اوه اوه عجب تیم ترسناکی شد رئال فقط واقعا حیف دی ماریا هست بره واقعا حیف عجب بازیکنی هست آخل بودنش برای رئال نعمته اما بره من یکی که از غصه دق می کنم
اوه اوه عجب تیم ترسناکی شد رئال فقط واقعا حیف دی ماریا هست بره واقعا حیف عجب بازیکنی هست آخل بودنش برای رئال نعمته اما بره من یکی که از غصه دق می کنم
ضمن تبریک بابت حضور 2 ستاره فوق العاده جام جهانی
دیگه میشه گفت تیم تکمیل شده و بازیکنی نخواهیم گرفت !!!
فقط میمونه خروجی باشگاه که باید دید وضعیت خدیرا - دیماریا چی میشه !!
با این حال سیستم پیشنهادی واسه فصل بعد احتمالا این شکلی میشه
---------------------کاسیاس(لوپز)------------------
--- کونترائو ----- راموس ----- په په ------ کارواخال
رودریگز------------------کروس--------------- مودریچ
کریس ----------------- بنزما -------------------بیل
این ترکیب با فرض فروش دیماریا و خدیرا هست (( با خرید کروس و رودریگز فکر نکنم موندنشون عاقلانه باشه ))
با این حال باز هم نیمکت نشین هایی مثل الونسو و ایسکو داریم
آلونسو که دیگه فکر کنم حداکثر 1 فصل دیگه رو فرم باشه
اواخر این فصل هم یه ذره افت داشت !!!
و فقط میمونه ایسکو
که امیدوارم از تیم نره
یه هافبک عالی و فوق العاده !!!
تو دفاع هم مارسلو نیمکت نشین کونترائو
واران هم نیمکت نشین په په !
-----------
ترکیب دوم هم یکی از دوستان چیده بود که جالب به نظر اومد
---------------------کاسیاس(لوپز)------------------
--- کونترائو ----- راموس ----- په په ------ کارواخال
-------------کروس------------مودریچ---------------
رونالدو -------------- رودریگز -------------------بیل
------------------------بنزما-----------------------
ترکیب یه ذره هجومیه ولی حاشیه امنیت زیادی نداره !!!
----------
بی صبرانه منتظر فصل جدید هستم !!!
یه تیم فوق العاده عالی با بازیکنانی فوق العاده !!!
Last edited by albertxx; 22-07-2014 at 18:15.
از اون بدتر جدایی اوزیل بود واقعا پاس هاش حرف نداشت،دی ماریا این اواخر سوتی کم نمیداد
بنزما هم اعصاب خورد کنه همیشگیحیف هیگواین واقعا
یکی دو تانکته به ذهنم میرسه.
1. خوب فکر کنم همه قبول داشته باشیم که پرزوقتی یکی رو میخره اول به این فکر میکنه که بتونه با تبلیغات درآمد داشته باشه و تو همون فصل پولش رو جبران کنه. برای همین مثلاً از خرید سوارز منصرف شدن یا تو شرایط مساوی بین دو بازیگن محبوب تره رو میگیرن (شده با پول خیلی بیشتر). الان مثلاً رودریگز یا بیل رئال رو واقعاً دوست دارن. کروس یکم منطقی تر و حرفه ای تر به قضیه نگاه کرده ولی مطمئنم بعداً عاشق تیم میشه.
2.الان با اینجمع بازیکن های هجومی که داریم من نیازی به خرید فالکائو نمیبینم. سنش مانع هست و واقع گرایانه دیگه برای جو تیم هم خوب نیت و دیگه خیلی شلوغ میشه و اگه جواب نده failure خیلی بدی میشه پس به ریسکش نمیرزه.. نظر من اینه که میشه یه جورایی دیماریا رو نگه داشت و همین بازیکن ها بیشترشون میتونن تو چند پست بازی کنن و یه چیزی که هست جوون تر ها مثل خسه قطعاً حرف گوش کن تر هستن و مثلاً مثل فالکائو نمیخوان همیشه فیکس باشن. خدایی کریم جام جهانی خوبی داشت. البته سطحش همینه وکلاسش یه حدی داره ولی اگه بتونه آمادگی بالایی در طول فصل داشته باشه خوبه. باز راه داره یه مهاجم ارزون و خوب که بشه ذخیره باشه گرفت.
3. جیمز میتونه همون بازیکنی باشه که پارسال تیم کم داشت و اون حفرۀ پشت مهاجم ها رو پر کنه.
4. بین هافبک ها دیماریا ورودریگز و ایسکو خصوصیت دفاعی ذاتی ندارن و مودریچ و کروس بالانس تر هستن. الان با این ترکیب ارزش بازیکن هایی مثل خدیرا و کوئنترائو بیشترمشخص میشه و کاراییش رو نشون میده.
من به شدت به این تیم امیدوارم. الان از لحاظ فنی یه هارمونی خوبی تو ترکیب های ممکن رو کاغذ دیده میشه. میشه یه دوران کلاسیک تو تاریخ باشگاه رقم بخوره اگر تیم مربیگری با درایت عمل کنه.
به شخصه مخالف 100% جدایی یکی مثل ایسکو هستم. یعنی خیلی مسخره میشه یکی مثل ایرا مندی (که تا حالا جواب نداده) رو نگه داری ولی ایسکو (که میدونیم چه کارایی میتونه بکنه) رو بدی بره (جدا از پست).
++
راستی کسی از وضع سلامتی فابیو اطلاعی داره؟
Last edited by powerslave; 22-07-2014 at 20:37.
مبلغ قرارداد طبق Cadena SER 70 میلیون یورو هست به همراه 5 میلیون پاداش در شرایط خاص، بعضی پایگاه ها هم 75 میلیون + 5 میلیون نقل کردند. البته 40 درصد از حق تصویر رودریگز هم به باشگاه می رسه. زمان قرارداد تا 2020 هست با دستمزد سالانه 7 میلیون یورو.
+
خرید هامس و ناواس (دروازبان کاستاریکا) به عنوان دو تا از چهره های محبوب امریکای جنوبی، با توجه به نبود چهزه های شاخصی از اون قاره در باشگاه، از نظر بازار امریکای جنوبی تصمیم استراتژیکی بوده، راجع به ابعاد خرید همین بس که در کلمبیا که چهره ای مثل فالکائو رو داره، در اخبار امروز کلمبیا 10 دقیقه ابتدایی صرفا راجع به انتقال هامس به رئال مادرید بوده و هامس در همین سن و سال مثل یک قهرمان ملی هست.
مورد دیگه اینکه هر سه خرید باشگاه یعنی کروس، هامس و ناواس (در صورتی که رسمی بشه) با آدیداس قرارداد دارند که از اونجا که آدیداس سال هاست اسپانسر رسمی باشگاه هست، درآینده مزایای ویژه ای برای باشگاه داره.
+
میانگین سن بازیکنان در هر پست در حال حاضر (البته بدون در نظر گرفتن خروجی های احتمالی هفته های آتی)
+
شماره 10 های باشگاه توی سال هایی که گذشت:
کلارنس سیدرف، لوئیس فیگو، روبینیو، وزلی اسنایدر، لاسانا دیارا()، مسوت اوزیل و حالا هامس رودریگز
+
خوش آمدگویی آربلوا به رودریگز با یک توئیت جالب:
باند (جیمز باند)، دین (جیمز دین)، لبران (لبران جیمز)... James های زیادی داریم ولی James رودریگز ویژه هست، به رئال مادرید خوش آمدی.
+
مراسم معارفه رودریگز ساعت 10:30 به وقت تهران هست که مثل انتقال کروس می تونید به صورت زنده از کانال یوتوب باشگاه ببینید.
محتوای مخفی: تصاویری از برنابئو ساعاتی قبل از معارفه
مراسم به صورت آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by albertxx; 22-07-2014 at 21:40.
خب همون طور که پیش بینی میشد رودرگیز تبدیل شد به پنجمین بازیکن گرون قیمت تاریخ و جالبه بالاتر از اون سوارز در رده چهارم قرار داره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تیم دیگه خیلی ستاره داره و کمتر پیش میاد این همه ستاره بغل هم باشن!
الان به نظرم میشه لقب کهکشانی های 3 رو به تیم داد
باز میگم تیم از نظر دفاعی هم می تونه بهتر باشه و باشگاه می تونه توی دفاع و هافبک دفاعی هم دنبال بازیکن باشه و ممکنه از این لحاظ ضرر کنه مثلا روی خرید دفاع های بزرگی مثل هوملز هم میشه تمرکز کرد ولی چه میشه کرد کلا باشگاه فعلا سمت این فازها نمیره...
اما در زمینه هجومی دیگه هیچ حرفی باقی نمی مونه
یعنی از این لحاظ تیم وحشتناکه!
من احساس می کنم اگه رونالدو ، بیل و رودریگز با هم دیگه هماهنگ بشن دیگه تیم های مقابل نمی دونن کی رو مارک کنن
به نظرم رودریگز توانایی اینو داره که به شماره 10 کلاسیک فوق العاده ای تبدیل بشه و حالا باید دید از این فرصت استفاده می کنه یا نه
فقط باید خستگی جام جهانی و احتمالا آماده نبودن اون توی چند بازی اول فصل رو هم در نظر گرفت و این طبیعیه
دهمین رو که میگفتیم لادسیما
یازدهمین رو چی باید بگیم؟![]()
تو فی*س*بوک خونده بودم
فکر کنم میشه unidecima
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)