دوست عزیز
اصلا به واسطه همان برنامه است که شما می توانید آن را در کامپیوترتان ببینید و باید طبق دستورالعمل داده شده عمل کنید و اگر یک مبحث آن را هم انجام ندهید بی فایده است.
دوست عزیز
اصلا به واسطه همان برنامه است که شما می توانید آن را در کامپیوترتان ببینید و باید طبق دستورالعمل داده شده عمل کنید و اگر یک مبحث آن را هم انجام ندهید بی فایده است.
با تشکر از پاسخگویی شما
یعنی این فایلهایی که دارم از رکوردهای خود تلویزیون بدون استفاده از این اپلیکیشن غیر قابل استفاده هستن ؟
اگه با همین فلش بعداز نصب این اپلیکیشن رکورد کنم فایلهای قبلی قابل دسترس می شن ؟ اونا برام مهمن .
دوست عزیز
بله از آنها هم می توانید استفاده کنید.
آقای مهندس متین پور
من فایلهای گفته شده را در فلش ریختم و به تلویزیون وصل کردم ولی توی اسمارت هاب چیزی نمیاد . اصلا اسمارت هاب من شبیه عکسی که شما گذاشتید نیست عکسش را براتون ایمیل کردم با عرض معذرت نتونستم اپلود کنم . فایلها رو از زیپ خارج کردم و تو فلش گذاشتم اسکایپ هم درسته و کار میکنه![]()
دوست عزیز
همانطور که گفتم جزییات را فراموش نکنید
1- آیا شما وقتی که برنامه اسکایپ را اجرا کردید بعد از خارج شدن از برنامهوقتی که از اسکایپ می خواهید خارج شوید از روش نمی خواهم از برنامه خارج شوم خارج شوید؟
2- آیا فلش برنامه سامی گو را در حالت خاموش به تلویزیون وصل کردید؟
و در آخر می توانید از روش ریشه کردن هم استفاده کنید که در پست اول توضیح داده شده.
دوست عزیز
شما باید تمامی موارد را مو به مو از پست اول انجام دهید و به ما بگویید که در مدل شما کارایی دارد یا خیر؟ و تا آنجایی که من می دانم اگر ورژن فریمورتان اجازه دهد این قابلیت در مدل شما وجود دارد.
با سلام
من دقیقا تمام موارد را رعایت کردم همه تاپیکها و جوابها رو هم خوندم
داخل فلش هم هیچ چیز جز برنامه و دیتا گفته شده نیست
اسکایپ هم جوریه که هر موقع واردش میشم سریع دوستانم رو میاره
در حالت خاموش هم فلش رو وصل کردم
100بارهم امتحان کردم حتی رفتم از تو سورسها فلشو اوردم محتویاتش درست بود میدونم از اینجا نمیشه نصب کرد جهت اطمینان از وصل بودن فلش دیدم
ولی وقتی صفحه اسمارت هاب رو میارم اصلا چیزی جدید نمیبینم
هیچ جوری هم سامی گو پیدا نمیکنم
ضمنا صفحه اسمارت هاب من اصلا شبیه عکسهای شما نیست
تو برنامه های بیشتر و سامسونگ اپ هم اثری از این سامی گو نیست
ریشه دار کردن هم اصلا متوجه نشدم متنش ترجمه شده با ترانسلیتوره ؟! اصلا مفهوم نیست برام متاسفانه
![]()
اگه میشه اون عکسی که گذاشتید مال نصب سامی گو یه تیکه اش رو کات کردین کل عکس رو بذارین ما ببینیم اسمارت هاب شما چه شکلیه ؟ بازهم ممنون از شما بابت پاسخگویی
![]()
دوست عزیز
آن عکس مر بوط به اسمارت هاب سری E می باشد. و ممکن است برنامه با فریمور شما سازگار نباشد در پست اول گفته شده که با بعضی از فریمور ها سازگار نیست.
و در ضمن در باره ریشه دار کردن هم آن را اصلاح و قابل فهم کردم
Last edited by matinpour; 20-07-2014 at 19:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)