تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 29 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 283

نام تاپيک: | بـا جــام جـهــانــی |

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اینم چنتا پیام از ایرانیهای عزیز در پیج مسی
    فقط از پیامهای فارسی انتخاب کردم وگرنه توی پیامای انگلیسی پیامهای زیبا زیاد بود

_ ﻫﻲ ﻟﺌﻮ ﺍﻳﻦ ﻫﺎ ﻓﻘﻂ ﻳﻪ ﺷﻮﺧﻲ ﺍﺯ ﻃﺮﻑ ﺍﻳﺮﺍﻧﻲ ﻫﺎ ﺑﺎ
    ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺑﺎﺯﻳﻜﻦ ﺩﻧﻴﺎ ﺍﺳﺖ . ﺯﻳﺎﺩ ﺟﺪﻱ ﻧﮕﻴﺮ

_ آقای مسی عزیز
    بنده به نوبه خودم بسیار متاسفم برای کامنت هایی که دریافت کرده اید
    افراد بی نزاکت و بد در همه جای دنیا وجود دارند خواهش می کنم و تمنا دارم که کشور و مردم من رو از روی این کامنت ها قضاوت نکنید
    متشکرم

_ سلام آقای مسی مردم کشور من (ایران) بسیار به شما و کشور شما و تیم باشگاهی شما علاقه دارند. به همین علت در صفحه فیسبوک شما احساسات خود را بیان می کنند . آنها بسیار خوشحال هستند که در جام جهانی ٢٠١٤ با تیم شما در یک گروه قرار گرفتند . آنها از فردی به نام هاشم بیگ زاده سخن می گویند که از مدافعان تیم ملی ایران است . و بسیار علاقه دارند رویارویی شما را با هم ببینند . البته همه دنیا می دانند که شما بهترینی و این کار فقط جهت شادی و خنده است . مردم ما بسیار شما را دوست دارند . آنها تیاگو را هم خیلی دوست دارند . شما در ایران طرفداران زیادی دارید . مردم ایران خیلی زیاد به فوتبال علاقه دارند. در پایان از شما خواهش می کنم به تیم ما زیاد گل نزنید. خیلی تورا دوست دارم

_ مسی ما دوست داریم... ایران دوست داره.. واقعا بازیت جالبه.. اگه ایران قهرمان نشد میخوام جام قهرمانی تو دستای تو باشه..

_ واقعا بعضیا باید خجالت بکشن و کم تر آبروی ایران و ایرانیو ببرن ... این کارا غیرت و تعصب ملی نیست ... هرکی تعصب ملی داره بره از تیم ملی خودش حمایت کنه... نه این که بره به حریف بی احترامی کنه

_ مسی عزیز ببخش بخاطر بعضی پیامهای مردم ایران ایران کشور با فرهنگی ست

_ مسی عزیز آرزوی یک بازی زیبا و ارائه بهترین بازی از سوی تو و آرزوی به میراث گذاشتن هنر و نبوغت برای تیاگو

_ جناب مسی امیدوارم قهرمانی جهان در نهایت برای تو و بازیکنان آرژانتین باشه

منبع
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by +ali; 07-12-2013 at 18:05.

2. 7 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

تخلیه انرژی با فوتبال یعنی رنگ کردن صورت و هوار کشیدن در استادیوم، پایکوبی و در برد و باخت تا صبح آواز هواداری خوندن...
    اما این رفتارها مذموم است، یک رفتار ضد اجتماعی است که با محدودیتها هم تشدید شده ، و یکجور هولیگانیسم آنلاین رو تداعی میکنه. وگرنه میتوان گفت هولیگانها و وندالها و...هم در حال تخلیه هیجانیند.

با اینهمه تاکید و درخواست وضع این هست و نمیشه برای این مسائل ابراز تاسف هم نکرد.
    آرش خان شما هم که داری انرژی رو چارچوب بندی میکنی از نگاه خودت
    99 درصد ایرانیها این جور پیامهای توهین آمیز رو رد میکنن کسی تایید نمیکنه این کارو
    اما حرف اینه که چرا فرهنگ تمام جامعه و کلیت یک کشور رو زیر سوال میبریم

تخلیه انرژی که صرفا انرژی های مثبت نیست در هر جامعه ای انرژی های منفیی هست که به نوعی خودشون رو تخلیه میکنن اینها رو باید چیکار کرد؟ باید اعدامشون کرد؟ باید زندانشون کرد؟
    تمام بحث همینه چگونگی کمتر کردن این انرژیهای منفی

حالا میرسیم به اظهار تاسف خوردنها و با چوب مقالات و ... تو سری زدن به چنین انرژیهایی
    من میگم اگر اینگونه واکنشها به انرژیهای منفی جامعه به تنهایی اثر داشت تا حالا یه اتفاقی میفتاد

کار رسانه ای باید در کنار عملکرد مثبت خودمون هم باشه
    ما چیکار کردیم؟ پیامهای زیبا رو گلچین کردیم و توی فضای نت تشویقشون کردیم؟ که انتظار داشته باشیم پیامهای زیبا بیشتر و بیشتر بشن؟
    اصلا خودمون رفتیم و در کنار اون پیامای زشت پیامهای قشنگ خودمون رو بنویسیم؟
    مگر ما جزئی از این جامعه نیستیم؟

انرژی منفی هم مثل انرژی مثبت دوست داره در نهایت دیده بشه و فعلا با این عملکرد در جوامع مجازی ایرانی تنها انرژی های منفی هستن که دیده میشن و تشویق میشن
    پس باید انتظار داشته باشیم که این پیامها بیشتر هم بشن

اول نقش خودمون رو ایفا کنیم بعد مدعی دفاع از فرهنگ و برخورد با بی فرهنگیها باشیم

4. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما هم که داری انرژی رو چارچوب بندی میکنی از نگاه خودت
    مسلمه که چارچوب بندی میکنم علی جان. همه اینکار رو میکنیم، شما میگی یکسری نوجوون پرانرژیند، من این رفتار رو ناشی از محدودیتها میدونم، کسی هم شاید جنون جوانی بدونه، یکی به نژاد ربط بده، شخصی به سیاستهای حاکم و....
    هر کسی نظری داره، ایده ای داره، چهارچوبهایی برای رفتارها در نظر میگیره ، بر مبنای اون بررسی میکنه.
    اگر من فکر میکنم محدودیتها کنار بره اوضاع بهتر میشه پس رفتار بر مبنای محدودیت رو میتونم منفی ببینم.

تنها انرژی های منفی هستن که دیده میشن و تشویق میشن
    الان کاری که من کردم در رد همین رویکرد بود، چند رفتار که به نظرم هنجار پذیرفته شده و بی آزار و پرثمر بود رو ذکر کردم و این میشه تشویق.

+من هم بعنوان یک انسان، یک شهروند نقش خودم رو بازی میکنم. دلیلی نداره چون رفتاری رو رد میکنم لیستی هم از کارهای نیکی که در راستای ایفای نقش سازنده داشتم رو بهش ضمیمه کنم.

6. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

مطمئنم مسي و بازيكن هاي آرژانتين درس خوبي رو در روز بازي به ما خواهن داد .
    وقتي كه دو رقمي گل خورديم از شون بد اون موقع هم بريد مسخره شون كنيد.

8. 5 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

مسلمه که چارچوب بندی میکنم علی جان. همه اینکار رو میکنیم، شما میگی یکسری نوجوون پرانرژیند، من این رفتار رو ناشی از محدودیتها میدونم، کسی هم شاید جنون جوانی بدونه، یکی به نژاد ربط بده، شخصی به سیاستهای حاکم و....
    هر کسی نظری داره، ایده ای داره، چهارچوبهایی برای رفتارها در نظر میگیره ، بر مبنای اون بررسی میکنه.
    اگر من فکر میکنم محدودیتها کنار بره اوضاع بهتر میشه پس رفتار بر مبنای محدودیت رو میتونم منفی ببینم.
    من منظورم چارچوب بندی برای کلیت جامعه بود
    آرش عزیز هر کسی میتونه احساسات و مجموعه رفتارهای خودش رو چارچوب بندی کنه و دورشون یه خط قرمز بکشه
    اما وقتی جامعه رنگارنگ با سنین مختلف از اقوام و فرهنگها و تربیتهای مختلف باشن نمیشه فرهنگ رو با چارچوب خاصی تعریف کرد و مرزهاش رو تعیین کرد

بازم میگم رفتار خودمون در فضای مجازی و گلچین کردن دائم جُکها توهین ها و موارد منفی به نوعی پاداشی بوده به این نوع رفتارها
    این ما هستیم که باید این جور توهینها رو نادیده بگیریم و برعکس پیامهای زیبا رو همه جا نقل قول کنیم
    مطمئنا بعد از یکی دوسال میبینیم که با این رفتار چجوری درونمایه چنین پیامهایی چقدر تغییر میکنه و بهتر میشه

10. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

وقتی از همون بچگی توی ذهن بچه ها فرهنگ و لغات زنده باد - مرده باد رو جاسازی میکنن باید در آینده منتظر همچین مواردی باشیم .
    مردمی که فقط یاد گرفتن نسبت به این و اون اظهار تنفر کنن , نمیشه بیشتر از این رو هم انتظار داشت .

توی این مدت کِی و کجا یادمون دادن که میتونیم با تفاهم و دوستی در کنار بقیه زندگی کنیم !؟
    مردمی که میان توی خیابان و علیه کشور و مردمی که نه میدونن فرهنگشون چیه - اخلاقیاتشون چیه و بعضی ها اصلا نمیدونن کجای نقشه جهانی قرار داره اظهار تنفر میکنیم و پرچمشون رو آتش میزنیم .
    تنفر توی این کشور موج میزنه و ارتباط مستقیم با آموزش ها داره .

به قول مارکس : "اخلاق حاکم بر هر جامعه , اخلاق طبقه حاکم است "
    ببین بهزاد باید قبول کرد خیلی چیزها تقصیر خود آدمه.وگرنه چرا من یا تو نرفتیم توی پیج مسی این دلقک بازی ها رو دربیاریم؟فرق ما با اونا چی بوده؟ما هم که توی همین کشور با همین شرابط داریم زندگی میکنیم
    انداختن تقصیر گردن این و اون هم یکی از شگردهای ما ایرانی هاست
    تلوزیون اموزش فیسبوک یا فرهنگ استفاده از اونا رو بزاره خودت نگاه میکنی؟یا کتابی مثلا وزارت ارشاد چاپ کنه میری سراغش؟
    به قول مارکس : "اخلاق حاکم بر هر جامعه , اخلاق طبقه حاکم است "
    خداوند خودش و ایدئولوژی تاریخ گذشته اش رو غریق رحمت کند.دو سه سالی هست که کیم جونگ ایل هم رفته پیشش.گنگ مارکسیسمش کامل شده
    Last edited by H A M A S; 07-12-2013 at 19:13.

12. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

مطمئنم مسي و بازيكن هاي آرژانتين درس خوبي رو در روز بازي به ما خواهن داد .
    وقتي كه دو رقمي گل خورديم از شون بد اون موقع هم بريد مسخره شون كنيد.
    البته شما هم خیلی دست کم گرفتی تیم ملی رو:|
    آرژانتين بعید میدونم از 8 تیم پایانی هم بالاتر بره
    2006 با پرتغال به اون قدرتمندی ابرومندانه بازی کردیم
    تیم ملی رو دست کم نگیرید

14. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببین بهزاد باید قبول کرد خیلی چیزها تقصیر خود آدمه.وگرنه چرا من یا تو نرفتیم توی پیج مسی این دلقک بازی ها رو دربیاریم؟فرق ما با اونا چی بوده؟ما هم که توی همین کشور با همین شرابط داریم زندگی میکنیم
    انداختن تقصیر گردن این و اون هم یکی از شگردهای ما ایرانی هاست
    تلوزیون اموزش فیسبوک یا فرهنگ استفاده از اونا رو بزاره خودت نگاه میکنی؟یا کتابی مثلا وزارت ارشاد چاپ کنه میری سراغش؟
    من که نیومدم تک تک افراد جامعه رو بررسی کنم .
    صحبت من کلی بود . به قول بعضی ها عوام جامعه ... خیلی ها هستن که این نوع برخورد رو ندارن و به قول شما این برخورد رو پیش نگرفتن . ولی ما میایم اکثریت جامعه و رفتاری که شده رو می بینیم .
    آموزش ها و روند کلی جامعه و اقداماتی که برای اصلاخ در پیش گرفته میشه / نمیشه , تاثیر مستقیم در فرهنگ و رفتار مردم داره .

شما بگو چرا از بوسنی نرفتن توی پیج مسی توهین کنن و یا مسخره بازی در بیارن ؟! چرا مردم کشورهای دیگه همچین برخوردی توی شبکه های اجتماعی ندارن ؟!

بالاخره آموزش ها و روند کلی جامعه و خیلی مسائل دیگه رابطه مستقیم با رویکرد کلی مردم جامعه داره . چیزی که توی این مدت کاشته شده داره برداشت میشه .

همونقدر که شخص توی این رفتار مقصره از اون طرف هم government مقصره .

خداوند خودش و ایدئولوژی تاریخ گذشته اش رو غریق رحمت کند.دو سه سالی هست که کیم جونگ ایل هم رفته پیشش.گنگ مارکسیسمش کامل شده
    من کاری به تاریخ مصرف ایده ی اون و اشخاص دیگه ندارم . صحبتش دقیقا در مورد شرایط جوامع صدق میکنه .
    کافیه شما ایران و نوع رفتار مردم رو به جوامع دیگه و به قول معروف طبقات حاکم بر اون جوامع بررسی کنی تا به نتیجه برسی . [هر چند که خیلی واضحه]

16. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من که نیومدم تک تک افراد جامعه رو بررسی کنم .
    صحبت من کلی بود . به قول بعضی ها عوام جامعه ... خیلی ها هستن که این نوع برخورد رو ندارن و به قول شما این برخورد رو پیش نگرفتن . ولی ما میایم اکثریت جامعه و رفتاری که شده رو می بینیم .
    آموزش ها و روند کلی جامعه و اقداماتی که برای اصلاخ در پیش گرفته میشه / نمیشه , تاثیر مستقیم در فرهنگ و رفتار مردم داره .

شما بگو چرا از بوسنی نرفتن توی پیج مسی توهین کنن و یا مسخره بازی در بیارن ؟! چرا مردم کشورهای دیگه همچین برخوردی توی شبکه های اجتماعی ندارن ؟!

بالاخره آموزش ها و روند کلی جامعه و خیلی مسائل دیگه رابطه مستقیم با رویکرد کلی مردم جامعه داره . چیزی که توی این مدت کاشته شده داره برداشت میشه .

همونقدر که شخص توی این رفتار مقصره از اون طرف هم government مقصره .

من کاری به تاریخ مصرف ایده ی اون و اشخاص دیگه ندارم . صحبتش دقیقا در مورد شرایط جوامع صدق میکنه .
    کافیه شما ایران و نوع رفتار مردم رو به جوامع دیگه و به قول معروف طبقات حاکم بر اون جوامع بررسی کنی تا به نتیجه برسی . [هر چند که خیلی واضحه]
    اگر منظورت اینه که آموزش و پرورش مشکل داره.خب درسته متاسفانه...یادمه یه بنده خدایی میگفت توی چین یا ژاپن دوره ابتدایی شون آموزش رد شدن از خیابون و فرهنگ ترافیک و.. است(اسم مرتضی حاجی رو سرچ کن ببین چه بر آموزش و پروش این مملکت گذشته)
    ولی دیگه قبول کن خیلی چیزها به خود آدم بستگی داره

شما بگو چرا از بوسنی نرفتن توی پیج مسی توهین کنن و یا مسخره بازی در بیارن ؟!
    ای بابا ما که اینو همون اول گفتم که..

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا نوبت صفحه ژکو شده . البته اونجا بوسنیایی ها هم هستن و دارن ایرانیها رو تروریست خطاب میکنن و هموطنان عزیز هم فحش خارمادر میدن

19. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •