رفقا :
یه سوالی توی صفحه قبل پرسیده شد مبنی بر اینکه" ربط این توضیحات به چند همسری زن یا مرد چی هست ؟ "
این رو لطفا شفاف میکنید ؟
چون فکر کنم توی یک مثالی که زده شد همین جور بحث داره پیش میره و ربطش رو به موضوع اصلی تاپیک نمیشه فهمید
در ثانی بیشتر نظر دوستمون masoud-2014 رو قبول دارم . توی روانشناسی رشد یکی از مباحث مهمی که بهش پرداخته میشه همین تفاوت های زن و مرد هست. جالبه بدونید که جنس مرد و زن از همان ابتدای تولد در خیلی از موارد از هم متمایز میشن . در زودتر راه رفتن ، در صحبت کردن ، در برقراری رابطه با همسالان و ..... . در هر کدوم هر جنس مشخصات خودش رو داره . البت شاید برای من و شما محسوس نباشه ولی با توجه به تحقیقات روانشناسی صورت گرفته این موارد ثابت شده هست . حالا همه این موارد غیر از موارد فیزیولوژی بدن زن و مرد و مخصوصا غده ها و هورمون هایی هست که در زن و مرد باعث صفات فیزیکی و روانی متفاوت میشه ( و مخصوصا در بعد از بلوغ تاثیر بسزایی دارند ) . در این مورد میتونید چندتا از کتاب های روانشناسی رشد دانشگاهی رو یه نگاه بندازین
البته نمیشه نحوه تاثیرگذاری اجتماع و پدر و مادر رو هم انکار کرد ، همچنان که نمیشه تاثیر عوامل طبیعی بدن رو نادیده گرفت
==============
ویرایش بعد از پست پایینی havzhini عزیز :
موافقت من با نظر مسعود عزیز فقط در تفاوت داشتن مرد و زن هست ، نه ربط آن به تک همسری یا چند همسری