اینم یه فروم توپ واسه v3i :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه فروم توپ واسه v3i :
ویه نرم افزار خوش دست واسه V3I که خیلی کار کردن باهاش راحته :
متالیکا جان ممنون
اما من تو security setting فقط یه phone lock میبینم و یه Lock application
بعد اینکه با این کار کل این قسمت ها قفل میشه؟
من یه برنامه جاوا دانلود کردم که برای قفل گذاشتن روی فایلهاست ولی من رو V3X نتونستم باهاش کار کنم،منظورم یه همچین برنامه ای بود، هست همچین برنامه ای؟
سلام.ميخواستم بپرسم player براي v3x هم وجود داره.ترو خدا كمكم كنيد.
دوستان عزيزم
ميتونيد بگيد انتن دهي اين گوشي چه جوريه خوبه يا بده؟؟؟؟
گوشي با دوامي هست يا نه؟؟؟؟؟
لوازمش گير مياد ؟؟؟؟؟؟؟
با چه گارانتي ادم بخره خوبه ؟؟؟؟؟
تو پكش چي هست؟؟؟؟؟؟
ساخت كجا بايد باشه؟؟؟؟
ممنون از جوا بتون(M_ETALLIC_A وamertad2000)
.LeaderGL FlexEditor روی کامپیوتر نصب کردم.ولی فکر کنم گوشیم نشناخت.تو صفحه های پیش در مورد نصب یک درایور بچه ها نوشته بودن. که باید اون دانلود کرد ولی من نه می دونم از کجا باید بگیرمش و نه می دونم جریانش چیه؟؟((من چندتا اسکین گرفتم که می خوام نصبشون کنم )) حالا ممنون میشم اگه وقت دارین بگین کلاٌ با ید چه کار کنم و اون داریور رو هم باید از کجا بگیرم.اگه جایی هم اشتباه کردم لطفا بم بگین.ممنون
سلام amertad2000 جاننوشته شده توسط amertad2000
ميگم كارايي اين برنامه چيه؟
رو گزينه Lock application كليك كن. يه پسورد ازت ميخواد كه پسورد پيش فرض گوشيه ( 1234 ) و ميتوني تغييرش بدي. خوب بعد از وارد كردن پسورد ( 1234 ) حالا تمام منوهاي گوشي رو مياره كه جلو همشون نوشته unlock ...نوشته شده توسط doom3
كافيه هر قسمتي رو كه ميخواي قفل كني روش كليك كني و lock رو انتخاب كني. بين اين گزينه ها multi media هم هست كه ميتوني قفلش كني و از اين بعد كسي نتونه بدون داشتن پسورد وارد اين قسمت بشه.
بديش اينه كه فقط قسمت عكس رو قفل نميكنه كلا عكسها آهنگها و فيلمها رو با هم قفل ميكنه ...
در مورد اون برنامه اي هم كه گفتي يه جست و جو ميكنم اگه پيدا كردم حتما لينكش رو برات ميزارم.
دوست خوبم amertad اگه چنين برنامه اي رو سراغ داري لينكش رو براي ما بزار ...
وي تري ايكس فايلهاي صوتي mp3,midi,rm,wma و فايلهاي ويدئويي mpg,wmv,3gp رو پخش ميكنه ( البته اينها فايلهايي هستن كه من رو گوشي تست كردم احتمالا فرمتهاي ديگه اي رو هم پخش كنه ) حالا شما چه player ميخواي ؟نوشته شده توسط saeid_hcc_3000
آنتن دهي گوشي هاي جديد همشون عالي هستن البته آنتن دهي تا حدود زيادي به وضعيت شبكه مربوطه نه گوشي.نوشته شده توسط شهرام_ایرانی
گوشي با دوامي به نظر مياد . به هر حال موتورولا يه كمپاني امريكاييه درسته كه اين گوشي ها تو مالزي ساخته ميشن اما به هر حال زير نظر شركت مادر هستن و در مورد لوازم امريكايي هم ديگه نيازي به تعريف نيست.
در مورد گارانتي اطلاعي ندارم.
گوشي - شارژر - كابل يو اس بي - هندزفري - مموري كارت 128 مگابايت - بند - دفترچه راهنما - سي دي نصب برنامه .
فكر كنم همه گوشي هاي موتورلا كه تو ايران هستن ساخت مالزي باشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)