كه اينطور. عزيز برد كارتها همه ATI هست چون من در بزرگترين فروشگاه فروش كامپيوتر و الكترونيك آمريكا كار مي كنم و در اين فروشگاه فقط Ati , Nvida ميارن يعني بردها همه اصلي هست....
كه اينطور. عزيز برد كارتها همه ATI هست چون من در بزرگترين فروشگاه فروش كامپيوتر و الكترونيك آمريكا كار مي كنم و در اين فروشگاه فقط Ati , Nvida ميارن يعني بردها همه اصلي هست....
بابا من خوندم ولي پيداش نكردم
مثل اينكه پيدا نكردي عزيز. ولي آسونه شما روي ميز كار يا همون Desktop راست كليك كن و بعدم Propertise رو انتخاب كن. پس از اون بر روي تب Settings كليك كن . همون جا اسم كارت شما رو در بالاي Screen Resolution نوشته و اگر اطلاعات كاملتر خواستي ميتوني بر روي Advanced و بعد بر روي تب Adapter كليك كني و اطلاعات كامل كارت خودت رو ببيني.نوشته شده توسط Realamd
موفق باشي...
مرسي من اينو پيدا كردم : Intel(R) 82845G/GL/GE/PE/GV Graphic Controllerنوشته شده توسط Roozedidar
سلام
realamd عزیز
(البته با اجازه از gilopa عزیز)
کارت گرافیک شما از خانواده 845GV کارت گرافیکهای اینتل بوده و یک کارت گرافیک ONBOARD می باشد
البته همانطور که می دانید کارت گرافیکهای ONBOARD نسبت به نوع اکسترنال ضعیف بوده و برای کارهای
گرافیکی و بازیهای سنگین مناسب نمی باشند
نکته دوم با توجه به قدیمی (نسبتا)بودن این ورژن کارت گرافیک شما از کارت گرافیکهای جدیدتر انبرد هم ضعیف تر است
اطلاعات بیشتر را از این دو لینک می توانید به دست اورید
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین می توانید اخرین درایور این کارت گرافیک را دانلود کنید(اگر از ویندور XP استفاده مکنید):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به حجم 6 مگابایت
راستي gilopa جان من امروز داشتم كارت ها رو تو فروشگاه نگاه ميكردم ديدم كه در ATI X850 XT Platinum Edition , Nvida 7800 از PCI Experess صحبت ميشه. و نموداري رسم شده بود كه نشون ميداد اين تكنولوژي برتري داره به PCI , AGP ميخواستم بدونم نظر شما چيه عزيز؟ البته هر زمان كه وقت داشتي پاسخ بده و عجله اي نيست. پيشاپيش ممنونم...
بچه ها نظرتون راجع به X800 All In Wonder چیه برای بازی جواب میده --- اون نیاز هارو بر آورده میکنه؟
شرمنده من يه 4 روزي نبودم دوست من.نوشته شده توسط Roozedidar
در مورد اين موضوع شما استاد مايي .بايد بگم pci كارتها يه طرح جديديه و مسلما به روي كار اومدنش اصلا يه نوع سياستي بود .در مورد برتريش شما بهتر ميتوني اتفاقا نظر بدي.چون تو ايران pci زياد بازارش گرم نيست .من هم بيتارف تا الآن با هيچ كارت pci به طور مستقيم برخورد نكردم.ولي از رو وب كه تحقيق كردم تا الآن در بعضي موارد يك برتري نسبي داشته. :arrow:
ممنون علينوشته شده توسط alirafaat
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)