به عنوان یک طرفدار برزیل 5ستاره دلم صابون زده بودم بازی جذاب برزیل- اسپانیا در مرحله اول حذفی ببینم
ولی عیبی نداره برزیل انتقام اسپانیا از تیم دوم این گروه که احتمال خیلی زیاد شیلی هستش میگیره![]()
به عنوان یک طرفدار برزیل 5ستاره دلم صابون زده بودم بازی جذاب برزیل- اسپانیا در مرحله اول حذفی ببینم
ولی عیبی نداره برزیل انتقام اسپانیا از تیم دوم این گروه که احتمال خیلی زیاد شیلی هستش میگیره![]()
حذف ایتالیا در 2006 به هیچ وجه با این حذف اسپانیا قابل مقایسه نیست ایتالیا با سه بازی نزدیک و ناداوری حذف شد و دو بازی اولش هم مساوی شده بود
اسپانیا بزرگ ترین کمک رو به ما کرد
دیگه هزجقدر گل بخوریم باختمون بچشم نمیاد. بچه ها با ارژانتین راحت بازی کنید
وقتی اینهمه دشمنی و کشمکش بین رئال،اتلتیکو و بارسا هست و اون مسایل سیاسی که منطقه کاتالون با دولت اسپانیا داره آخرش هم میشه این عدم هماهنگی و اتحاد
اینکه در یک دوره اسپانیا موفق بود،فقط بخاطر بازیکنان بارسا بود و نه اتحاد تیمی
سه سبک مختلف از سه تیم مختلف که دل بوسکه باید به لحاظ تاکتیکی اونها رو در سیستمی قرار میداد که بتونه نهایت بهره وری رو از اونها داشته باشه اما باز هم به سیستم تیکی تاکایی روی آورد که افراد اصلی اون(ژاوی،اینیستا) فصل ضعیفی پشت سر گذاشتند
من که یکی از دشمنان تیکی تاکا بودم و مهمترین علتش هم عدم جذابیت فوتبالی تیکی تاکا بود،از سقوط این سبک بسیار خرسندم![]()
بعد از حذف بارسا و بایرن در جام باشگاه ها من گفتم خداحافظ سبک من درآوردی تیکی تاکا اما بعضی از دوستان خرده گرفتند
امشب یک خداحافظ دیگه باید با تیکی تاکا بکنیم که دیگه به طور کلی در فقدان آراگونس و آماده نبودن امثال ژاوی و اینیستا از بین رفت و اسپانیا باید به دنبال بازی و سبکی جدید از فوتبال باشه
البته اوج درگیری ها رئال بارسا دوران مورینیو و گواردیولا بود که بازم تیم ملی خوب نتیجه میگرت
فینال 2012 هم طبیعی نبود .
من هنوز تو اون مصاحبه ی عجیب-غریب بوفون موندم .
یک دستهای پشت پرده ای توی این فوتبال هست .
قهرمانها از قبل مشخص میشند .
احتمالا بدون هیچ شایستگی ای این قهرمانی رو هم قراره بدند به برزیل !!
بزار بخورین به برزیل بعد ترست بروز بده![]()
خیلی زشته بخواین اون باخت 0-4 به اسپانیا اینجوری لاپوشونی کنین
اگه اینجوری باشه میشه گفت با داوری افتضاح بازی برزیل - هلند 4سال قبل هم میخواستن کاری کنن برزیل حذف بشه
Last edited by clau; 19-06-2014 at 00:51.
این کاسیاس چرا اینطوره ؟
بجای اینکه نقش لیدر تیم و روحیه دهنده رو هم بازی کنه تا یه گل میخوره از قیافش نا امیدی میباره
البته نه فقط اینجا توی رئال هم همینطوریه
با توجه به غیبت فن پرسی جلوی شیلی و کیفیت خوب بازی که از شیلی دیدیم شانس اینو دارن که حتی به عنوان صدرنشین برن بالا و به برزیل برخورد نکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)