تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 73 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 722

نام تاپيک: Football Manager 2014

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کمک کمک....اقا من کرک هم نصب کردم...الان تو دوتا فایل مجرا هر کدوم از این بارت ها رو گذاشتم...تو بارت اول این کرک اسکیدرو رو گذاشتم تو همون فایل اصلی خودش...اما وقتی میزنم رو ایکن fm در فایل اسکیدرو میگه : dl32 is missing form your compuet....یا یه بیام دیگه هم میده.....: cannot run games:setup prottectiong failed

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این نسخه ریلودد رو نگیرید که همه اسم بازیکن ها و مربی ها فیک هست و حتی مثلا بری منچستر هنوز دیوید مویس جزو اعضای کادر فنی باقی میمونه! فعلا ریلودد کرکش خیلی خرابه. ترجیحا برین 2013 رو بازی کنید بزارید بعد از پایان دی ماه که اپدیت جدید بازی و نقل و انتقالات میاد بازی کنید من همیشه همینکارو میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

فک نکنما...ابدیت کارت گرافیک...واسه جی فورت کجا برم ابدیت کنم؟
    از سایت geforce البته با ف ی ل ت ر ش ک ن باید بری

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

کمک کمک....اقا من کرک هم نصب کردم...الان تو دوتا فایل مجرا هر کدوم از این بارت ها رو گذاشتم...تو بارت اول این کرک اسکیدرو رو گذاشتم تو همون فایل اصلی خودش...اما وقتی میزنم رو ایکن fm در فایل اسکیدرو میگه : dl32 is missing form your compuet....یا یه بیام دیگه هم میده.....: cannot run games:setup prottectiong failed
    اگر از top2download دانلود کردی باید اول اکسترکت کنی ( که خود بازی است و نیاز به نصب نداره ) بعد فایل آپدیت رو کپی کنی داخل پوشه بازی و بعد فایل کرک رو کپی کنی اونجا

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگر از top2download دانلود کردی باید اول اکسترکت کنی ( که خود بازی است و نیاز به نصب نداره ) بعد فایل آپدیت رو کپی کنی داخل پوشه بازی و بعد فایل کرک رو کپی کنی اونجا
    یعنی تو یه فولدر هر دو بارت رو با فولدر جداگانه گذاشتم...درسته؟ابدیت رو باید تو کدوم بارت بریزم؟فایل کرک رو چی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یعنی تو یه فولدر هر دو بارت رو با فولدر جداگانه گذاشتم...درسته؟ابدیت رو باید تو کدوم بارت بریزم؟فایل کرک رو چی؟
    دو تا فایل rar داری یکی 1 گیگ و یکی 700 مگا بایت و یک فایل rar دیگه که فایل آپدیته 285 مگا بایت حجمشه
    اول دوتای اولی رو اکسترکت میکنی ( دو تا فایل باید کنار هم باشن در یک پوشه ) یک پوشه بهت میده که داخلش نوشته fifa manager 2014 که همین پوشه بازیست ( نیاز به نصب نداره خودش حالت نصب شدس )
    حالا فایل سوم رو اکسترکت کن داخلش دو تا پوشست یکی کرک بازیه که اول محتویات این پوشه رو باید کپی پیست کنی به پوشه بازی و بعد باید محتویات داخل پوشه آپدیت رو بریزی در پوشه بازی و بعد به قول این کرک کننده ها enjoy
    Last edited by ERPF; 12-11-2013 at 02:46.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا من دارم رواني ميشم..درايو e بنده دوتا فايل اكست كركت شدست.اولي با يه اسم طولاني ١ گيگ و دومي با همون اسم٧٥٠ گيگ.هر دو تويه فولدري بنامfm14 هستن.هر دو هم محتوياتشون مثل همه و هر دو هم داخلش فايلي بنام football manager 2014 داره كه فايل اجرايي دارن..من crack بازي و ابديت رو(كمپلت خود فايل كرك و ابديت رو و نه اينكه باز كنم و محتويات داخلشو توش بريزم)ريختم تو اون فولدر football manager 14 ايي كه ١ گيگ هست.هم ابديت هم كرك...بازم نشد....!!!!!!!

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

این نسخه ریلودد بازی بهتره یا اینی که من تو وبلاگ و تو تاپیک قرار دادم؟

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اقا من دارم رواني ميشم..درايو e بنده دوتا فايل اكست كركت شدست.اولي با يه اسم طولاني ١ گيگ و دومي با همون اسم٧٥٠ گيگ.هر دو تويه فولدري بنامfm14 هستن.هر دو هم محتوياتشون مثل همه و هر دو هم داخلش فايلي بنام football manager 2014 داره كه فايل اجرايي دارن..من crack بازي و ابديت رو(كمپلت خود فايل كرك و ابديت رو و نه اينكه باز كنم و محتويات داخلشو توش بريزم)ريختم تو اون فولدر football manager 14 ايي كه ١ گيگ هست.هم ابديت هم كرك...بازم نشد....!!!!!!!
    اگه همون فایلای پست اول رو دانلود کردی :
    شما فایل 1 گیگی رو کلیک راست کن(پوشه نه ، فایل .rar منظورمه) و Extract Here رو بزن . خودش به دنبالش فایل 750 مگی رو هم Extract می کنه و نیازی نیست خودت دستی با اون کاری بکنی . حالا محتویات پوشه آپدیت رو خیلی ساده کپی کن تو این پوشه(که توش فایل .exe بازی هم هست) . بعدشم محتویات پوشه کرک رو کپی کن . حالا اجرا کن بازیو .

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

محتویات کرک رو هم کبی کنم تو همون قایب exe بازی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •