ممنون از اطلاعات مفیدت . در مورد انتخاب و خرید ----- از کجا میشه راهنمایی مطمئن گرفت ؟ وقتی از فروشنده ها سوال میکنی ، هر فروشنده ای تبلیغ یک مدلی رو می کنه و نمیشه درست فهمید کدوم انتخاب درستی هست . ممنون میشم اگر سریع پاسخ بدی
ممنون از اطلاعات مفیدت . در مورد انتخاب و خرید ----- از کجا میشه راهنمایی مطمئن گرفت ؟ وقتی از فروشنده ها سوال میکنی ، هر فروشنده ای تبلیغ یک مدلی رو می کنه و نمیشه درست فهمید کدوم انتخاب درستی هست . ممنون میشم اگر سریع پاسخ بدی
سلام
چیزهائی که باید در نظر داشته باشید:
1- حداکثر بودجه چقدره ؟
2- سایزش بستگی به مسافت شما از تلوزیون داره . یعنی اگر برای اتاق خوابه میتونین 32 اینچ بگیرین . البته میشه بزرگتر هم گرفت اما اگر فاصله شما تا تلوزبون از 4 متر بیشتر نیست 32 کارتون رو راه میندازه
اگر برای سالن هست و مسافت بیشتر از 6 متر هست میتونین مدلهای بزرگتر انتخاب کنین اما برای اینکه بیش از حد بزرگ نخرین بهتره توی فروشگاه برید در فاصله ای شبیهِ فاصله ی جای تلوزیون و محل نشستن در خانه ی خودتون یا دفتر کارتون تا سایزِ بیش از حد بزرگ و گران نخرید
3- به هیچ وجه صفحه منحنی نخرید . در صفحه قبل علت رو نوشته ام .
فروشنده های صفحه منحنی هزار و یک دلیل میارند که منحنی بهتره . اگر به حرفشون گوش بدین و بخرین پشبمون میشید . همه ی خطهای مستقیم منحنی میشه در تلوزیون صفحه منحنی
سونی وقتی تلوزیون لامپ تصویری صفحه تخت رو زد گفت دیگه تصویر کاملاً طبیعیه و منحنی نمیشه . حالا ال ای دی صفحه منحنی میزنند میگن تصویرش بهتر از صفحه تحت هست !!!!! . مبادا این حرف رو قبول کنین .
4- تلوزیونهای صفحه منحنی ال جی ساخت سیرجان هست یعنی قطعات میاد ایران و در سیرجان مونتاژ میشه . شاید هم بعضی از قطعات در ایران ساخته میشه
5- پول بیخودی ندین برای آپشنهایی که به دردتون نمیخوره . مثل وب کم , میکروفن , اینترنت , وای فای و غیره
6- مطالب بنده در صفحه قبل رو هم بخونید
7- در خرید هیچوقت عجله نکنید , فروشگاهها رو بگردین , مدلهای مورد علاقتون و قیمتها و ویژگیها و مدت گارانتی رو یادداشت کنین تا بعدا پشیمون نشید که کاش اون یکی رو خریده بودم
8- یادتون کرایه ی رسوندنش در بیشتر جاها مجانیه و نصبش هم همینطور . پس قبل از خرید سوال کنین چی با شماست .
9- وقتی میخرید حتما بگین اگر کارتونش پلمپ نباشه تحویلش نمیگیرین چون ممکنه مرجوعی بفرستند براتون و خودشون چسبکاریش که باشند
10- وقتی نصبش میکنند نذارین کارتونش رو پاره کنند و یونولیتهاش رو بشکنند . بعضی از نصابها عمداً کارتون و یونولیتها و روکش رو پاره پوره میکنند تا قابل استفاده نباشه دیگه
11- هر ایراد و خط و خشی دیدین تحویلش نگیرین
12- مراقب باشین کسی از کلید خانه کپی نگیره با خمیر و یا ورق آلومینیوم . قبلاً پیش اومده که چنین کارهائی انجام شده برای سرقت
13- همون روزهای اول همه چیز رو چک کنین و اگر مشکلی دیدین بهشون خبر بدین
14- فاکتور و کارت گارانتی مهر خورده باشه .
فاکتور کارت گارانتی رو در جای امن نگهداری کنین تا گم نشه ,کثیف نشه
تکراری ........ لطفا حذف شود
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-03-2017 at 11:10. دليل: تکراری
سلام
دوستان نظرتون در مورد تلوزیون های هایر چیه
قصد خرید دارم
تو نمایندگی بازرگانی ایران یک مدلشو دیدم دو میلیون دویست با 18 ماه گارانتی
اندروید
49 اینچ
رم یک گیگ
پردازنده 4 هسته ای
وسوسه کننده نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by farokhe; 30-03-2017 at 14:06.
سلام
روز طبیعت مبارک
کسی نیست اینجا
نظرتوم در مورد این سامسونگ چیه
با سلام خدمت دوستان و اساتید
شما بین این مدل ها کدوم رو پیشنهاد میدید و در نهایت (با توجه به بازه قیمت ) مدل بهتر و بدون مشکل تری اگر هست پیشنهاد بدین ممنون میشم ...
Samsung .... 43K6960
Samsung .... 40K6960
LG ... 43UH65200GI
Sony ....Bravia 40W650D
دوستان کسی یه جوابی به ما نمیده ؟!![]()
سلام
اگر میخوای پول زیادی خرج کنی برو سمت سونی
وگرنه LG
سلام
1- پرونده ی صفحه منحنی رو ببندید. قبلاً توضیح داده ام چرا.
2- سایز صفحه رو با توجه به فاصله ای که قراره بشینید تلویزیون تماشا کنید انتخاب کنید . مثلا اگر 4 متر فاصله داره , در فروشگاه هم در فاصله ی 4 متری از سایزهای مختلف بایستید و سایز مناسب رو انتخاب کنین . البته میشه بزرگتر از حدِ نیاز خرید که گرانتر هم درمیاد
3- کاتالوگ تلوزیون رو بخونید و امکاناتشون و قابلیتهاشون رو با هم مقایسه کنین مثل وضوح تصویر , وای فای , اینترنت , دوربین , میکروفن , میزان هوشمندی و غیره
امکاناتی که به دردتون نمیخوره انتخاب نکنید
دوربین داشتن و میکرفون داشتن تلوزیون بسیار خطرناک هست چون راحت ازتون جاسوسی میکنه.سامسونگ پرونده ی سیاهی داره در جاسوسی از مردم .
به همین سادگی میشه مدل مناسب یرای خودتون رو انتخاب کنید
خرید LED برای کلاس آموزشی و تست بازی
سلام دوستان عزیز
بنده قصد دارم یک LED تهیه کنم برایی کلاس آموزشی و تست بازی روی Xbox می خوام تا بالاترین کیفیت یک بازی رو ببینیم.این LED بین 42 تا 55 باشه و قیمت هم حداکثر تا 2.5 میلیون باشه.ولی هرچی کمتر بهتر.(سایز 42 برای 4k و تست بازی و سایز بالاتر برای وضوح بهتر هنگام ارائه مطلب) (فاصله مانیتور اگر روی دیوار باشه تا انتهای اتاق 5 متر هست و بسته به نوع انتخاب یا روی دیوار یا روی میز قرار خواهد گرفت)
من یک سری مدل رو گشتم و دیدم.که در ادامه لینک هاش رو قرار میدم.
برند برام هم نیست.فقط کیفیت و کارکرد اون برام مهم هست.نمی دونم امکاناتی مثل وای فای و لن به کارم خواهد اومد برای بحث آموزش یا خیر...........(باز هم تاکید می کنم حاضر نیستم که پول اضافه برای امکاناتی که استفاده نمی کنم، هزینه کنم)
اما در جایی خوندم که 4K اصلا خوب نیست و اگر کیفیت تصویر پایین باشه از 1080P هم کمتر نشون میده...........
حالا با توجه به تجربه و نظر دوستان و نیاز من، چه مدلی رو پیشنهاد می دید؟
مدل هایی که گشتم و متناسب با بودجه من بود:
پیشاپیش از همه دوستان تشکر می کنم بابت وقتی که گذاشتند.
سامسونگ 49KU7350 حدود 2.500
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)