هر چی بازیو بیشتر میری بیشتر به فوق العاده بودن اون پی می بری
فک کنم اونایی که به بازی امتیاز پایین دادن اصلا یه سری قسمت های بازیو نرفتن!
به طور مثال توی بعضی جاها نقشه بازی کامل باز نیست و مثلا یه جا پل شکسته یا طوفانه و نمیشه ادامه داد ولی از یه طریقی میشه مکان جدید در اون باز کرد که ممکنه اصلا یکی کشف نکنه چه جوری!
الان شاید یه هفته یا بیشتره که کلا ماموریت اصلی نرفتم و همین جوری دارم ماموریت فرعی میرم
فعلا 60 ساعت بازیو رفتم و فک کنم توی 100 ساعت بازیو تموم کنم آخه یکمی احساس می کنم دشمنان راحت شدن که البته فک کنم بستگی به اون مکان ها که میرم داره و ممکنه بعضی جاها سختر باشه
فعلا 2 تا اژدهای ناقابل بیشتر نکشتم
یه دونه شون واقعا سخت بود و خیلی اذیت کرد!
دو تا شمشیر دارم که جفتشون هم خودم درست کردم که یه جورین که کلا نابود کنندن و به خاطر همین الان بیشتر دوس دارم ماموریت های چالش برانگیز رو برم
بعد کرک کسی یعنی بازیو توی پی سی شروع نکرد؟
برای کسانی که می خوان بازیو تازه شروع کنن یه سری نکته رو میگم که البته با فرض اینکه دو شماره قبلی رو رفته باشین:
1- اولای بازی خیلی عجله نکنید و ممکنه یکمی فک کنید سخته ولی تا می تونید بیشتر ماموریت های اصلی رو برید تا بازی به یه سطحی از داستان برسه و توی روال بیافته که اون موقع دیگه راحتر می تونید توی جاهای مختلف برید و نگران مردن نباشید و ممکنه فعلا لول شما مناسب اون مکان نیست و بهتره به مکان های دیگه برید تا وقتی که به لول های بالاتر برسید و قویتر بشید
2- توی قسمت Journal که نگاه کنید ماموریت های مربوط به The Inner Circle رو سعی کنید از همون اول برید که مربوط میشن به پیدا کردن افرادتون و همین طور ماموریت اختصاصی مربوط به افرادتون که اینا در اولویت رفتن قرار بدین و تاکید می کنم اصلا به راحتی از این ماموریت ها نگذرید
3- توی جاهای مختلف می بینید که یه سری گیاه و آیتم مختلف روی زمینه حتما بردارید که برای Craft های مختلف خیلی به کار میان و اینجوری هم نیست که همه شون رو بشه بخرید و بعضی ها رو فقط می تونید در جاهای مختلف پیدا کنید و حتما اونا رو جمع کنید
4- برای خرید سلاح و زره خیلی عجله کنید و به نظر من بهترین های اونا رو از راه Craft می تونید بدست بیارید چون دیگه دست خودتونه کدوم آیتم رو برای Craft انتخاب کنید که مکانیزم Craft به این صورت که یه دستور العمل دارید مثلا میگه که 4 تا جای خالی وجود داره فرضا توی اول باید از یه آیتمی 10 عدد بذارید و توی جای خالی بعدی باید 15 تا از یه آیتم بذارید و الی آخر که روی هر کدوم برید شما می تونید از بین تمام آیتم ها یه دونه انتخاب کنید که جالبه این آیتم ها خودشون درجه 1 و 2 و 3 و 4 داره که هر چی بالاتر باشه خصوصیات اون سلاح و زره نهایی خیلی بهتر میشه و کاملا دست خودتونه که کدوم رو انتخاب کنید و مثلا اگه یه اژدها رو توی بازی بکشید مطمئنا آیتم های خوبی بدست بیارید و اینجا به کارتون میاد
5- توی اون محلی که هم گروهی هاتون هستن و می تونید صحبت کنید سعی کنید حداکثر هر 2-3 ساعت یکبار یا بعد رفتن هر ماموریت به سراغ هم گروهی هاتون برید و با اونا صحبت کنید که توی این شماره حتی نسبت به شماره قبلی جزئیات اون بالاتر شده و خیلی دیالوگ وجود داره که اگه درست عمل کنید می تونید ماموریت های اختصاصی مربوط به اونا رو هم برید که مطمئنا خیلی به دردتون می خوره و حتی بعضی جاها ممکنه هم گروهی هاتون با هم دیگه در یه زمینه ای مرتبط باشن و بعضی جاها هم می تونه حالت فان داشته باشه
کلا جزئیات مربوط به کارکترها بالاست و شاید حداقل هر کارکتر بالای 1 ساعت ماموریت فرعی اختصاصی داره که البته اینی که میگم فقط هم مخصوص کارکترهای قابل بازی نیست و همه رو شامل میشه!
6- همون طور که گفتم بعد از یکمی که ماموریت های اصلی رو رفتید و توی یه مرحله خاصی رسید و خودتون می فهمید دیگه توی روال می افتید بعد از اون دیگه سعی کنید حتما ماموریت های فرعی رو در کنار ماموریت های اصلی برید و اینجوری نباشه که کلا اونا رو بی خیال بشید! یه سری نقشه ها هستن که اصلا شاید نخواید هیچ وقت کشفشون کنید در صورتی که اونا رو جستجو کنید خیلی براتون فایده دارن
7- یه قسمتی وجود داره که از همون اولش بازیو برید خودتون می بینید یعنی The War Council که برای رفتن ماموریت های اصلی هم باید از اون استفاده کنید و همین طور می تونید اون چند تا مشاور خودتون رو به ماموریت های مختلف بفرستید که زمان انجام اونا رو قبل شروع می نویسه و بعد از اینکه اونا رو فرستاید و ماموریت رو انجام دادن هر کجای بازی باشید قسمت پایین صفحه می نویسه که اون ماموریت توسط فرد انجام شد
تقریبا باید همیشه این قسمت رو فعال نگه دارید و خیلی به کارتون میاد و تقریبا میشه گفت این ماموریت ها تمومی ندارن! بهتره قبل رفتن هر ماموریتی اینا رو بفرستین برای خودشون و شما به کارتون برسید. شاید بگید اینا چه دردی می خورن که باید بگم به جز به دست اوردن آیتم ها و سلاح و کشف مکان های جدید و ... کلی فایده براتون دارن که خودتون با بازی کردن متوجه می شوید ولی تاکید می کنم اصلا به هیچ وجه این قسمت رو از دست ندین که همین شاید باعث بشه که در ادامه بازی به مشکل بخورید و یا اینکه خیلی قسمت های بازیو نبینید
8- قبلا هم گفتم Specialization رو سریعتر بدست بیارید که جزو واجباته چون خصوصیاتی که توی اونا وجود داره معمولا خیلی عالی و خاصن و همین طور می تونه توی روند بازی شما خیلی تاثیر داشته باشه و البته اینو در مورد کارکترهای همراه هم دقت کنید و برای اونا هم بهتره بیشتر اون Specialization خاصشون رو روش کار کنید و موقع لول آپ هم بیشتر به اون جادوها و مهارت ها بها بدین تا بقیه قسمت ها
البته اگه بعد یه مدت فک می کنید جادوها یا مهارت هاتون رو درست انتخاب نکردین و دوس دارید اونا رو تغیر بدین از یه فروشنده می تونید یه آیتمی رو بخرید که همه خصوصیات رو به حالت اول برمی گردونه و دوباره اونا رو می تونید تغییر بید که این آیتم فک کنم از همون اوایل بازی موجوده
9- یه آیتم هایی توی بازی هست به نام Shard که شاید توی شماره اول هم این بوده و باهاش آشنا باشید ولی اینجا کاربردش فرق داره و اینا رو شما در خلال بازی خواهید که یه جورایی مخفی هستن و راحت همه شون رو نمی تونید بدست بیارید ولی سعی کنید حتما از این آیتم تا می تونید جمع کنید که توی یه مکانی خیلی به کارتون میاد و می تونه در خیلی زمینه ها براتون سود داشته باشه
10- دیگه با توجه به اینکه شماره اول رو رفتین می دونید که انتخاب ها چه قدر توی بازی تاثیر دارن و حالا ماموریت های اصلی که هیچی حتی توی ماموریت فرعی هم سعی کنید با توجه به موقعیت های مختلف تصمیم های درست رو بگیرین و مثلا حتی توی ماموریت های فرعی اختصاصی هر فرد هم ممکنه تصمیم هایی وجود داشته باشه که شما با توجه به اون شخصیت تصمیم درست رو بگیرید
در ضمن یه نکته مهم هم اینه که قدرت مکامله خودتون رو از طریقی می تونید بالا ببرید تا دیالوگ های بیشتری هنگام موقعیت های مختلف بتونید انتخاب کنید که این خصوصیت رو باید خودتون کشف کنید که البته یکمی میرید مشخصه از طریق همین The War Council انجام میشه...