تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 300 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

از توی clan war میشه جم بدست آورد؟
    برای شما زده you found 4 gems
    نه
    این دوستمون زده بود درخت حذف کنه همون موقع که داشته عکس میگرفته 4 تا جم پیدا کرده

2. این کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام دنبال یه کلن میگردم
    البته یکم تو این بازی noob هستما
    با تشکر

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

وای نگو که بدترین لحظات بازیم بود اون موقع ( نگم بهتره : دی ) .... بعدش می خواستم بازی رو پاک کنم...
    که به اصرار دوستان نشد
    قبلش هم تبلت افتاده بود دست خواهر زادم و 500 تا جم ناقابل رو سوزوند ( 3 روز شیلد + پرچم ترکیه 100 تا جم + تموم کردن آپگرید گوبلین ) + انصراف دادن آپدیت Town Hall که فقط 2 روز مونده بود.

بهترین منبع برای اطلاعات بازی ویکی رسمی بازی است که همه چی رو به طور کامل توضیح داده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه جورایی از این تجربه ها کم نداشتم واقعا سوزناکه
    اون 3 روز شیلد دیگه خیلی درد داره

اگه دقت کنید اولش که درخت ها تو مپ در میان فقط تنه درخت هست و بعد از چند روز شاخ و برگ میدن (حالا اینکه میگید درخت ها رشد ندارن ممتوجه منظورتون نمیشم!!!)
    به صورت تجربی امتحان کردم اگه در زمانی که تنه درخت هستن حذفشون کنی معمولا نهایتا 2 تا جم میدن ولی اگه صبر کنی تا شاخ و برگ در بیارن احتمال اینکه 5 یا 6 تا جم بدن بیشتره
    حداقل واسه من که به صورت بوده !!!
    در مورد جم باکس هم فک کنم نظر شما درست باشه ولی باید یه روشی داشته باشه که پشت سرهم به یه نفر جم باکس نده !!!
    جالب شد , باید چک کنم این موضوع رو اما بعید میدونم چون اون اوایل که پول برای تمیز کردن Village نداشتم هیچ تغییری در ظاهر درخت و این داستانا ندیدم .
    منظورم از رشد همون موردی هست که خودتون اشاره میکنید ( شاخ و برگ )

من معمولا با 2 تا هیلر 20 تا جایت و مابقی آرچر حمله میکنم !!!
    به نظرتون اگه بجای این تعداد بالا از آرچر و جاینت از ویزارد و ... استفاده کنم نتیجه بهتری میگیرم ؟
    2 تا هیلر سطح 1 ؟ شما کلا نیرو هات در چه سطحی هست عزیز جان ؟

20 تا Giant برای Clan War خیلی بهتره تا برای غارت های روز مره , چون شما برای انتخاب هدف گزینه های بسیار زیادی داری تو غارت و میتونی به اهداف با منابع بالایی حمله کنی که میزان نیروی کمتری لازم داشته باشه اما تو CW شاید به تعداد انگشتان دست هم نرسه هدف های مورد انتخاب شما برای همین میزان متعادل جاینت 15 هست و تعداد هیلر هم تا سطح 2 همون 2تا خوبه اما از سطح 3 به صورت تکی هم کاربرد داره و حتی میشه حمله رو به صورت 2 بعدی انجام داد و هر بعد رو با یک هیلر سطح 3 ساپورت کرد.

برای به کاربردن Wizard حداقل سطح ویزارد برای حمله ای خوب سطح 4 هست چون در این سطح سرعت و قدرت خیلی بهینه تر شده و واقعا ارزش استفاده رو داره .

حالت های متعادل Wizard بین 5 تا 10 عدد هست البته بسته به سطح Army Camp باید تعداد رو مدیریت کرد

مورد بعدی که virus2009 عزیز هم ذکر کرد , نوع حمله شماس , شما اگه برای منابع بخوای حمله کنی میتونی چند حالت نیرو سازی کنی , اگه برای Trophy باز حالت های دیگه

خیلی شرایط هست که بسته به تجربه خوده شخص نیرو سازی رو راحت میکنه .

بستگی به نوع حمله کردن خودتون داره و تعداد نیروهایی که میبرید با تجربه به دست میاد
    ترکیبی که الان دارید خوبه به جای چند تا آرچر میتونید گوبلین هم اضافه کنید ، ویزارد هم چون وقت زیادی میبره ساختنش اگه بخواهید پشت سرهم حمله کنید نمی صرفه ولی تو کلن کسل خوبه ...

راستی دوستان وقتی میرید حمله قبلش سرباز خونه هاتون رو پر کنید و نیروهای حمله بعدیتون رو بزارید بسازه
    از لحظه ای که میرید حمله سرباز خونه ها شروع به ساختن می کنند و وقتی برگردید به همون میزان زمانی که در حمله بودید سرباز ساخته میشه ( مثلا اگه کل سرباز هاتون 20 دقیقه ساختنشون طول بکشه و شما 20 دقیقه تو حمله باشید ( next زدن زیاد ) وقتی برگردید همه نیروهاتون ساخته شده و می تونید دوباره برید حمله )
    کاری که همیشه خودم میکنم , اما یه موضوعی !
    از زمانی که داریم دنبال هدف میگردیم شروع به نیرو سازی میکنه یا زمانی که حمله رو شروع کردیم ؟! آخه شاید شما تمام نیرو رو استفاده نکنی و مثلا 1 دونه Healer و 2 تا Giant ات بمونه
    با سلام دنبال یه کلن میگردم
    البته یکم تو این بازی noob هستما
    با تشکر
    کلن خوب زیاد داریم
    شما Level چندی ؟

5. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

اگه بخوام کسایی که بهم حمله میکنن لولشون پایین باشه کدوم ساختمون هارو آپگرید نکنم؟ مثلا آپگرید کردن معادن طلا و اکسیر و دیوارها و ساختمون های دفاعی تاثیری رو انتخاب دشمن دارن؟

ضمنا منظور از لول تعداد کاپه یا عدد آبی که بالا نوشته؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام

اگه بخوام کسایی که بهم حمله میکنن لولشون پایین باشه کدوم ساختمون هارو آپگرید نکنم؟ مثلا آپگرید کردن معادن طلا و اکسیر و دیوارها و ساختمون های دفاعی تاثیری رو انتخاب دشمن دارن؟

ضمنا منظور از لول تعداد کاپه یا عدد آبی که بالا نوشته؟
    منظور از Level اینه :

شما برای کاهش قدرت دشمنان باید مقدار Trophy یا همون کاپ هارو کاهش بدید فقط و هیچ ارتباطی با سطح ساختمان ها و ... نداره .

شما هرچی در Leage های پایین تر بازی کنید قدرت حریفان کمتر میشه , البته این نکته رو هم در نظر داشته باشید که کم شدن قدرت حریفان با کم شدن میزان منابع برای بدست آوردن رابطه مستقیم داره .

8. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

جالب شد , باید چک کنم این موضوع رو اما بعید میدونم چون اون اوایل که پول برای تمیز کردن Village نداشتم هیچ تغییری در ظاهر درخت و این داستانا ندیدم .
    منظورم از رشد همون موردی هست که خودتون اشاره میکنید ( شاخ و برگ )

2 تا هیلر سطح 1 ؟ شما کلا نیرو هات در چه سطحی هست عزیز جان ؟

20 تا Giant برای Clan War خیلی بهتره تا برای غارت های روز مره , چون شما برای انتخاب هدف گزینه های بسیار زیادی داری تو غارت و میتونی به اهداف با منابع بالایی حمله کنی که میزان نیروی کمتری لازم داشته باشه اما تو CW شاید به تعداد انگشتان دست هم نرسه هدف های مورد انتخاب شما برای همین میزان متعادل جاینت 15 هست و تعداد هیلر هم تا سطح 2 همون 2تا خوبه اما از سطح 3 به صورت تکی هم کاربرد داره و حتی میشه حمله رو به صورت 2 بعدی انجام داد و هر بعد رو با یک هیلر سطح 3 ساپورت کرد.

برای به کاربردن Wizard حداقل سطح ویزارد برای حمله ای خوب سطح 4 هست چون در این سطح سرعت و قدرت خیلی بهینه تر شده و واقعا ارزش استفاده رو داره .

حالت های متعادل Wizard بین 5 تا 10 عدد هست البته بسته به سطح Army Camp باید تعداد رو مدیریت کرد

مورد بعدی که virus2009 عزیز هم ذکر کرد , نوع حمله شماس , شما اگه برای منابع بخوای حمله کنی میتونی چند حالت نیرو سازی کنی , اگه برای Trophy باز حالت های دیگه

خیلی شرایط هست که بسته به تجربه خوده شخص نیرو سازی رو راحت میکنه .
    بله 2تا هیلر لول 1
    جایت و ویزاد هم لول 3 هست (البته جاینت گذاشت واسه لول 4)
    town hall لول 7 هستش و مجموع army camp هم 180 تا است.
    کلا برای منابع حمله میکنم. town hallم بیرونِ . هر جند روز یه بار یه نفر میاد میزنش واسه 12 ساعت شیلد میده بهم

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

کاری که همیشه خودم میکنم , اما یه موضوعی !
    از زمانی که داریم دنبال هدف میگردیم شروع به نیرو سازی میکنه یا زمانی که حمله رو شروع کردیم ؟! آخه شاید شما تمام نیرو رو استفاده نکنی و مثلا 1 دونه Healer و 2 تا Giant ات بمونه
    از زمانی که شروع میکنید به دنبال هدف گشتن ؛ هرچی نیرو استفاده نشه بعد از حمله تو کمپ ها میمونه دیگه

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اینم اعضای اتحاد ما که همشون گلن و فعال با اینکه پری روز سرور ریست شد طی دو روز این همه به همدیگه کمک کردیم با اینکه 10 نفریم ولی خیلی منسجم کار میکنیم و هر هفته 2 تا کلن وار داریم

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

چطوره هرکس به من Att میده Defeat میشن ؟
    با اینکه 1 هفته شده دارم بازی میکنم اما فکر کنم استعدادم خوب باشه

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان من یکم تغییر دکوراسیون دادم. پیشنهاد بدین چه کاری اول انجام بدم بهتره؟؟
    الان دارم لایتنینگ اسپل میسازم + آپدیت Clan Castle + Elexir Collector

محتوای مخفی: Map 

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •