تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 21 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 205

نام تاپيک: Dragon Age: Inquisition

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر چی بازیو بیشتر میری بیشتر به فوق العاده بودن اون پی می بری
    فک کنم اونایی که به بازی امتیاز پایین دادن اصلا یه سری قسمت های بازیو نرفتن!
    به طور مثال توی بعضی جاها نقشه بازی کامل باز نیست و مثلا یه جا پل شکسته یا طوفانه و نمیشه ادامه داد ولی از یه طریقی میشه مکان جدید در اون باز کرد که ممکنه اصلا یکی کشف نکنه چه جوری!
    الان شاید یه هفته یا بیشتره که کلا ماموریت اصلی نرفتم و همین جوری دارم ماموریت فرعی میرم
    فعلا 60 ساعت بازیو رفتم و فک کنم توی 100 ساعت بازیو تموم کنم آخه یکمی احساس می کنم دشمنان راحت شدن که البته فک کنم بستگی به اون مکان ها که میرم داره و ممکنه بعضی جاها سختر باشه
    فعلا 2 تا اژدهای ناقابل بیشتر نکشتم
    یه دونه شون واقعا سخت بود و خیلی اذیت کرد!
    دو تا شمشیر دارم که جفتشون هم خودم درست کردم که یه جورین که کلا نابود کنندن و به خاطر همین الان بیشتر دوس دارم ماموریت های چالش برانگیز رو برم

بعد کرک کسی یعنی بازیو توی پی سی شروع نکرد؟
    برای کسانی که می خوان بازیو تازه شروع کنن یه سری نکته رو میگم که البته با فرض اینکه دو شماره قبلی رو رفته باشین:

1- اولای بازی خیلی عجله نکنید و ممکنه یکمی فک کنید سخته ولی تا می تونید بیشتر ماموریت های اصلی رو برید تا بازی به یه سطحی از داستان برسه و توی روال بیافته که اون موقع دیگه راحتر می تونید توی جاهای مختلف برید و نگران مردن نباشید و ممکنه فعلا لول شما مناسب اون مکان نیست و بهتره به مکان های دیگه برید تا وقتی که به لول های بالاتر برسید و قویتر بشید

2- توی قسمت Journal که نگاه کنید ماموریت های مربوط به The Inner Circle رو سعی کنید از همون اول برید که مربوط میشن به پیدا کردن افرادتون و همین طور ماموریت اختصاصی مربوط به افرادتون که اینا در اولویت رفتن قرار بدین و تاکید می کنم اصلا به راحتی از این ماموریت ها نگذرید

3- توی جاهای مختلف می بینید که یه سری گیاه و آیتم مختلف روی زمینه حتما بردارید که برای Craft های مختلف خیلی به کار میان و اینجوری هم نیست که همه شون رو بشه بخرید و بعضی ها رو فقط می تونید در جاهای مختلف پیدا کنید و حتما اونا رو جمع کنید

4- برای خرید سلاح و زره خیلی عجله کنید و به نظر من بهترین های اونا رو از راه Craft می تونید بدست بیارید چون دیگه دست خودتونه کدوم آیتم رو برای Craft انتخاب کنید که مکانیزم Craft به این صورت که یه دستور العمل دارید مثلا میگه که 4 تا جای خالی وجود داره فرضا توی اول باید از یه آیتمی 10 عدد بذارید و توی جای خالی بعدی باید 15 تا از یه آیتم بذارید و الی آخر که روی هر کدوم برید شما می تونید از بین تمام آیتم ها یه دونه انتخاب کنید که جالبه این آیتم ها خودشون درجه 1 و 2 و 3 و 4 داره که هر چی بالاتر باشه خصوصیات اون سلاح و زره نهایی خیلی بهتر میشه و کاملا دست خودتونه که کدوم رو انتخاب کنید و مثلا اگه یه اژدها رو توی بازی بکشید مطمئنا آیتم های خوبی بدست بیارید و اینجا به کارتون میاد

5- توی اون محلی که هم گروهی هاتون هستن و می تونید صحبت کنید سعی کنید حداکثر هر 2-3 ساعت یکبار یا بعد رفتن هر ماموریت به سراغ هم گروهی هاتون برید و با اونا صحبت کنید که توی این شماره حتی نسبت به شماره قبلی جزئیات اون بالاتر شده و خیلی دیالوگ وجود داره که اگه درست عمل کنید می تونید ماموریت های اختصاصی مربوط به اونا رو هم برید که مطمئنا خیلی به دردتون می خوره و حتی بعضی جاها ممکنه هم گروهی هاتون با هم دیگه در یه زمینه ای مرتبط باشن و بعضی جاها هم می تونه حالت فان داشته باشه
    کلا جزئیات مربوط به کارکترها بالاست و شاید حداقل هر کارکتر بالای 1 ساعت ماموریت فرعی اختصاصی داره که البته اینی که میگم فقط هم مخصوص کارکترهای قابل بازی نیست و همه رو شامل میشه!

6- همون طور که گفتم بعد از یکمی که ماموریت های اصلی رو رفتید و توی یه مرحله خاصی رسید و خودتون می فهمید دیگه توی روال می افتید بعد از اون دیگه سعی کنید حتما ماموریت های فرعی رو در کنار ماموریت های اصلی برید و اینجوری نباشه که کلا اونا رو بی خیال بشید! یه سری نقشه ها هستن که اصلا شاید نخواید هیچ وقت کشفشون کنید در صورتی که اونا رو جستجو کنید خیلی براتون فایده دارن

7- یه قسمتی وجود داره که از همون اولش بازیو برید خودتون می بینید یعنی The War Council که برای رفتن ماموریت های اصلی هم باید از اون استفاده کنید و همین طور می تونید اون چند تا مشاور خودتون رو به ماموریت های مختلف بفرستید که زمان انجام اونا رو قبل شروع می نویسه و بعد از اینکه اونا رو فرستاید و ماموریت رو انجام دادن هر کجای بازی باشید قسمت پایین صفحه می نویسه که اون ماموریت توسط فرد انجام شد
    تقریبا باید همیشه این قسمت رو فعال نگه دارید و خیلی به کارتون میاد و تقریبا میشه گفت این ماموریت ها تمومی ندارن! بهتره قبل رفتن هر ماموریتی اینا رو بفرستین برای خودشون و شما به کارتون برسید. شاید بگید اینا چه دردی می خورن که باید بگم به جز به دست اوردن آیتم ها و سلاح و کشف مکان های جدید و ... کلی فایده براتون دارن که خودتون با بازی کردن متوجه می شوید ولی تاکید می کنم اصلا به هیچ وجه این قسمت رو از دست ندین که همین شاید باعث بشه که در ادامه بازی به مشکل بخورید و یا اینکه خیلی قسمت های بازیو نبینید

8- قبلا هم گفتم Specialization رو سریعتر بدست بیارید که جزو واجباته چون خصوصیاتی که توی اونا وجود داره معمولا خیلی عالی و خاصن و همین طور می تونه توی روند بازی شما خیلی تاثیر داشته باشه و البته اینو در مورد کارکترهای همراه هم دقت کنید و برای اونا هم بهتره بیشتر اون Specialization خاصشون رو روش کار کنید و موقع لول آپ هم بیشتر به اون جادوها و مهارت ها بها بدین تا بقیه قسمت ها
    البته اگه بعد یه مدت فک می کنید جادوها یا مهارت هاتون رو درست انتخاب نکردین و دوس دارید اونا رو تغیر بدین از یه فروشنده می تونید یه آیتمی رو بخرید که همه خصوصیات رو به حالت اول برمی گردونه و دوباره اونا رو می تونید تغییر بید که این آیتم فک کنم از همون اوایل بازی موجوده

9- یه آیتم هایی توی بازی هست به نام Shard که شاید توی شماره اول هم این بوده و باهاش آشنا باشید ولی اینجا کاربردش فرق داره و اینا رو شما در خلال بازی خواهید که یه جورایی مخفی هستن و راحت همه شون رو نمی تونید بدست بیارید ولی سعی کنید حتما از این آیتم تا می تونید جمع کنید که توی یه مکانی خیلی به کارتون میاد و می تونه در خیلی زمینه ها براتون سود داشته باشه

10- دیگه با توجه به اینکه شماره اول رو رفتین می دونید که انتخاب ها چه قدر توی بازی تاثیر دارن و حالا ماموریت های اصلی که هیچی حتی توی ماموریت فرعی هم سعی کنید با توجه به موقعیت های مختلف تصمیم های درست رو بگیرین و مثلا حتی توی ماموریت های فرعی اختصاصی هر فرد هم ممکنه تصمیم هایی وجود داشته باشه که شما با توجه به اون شخصیت تصمیم درست رو بگیرید
    در ضمن یه نکته مهم هم اینه که قدرت مکامله خودتون رو از طریقی می تونید بالا ببرید تا دیالوگ های بیشتری هنگام موقعیت های مختلف بتونید انتخاب کنید که این خصوصیت رو باید خودتون کشف کنید که البته یکمی میرید مشخصه از طریق همین The War Council انجام میشه...

2. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

این منم! بازی رو زیاد ادامه ندادم و فقط پست می دم که Inquisitor خودمو رو کنم فعلا منتظر یه Save Editor می مونم تا با تصمیمات خودم ادامه بدم؛ Default World State اصلا تصمیماتش جالب نیست!

4. 5 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

این منم! بازی رو زیاد ادامه ندادم و فقط پست می دم که Inquisitor خودمو رو کنم فعلا منتظر یه Save Editor می مونم تا با تصمیمات خودم ادامه بدم؛ Default World State اصلا تصمیماتش جالب نیست!
    حسین یک جورایی هم شبیه دوران جوانی Gralt شدی.

6. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من یه دور بازی رو تموم کردم سریع اونم با rogue بازی فوق العاده است الا دارم از اول بازی رو دوباره با mage میرم ولی با حوصله!!!رسما تازه الا فهمیدم که تو بازی اسب هست و blackwel چیه اسمش اولین بار می بینمش! رسما مجبور شدم دفعه قبل با چیت برم جلو چون دیگه دیر بود برگردم ماموریت فرعی برم
      محتوای مخفی: اخرش هم 

اخرش هم hawk مرد!!Celene رو رو نجات دادم از دست اساسین ها و با کاساندرا رومنس.و اون اب مقدس الف هارو رو خودم خوردم اخرش اون باس کریتالی رو همراه با کریستال تو دستش رو نابود کردم solas هم ناراحت شد به خاطر اون نابود کردن کریستال و شرمگین و ناراحت برگشت پیش مادر موریگان و اونم پیش solas مرد و چشماش برق زد انگار اونم.......بازی رو اونجا تمومش کردم و از اول دارم میرم دوباره......

اقا هرکی تموم کرده بیاد اینجا بگه چطوری شده چ.ن تصمیمات تو بازی واقعا زیاده!!!

8. 3 کاربر از humanaga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایول عجب تریپی داره
    من دفعه دوم بخوام برم شاید شخصیت رو یه الف جادوگر زن انتخاب کنم که جالب می تونه باشه

در مورد این Default World State هم نگو که داغ دلمو تازه کردی
    من بازیو شروع کردم به اون توجه نکردم و به خاطر اسپویل و اینا نرفتم ببینم دیگه این انتقال سیو چه تاثیری داره ولی امروز رفتم دیدم
    تصمیماتی که توی این حالت گرفته شده به این صورته:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا شماره دوم هیچی و من خیلی اهمیت نمیدم حتی اگه داستانش توی این شماره خیلی تاثیر داشته باشه
    ولی دیگه شماره اول رو نمیشه بی خیال شد و تصمیمات مهمی توی اون داشتیم
    از همه اونا هم میشه گذشت ولی از تصمیم در مورد گری واردن و موریگان نمیشه گذشت
    آخه واقعا کسی هست که همچین تصمیمی گرفته باشه؟! یا واقعا کسی میشه توی این بازی رومنس نداشته باشه؟!
    تصمیم های دیگه خیلی برام مهم نیستن ولی این قضیه مربوط به موریگان مهمه
    در مورد موریگان اگه اشاره کنم یکمی اسپویل داره ولی کسانی که توی شماره اول پیشنهاد موریگان رو قبول کردن دیگه می تونن پیش بینی کنن که چه تاثیری می تونه توی این شماره داشته باشه!
    دفعه بعد اگه روی پی سی رفتم حتما یه جوری سیو رو منتقل می کنم
    ولی باز روی حرفم هستم که بدون توجه به این انتخاب ها هم می تونید بازیو شروع کنید
    مخصوصا اگه فن بازی باشید مطمئنا یه بار که بازیو نمیرید و برای بارهای بعدی حالا یه جوری سیو رو شاید بتونید منتقل کنید

من یه دور بازی رو تموم کردم سریع اونم با rogue بازی فوق العاده است الا دارم از اول بازی رو دوباره با mage میرم ولی با حوصله!!!رسما تازه الا فهمیدم که تو بازی اسب هست و blackwel چیه اسمش اولین بار می بینمش! رسما مجبور شدم دفعه قبل با چیت برم جلو چون دیگه دیر بود برگردم ماموریت فرعی برم
    اسب رو من اصلا استفاده نمی کنم و خیلی کاربرد نداره
    معلومه شما زیاد اهل ماموریت های فرعی نبودید
    ماموریت های فرعی جذابن به خصوص مربوط به اشخاص
    من آخر بازی نیستم ولی اینی که میگید رو باهاش برخورد داشتم که کاملا اختیاریه و بستگی داره گیمر چه قدر توی کمپ و اینا با گروهش صحبت می کنه ...

10. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

حالا شماره دوم هیچی و من خیلی اهمیت نمیدم حتی اگه داستانش توی این شماره خیلی تاثیر داشته باشه
    ولی دیگه شماره اول رو نمیشه بی خیال شد و تصمیمات مهمی توی اون داشتیم
    از همه اونا هم میشه گذشت ولی از تصمیم در مورد گری واردن و موریگان نمیشه گذشت
    آخه واقعا کسی هست که همچین تصمیمی گرفته باشه؟! یا واقعا کسی میشه توی این بازی رومنس نداشته باشه؟!
    تصمیم های دیگه خیلی برام مهم نیستن ولی این قضیه مربوط به موریگان مهمه
    در مورد موریگان اگه اشاره کنم یکمی اسپویل داره ولی کسانی که توی شماره اول پیشنهاد موریگان رو قبول کردن دیگه می تونن پیش بینی کنن که چه تاثیری می تونه توی این شماره داشته باشه!
    این قضیه داره منو میکشه هیچ حدسی هم نمیتونم بزنم که داستان چی میتونه باشه :|
    دانلود بازی هم حدود چهار روز طول میکشه (بیست گیگ، شبی پنج تا) اَهههه چقدر دیوانه کنندست...
    دانلود بازی که تموم شه فکر کنم باید حداقل یه هفته دربست مرخصی بگیرم بشینم خونه :|

موریگانننن، لعنتی

12. این کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1 در خواست کمک

سلام دوستان به یه مشکلی برخوردم واقعا خودم تعجب کردم و نمی دونم باید چی کار کنم ممنون می شوم راهنماییم کنید اینقدر مشکلش جالبه که نمی دونم اصلا مشکل هست یا نه
    من بازی رو شروع می کنم و بعد از اینکه شخصیتم رو ساختم یک دفعه جایی که بره تو زندان میاد اینجا
    کسی می دونه مشکل کجاست و داستان از چه قراری هست همین ورژن رو دوستم رو لبتابش نصب کرد هیچ مش کلی نداشت و اومد ولی رو من اینجوری شده عجیبه
    windows 8.1
    اورجینم نصب دارم نیم دونم ربط داره یا نه
    کرک 3d رو ورژن دوم رو ریختم با ورژن یکشم همینطوری بود
    ابدیتی نریختم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازی از اینجا میاد دوبار تست کردم نمی دونم مشکل از کجاست
    یکی کمک کنه می خوام بازی کنم ))))))

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بعد کرک کسی یعنی بازیو توی پی سی شروع نکرد؟
    برای کسانی که می خوان بازیو تازه شروع کنن یه سری نکته رو میگم که البته با فرض اینکه دو شماره قبلی رو رفته باشین:
    بازی رو نمیتونم دانلود کنم و باید حرص بخورم تا بازی برسه اهواز و اون رو شروع کنم.
    قسمت اول رو سه بار کامل کردم و هربار برام جوری بود که انگار با یه بازی جدید روبه رو هستم! حالا با این تعریف هایی که میکنید واویلا...(قسمت دوم رو بنا به دلایل خاص اصلا حتا نصب هم نکردم،ضرر هم نکردم )
    نکته بعدی اینکه یه دردی هست که ما بدبخت ها داریم و اون اینه که دلمون میخواد تمام جزئیات رو تمام و کمال ببینیم و بدونیم.توی قسمت اول که این حس ما ارضاء نشد، پس صددرصد توی این قسمت با این شرایط حتما خیلی اذیت میشیم.
    +
    در مورد توضیحاتت هم وحید یه دفعه بگو همه چیز واجبه و حتما از اول بریم سراغشون
    +
    بازیش به صورت شرکتی توی بازار اومده؟

15. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sus2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام

کسی راهی برای مولتی پلیرش پیدا کرده بهش میخوره جالب باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی رو نمیتونم دانلود کنم و باید حرص بخورم تا بازی برسه اهواز و اون رو شروع کنم.
    قسمت اول رو سه بار کامل کردم و هربار برام جوری بود که انگار با یه بازی جدید روبه رو هستم! حالا با این تعریف هایی که میکنید واویلا...(قسمت دوم رو بنا به دلایل خاص اصلا حتا نصب هم نکردم،ضرر هم نکردم )
    نکته بعدی اینکه یه دردی هست که ما بدبخت ها داریم و اون اینه که دلمون میخواد تمام جزئیات رو تمام و کمال ببینیم و بدونیم.توی قسمت اول که این حس ما ارضاء نشد، پس صددرصد توی این قسمت با این شرایط حتما خیلی اذیت میشیم.
    +
    در مورد توضیحاتت هم وحید یه دفعه بگو همه چیز واجبه و حتما از اول بریم سراغشون
    +
    بازیش به صورت شرکتی توی بازار اومده؟
    به صورت شرکتی فک نکنم توی بازار باشه
    ولی بعضی سایت ها فروش اینترنتی دارن و می تونی از اونا بخری

در مورد جزئیات که گفتی مثلا شماره اول چی اونو از دست دادی؟
    من که این آخری ها دیگه نسخه کامل اون با همه dlc ها رو گرفتم رفتم
    شماره دو هم از لحاظ داستانی چیز زیادی نداشت ولی در کل بازی سرگرم کننده ای بود و من خوشم اومد
    اما این شماره درسته بحث انتقال سیو مهمه و حالت های مختلف می تونه به وجود بیاد ولی اینجوری نیست که مثلا یه نفر همه حالت ها رو بتونه تجربه کنه!
    راهش اینه یه بار باید بری ببینی چی به چیه و بعدش یه سیوی رو از شماره های قبلی بیاری که مناسب باشه که در هر صورت بازم همه حالت ها رو نمیشه تجربه کرد و به ناچار بعضی هاشو باید توی نت خوند

در مورد واجبات هم تازه همه رو نگفتم
    یکی از واجبات مهم توی این شماره کشتن high dragon هستش که همانا سعادت واقعی با کشتن اونا بدست میاد
    هم آیتم های های خوبی با خودشون دارن هم برای craft خیلی به کار میان
    یعنی توی این شماره اصلا می تونید سلاح و زره آماده نخرید و فقط یه طرز ساخت و یه سری مواد مورد نیاز اونا رو داشته باشید کافیه و میشه بهترین سلاح و زره های ممکن رو با سلیقه خودتون بسازید!
    البته باید به level اژدها هم توجه و اگه از level شما بالاتر باشه مطمئنا شانسی در مقابلشون نمیشه داشت
    یه راهنمایی کوچیک هم کنم راحترین اژدها به نظر می رسه توی همون Hinterlands باشه و کسانی که اوایل بازی هستن از اون شروع کنن
    ولی کشتن اونا به این راحتی ها نیست و من خودم فک کنم بعد از 40 ساعت رفتن بازی تازه تونستم یکی از اونا رو شکار کنم
    یه نکته هم که قبلا گفتم درجه سختی رو توی بار اول نرمال انتخاب کنید بهتره و بالاتر پیشنهاد نمیشه...

کسی راهی برای مولتی پلیرش پیدا کرده بهش میخوره جالب باشه
    راهش اینه که نسخه اصلی رو تهیه کنید
    بازی خودش به زور کرک شد دیگه چه برسه به بخش مولتی پلیر اون

18. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •