نه
این دوستمون زده بود درخت حذف کنه همون موقع که داشته عکس میگرفته 4 تا جم پیدا کرده
نه
این دوستمون زده بود درخت حذف کنه همون موقع که داشته عکس میگرفته 4 تا جم پیدا کرده
با سلام دنبال یه کلن میگردم
البته یکم تو این بازی noob هستما
با تشکر![]()
![]()
یه جورایی از این تجربه ها کم نداشتم واقعا سوزناکه![]()
اون 3 روز شیلد دیگه خیلی درد داره
جالب شد , باید چک کنم این موضوع رو اما بعید میدونم چون اون اوایل که پول برای تمیز کردن Village نداشتم هیچ تغییری در ظاهر درخت و این داستانا ندیدم .
منظورم از رشد همون موردی هست که خودتون اشاره میکنید ( شاخ و برگ )
2 تا هیلر سطح 1 ؟ شما کلا نیرو هات در چه سطحی هست عزیز جان ؟
20 تا Giant برای Clan War خیلی بهتره تا برای غارت های روز مره , چون شما برای انتخاب هدف گزینه های بسیار زیادی داری تو غارت و میتونی به اهداف با منابع بالایی حمله کنی که میزان نیروی کمتری لازم داشته باشه اما تو CW شاید به تعداد انگشتان دست هم نرسه هدف های مورد انتخاب شما برای همین میزان متعادل جاینت 15 هست و تعداد هیلر هم تا سطح 2 همون 2تا خوبه اما از سطح 3 به صورت تکی هم کاربرد داره و حتی میشه حمله رو به صورت 2 بعدی انجام داد و هر بعد رو با یک هیلر سطح 3 ساپورت کرد.
برای به کاربردن Wizard حداقل سطح ویزارد برای حمله ای خوب سطح 4 هست چون در این سطح سرعت و قدرت خیلی بهینه تر شده و واقعا ارزش استفاده رو داره .
حالت های متعادل Wizard بین 5 تا 10 عدد هست البته بسته به سطح Army Camp باید تعداد رو مدیریت کرد
مورد بعدی که virus2009 عزیز هم ذکر کرد , نوع حمله شماس , شما اگه برای منابع بخوای حمله کنی میتونی چند حالت نیرو سازی کنی , اگه برای Trophy باز حالت های دیگه
خیلی شرایط هست که بسته به تجربه خوده شخص نیرو سازی رو راحت میکنه .
کاری که همیشه خودم میکنم , اما یه موضوعی !
از زمانی که داریم دنبال هدف میگردیم شروع به نیرو سازی میکنه یا زمانی که حمله رو شروع کردیم ؟! آخه شاید شما تمام نیرو رو استفاده نکنی و مثلا 1 دونه Healer و 2 تا Giant ات بمونه
کلن خوب زیاد داریم
شما Level چندی ؟
سلام
اگه بخوام کسایی که بهم حمله میکنن لولشون پایین باشه کدوم ساختمون هارو آپگرید نکنم؟ مثلا آپگرید کردن معادن طلا و اکسیر و دیوارها و ساختمون های دفاعی تاثیری رو انتخاب دشمن دارن؟
ضمنا منظور از لول تعداد کاپه یا عدد آبی که بالا نوشته؟
منظور از Level اینه :
شما برای کاهش قدرت دشمنان باید مقدار Trophy یا همون کاپ هارو کاهش بدید فقط و هیچ ارتباطی با سطح ساختمان ها و ... نداره .
شما هرچی در Leage های پایین تر بازی کنید قدرت حریفان کمتر میشه , البته این نکته رو هم در نظر داشته باشید که کم شدن قدرت حریفان با کم شدن میزان منابع برای بدست آوردن رابطه مستقیم داره .
بله 2تا هیلر لول 1
جایت و ویزاد هم لول 3 هست (البته جاینت گذاشت واسه لول 4)
town hall لول 7 هستش و مجموع army camp هم 180 تا است.
کلا برای منابع حمله میکنم. town hallم بیرونِ . هر جند روز یه بار یه نفر میاد میزنش واسه 12 ساعت شیلد میده بهم![]()
از زمانی که شروع میکنید به دنبال هدف گشتن ؛ هرچی نیرو استفاده نشه بعد از حمله تو کمپ ها میمونه دیگه
اینم اعضای اتحاد ما که همشون گلن و فعال با اینکه پری روز سرور ریست شد طی دو روز این همه به همدیگه کمک کردیم با اینکه 10 نفریم ولی خیلی منسجم کار میکنیم و هر هفته 2 تا کلن وار داریم
چطوره هرکس به من Att میده Defeat میشن ؟
با اینکه 1 هفته شده دارم بازی میکنم اما فکر کنم استعدادم خوب باشه![]()
دوستان من یکم تغییر دکوراسیون دادم. پیشنهاد بدین چه کاری اول انجام بدم بهتره؟؟
الان دارم لایتنینگ اسپل میسازم + آپدیت Clan Castle + Elexir Collector
محتوای مخفی: Map
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)