تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تبعات ازدواج سفید در جامعه دارای رویکردی مثبت است یا منفی؟

راي دهنده
94. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • +

36 38.30%
  • -

43 45.74%
  • نمیدانم

15 15.96%
صفحه 13 از 37 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 362

نام تاپيک: ازدواج سفید،خوب یا بد؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چرخ بحث که در رفت....:|

نشد یک بحث آنلاینی بشه پای فاحشه های از همه جا بی خبر شهرمون نیاد وسط....

حوصله هم خوب چیزیه آقایون وقتی دورادور اینجوری میشه حضوری فحش ردوبدل میشه...

تا دم کشیدن حوصله ها و همچنین رسیدگی به پستها: قفل شد.

ممنون از سعه صدر همگی تا اون موقع

2. 11 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام،
    پاکسازی و بازگشایی تاپیک
    ری استارت نظر سنجی با سوالی با وجه عمومی تر (نسبت به سوال شخصی تر قبلی)
      محتوای مخفی: نظرسنجی پیشین 

4. 8 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

من نمیدونم مگه خوندن یه صیغه دو دقیقه ای چقد سخته
    خب نمیخوان رسمی باشه ازدواجشون به خودشون مربوطه ولی به خدا به خدا به خدا اسلام سخت نگرفته تقصیر مردمه که با رسم و رسومشون دارن فاتحه ازدواجو میخونن گفتم که چارش فقط یه صیغس

6. 2 کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sia mohamadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام رفقا
    به کسی چه ربطی دارد
    دو نفر در خانه هر کاری میخوان بکنن
    نظر من مثبت است
    قربونتون
    سیا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اگه یه بچه ای این وسط متولد بشه تکلیفش چی میشه . نه میشه براش شناسنامه گرفت نه مدرسه نه هیچ چیز دیگه ای . لاس وگاس که نیست که .

9. این کاربر از aghazadeh_hastam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام رفقا
    به کسی چه ربطی دارد
    دو نفر در خانه هر کاری میخوان بکنن
    نظر من مثبت است
    قربونتون
    سیا

پس به کسی چه ربطی داره که اونها همدیگه رو ترک کنن و یک زن تنها بمونه بدون هیچ تکیه گاه و سرمایه ای. بدون هیچ پشتوانه ای. اگه قرار باشه همه تو خونه هر کاری که خواسته اشون هست انجام بدن و بعدا همدیگه رو ول کنن بدون هیچ قراردادی عجب شهری میشه اون شهر.

دیگه نسل بعدی پدرشون رو گم میکنن و همینطور فرزند پشت سر هم بدنیا میان ولی پدر کو!
    هیچی مادرم میگه پدرت تا چند ماه باهام زندگی کرد و بعدم یه روز خسته شد و خداحافظی کرد و رفت.

بچه هم چند ثانیه هنگ میکنه و دیگه بیخیال هویت پدر میشه. همه چی هم آرومه فقط یه شهر بی قانون که هر زنی با هر مردی دلش خواست بدون هیچ عقدی بره سر زندگی و هر وقت هم دلشون خواست یا بهتر بگم یکی از اونها دلش خواست همدیگه رو ترک کنن.

پس دیگه پول هم از کسی میگیری بهش رسید نده چون به کسی چه ربطی داره که من از فلانی پول گرفتم.
    وقتی همه چیز اینطور بدون ثبت و قراردادی انجام بشه، یعنی قانون و گاهی حق شهروندان زیرپا گذاشته میشه.

11. 3 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

پس به کسی چه ربطی داره که اونها همدیگه رو ترک کنن و یک زن تنها بمونه بدون هیچ تکیه گاه و سرمایه ای. بدون هیچ پشتوانه ای. اگه قرار باشه همه تو خونه هر کاری که خواسته اشون هست انجام بدن و بعدا همدیگه رو ول کنن بدون هیچ قراردادی عجب شهری میشه اون شهر.

دیگه نسل بعدی پدرشون رو گم میکنن و همینطور فرزند پشت سر هم بدنیا میان ولی پدر کو!
    هیچی مادرم میگه پدرت تا چند ماه باهام زندگی کرد و بعدم یه روز خسته شد و خداحافظی کرد و رفت.

بچه هم چند ثانیه هنگ میکنه و دیگه بیخیال هویت پدر میشه. همه چی هم آرومه فقط یه شهر بی قانون که هر زنی با هر مردی دلش خواست بدون هیچ عقدی بره سر زندگی و هر وقت هم دلشون خواست یا بهتر بگم یکی از اونها دلش خواست همدیگه رو ترک کنن.

پس دیگه پول هم از کسی میگیری بهش رسید نده چون به کسی چه ربطی داره که من از فلانی پول گرفتم.
    وقتی همه چیز اینطور بدون ثبت و قراردادی انجام بشه، یعنی قانون و گاهی حق شهروندان زیرپا گذاشته میشه.
    دهه ها و حتی قرن هاست این مسئله در خیلی از کشورهای جهان اتفاق می افته، فاجعه هویت و ... هم پیش نیومده و همه چیز اوکی هست و فرزند هم پشت سر هم به دنیا نمیاد. شما دارید بدترین سناریوی ممکن رو در نظر می گیرید و اون رو بسط می دید به همه کیس هایی که فرضا قراره ازدواج سفید کنند. واضحه این ذهنیت واقع گرایانه نیست. همین الانش هم کسی که بخواد ترک کنه ترک می کنه، تفاوت اینجاست که اگه مسئله از نظر فرهنگی پذیرفته شده باشه حداقل اون زن هایی که تنها هستند شرایط خیلی بهتری در اجتماع خواهند داشت نسبت به چیزی که الان می بینیم.

+

مدت هاست راه های جلوگیری از بارداری وجود داره. قرار نیست دو نفر اگه 3 ماه رفتن تحت چنین ارتباطی لزوما بچه ای بوجود بیاد، یا اصلا بگیم در اکثر موارد پای بچه در میون خواهد بود. واضحه که اینطور نیست.

13. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_mohandes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

خوب نیس دیگه اینجوری زندگی موقتی هستش

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

دهه ها و حتی قرن هاست این مسئله در خیلی از کشورهای جهان اتفاق می افته، فاجعه هویت و ... هم پیش نیومده و همه چیز اوکی هست و فرزند هم پشت سر هم به دنیا نمیاد. شما دارید بدترین سناریوی ممکن رو در نظر می گیرید و اون رو بسط می دید به همه کیس هایی که فرضا قراره ازدواج سفید کنند. واضحه این ذهنیت واقع گرایانه نیست. همین الانش هم کسی که بخواد ترک کنه ترک می کنه، تفاوت اینجاست که اگه مسئله از نظر فرهنگی پذیرفته شده باشه حداقل اون زن هایی که تنها هستند شرایط خیلی بهتری در اجتماع خواهند داشت نسبت به چیزی که الان می بینیم.

+

مدت هاست راه های جلوگیری از بارداری وجود داره. قرار نیست دو نفر اگه 3 ماه رفتن تحت چنین ارتباطی لزوما بچه ای بوجود بیاد، یا اصلا بگیم در اکثر موارد پای بچه در میون خواهد بود. واضحه که اینطور نیست.

من حالت معمولی رو نگاه کردم و نه حالت بد اون رو.
    اگه ازدواج در جایی ثبت بشه، همه چی قانونی خواهد بود. مرد اگه قصد طلاق زن رو داشته باشه بطور قانونی باید حقوقش رو بپردازه اما ازدواج سفیدی که شما میگید اگه هر کدوم از طرفین بدون پرداختند حقوقی قصد جدایی داشته باشن، قانون هیچکاری بهشون نداره و در اینجا ظلمی هست به زن.

اونوقت دیگه نه عشق معنی پیدا میکنه و نه زندگی پایدار.
    من برای شما مثال پول رو زدم. شما از کسی پول قرض میکنی بعد که قرضت رو پس میدی ازش رسید میخوای یا میگی چون رفیقمه رسید رو فراموش میکنید؟ بعد اگه طرف ادعا کرد پولی به من نداده شما چطور میخوای حرفت رو به کرسی بنشونی!؟

اگه ازدواج سفید هم رایج بشه این مشکل در شکلی فاجعه بار تر پیش میاد.
    داشتن همسر به تعداد زیاد ترجیحا بهتر از ازدواج سفیده.
    اگه زنی بخواد از طرف تو دادگاه شکایت کنه چطور ثابت کنه این همسرشه یا چطور یه زندگی میتونه پایدار باشه؟ یا فرضا اگه خواستن بچه دار هم بشن از کجا معلوم پدر بعد از تولد بچه هنوزم به زندگیش دل ببنده یا اصلا از کجا معلوم پدر کیه!
    همه که از بچه متنفر نیستن! شاید بخواد بچه دار شه.

حداقل ازدواج قانونی ، اصولی داره حقوقی داره نه توکل خدایی بری با طرف زندگی کنی حتی یه امضا هم نکردی که یعنی من موافق با این ازدواجم.

همه مثل شما فکر نمیکنن. همه مثل شما فرهنگ ندارن. شاید کسی پیدا بشه ک از ازدواج سفید نهایتا سو استفاده رو ببره.

16. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من حالت معمولی رو نگاه کردم و نه حالت بد اون رو.
    اگه ازدواج در جایی ثبت بشه، همه چی قانونی خواهد بود. مرد اگه قصد طلاق زن رو داشته باشه بطور قانونی باید حقوقش رو بپردازه اما ازدواج سفیدی که شما میگید اگه هر کدوم از طرفین بدون پرداختند حقوقی قصد جدایی داشته باشن، قانون هیچکاری بهشون نداره و در اینجا ظلمی هست به زن.
    فقط در صورتی ظلم به زن هست که ما زن رو یک موجود ضعیف فرض کنیم که باید از شوهرش نفقه بگیره تا زنده بمونه و ...

کسی زن و مرد رو مجبور نمی کنه وارد این رابطه بشه. کسی نمیگه تمام ازدواج ها باید سفید باشند. صحبت اینه که اگر یک زن و مرد با آگاهی به این موارد خواستند چنین رابطه ای داشته باشید، شما معتقد هستید خود زن عقلش نمی رسه و شما مصلحت اون زن رو بهتر از خود زن تشخیص میدید، من اینطور فکر نمی کنم.

اونوقت دیگه نه عشق معنی پیدا میکنه و نه زندگی پایدار.
    من برای شما مثال پول رو زدم. شما از کسی پول قرض میکنی بعد که قرضت رو پس میدی ازش رسید میخوای یا میگی چون رفیقمه رسید رو فراموش میکنید؟ بعد اگه طرف ادعا کرد پولی به من نداده شما چطور میخوای حرفت رو به کرسی بنشونی!؟
    قیاستون کاملا مع الفارغ است چون ازدواج و روابط انسانی، مبادله کالا نیست. شما باید از این ذهنیت که مرد ازدواج می کنه تا نسلشو ادامه بده و لذت جنسی ببره و زن ازدواج می کنه تا به ازای استفاده مرد از بدنش نفقه بگیره رو دور بریزید.

عشق و علاقه ربطی به امضای یه کاغذ یا ورد و طلسم خوندن نداره. اون امضا و طلسم کمکی به پدید اومدن عشق نمی کنه و کمکی به پایدار موندنش هم نمی کنه.

اگه ازدواج سفید هم رایج بشه این مشکل در شکلی فاجعه بار تر پیش میاد.
    داشتن همسر به تعداد زیاد ترجیحا بهتر از ازدواج سفیده.
    اگه زنی بخواد از طرف تو دادگاه شکایت کنه چطور ثابت کنه این همسرشه یا چطور یه زندگی میتونه پایدار باشه؟ یا فرضا اگه خواستن بچه دار هم بشن از کجا معلوم پدر بعد از تولد بچه هنوزم به زندگیش دل ببنده یا اصلا از کجا معلوم پدر کیه!
    همه که از بچه متنفر نیستن! شاید بخواد بچه دار شه.

حداقل ازدواج قانونی ، اصولی داره حقوقی داره نه توکل خدایی بری با طرف زندگی کنی حتی یه امضا هم نکردی که یعنی من موافق با این ازدواجم.

همه مثل شما فکر نمیکنن. همه مثل شما فرهنگ ندارن. شاید کسی پیدا بشه ک از ازدواج سفید نهایتا سو استفاده رو ببره.
    زن در دادگاه برای چی بخواد چنین چیزی رو ثابت کنه؟ شما هنوز به زن به شکل ضعیفه ای نگاه می کنید که نیازه سایه یک مرد بالای سرش باشه. در قرن 21 هستیم و زن ها خودشون بهتر از شما می تونن برای خودشون تصمیم بگیرند و نیازی به تعیین تکلیف من و شما برای زندگیشون ندارند. اگه یک زن بخواد بچه دار بشه خودش عواقب بچه دار شدن بدون ازدواج رسمی رو می دونه، لازم نیست شما تصور کنید که اون زن نمی فهمه پس شما باید با در نظر گرفتن این عواقب، اون لایف استایل مد نظر خودتون رو به زور به زن دیکته کنید.

18. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •