تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 67 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 667

نام تاپيک: بحث در مورد تلویزیونهای ۲۰۱۴ سونی که وارد بازار ایران شده اند- W800B, W600B, W850B , ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من دیروز تلویزیون 42 اینچ W800B رو خریداری کردم امروز که باهاش به اینترنت وصل شدم نوشت آپدیت جدید ارئه شده

حالا 2تا سوال

چرا این مدل تو سایت سونی وجود نداره ؟ فقط مدل 50 اینچ و 55 هست

اگه از طریق Wifi با تی وی آپدیت کنم احتمال بوجود اومدن مشکل هست ؟ کدوم راه بهتره برای آپدیت ؟ آنلاین یا از طریق USB ؟

و حجم آپدیت از طریق Wifi چقدره ؟ چون سرعت دانلودم 64 هست و اگه حجمش بالا باشه ممکن مشکلی پیش بیاد

پ ن : لینکشو تو سایت سونی پیدا کردم لطفا دوستانی که کار آپدیت رو انجام دادن راهنمایی کنند
    Last edited by MASTER OC 7; 22-09-2014 at 01:43.

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان بین دو مدل 60W600B و 55W800B که تقریبا تو یه رنج قیمت هستن به نظرتون خرید کدوم منطقی تره اگر 3D براتون مهم نباشه و کیفیت مهم تر باشه ، حالا چه بخواین کانالای ایران رو ببین یا مسابقات ورزشی یا فیلمهای HD MKV و یا کانالهای ماهواره HD
    سایز بزرگ هم میتونه مزیت باشه
    در ضمن دوستان اگر کسی فروشنده خوب که قیمت مناسب میده میشناسه معرفی کنه ممنون میشم
    Last edited by khansalar; 22-09-2014 at 09:22.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان من دیروز تلویزیون 42 اینچ W800B رو خریداری کردم امروز که باهاش به اینترنت وصل شدم نوشت آپدیت جدید ارئه شده

حالا 2تا سوال

اگه از طریق Wifi با تی وی آپدیت کنم احتمال بوجود اومدن مشکل هست ؟ کدوم راه بهتره برای آپدیت ؟ آنلاین یا از طریق USB ؟

و حجم آپدیت از طریق Wifi چقدره ؟ چون سرعت دانلودم 64 هست و اگه حجمش بالا باشه ممکن مشکلی پیش بیاد

پ ن : لینکشو تو سایت سونی پیدا کردم لطفا دوستانی که کار آپدیت رو انجام دادن راهنمایی کنند
    سلام: از طریقwifi آپدیت نکنید حجم برنامه زیاده و مشکل بوجود میاد.از طریق فلش انجام بدید.برا اینکار هم ابتدا فلشتون رو فرمت کنید که خالی باشه بعد برنامه رو از زیپ خاج و درون فلش گذاشته و بهتره که سایر ورودیها رو از تی وی جدا کنید.موفق باشید.

4. این کاربر از bbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

حالا 2تا سوال

سلام: از طریقwifi آپدیت نکنید حجم برنامه زیاده و مشکل بوجود میاد.از طریق فلش انجام بدید.برا اینکار هم ابتدا فلشتون رو فرمت کنید که خالی باشه بعد برنامه رو از زیپ خارج و درون فلش گذاشته و بهتره که سایر ورودیها رو از تی وی جدا کنید.موفق باشید.

6. این کاربر از bbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون میشه مزیت های 800B بگین؟
    درود
    مدل 2014، اینپوت لگ پایینتر،دارای سیستم سیمول ویو (تو بازی ماشین هر کسی با عینک خودش تصویر بزرگ و کامل رو Tv میبینه)

SONY XPERIA Z2

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    وحدتیه

پيش فرض

بهترین مدل 800b شد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهر خورشید

پيش فرض

آره.من چند ماه تحقیق کردم و یک ماهی هست خریدم هم برای فیلم هم برای ps4 که input lag پایین داشته باشه.
    مدلهای R420B/R470B/W600B/W700B سه بعدی نیستن و مدل های W850B/X9004/X9000 که سری 9 4K هست خب قیمتها گرونه و تو سایزهای 55" تا 84" اینچ هست.میمونه W800B که INPUT LAG پایین و سه بعدی و قیمت مناسب نسبت به امکانات که سایز 42" اینچ با قیمت 3480000 گارانتی شرکت بازرگانی ایران(ایرانکو)

10. 2 کاربر از GhesseyeAmir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    وحدتیه

پيش فرض

آره.من چند ماه تحقیق کردم و یک ماهی هست خریدم هم برای فیلم هم برای ps4 که input lag پایین داشته باشه.
    مدلهای R420B/R470B/W600B/W700B سه بعدی نیستن و مدل های W850B/X9004/X9000 که سری 9 4K هست خب قیمتها گرونه و تو سایزهای 55" تا 84" اینچ هست.میمونه W800B که INPUT LAG پایین و سه بعدی و قیمت مناسب نسبت به امکانات که سایز 42" اینچ با قیمت 3480000 گارانتی شرکت بازرگانی ایران(ایرانکو)
    سايز ٥٥ و ٥٠ قيمت نداريد؟؟ ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شهر خورشید

پيش فرض

سايز ٥٥ و ٥٠ قيمت نداريد؟؟ ممنون
    فکر کنم بین 4.700 تا 5 تومن باشه مدل w800b که سایز 50 و 55 اینچ نوع عینک اکتیو هست که اکثرا عینک نوع پسیو رو ترجیح میدن.

13. این کاربر از GhesseyeAmir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

درود
    البته مدل بهتر هم هست كه خيلى عاليتره.
    W904A يا W900A
    و بزودى W950B

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

15. این کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •