تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 13 از 181 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دیروز نیجریه با اسکاتلند بازی داشته . اونم نه با تیم اصلیش . خداییش بد تیمین نمونه بازیشون رو که میدیدم فقط میشه گفت وحشین واقعا . چه قدرت بدنی ای داشتن انصافا . خدا کنه له نشیم تو همون بازی اول . انگولا کجا و نیجریه کجا .
    امشب هم بوسنی بازی داره . اونم نگاه کنیم ببینیم اون چه کار میکنه .

2. 5 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که خیلی وقته دارم همین مساله رو متذکر میشم ولی کو گوش شنوا

اصلا از هیچ نظر با تیم های گروهمون قابل مقایسه نیستیم ... با این روند آماده سازی و اردوهایی که من از تیم ملی دیدم فقط باید به اتفاقات فوتبال و تا حدودی دانش کیروش متکی باشیم .

تیم های دیگه بازی تدارکاتی سطح بالا در نظر میگیرن بعد ما میریم با امثال آنگولا - مونته نگرو و ... بازی تدارکاتی میذاریم !!!

البته توی فوتبال هیچ چیزی مشخص نیست ولی اگه بخوایم واقع بینانه نگاه کنیم میشه گفت جای هیچ گونه امیدی نیست

4. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دیروز نیجریه با اسکاتلند بازی داشته . اونم نه با تیم اصلیش . خداییش بد تیمین نمونه بازیشون رو که میدیدم فقط میشه گفت وحشین واقعا . چه قدرت بدنی ای داشتن انصافا . خدا کنه له نشیم تو همون بازی اول . انگولا کجا و نیجریه کجا .
    امشب هم بوسنی بازی داره . اونم نگاه کنیم ببینیم اون چه کار میکنه .
    از چه کانالی میشه دید؟
    بازی نیجریه نتیجه ش چی شد؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اولین پستم توی این تاپیک بدم.اینجا که...

بنظرم بهترین ترکیب برای ایران در بازی های جام جهانی این ترکیب هست

داوری
    پولادی-صادقی-سید جلال-منتظری
    حقیقی-آندو
    خلعتبری-دژاگه-حیدری
    قوچان نژاد
    ما توی این بازیها نباید به دنبال گل زدن باشیم و بیشتر به فکر دفاع و اگر موقعیت ایجاد شد ضد حمله
    توی خط دفاع ای کاش بنگر بود چون با هماهنگی که با سید جلال داره بیشتر به تیم کمک میکرد.منتظری هم با توجه به هوش و دوندگیش، حضورش در پست دفاع راست هم اون منطقه رو امن میکنه و هم کمکی هست برای دفاع وسطهامون.
    نکونام هم که دیگه پیر شده و شاید ضرر بودنش بیشتر از منفعتش باشه.حقیقی با توجه به قد و جنگندگیش و حدادی فر و امید ابراهیمی با توجه به دوندگیش بنظرم گزینه های مناسب تری هستند برای اون پست ولی بعید میدونم کی روش بی خیال نکونام بشه
    در مورد آندو که هیچ حرفی باقی نمیمونه
    شاید بهترین پست برای نکونام یک خط جلوتر باشه و به عنوان هافبک تهاجمی بازی کنه.شاید اینجوری بار تدافعی تیم بیشتر بشه و در بعضی مواقع بتونه موقعیتهای گلزنی ایجاد کنه
    دژاگه بهترین عملکردش در قسمت کناره های زمین هست ولی خب هافبک بازیسازی نداریم.بنظرم صادقیان و شاید رحمانی توی اون پست بهتر باشن ولی کم تجربگی رحمانی و عدم حضور صادقیان باعث ایجاد شکاف بین هافبک ها و مهاجم ها خواهد شد
    خسرو که سانترهاش حرف نداره ولی نمیدونم توی ضد حلمه خسرو بیشتر به کار تیم میاد و یا خلعتبری یا شجاعی؟!!!
    اگر خسرو توی زمین باشه شاید حضور انصاری فر توجیح پذیرتر باشه و اگر نباشه قوچان نژاد با توجه به فرصت شناسیش و سرعتش بهترین گزینه هستند

7. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به نظر من هم ارژانین و نیجریه شانس اول صعود از این گروه اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

به نظر من در این گروه ، ایران اگر سوم نشه دوم رو حتما باید بشه.
    چون بوسنی که امیدی بهش نیست. نیجریه تیم خشنی هست میشه با ترفند محارشون کرد . اما آرژانتین رو نمیشه. آرژانتین هم خشن هستند با قدرت بدنی بالا هم تکنیکی قوی هستند و من فکر کنم بازی ایران با آرژانتین با توجه به چیزی که من الان از تیم ملی دیدم ، بیشتر جنبه فان داشته باشه تا فوتبال و حس میکنم بازی مثله بازی ایران آنگولا بشه تو جام جهانی قبلی. ایران وسط بازی می بٌره و به قولی خسته میشه. بخاطر بازی سرعتی که آرژانتین داره
    البته نظر منه

10. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به نظر من در این تیم ایران اگر سوم نشه دوم رو حتما باید بشه.
    چون بوسنی که امیدی بهش نیست. نیجریه تیم خشنی هست میشه با ترفند محارشون کرد . اما آرژانتین رو نمیشه. آرژانتین هم خشن هستند با قدرت بدنی بالا هم تکنیکی قوی هستند و من فکر کنم بازی ایران با آرژانتین با توجه به چیزی که من الان از تیم ملی دیدم ، بیشتر جنبه فان داشته باشه تا فوتبال و حس میکنم بازی مثله بازی ایران آنگولا بشه تو جام جهانی قبلی. ایران وسط بازی می بٌره و به قولی خسته میشه. بخاطر بازی سرعتی که آرژانتین داره
    البته نظر منه
    شما واقعا تیم های دیگه رو دست کم گرفتین .
    بوسنی امیدی بهش نیست ؟ خیلی ها میگن امسال بوسنی با توجه به اولین حضورش شاید حتی شگفتی ساز بشه . بازیکنهاش رو یه نگاه بکنی میفهمی در چه سطحیه این تیم .
    نیجریه هم که نمود کوچیکش رو توی جام جهانی نوجوانان دیدیم . اونا تازه نوجوونشون بودن . تیمی که نوجوانانش قهرمان جهان میشه و بزرگسالانش قهرمان افریقا میشه رو فقط با ترفند نمیشه مهارشون کرد . قدرت بدنی بالای بازیکنهای ما خیلی جلوی اونا تاثیر داره و دقیقا به نظرم بازی فیزیکی ما جلوی نیجریه جواب نمیده . باید تدابیر دیگه ای داشته باشن . ایران توی interception و یارگیری نفر به نفر خوبه دفاعش اما جلوی اون همه بازیکن قدرتی که راحت دفاع رو میشکنن خیلی سخته که گل نخوری .
    و اما ارژانتین که در یه کلام بهترین خط حمله دنیا رو داره . و اما ما فقط بهترین خط دفاع اسیا رو داریم که همونم با کمی شانس و اقبال بوده . دقیقا همین که گفتی ایرانی ها زود خسته میشن که البته تو بازی با نیجریه هم همینطور خواهد بود . دوندگی نیجریه ای ها خیلی زیاده . حتی از ارژانتین هم بیشتر .

من که حتمال صعود به مرحله بعد رو فقط 5% میدونم . ولی ایران معمولا خوش شانسه و اگه با شانس حساب کنیم احتمالش میشه 20% .

12. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه G.O.Batistuta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    l

پيش فرض

رئیس فدراسیون فوتبال از برگزاری مراسم بدرقه تیم ملی برای حضور در جام جهانی در دوشنبه با حضور رئیس جمهوری خبر داد.

به گزارش ایلنا، علی کفاشیان ضمن اعلام این خبر تاکید کرد مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال با حضور رئیس جمهوری از ساعت 20:30 دقیقه روز دوشنبه برگزار خواهد شد.

تیم ملی فوتبال ایران امشب در دیداری تدارکاتی به مصاف آنگولا خواهد رفت و سپس بامداد شنبه به تهران باز خواهد گشت و پس از آن دوشنبه تهران را به مقصد برزیل ترک خواهد کرد.

14. 3 کاربر از G.O.Batistuta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

به نظر من نسبت به هر تیمی امیدهای هست. مثل اروگوئه در دور قبل که دیدم چطور اومد بالا ( شاید خیلی ها بگن تیم خوبی بود ولی من اصلا امیدی بهش نداشتم)
    البته من بازی ایران رو هنوز ندیدم. و آشتفگی که در تیم و کادر وجود داره یکم باعث نگرانی هم میشه!
    اما منم مثل شما امید صعود به مرحله بعد رو چیزی حدود 5% میدونم.
    بازم خوبیه این گروه این هست که امید به پیروزی تا حدودی در تیم ایران وجود داره و میتونه انگیزه بیشتری رو برای صعود ایجاد کنه. هرچند احتمال صعود ایران از گروه خودش رو خیلی کم بدونیم!
    این گروه بهتر از دوره قبل است. دوره قبل ایران همش میباخت. با تیم های بدی هم افتاد . حتی نتونست آنگولا رو ببره

16. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

اروگوئه، پیر ترین تیم جام جهانی، غنا، جوان ترین تیم جام جهانی

کل جام جهانی:
    تیم ملی غنا، با میانگین سنی 25 سال و 2 ماه، جوانترین تیم کل جام جهانی
    تیم ملی اروگوئه، با میانگین سنی 28 سال و 5 ماه، پیر ترین تیم کل جام جهانی

آسیا:
    تیم ملی ایران، با میانگین سنی 27 سال و 4 ماه پیر ترین تیم آسیا
    تیم ملی ژاپن، با میانگین سنی 27 سال و 2 ماه، دوم از لحاظ پیر بودن در آسیا
    تیم ملی استالیا، با میانگین سنی 26 سال و 1 ماه، سوم از لحاظ پیر بودن در آسیا
    تیم ملی کره جنوبی، با میانگین سنی 25 سال و 9 ماه، جوان ترین تیم آسیا

گروه F:
    تیم ملی آرژانتین، با میانگین سنی 28 سال و 1 ماه پیر ترین تیم گروه F
    تیم ملی ایران، با میانگین سنی 27 سال و 4 ماه دوم از لحاظ پیر بودن در گروه F
    تیم ملی بوسنی، با میانگین سنی 27 سال، سوم از لحاظ پیر بودن در گروه F
    تیم ملی نیجریه، با میانگین سنی 25 سال و 5 ماه جوان ترین تیم گروه F

18. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •