این روش رو امتحان کنید به احتمال زیاد جواب می ده
اجرا نشدن بازی بر روی Pc های ۳۲-bit
شما مجبور هستیدDay 1 Patch بازی را نصب کنید.
این روش رو امتحان کنید به احتمال زیاد جواب می ده
اجرا نشدن بازی بر روی Pc های ۳۲-bit
شما مجبور هستیدDay 1 Patch بازی را نصب کنید.
سلام. من نسخه reloaded رو دارم.
دو تا فایل به نام bf4.exex و bf4_x86.exe هست... با استفاده از origin installer محتویان فایل های zip اکسترک شدند. نصاب بازی همینه دیگه؟؟ دیگه چیزی مثل autorun نداره ؟
وقتی اجرا میکنم stop working میشه !! اخرین درایور گرافیک نصبه .. گرافیک amd radeon ..
ویندوز 8.1 64 بیتی
کسی هست راهنمایی کنه ؟
پچ 603 مگابایتی رو که توی خود دیسک ها بود ریختم. اجرا نمیشه. توی 64 بیت هم تست کردم بازم همینطوریه!
حد اقل گرافیک برای اجرا شدن(باز شدن بازی) حالا اگه کند هم باشه مشکلی نیست(فقط میخوام باز بشه ببینم دیسک ها سالم بودن) چیه؟
cpu: core2 quad 6600 2.4 ghz
4 gig ram 1333
220 gt 1gb ddr3
windows 7 32 and 8 64
همه دایرکت ایکس ها و نت فریم ورک ها و سی پلاس ها رو هم نصب دارم!
شما اگه منظورت درایوره کارت گرافیکه که خوب ارور ماله شما نزده بود چه درایوری نصب کردی باسه همین مشکلت حل شد اما ماله من واحتمالا ماله اون دوستمون تو اروره دایرکسم زده درایور 13.9 خوب چی رو دیگه نصب کنیم .
من آخرین ورژن گرافیک رو نصب کردم ولی ارور همچنان هست همون ارور دایرکس
یه سری رفتم بازی رو خریداری کردم 5 دیسک
بعد دیسک پنج مشکل داشته رفتم اونم باز عوض کردم
بعد اومدم کلی هم از اشتراک اینترنتم کم شده برای این پچ و جستجوی در سایت ها و دانلود های الکی
اخرش هم هیچی
تو سایت های خارجی و یوتوب هم برای این ارور دایرکس رفتم ولی نمی دونم دقیق باید چیکار کنم که رفع بشه
هیشکی هم که اینجا نمی دونه
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید ویندوز 7 و 64 بیتی هست من روی فایل bf4.exe میزنم کرک هم از قبل کپی کردم ولی به هیچ صراطی مستقیم نیست اولش بازی می خواهد لود بشه
صفحه مشکی رنگ لود می یاد ولی یه دفعه این ارور دایرکس می یاد که ضمیمه کردم به اخرین ورژن درایور ati هم ارتقاء دادم دایرکس هم دو سه نمونه و از جمله مال خود بازی رو نصب کردم ولی بی فایده
ده بار هم ریستارت کردم نشد که نشد
گرافیک هم ابتدا کامل uninstall کردم بعد دوباره نصب ولی فایده ای نداشت ارور رو ببینید:
لطفا هر طوری که میشه راهنمایی کنید از سایت های خارجی و یوتوب هم چیزی دستگیرم نشد اگه کسی می تونه کمک کنه لطفا دریغ نکنه خیلی دردسر کشیدم برای تهیه و نصب بازی ولی تا الان بی فایده
![]()
سلام دوستان
برای اجرای این بازی کدوم کارت قدرت بیشتری داره؟
geforce gt610 یا ati 4850 ?
لطفا زودتر جواب بدین
میخام هرکدومش بهتره رو ازش استفاده کنم
چه داستانی ما داریم با بلتفید
دوستان برای ما نصب میشه وارد بازی هم میشه ولی در قسمت campion
رو که میزنیم در اونجا لودینگ همینجوری میشه
ولی از ارور و کرش و این چیزا خبری نیست
سیستم عامل 8.1 آپدیت و بروز
کارت گرافیک بروز 4870
آپدیت بازی رو هم اعمال شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)