تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 39 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 389

نام تاپيک: اپدیت سامسونگ f6450

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من از سایت UAE امارات دانلود کردم
    الان به وایرلس خودم وصل شد dns دادم دستی 8.8.8.8
    راستی من دیروز از منو مخفی factory reset زدم حالا تو اسمارت هاب هیچی نصب نیست میخام یه برنامه بزنم میگه samsun app نصب نیست
    دوست عزیز

اگر از روش زیر نمی توانید آبدیت کنید سعی کنید برای آبدیت از کابل لن استفاده کنید تا ضعیف یا قطع نشود
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
    در سری 6
    این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
    بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

راستی من دیروز از منو مخفی factory reset زدم حالا تو اسمارت هاب هیچی نصب نیست میخام یه برنامه بزنم میگه samsun app نصب نیست?
    اینجا رو چیکار کنم موندم
    چرا تو اسمارت هاب ما فقط 2 قسمت وجود داره ولی تو سایت های خارجی دیدم مال اونا 4-5 قسمت داره ایا میشه اونا رو فعال کرد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز

اگر از روش زیر نمی توانید آبدیت کنید سعی کنید برای آبدیت از کابل لن استفاده کنید تا ضعیف یا قطع نشود
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
    در سری 6
    این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
    بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.
    این کارا که مال اول کارم بود!
    دیگه نمی دونم چیکار باید کرد. فکر کنم همه همین مشکل رو دارن و نمی تونن آپدیت کنن یعنی مشکل از من نیست از تلویزیونه !

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

راستی من دیروز از منو مخفی factory reset زدم حالا تو اسمارت هاب هیچی نصب نیست میخام یه برنامه بزنم میگه samsun app نصب نیست?
    اینجا رو چیکار کنم موندم
    چرا تو اسمارت هاب ما فقط 2 قسمت وجود داره ولی تو سایت های خارجی دیدم مال اونا 4-5 قسمت داره ایا میشه اونا رو فعال کرد ؟
    دوست عزیز
    باید در قسمت اسمارت هاب رفته و حساب کاربری تان را فعال کنید
    منو --->---> ویژگی های هوشمند ---> به حساب کاربری سامسونگ ---> ورود به سیستم
    Menu--->smart features--->Samsung Account--->Login

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    باید در قسمت اسمارت هاب رفته و حساب کاربری تان را فعال کنید
    منو --->---> ویژگی های هوشمند ---> به حساب کاربری سامسونگ ---> ورود به سیستم
    Menu--->smart features--->Samsung Account--->Login
    نمیدونم چرا این قسمت غیر فعال هست

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نمیدونم چرا این قسمت غیر فعال هست
    دوست عزیز
    در اسمارت هاب که هستید دکمه tools یا همان دستگاه را بزنید و از منوی آن تنظیم مجدد را استفاده کنید و حساب کاربری تان را از اول فعال کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    در اسمارت هاب که هستید دکمه tools یا همان دستگاه را بزنید و از منوی آن تنظیم مجدد را استفاده کنید و حساب کاربری تان را از اول فعال کنید
    ممنون وصل شد به اکانت سامسونگ

فقط چرا مال من قسمت های دیگر تو smart hub نداره مثل این عکس

5 تا قسمت داره ولی ماله ما فقط 2 تاست چطوری میشه فعال کرد قسمت های دیگه رو
    ممنون بابت راهنمایی
    Last edited by mehrdadx8; 02-05-2014 at 23:53.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی
    دوست عزیز
    فکر می کنم مر بوط به استفاده از دیتاهای مخابراتی کشور خودمان است که ما را مرتبط می کند به سایت سامسونگ ایران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی
    غصه نداره که! مال ما هم دو تاست یکی بالا که چند تا اپ هستش و سمت راست تصویر شبکه در حال پخش زیر این ها هم بقیه اپ ها قرار گرفتن. فکر کنم مربوط به فیرمویر میشه و فیرمویر ناحیه ما این شکلیه...
    اگه ممکنه یه توضیح کامل بدید در مورد آپدیت تی وی خودتون ممنون میشم. مدلش 46 یا 40؟ آپدیت رو دقیقا از چه لینکی دریافت کردید؟ ساختار پوشه بندی و نام دقیق فایل/پوشه های آپدیت که داخل فلش قرار دادید چطوری بوده موقع آپدیت کردن؟ ممنون
    Last edited by eleram; 03-05-2014 at 15:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    این دو قسمت در ایران ساپورت میشه برای اینکه بقیه قسمتها (البته بسته به نوع کشور ) فعال بشه باید لوکشن اسمارت هاب رو عوض کنی ولی در نهایت هم با توجه به وضعیت سرعت اینترنت و اینکه بقیه قسمتها مربوط به پخش آن لاین شبکه ها و فیلم میشه وباید حق اشتراک بدی چیز زیادی دست شما رو نمی گیره

13. این کاربر از fazllollah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •