باداشتوبر: دونتسک تیمی خطرناکی است

به گزارش ورزش 11، هولگر باداشتوبر در مورد بازی برگشت با شاختار دونتسک که فرداشب در ورزشگاه آلیانس آرهنا انجام خواهد شد، نظر داد.
وی اظهار کرد:باید در نظر داشت دونتسک تیمی خطرناکی است که خصوصیات تهاجمی زیادی دارد. باید طرح و برنامه خودمان را به طور دقیق در زمین اجرا کنیم. بسیار خوشحال میشوم اگر فرصت حضور در این مسابقه مهم را پیدا کنم.
باداشتوبر ادامه داد: پپ گواردیولا مربی بایرن بازیکنان را از لحاظ فیزیکی کاملا آماده بازی کرده است. او یکسری طرحهای تاکتیکی خاص مدنظرش است. خیلی مهم است از امتیاز بازی خانگی خود به خوبی استفاده کنیم. با استفاده از تماشاگر به عنوان یار 12 میتوانیم به هدف مورد نظرمان برسیم.
این پیکار در قالب دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان انجام میشود. دو تیم در بازی رفت به تساوی بدون گل رسیدند.
================================================== =====
بایرن هم پوگبا را می خواهد

به گزارش ورزش 11، مدیر برنامه های پائول پوگبا تایید نمود باشگاه بایرن مونیخ در کنار رئال مادرید و منچستر یونایتد خواهان به خدمت گیری هافبک ملی پوش فرانسوی باشگاه یوونتوس می باشد.
مینو رایولا ایجنت معروف فیفا که مدیر برنامه های پائول پوگبا نیز می باشد در مصاحبه با نشریه توتو اسپورت ایتالیا عنوان نمود :
"هفت باشگاه بزرگ اروپا پوگبارا میخواهند بایرن و رئال مادرید در کنار منچستر یونایتد و چلسی از مهمترین این باشگاه ها به شمار می روند.البته هنوز وضعیت موکل من مشخص نیست و این احتمال وجود دارد وی در تورین بماند."
این ایجنت ایتالیایی در پاسخ سوالی که از وی پرسیده شده بود ایا بایرن واقعا به پل پوگبا نیاز دارد بیان نمود :
"بله گواردیولا پوگبا را زیر نظر قرار دارد .آنها حتی تماسهایی با من گرفته اند."
گواردیولا: ما باید این بازی را در آلیانتس آرهنا با برد پشت سر بگذاریم

به گزارش ورزش 11، پپ گواردیولا در آستانه دیدار خانگی امشب (چهارشنبه) شاگردانش برابر شاختار دونتسک اوکراین در دور برگشت از مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با حضور در کنفرانس خبری گفت: خیلی خوشبین هستم. پیش از این هم گفته بودم که میتوانیم از سد شاختار بگذریم و هنوز هم این حسم تغییری نکرده است. شاختار تیم خیلی باکیفیتی است. آنها بازیکنانی در ترکیبشان دارند که توانایی بازی در لیگ آلمان را دارند و اگر شاختار در بوندسلیگا حضور داشت به طور قطع در بین مدعیان قهرمانی جای داشت. سبک بازی آنها با ضدحملات سریع و کیفیت انفرادی بازیکنانش واقعاً تأثیرگذار است.
وی افزود: زمانی که در بارسلونا بودم چند بار با آنها روبرو شدیم و تنها یک بار قاطعانه به پیروزی رسیدیم. شاختار هنوز هم همان مربی را دارد و خیلی از بازیکنانش هم بازیکنان پیشین هستند. از عملکرد بازیکنانم در بازی رفت خیلی راضی بودم چون از کیفیت حریفمان باخبر بودم. میدانستم که بازی آسانی در دیدار رفت نخواهیم داشت ولی شاختار در آن بازی موقعیتی جدی روی دروازه بایرن خلق نکرد.
سرمربی 43 ساله باواریاییها در پایان عنوان کرد: ما باید این بازی را در آلیانتس آرهنا با برد پشت سر بگذاریم و این را میدانیم. شکست یا تساوی در این دیدار به معنی حذف از لیگ قهرمانان خواهد بود. شاختار تیم قدرتمندی دارد و حتی شایسته صعود به مرحله یکچهارم نهایی است ولی متأسفانه تنها یکی از این 2 تیم جواز حضور در دور بعد را خواهد گرفت و اطمینان دارم که بایرن آن تیم خواهد بود. در ضمن روی ضربات پنالتی هم تمرین نکردهایم!
شوایناشتایگر، بازیکن کلیدی گواردیولا و بایرن

به گزارش ورزش 11، هفتهنامه کیکر در گزارشی به مناسبت رویارویی چهارشنبه شب (امروز ساعت 23 و 15 به وقت تهران) بایرن و حریف اوکراینیاش در ورزشگاه آلیانسآرهنا نوشت در شبی که ژابی آلونسو به خاطر محرومیت و فیلیپ لام به دلیل دوره نقاهت در خط میانی مونیخیها غایب هستند، باستین شوایناشتایگر حرف اول و آخر را خواهد زد.
این نشریه از ستاره 30 ساله باواریاییها به عنوان بازیکن کلیدی پپ گواردیولا نام برده است.
گزارشگر این نشریه همچنین عنوان کرد سرمربی 44 ساله اسپانیایی بایرن اساس تاکتیک خود بازی تیمش را براساس رفتار شواینی در زمین طرح ریزی میکند.