون اوایل بازی و همچنین در اواسط بازی کمی کم کاری کرد هموطور که چندی از بازیکنان کم کاری میکردند .

آلونسو هم اون ضربه ایستگاهی رو واقعا خوب و تمیز انجام داد و لیز خوردنش هم اصلا ربطی به حرکت توپ نداشت.
    امید وارم برای لواندوفسکی هم مشکلی پیش نیومده باشه چون بد جوری صورتش آسیب دید برای همین براش آرزو ی سلامتی دارم.

در کل بازی متوسطی بود (ولی اون بازی همیشگی که از بایرن مونیخ انتظار میرفت نبود)..

================================================== =====

لام: در بایرن فوتبالم را ترک می کنم

به گزارش ورزش 11، این مدافع 31 ساله که بالای 400 بازی برای بایرن مونیخ انجام داده است، جام حذفی و بوندسلیگا را 6 بار همراه با بایرن برده است و قهرمان چمپیونزلیگ، سوپر کاپ اروپا و جام باشگاه‌های جهان هم شده است.

این بازیکن سابق تیم ملی‌ آلمان می‌‌گوید: "از 1995 برای باشگاه بازی می‌‌کنم. چرا حالا باید در آخر عمر بازیگری خود تیم خود را تغییر دهم. برای من فقط بایرن اهمیت دارد و قطعا در اینجا به فوتبال خود خاتمه می‌‌دهم."

لام می‌‌گوید که شکی‌ در تصمیم خود برای خداحافظی از تیم ملی‌ آلمان ندارد. کاپیتان سابق ژرمن‌ها می‌‌گوید: زمان درست بازنشستگی بسیار مهم است. نمی‌‌خواستم زمانی‌ که دیگر نمی‌‌توانم خوب بازی کنم، از بازی‌ها خداحافظی کنم. باید خودتان این تصمیم را بگیرید و من هم یک خانواده دارم که باید در کنار آنها باشم. 10 سال حضور در تیم ملی‌ عالی‌ بوده است. از آن لذت بردم و برای من یک افتخار بزرگ بوده است اما من می‌‌خواهم که همان لحظات ۱۰ ساله را داشته باشم اما 10 سال فوق العاده باشد.

نمی‌ خواهم مردم بگویند که 'حالا دیگر باید خداحافظی کند'. می‌‌خواهم این خاطرات خوب را داشته باشم.

ریبری مورد انتقاد گواردیولا قرار گرفت

به گزارش ورزش 11، پپ گواردیولا همانگونه که از خصوصیات خوب بازی «فرانک ریبری» همواره تعریف کرده همچنین اگر خطایی از شاگرد فرانسوی‌اش ببیند، آن را نیز مطرح می‌کند.

مربی 43 ساله مونیخی‌ها بعد از آنکه دید ریبری در بازی با اینتراخت برانشوایگ یک لحظه از کوره در رفت و مقابل یکی از بازیکنان حریف، برخورد نادرستی داشت، لب به انتقاد گشود.

او اظهار داشت: در این سطح از بازی چنین رفتاری خیلی خطرناک است. ما باید آن گونه عصبانیت‌ها را کنترل کنیم. در بوندس‌لیگا در صورت وقوع این رفتار، باز امکان تازه‌ای هست اما در جام حذفی یا لیگ قهرمانان اروپا همه چیز تمام می‌شود و تکراری نیست.

در دیدار با برانشوایگی‌ها بعد از آنکه بنیامین کسل روی ریبری خطا کرد، ستاره 31 ساله هم برخورد فیزیکی کرد که امکان جریمه شدن و اخراجش وجود داشت.

یک روز بعد از بازی در جام حذفی، گواردیولا با لژیونر تکنیکی صحبت کرد.

مربی اسپانیایی سابق بارسلونا اظهار داشت: فرانک شخصیت خاصی دارد. او بازیکنی جنگنده و بزرگی است که می‌خواهد کارش خوب باشد.

رئال مادرید به دنبال لواندوفسکی

به گزارش ورزش 11، فرانسوا گایاردو که از کارشناسان فوتبال اسپانیا و آگاه به نقل و انتقالات بازیکن است در یک برنامه ورزشی پربیننده اسپانیا اعلام کرد که رئال مادرید علاقه زیادی به جذب روبرت لواندوفسکی ستاره لهستانی بایرن مونیخ دارد و می‌خواهد او را در تابستان با 45 میلیون یورو جذب کند.

او گفت: قیمت لواندوفسکی به 45 میلیون یورو می رسد. رئال مادرید برای اینکه بتواند این بازیکن سرشناس را جذب کند باید یکی از ستاره‌های سرشناس خود در خط حمله را بفروشد.

گایاردو ادامه داد: لواندوفسکی بازیکنی مهم در پروژه جدید فلورنتینو پرس است. او با این بازیکن لهستانی وارد مذاکره شده است. لواندوفسکی دوست ندارد در بایرن مونیخ بماند و همین باعث شده است تا رئال مادرید به دنبال جذب او باشد.

لواندوفسکی در دورتموند نمایش خیره کننده‌ای داشت و در دیدار برابر رئال مادرید در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا توانست چهار گل به ثمر رساند. او پس از کش و قوس های زیاد سرانجام به بایرن مونیخ پیوست اما در این تیم نتوانسته است که نمایش خوبی داشته باشد و انتظارات را برآورده کند. رسانه های آلمانی از اختلاف او با پپ گواردیولا سخن به میان می آورند و این باعث شده است تا احتمال جدایی این مهاجم لهستانی از بایرن مونیخ زیاد باشد.

هانوفر 1-3 بایرن مونیخ؛ یک پیروزی دیگر برای شاگردان گواردیولا

اختصاصی ورزش 11، در هفته بیست و چهارم بوندسلیگا دو تیم هانوفر و بایرن مونیخ در ورزشگاه آ و دی آرنا به مصاف هم رفتند که در انتها شاگردان پپ گواردیولا همانطور که از پیش انتظار می رفت، با نتیجه 3 بر یک به پیروزی رسیدند. به نظر می رسد در حال حاضر کسی در بوندسلیگا حریف بایرن نخواهد شد.

در این بازی تیم میزبان ابتدا با گل دقیقه 25 هیروشی کی‌یوتاک از حریف نامدار خود پیش افتاد. این پیروزی تنها 3 دقیقه طول کشید تا ژآوی آلونسو از روی ضربه ایستگاهی به زیبایی هرچه تمام تر دروازه میهمان را باز کند. نیمه اول با همان نتیجه پایان یافت.

در نیمه دوم توماس مولر در دقایق 61 و 73 دوبار گلزنی کرد تا بایرن برای چندمین هفته متوالی پیروز میدان باشد. شاگردان پپ گواردیولا با عملکردی که دارند کمی در جدول بوندسلیگا دست نیافتنی به نظر می رسند. باواریایی ها 61 امتیازی شدند و با 11 امتیاز اختلاف در صدر جدول قرار دارند.

آمار بازی و ترکیب دو تیم:

6. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

کاپیتان بایرن مونیخ به میدان بازمی‌گردد

به گزارش ورزش 11، فیلیپ لام 31 ساله تا سال 2018 با باشگاه بایرن مونیخ قرارداد امضا کرده و احتمالا این آخرین قرارداد او با باواریایی‌ها خواهد بود وی در ماه نوامبر با مصدومیت جدی مواجه شده و نتوانست از زمان تاکنون در هیچ مسابقه‌ای حاضر شود.

لام با اعلام خبر پایان یافتن مصدومیتش گفت: شرایط جسمانی خوبی دارم دوباره می‌توانم با توپ کار کنم و سریع بدوم احتمالا تا یک هفته دیگر در تمرینات تیم حاضر خواهم شد و اگر مشکل پیش نیاید در بازی مقابل دورتموند که روزهای ابتدایی آوریل برگزار می‌شود به میدان می‌روم.

لام در ادامه افزود: پس از سال 2018 به طور کامل بازنشسته می‌شوم اما دوست دارم تا آن زمان همچنان شاگرد پپ گواردیولا باقی بمانم.

ملی‌پوش سابق تیم فوتبال آلمان در مورد تیم همشهری خود مونیخ 1860 گفت: برای این تیم آرزوی موفقیت دارم و از آنها حمایت می‌کنم دوست دارم تا قبل از اعلام بازنشستگی حتما یک دربی دیگر مقابل این تیم انجام دهیم چنین بازیهایی برای مردم شهر بسیار جذاب خواهد بود باید اهل مونیخ باشید تا صحبت من را درک کنید.

توماس مولر: دروازه‌بان هانوفر شناخت کافی از من نداشت!

به گزارش ورزش 11، توماس مولر که در پیروزی 3 بر یک شنبه شب بایرن مونیخ برابر هانوفر در هفته بیست‌ و‌ چهارم بوندسلیگا آلمان دو گل به ثمر رساند، در خصوص ضربه پنالتی که در دقیقه 61 بازی گل کرد، گفت: ما در تیم ملی آلمان بارها و بارها زدن ضربات پنالتی را تمرین کرده بودیم و البته رون روبرت زیلر، دروازه‌بان هانوفر هم تا حدودی روی من شناخت داشت ولی نه به اندازه کافی (باخنده). پیش از اینکه ضربه را بزنم با خودم گفتم که آیا می‌توانم طوری متفاوت آن را بزنم و ضربه را هم عالی زدم. وقتی هم که در شرایط خوبی هستم نیازی در تغییر روند بازی‌ام ندارم.

هولگر بادشتوبر: هانوفر با تمام نفرات خود دفاع می‌کرد

به گزارش ورزش 11، شب گذشته تیم فوتبال بایرن مونیخ موفق در یک دیدار خارج از خانه با نتیجه 3 بر یک هانوفر را شکست دهد، در همین خصوص هولگر بادشتوبر مدافع آلمانی بایرن مونیخ در خصوص این پیروزی با خبرنگاران به صحبت پرداخت.
    بادشتوبر عنوان کرد: هانوفر با تمام نفرات خود دفاع می‌کرد و همین کارمان را سخت کرده بود. البته شرایط زمین هم خیلی خوب نبود و نتوانستیم آنطور که باید توپ را به سرعت به گردش در بیاوریم و خودمان را در پست‌های بین خطوط جا بیندازیم. وقتی هم که هانوفر گل اول بازی را به ثمر رساند شرایط پیچیده‌تر هم شد ولی در نیمه دوم عملکرد بهتری داشتیم و با سختکوشی‌مان به برتری رسیدیم.

8. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

خلق رکوردی جالب از روبن

به گزارش ورزش 11، آرین روبن که شنبه (دیروز) در ترکیب تیمش مقابل هانوفر حضور داشت و در کسب برد 3 بر یک مقابل حریف سهیم شد، به رکورد صدمین برد با پیراهن بایرن در بوندسلیگا رسید.

وی این رکورد را در صدوبیست‌وششمین بازی خود همراه با پیراهن باواریایی‌ها به دست آورد.

قبلا توماس مولر و ویلی‌سانیول صاحب رکورد 100 برد با بایرن شده بودند. آنها در بازی شماره 148 خود با پیراهن مونیخی‌ها به این حد نصاب رسیدند.

این ستاره از سال 2009 در خدمت تیم مونیخی است.

10. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سطح بازی های بوندسلیگا واقعا نسبت به چند سال قبل رشد جالب توجهی داشته.
    هانوفر به نظرم خیلی خوب و تاکتیکی بازی می کرد و تفاوتشون با بایرن نداشتن ستاره بود که بایرن با ستاره هاش بازی رو برد.
    +
    بایرن اون وسط مشکل کم نداره...مخصوصا وقتی شواینی و آلونسو باهم بازی میکنن بایرن سر در گم میشه و خطاهای بیخود آلونسو هم اون وسط زمین اصلا جالب نیست. فصل بعد هویبرگ می تونه جایگزین خوبی برای آلونسو باشه.

من نمی دونم پپ تو رافینیا چی دیده که فیکس بازی میده بهش ... بیخود ترین دفاع راستی هست که تو بایرن دیدم. وایزر باید بیشتر تو لیگ بازی کنه تا حداقل آینده ای رو بشه برای اون قسمت متصور شد.
    +
    دانته خیلی ضعیف شده و نصف عملکرد سابقش رو نداره..امیدوارم عطیه هرچه زود آماده بشه.
    +
    این وسط اصلا نمیشه از انعطاف پذیری بالای آلابا گذشت. تو سن 22 سالگی و اینقدر تاکتیک پذیری خیلی عالیه.
    ریبری هم با این سن هنوز هم همون روحیه و کیفیت خاص خودش رو داره و چند وقت پپیش گفته ممکنه پسرش تو آلمان فوتبال رو ادامه بده و حتی تو تیم ملی آلمان بازی کنه.

به نظرم تنها عوامل درونی می تونه مانع موفقیت بایرن بشه وگرنه برای قهرمانی های بزرگ هیچ چیزی کم نداریم.

12. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

دانته بایرن را ترک می کند

به گزارش ورزش 11، «دانته» شاید تابستان با مونیخ وداع کرده و به تیم بورسیامونشن‌گلادباخ بازگردد.وی هم اکنون سخت‌ترین دوران حضورش را نزد باواریایی‌ها تجربه می‌کند. در بازی شنبه شب مقابل هانوفر او بعد از 32 دقیقه بازی کردن به دلایلی از ترکیب به خواست «پپ گواردیولا» خارج شد.

با توجه به اینگونه ناملایمتی‌ها هم اکنون شایع شده که به مونشن‌گلادباخ بعد از 2 سال بازخواهد گشت.

در همین ارتباط ماکس ابرل،‌مدیر گلادباخی‌ها تایید کرد با مدافع برزیلی درتماس است و احتمال همکاری مجدد با وی وجود دارد.

دانته در سال‌های 2009 تا 2012 موفق شد 93 بازی برای گلادباخ انجام داده و 8 گل به ثمر برساند.

وی تابستان سال 2013 با بایرن مونیخ لیگ قهرمانان را فتح کرد.

گوتزه: تلاش می‌کنیم عاقلانه و منطقی حمله کنیم

به گزارش ورزش 11، ماریو گوتزه تصور می‌کند گذشت زمان باعث شده تا یارانش بیشتر به سیستم بازی مورد نظر پپ گواردیولا خو بگیرند.

او که تیمش چهارشنبه شب در لیگ قهرمانان اروپا مقابل شاختار دونتسک قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: فکر می‌کنم هر چه زمان بیشتر گذشته، کار راحت‌تر از قبل شده چون بازیکنان بهتر توانسته‌اند با فلسفه کاری کادر فنی و به آن عادت کنند.

او ادامه داد:‌ البته من خودم از زمان حضور در مونیخ در تمرینات مشکل خاصی نداشتم. نه فقط من بلکه کل تیم امسال راحت‌تر از قبل توانسته خودش را با سیاست‌های کاری گواردیولا هماهنگ کند.

گوتزه که ابتدای تابستان در فینال جام جهانی مقابل آرژانتین تک گل سرنوشت‌ساز بازی را به سود کشورش زد، همچنین عنوان کرد: پپ فلسفه بازی مشخصی دارد که من در آن نقش بسزایی دارم. بر این اساس ما کارمان را با مالکیت توپ پیش‌ می‌بریم. تلاش می‌کنیم عاقلانه و منطقی حمله کنیم و صاحب فضا شویم. کاری که از نظر من به عنوان بازیکنی با خصوصیات تهاجمی بسیار جذاب است تا تمام خواسته‌ مربی‌ام را برآورده کنم.

گواردیولا تابستان 2013 هدایت مونیخی‌ها را برعهده گرفت و هم اکنون دومین فصل خود را با باواریایی‌ها پشت سرمی‌گذارد.

روبن: گواردیولا باعث شد بازیکنی چند پستی شوم

به گزارش ورزش 11، آرین روبن تصور می‌کند از زمانی که زیر نظر پپ گواردیولا تمرین کرده، سطح بازی‌اش ارتقا پیدا کرده است.

روبن که تیمش چهارشنبه شب در لیگ قهرمانان اروپا مقابل شاختار دونتسک اوکراین به میدان خواهد رفت، اظهار داشت: حسم به من می‌گوید در دوران همکاری با پپ، بازی‌ام در نقاط مختلف زمین بهتر شده است. فکر می‌کنم توانم برای بازی در پست‌های دیگر، بیشتر شده است. چون گاهی لازم است در پست‌های دیگر هم بازی کنم. به خصوص وقتی که دنبال فضایی در زمین می‌گردی که خطرناک کار کنی و بتوانی برای تیم بازیکن مهمی باشی، مثلا گل بزنی یا سانتر کنی.

وی ادامه داد: واقعا از این تغییر و تحول لذت می‌برم. او مربی‌ای است که قابلیت بسیاری دارد و با تیم بهتر کار می‌‌کند. خیلی خوشحال‌کننده است که او اینجا در مونیخ کار می‌کند

14. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

نویر: امسال شانس قهرمانی در هر سه جام را داریم

به گزارش ورزش 11، بایرن‌مونیخ در حالی در دیدار برگشت برابر شاختار به میدان خواهد رفت که در اوکراین برابر این تیم به تساوی بدون گل رسید.

مانوئل نویر، دروازه‌بان بایرن مونیخ درباره بازی با شاختار دونتسک گفت: ما چنین شرایطی را دوست داریم. وظیفه‌مان است که به مرحله بعد برویم. مخصوصا که این مرحله از مراحل ابتدایی حذفی است و تا آخر جام راه زیادی مانده است. این بازی باید با برد ما به پایان برسد، دیگر مهم نیست چگونه. اگر تا پایان مسابقه یازده نفره بمانیم،

قطعا گل هم خواهیم زد. ما به خودمان شک نداریم. می دانیم که اگر دروازه ما باز شود کارمان خیلی سخت می‌شود. نباید به حریف اجازه دهیم به دروازه ما نزدیک شود. ترسی از حریفمان نداریم. شرایط ما در این فصل خوب است و نگرانی بابت قهرمانی در بوندسلیگا نداریم. به فکر حضوری قدرتمند در لیگ قهرمانان هستیم. شرایطمان در لیگ قهرمانان کار سختی نیست.

نویر در ادامه گفت: امسال شانس قهرمانی در هر سه جام را داریم و تا پایان تلاش می کنیم به افتخار بزرگی برسیم. هنوز نمی‌شود تیم ما را ارزیابی کرد؛ چرا که هیچ جامی کسب نکردیم. بایرن باشگاهی است که موفقیت یا عدم موفقیت آن به قهرمان شدن بستگی دارد.

گواردیولا: نسبت به نتیجه بازی با شاختار خوش‌بین هستم

به گزارش ورزش 11، فرداشب (چهارشنبه ) بایرن مونیخ در دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا میزبان شاختار دونتسک اوکراین است.

باواریایی‌ها که در بازی رفت بدون گل مقابل حریف قدرتمند متوقف شدند، به کسب پیروزی در این دیدار برای کسب مجوز صعود امید دارند.

در همین ارتباط پپ گواردیولا اظهار داشت: نسبت به نتیجه بازی خوش‌بین هستم. به کل تیمم اعتماد دارم. به جز لام و تیاگو همه نفرات آماده هستند. اطمینان دارم برنده بازی خواهیم شد.

وی افزود: البته احترام بسیار زیادی برای حریف‌مان قائل هستم. دونتسکی‌ها با مهاجمین سریعی که دارند،‌اگر در بوندس‌لیگا حضور می‌داشتند، حتما برای کسب مقام می‌جنگیدند.حتی در بارسلونا هم مقابل شاختار به مشکل برخوردیم. آنها با داشتن مربی مثل میرکا لوچسکو واقعا خارق‌‌العاده بازی می‌کنند.

در صورتی که بایرن در بازی برگشت هم بدون گل با حریفش مساوی کند،‌کار به ضربات پنالتی خواهد رسید تا سرنوشت صعود از این طریق مشخص شود. در این مورد گواردیولا اظهار داشت:‌ ما تمرین ضربات پنالتی نکرده‌ایم. چون نتیجه را حین بازی رقم می‌زنیم.

ریبری: باید مقابل شاختار برنده شویم

به گزارش ورزش 11، هافبک فرانسوی بایرن مونیخ در مورد بازی برگشت با شاختار دونتسک که فردا شب انجام خواهد شد، نظر داد.

وی گفت: باید برنده شویم. لازم است برای این هدف حتما فکر و ذهن‌مان باز باشد. آن وقت در خانه شانس خوبی خواهیم داشت.

ریبری ادامه داد: دونتسک تیمی است که اساس بازی‌اش روی ضد حملات خوب و سریع است. آنها برای این زمینه با داشتن لوچسکو، در اصل یک متخصص را در اختیار دارند. دنیای فوتبال او را به خوبی می‌شناسد.

این پیکار در قالب دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان انجام می‌شود. دو تیم در بازی رفت به تساوی بدون گل رسیدند.

16. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

امشب انتظار یک بازی خیلی سخت رو دارم. تو بازی رفت هم کار خاصی نکردیم که مقداری خیالمون راحت باشه.

امیدوارم شگفتی خاصی رخ نده.

18. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

باداشتوبر: دونتسک تیمی خطرناکی است

به گزارش ورزش 11، هولگر باداشتوبر در مورد بازی برگشت با شاختار دونتسک که فرداشب در ورزشگاه آلیانس آره‌نا انجام خواهد شد، نظر داد.

وی اظهار کرد:باید در نظر داشت دونتسک تیمی خطرناکی است که خصوصیات تهاجمی زیادی دارد. باید طرح و برنامه خودمان را به طور دقیق در زمین اجرا کنیم. بسیار خوشحال می‌شوم اگر فرصت حضور در این مسابقه مهم را پیدا کنم.

باداشتوبر ادامه داد: پپ گواردیولا مربی بایرن بازیکنان را از لحاظ فیزیکی کاملا آماده بازی کرده است. او یکسری طرح‌های تاکتیکی خاص مدنظرش است. خیلی مهم است از امتیاز بازی خانگی خود به خوبی استفاده کنیم. با استفاده از تماشاگر به عنوان یار 12 می‌توانیم به هدف مورد نظرمان برسیم.

این پیکار در قالب دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان انجام می‌شود. دو تیم در بازی رفت به تساوی بدون گل رسیدند.

بایرن هم پوگبا را می خواهد

به گزارش ورزش 11، مدیر برنامه های پائول پوگبا تایید نمود باشگاه بایرن مونیخ در کنار رئال مادرید و منچستر یونایتد خواهان به خدمت گیری هافبک ملی پوش فرانسوی باشگاه یوونتوس می باشد.

مینو رایولا ایجنت معروف فیفا که مدیر برنامه های پائول پوگبا نیز می باشد در مصاحبه با نشریه توتو اسپورت ایتالیا عنوان نمود :
    "هفت باشگاه بزرگ اروپا پوگبارا میخواهند بایرن و رئال مادرید در کنار منچستر یونایتد و چلسی از مهمترین این باشگاه ها به شمار می روند.البته هنوز وضعیت موکل من مشخص نیست و این احتمال وجود دارد وی در تورین بماند."

این ایجنت ایتالیایی در پاسخ سوالی که از وی پرسیده شده بود ایا بایرن واقعا به پل پوگبا نیاز دارد بیان نمود :

"بله گواردیولا پوگبا را زیر نظر قرار دارد .آنها حتی تماسهایی با من گرفته اند."

گواردیولا: ما باید این بازی را در آلیانتس آره‌نا با برد پشت‌ سر بگذاریم

به گزارش ورزش 11، پپ گواردیولا در آستانه دیدار خانگی امشب (چهارشنبه) شاگردانش برابر شاختار دونتسک اوکراین در دور برگشت از مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با حضور در کنفرانس خبری گفت: خیلی خوش‌بین هستم. پیش از این هم گفته بودم که می‌توانیم از سد شاختار بگذریم و هنوز هم این حسم تغییری نکرده است. شاختار تیم خیلی باکیفیتی است. آنها بازیکنانی در ترکیب‌شان دارند که توانایی بازی در لیگ آلمان را دارند و اگر شاختار در بوندس‌لیگا حضور داشت به طور قطع در بین مدعیان قهرمانی جای داشت. سبک بازی آنها با ضدحملات سریع و کیفیت انفرادی بازیکنانش واقعاً تأثیرگذار است.

وی افزود: زمانی که در بارسلونا بودم چند بار با آنها روبرو شدیم و تنها یک بار قاطعانه به پیروزی رسیدیم. شاختار هنوز هم همان مربی را دارد و خیلی از بازیکنانش هم بازیکنان پیشین هستند. از عملکرد بازیکنانم در بازی رفت خیلی راضی بودم چون از کیفیت حریف‌مان باخبر بودم. می‌دانستم که بازی آسانی در دیدار رفت نخواهیم داشت ولی شاختار در آن بازی موقعیتی جدی روی دروازه بایرن خلق نکرد.

سرمربی 43 ساله باواریایی‌ها در پایان عنوان کرد: ما باید این بازی را در آلیانتس آره‌نا با برد پشت‌ سر بگذاریم و این را می‌دانیم. شکست یا تساوی در این دیدار به معنی حذف از لیگ قهرمانان خواهد بود. شاختار تیم قدرتمندی دارد و حتی شایسته صعود به مرحله یک‌چهارم نهایی است ولی متأسفانه تنها یکی از این 2 تیم جواز حضور در دور بعد را خواهد گرفت و اطمینان دارم که بایرن آن تیم خواهد بود. در ضمن روی ضربات پنالتی هم تمرین نکرده‌ایم!

شواین‌اشتایگر، بازیکن کلیدی گواردیولا و بایرن

به گزارش ورزش 11، هفته‌نامه کیکر در گزارشی به مناسبت رویارویی چهارشنبه شب (امروز ساعت 23 و 15 به وقت تهران) بایرن و حریف اوکراینی‌اش در ورزشگاه آلیانس‌آره‌نا نوشت در شبی که ژابی آلونسو به خاطر محرومیت و فیلیپ لام به دلیل دوره نقاهت در خط میانی مونیخی‌ها غایب هستند، باستین شواین‌اشتایگر حرف اول و آخر را خواهد زد.

این نشریه از ستاره 30 ساله باواریایی‌ها به عنوان بازیکن کلیدی پپ گواردیولا نام برده است.

گزارشگر این نشریه همچنین عنوان کرد سرمربی 44 ساله اسپانیایی بایرن اساس تاکتیک خود بازی تیمش را براساس رفتار شواینی در زمین طرح ریزی می‌کند.

20. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •