تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیــا با چنـد همسـری موافـق هستیــن ؟

راي دهنده
121. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با چند همسری مرد و زن موافق هستم.

8 6.61%
  • فقط با چند همسری مرد موافق هستم و مخالف چند همسری زن هستم.

18 14.88%
  • فقط با چند همسری زن موافق هستم و مخالف چند همسری مرد هستم.

3 2.48%
  • با چند همسری مرد و زن مخالف هستم.

92 76.03%
صفحه 13 از 28 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 276

نام تاپيک: چند همسری از دیدگاه روانشناسی | اخلاق | فلسفه

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

طبیعت یعنی اون ویژگی روحی و جسمی که تو ذات و خمیره نوع انسانه مواردی که شما اشاره کردید شاید جنبه جسمی داشته باشه ( بارداری ) ...
    از همان دوران کودکی گرایشات و علایق دو جنس مخالف را میشود در نوع حرکات و رفتار و تمایلات تشخیص داد و انسان ناخوداگاه به نوعی تفاوت جوهری بدوی در نوع خلقت پی میبره...

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست گرامی اینها که شما میفرمایید فقط بازی با کلمات هست نه چیز دیگه
    ذات و خمیره و جوهر و خلقت و ... کوچکترین معنا و تعریف مشخصی ندارن و فقط یک سری کلمات و اسامی ساخته ذهن انسان هستن

سوال من مشخص هست
    مدرک و دلیل شما برای ذاتی یا خمیره یا جوهری و .... دونستن قلاب باقی زنان چیست؟(قلاب باقی فقط یک مثال از مثالهای خودتون هست)
    مدرک و دلیل شما برای عدم وجود ذات و خمیره و جوهره و طبیعت قلاب بافی در مردان چی هست؟

گرایشات و علایق دو جنس در کودکی 99% فقط یک تقلید از رفتار و حرکات بزرگسالان هست و خوراکی که والدین به کودک میدن نه چیز دیگه
    براحتی میشه این گرایشات و علایق رو با دادن خوراکهای حرکتی و رفتاری تغییر داد و مثلا کودک دختری طوری بار اوردن که کاملا تمایلات مردانه پیدا کنه یا برعکس و این نشون میده هیچ ارتباطی بین این گرایشات و علایق با ذات و خمیره و طبیعت و ... انسان وجود نداره
    صدها مثال میتونید پیدا کنید که کودکی مثلا دختری با پوشوندن لباس پسرانه و برخورد پسرانه با اون در بزرگسالی حتی گرایشات و علاق فکری و جنسی و احساسیش به سمت مردان سوق پیدا میکنه

پس در این موارد خمیره و طبیعت و ... کاملا مردود و بی معنی هست.

3. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

بارها و بارها گفتم که این تمایلات در حالت کلی برقراره یعنی یک جنس بر اساس سرشت خودش که از بدو خلقت باهاش همراه بوده یکسری علایق خاص خودش رو داره و به انها تمایل نشون میده ...

مرد میتونه دو تا سیخ برداره و واسه بچه هاش ژاکت ببافه ولی گرایش و تمایلش در حالت کلی و عمومی و رایج به این عمل چندان نیست ... شاید دوست داشته باشه به جای این کارها در خانه به بیرون بزند و مثلا به شکار برود و نانی برای فرزندان و همسر خود فراهم کند و این عمل برای او لدت بخش تر از زاکت بافی و خیاطی باشد و احساس مفید بودن کند ... در عوض شما از یک زن زیاد انتظار نداشته باشید که شمشیر و تفنگ را بردارد و پس از شکار حیوانی بی گناه! پوستش را بکند و سرش را ببرد و برای شوهر و فرزندانش که در خانه منتظر نان او هستند و قاعدتا ژاکت هم تا اون موقع بافته شده است یک شکار بزرگ را بر دوش خود برای انها فراهم کند و همه اینها در حالیست که فرزندان او در خانه برای مادرشان گریه می کنند و شاید بیشتر از شکار حواسش به کودکانش باشد ...

صدها مثال میتونید پیدا کنید که کودکی مثلا دختری با پوشوندن لباس پسرانه و برخورد پسرانه با اون در بزرگسالی حتی گرایشات و علاق فکری و جنسی و احساسیش به سمت مردان سوق پیدا میکنه
    ممکنه با پوشیدن لباس های مردانه و کوتاه کردن مو و ... ظاهری پسرانه پیدا کنه و به سمت مردها سوق پیدا کنه ولی هیچ وقت مرد نمیشه

مرد مرده --- زن زن

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

رفقا :
    یه سوالی توی صفحه قبل پرسیده شد مبنی بر اینکه" ربط این توضیحات به چند همسری زن یا مرد چی هست ؟ "

این رو لطفا شفاف میکنید ؟
    چون فکر کنم توی یک مثالی که زده شد همین جور بحث داره پیش میره و ربطش رو به موضوع اصلی تاپیک نمیشه فهمید

در ثانی بیشتر نظر دوستمون masoud-2014 رو قبول دارم . توی روانشناسی رشد یکی از مباحث مهمی که بهش پرداخته میشه همین تفاوت های زن و مرد هست. جالبه بدونید که جنس مرد و زن از همان ابتدای تولد در خیلی از موارد از هم متمایز میشن . در زودتر راه رفتن ، در صحبت کردن ، در برقراری رابطه با همسالان و ..... . در هر کدوم هر جنس مشخصات خودش رو داره . البت شاید برای من و شما محسوس نباشه ولی با توجه به تحقیقات روانشناسی صورت گرفته این موارد ثابت شده هست . حالا همه این موارد غیر از موارد فیزیولوژی بدن زن و مرد و مخصوصا غده ها و هورمون هایی هست که در زن و مرد باعث صفات فیزیکی و روانی متفاوت میشه ( و مخصوصا در بعد از بلوغ تاثیر بسزایی دارند ) . در این مورد میتونید چندتا از کتاب های روانشناسی رشد دانشگاهی رو یه نگاه بندازین
    البته نمیشه نحوه تاثیرگذاری اجتماع و پدر و مادر رو هم انکار کرد ، همچنان که نمیشه تاثیر عوامل طبیعی بدن رو نادیده گرفت

==============

ویرایش بعد از پست پایینی havzhini عزیز :
    موافقت من با نظر مسعود عزیز فقط در تفاوت داشتن مرد و زن هست ، نه ربط آن به تک همسری یا چند همسری
    Last edited by مصطفی; 11-04-2014 at 19:09.

6. 2 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رفقا :
    یه سوالی توی صفحه قبل پرسیده شد مبنی بر اینکه" ربط این توضیحات به چند همسری زن یا مرد چی هست ؟ "

این رو لطفا شفاف میکنید ؟
    چون فکر کنم توی یک مثالی که زده شد همین جور بحث داره پیش میره و ربطش رو به موضوع اصلی تاپیک نمیشه فهمید

در ثانی بیشتر نظر دوستمون masoud-2014 رو قبول دارم . توی روانشناسی رشد یکی از مباحث مهمی که بهش پرداخته میشه همین تفاوت های زن و مرد هست. جالبه بدونید که جنس مرد و زن از همان ابتدای تولد در خیلی از موارد از هم متمایز میشن . در زودتر راه رفتن ، در صحبت کردن ، در برقراری رابطه با همسالان و ..... . در هر کدوم هر جنس مشخصات خودش رو داره . البت شاید برای من و شما محسوس نباشه ولی با توجه به تحقیقات روانشناسی صورت گرفته این موارد ثابت شده هست . حالا همه این موارد غیر از موارد فیزیولوژی بدن زن و مرد و مخصوصا غده ها و هورمون هایی هست که در زن و مرد باعث صفات فیزیکی و روانی متفاوت میشه ( و مخصوصا در بعد از بلوغ تاثیر بسزایی دارند ) . در این مورد میتونید چندتا از کتاب های روانشناسی رشد دانشگاهی رو یه نگاه بندازین
    البته نمیشه نحوه تاثیرگذاری اجتماع و پدر و مادر رو هم انکار کرد ، همچنان که نمیشه تاثیر عوامل طبیعی بدن رو نادیده گرفت
    من بهمین دلیل که بحث از موضوع اصلی تاپیک خارج شد دیگه بحث رو دادمه ندادم و سوالم رو جوابی براش نگرفتم و همون مطالب قبلی فقط تکرار شد

مطلبی که شما میفرمایید درباره تفاوتهای اناتومیک و بیولوژیک چه در ساختار بدنی چه در ساختار عصبی و روانی مردو زن کسی منکرش نیست بلکه چیزی کاملا مشخص هست
    ولی سوال و بحث درباره ساختار زن و مرد نیست بلکه درباره افعالی متفاوت از زن من مرد هست
    دوستمون که شما هم باهاشون موافقید میفرماییند طبیعیت و ذات و خمیر و... زن این هست که قلاب بافی انجام بده و مرد در طبیعت و ...ش قلاب بافی نیست
    یا برعکس کار در معدن و اسمانخراش در طبیعت مرد هست در طبیعت زن نیست
    از منظر علمی این حرف برای این مفهمون هست که در ژنتیک زن و مرد این موارد نهفته شدن وقتی اسم طبیعت بمان میاد
    حالا سوال من اینجاست دلیل شما برای این ادعا چی هست؟ مدرک و شواهد شما چی هست؟

از دیدگاه من با بمان اوردن این بحث در این تاپیک این ادعا میخواد مطرح بشه که تک همسری یا چندهمسری چه برای زن چه مرد در طبیعت زن و مرد نهفته هست
    مثلا قرار هست گفته بشه زن چون حساس هست و قلاب باف و نگران کودک(مثالهای دوستمون) پس در طبیعتش تک همسری و نگهداری از کودکان هست
    ولی درمقابل چون مرد هیچ احساس نداره و سختکوش هست و ... پس در طبیعتش چند همسری میتونه وجود داشته باشه
    هرچند اگر به نظرات قبلی من در همین تاپیک مراجعه کنید من نه طرفدار تک همسری هستم نه طرفدار چندهمسری

من با هیچ ادعای مقابله مردود نمیکنم بلکه فقط از دوستمون که ادعایی رو مطرح میکنن مدرک و دلیل و شاهد طلب میکنم

بازم سوالم رو مطرح میکنم که بر اساس دلایل و مدارکی این مواردی که مثال میزنید در طبیعت مرد و زن قلمداد میکنید؟

8. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

در مورد چند همسری باید ذکر کنم که اصلا نه برای مرد و نه برای زن توصیه نمیشه و اصلا خوب نیست و ما مثلا زنان را نهی میکنیم دلیل بر این نمیشود که مردان را امر کنیم ... نظر اکثریت هم همینه ...

در مورد سرشت و فطرت ادمی که واضح و مبرهن بود توضیحات ، پس سوء تعبیر نشود ... و توضیحات کاملا روشن و منطقیه ...

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در مورد چند همسری باید ذکر کنم که اصلا نه برای مرد و نه برای زن توصیه نمیشه و اصلا خوب نیست و ما مثلا زنان را نهی میکنیم دلیل بر این نمیشود که مردان را امر کنیم ... نظر اکثریت هم همینه ...
    اولا نظر اکثریت هیچ مرجع و مدرکی محسوب نمیشه و اکثریت داشتن یک نظر دلیلی بر درستیش نیست

دوما از نظر من شما دارید با کلمات بازی میکنید

سوال
    مشخصا شما میگید زنان رو از چند همسری نهی میکنید
    ایا مردان رو هم نهی میکند یا خیر فقط امر نمیکنید؟
    وقتی میفرمایید امر نمیکنید معنیش این هست اون رو مردود نمیدونید برای مرد ولی برای زن مردود میدونید

دلیل و استدلال و مدرکتون برای این نهی کردن زنان و در مقابل نهی نکردن مردان چیست؟

11. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در مورد سرشت و فطرت ادمی که واضح و مبرهن بود توضیحات ، پس سوء تعبیر نشود ... و توضیحات کاملا روشن و منطقیه ...
    دادا
    در مورد سطر اول اینکه نظر شخصی شما هست و بسیار قابل احترام .
    ولی در مورد سطر دومت ( سرشت و فطرت ... ) توضیحات شفاف نیست ... من سرشت و فطرت رو همون ویژگی های رفتاری یک موجود زنده ( که انسان نامیده میشه ) میدونم که به فیزیولوژی بدنش رابطه بسیار محکمی داره
    شما که سرشت و فطرت رو بیان میکنی آیا منظورت همونه که توی کتاب های مدرسه ( مخصوصا تعلیمات دینی ) ازش نام برده شده و اون رو ودیعه خداوند در بدن انسان میدونه هست ؟ یا همین فیزیولوزی بدنی ؟

13. 2 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دادا
    در مورد سطر اول اینکه نظر شخصی شما هست و بسیار قابل احترام .
    ولی در مورد سطر دومت ( سرشت و فطرت ... ) توضیحات شفاف نیست ... من سرشت و فطرت رو همون ویژگی های رفتاری یک موجود زنده ( که انسان نامیده میشه ) میدونم که به فیزیولوژی بدنش رابطه بسیار محکمی داره
    شما که سرشت و فطرت رو بیان میکنی آیا منظورت همونه که توی کتاب های مدرسه ( مخصوصا تعلیمات دینی ) ازش نام برده شده و اون رو ودیعه خداوند در بدن انسان میدونه هست ؟ یا همین فیزیولوزی بدنی ؟
    قربون شما برادر و ممنون از تایید شما

همان مورد اول بیشتر مد نظره و در مورد بعد فیزیکی هم که قضیه کاملا مشخصه ... زوجیت عمومی!

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اولا نظر اکثریت هیچ مرجع و مدرکی محسوب نمیشه و اکثریت داشتن یک نظر دلیلی بر درستیش نیست

دوما از نظر من شما دارید با کلمات بازی میکنید

سوال
    مشخصا شما میگید زنان رو از چند همسری نهی میکنید
    ایا مردان رو هم نهی میکند یا خیر فقط امر نمیکنید؟
    وقتی میفرمایید امر نمیکنید معنیش این هست اون رو مردود نمیدونید برای مرد ولی برای زن مردود میدونید

دلیل و استدلال و مدرکتون برای این نهی کردن زنان و در مقابل نهی نکردن مردان چیست؟
    نظر من : به شدت هم زن و هم مرد را از چند همسری نهی میکنیم ...

دلیل : بر هم زدن و فرو پاشی بنیان خانواده چون اکثر زن و شوهرها خودشون هم این و دوست ندارند کلا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •