سلام.من هنوز اونجا نرسیدم وگرنه کمکت میکردم.
من تو اون کویره وقتی میرسی به اون دره وقتی اون دختره رو میکشی روحش میره تو دره .بعدش فکر کنم میگه از اونا پیدا کن و بکش ولی از کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنین.
ممنون.![]()
سلام.من هنوز اونجا نرسیدم وگرنه کمکت میکردم.
من تو اون کویره وقتی میرسی به اون دره وقتی اون دختره رو میکشی روحش میره تو دره .بعدش فکر کنم میگه از اونا پیدا کن و بکش ولی از کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنین.
ممنون.![]()
باید تو همون بیابون بگردی 2 تا دیگه از اون زنا هست اونارو هم باید بکشی تا دره باز بشه
صدای تلویزیون یا اسپیکر رو ببر بالا. تو همون بیابون بگرد تا وقتی صدای جیغ بشنوی. معلوم میشه که اطرافته.
صدای جیغ که نه.یه جور صدای اوازه یه نفره.صدای تلویزیون یا اسپیکر رو ببر بالا. تو همون بیابون بگرد تا وقتی صدای جیغ بشنوی. معلوم میشه که اطرافته.
بعد از اینکه زدیشون دایرشون رو داد دایرشون رو بگیر.
تو بیابون بگرد چیزای خوبی داره
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــک
سلام.من به اونجا رسیدم.
شما فکر کنم یه چیزی رو نگرفتی.یه دست هست که نمیدونم الان از کجا باید میگرفتی.
شما باید برگردی عقب اونو پیدا کنی.
بعد میری جایه اون r2 میزنی که دست رو به اون وصل میکنه بعد میچرخونی که اون مجسمه بلند میشه.طرف راست عکس یه راهی هست میری بالا یه دست گیره هست میکشی.
اون گوی رو پرت میکنه به طرف اون در بعد اون میشکنه شما به راهت ادامه میدی.
موفق باشی.
بعدشم یه توصیه میکنم که یکم فکر کنید بازی رو رد کنید همش اینجا سوال نکنید بازی براتون بی مزه میشه.
فقط یه توصیه بود.![]()
اقایون دستتون درد نکنه اونجا رو رد کردم هر چی هم تو بیابون بود گرفتم.
ممنون.![]()
نه بابا یه چیز پشن همون مجسمس گرفتم
دیگه از بس ور رفتم سر درد گرفتم هر وقت رد کردی به منم یاد بده
ببخشید متوجه نشدم!!!!!!!!!!یه چیز پشن همون مجسمس گرفتم
من که بهت یاد دادم.من الان خیلی از اون جلو تر رفتم.میگم یه دست هست که باید پیداش کنی.من سیوش رو ندارم چون همیشه روی همون سیو اولی سیو میکنم.دیگه از بس ور رفتم سر درد گرفتم هر وقت رد کردی به منم یاد بده
اگه میخوای سیوم رو بدم ولی خیلی جلو تره.
اگه میشه سیو خودتو برام اپلود کن ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)