تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اگر 2 مهاجم در مقابل دروازه بان باشند و دفاعی بین آنها نباشد، پاس دادن یک مهاجم به دیگری آفساید است

راي دهنده
21. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

8 38.10%
  • خیر

4 19.05%
  • بستگی به شرایط دیگر دارد.

9 42.86%
صفحه 13 از 21 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 209

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ ورزشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه MohsenStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض هر کس با " اسکی فضائی یا الپتیکال " کار کرده و تجربه داره بیاد تو .........

درود بر دوستان ارجمند و کاربران عزیز پرشین تولز
    بنده جهت سوزاندن کالری و لاغری اندام میخوام اسکی فضائی بگیرم !
    با تحقیقاتی که در نت انجام دادم فهمیدم که تردمیل بهتر از اسکی عمل میکنه .
    منتها در بازار فعلی هزینه تردمیل تقریبا دو تا سه برابر اسکی فضائی هست !
    و متاسفانه بنده هم بودجه کافی جهت خرید رو ندارم !
    برا همین به این نتیجه رسیدم که الپتیکال بگیرم .
    از دوستانی که با تجربه کار کردن با این دستگاه رو دارن ممنون میشم راهنمائی کنند
    چه مارک و مدلی از این دستگاه خوب هست ؟
    تا اونجائیکه فهمیدم سه مدل وجود داره : تسمه ای ، مگنتی و نمدی
    کدومش بهتره و اینکه بنظرتون الپتیکال بهتر از تردمیل جواب میده ؟

بنده در حال حاضر دارای قد 175 س و وزن 100 کیلو میباشم .
    دارای سینه برآمده و شکم تقریبا پیش اومده و باسن بزرگ ( چه شود )
    (
    )
    میخوام علاوه بر استفاده از این دستگاه از دستگاه چند کاره بدنسازی که دارم هم استفاده کنم ( پرس سینه ، بالا سینه و ... )

ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم بذارین .

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10

سلام داداش گلم
    اول اینکه اینجا پی 30 ورد هست نه پرشین تولز !!! اگه برای هردو فروم این پست رو ارسال کردی این رو ویرایش کن ، چون یکم بهش حساسند .
    دوم اینکه میخوای فقط چربی بسوزونی یا اینکه فرم هم بدی ؟
    سوم هم هیکل شما بد نیست که ، الان بین جوونای ما عادیه ، از بس آت و آشغال میخوریم و به خودمون نمیرسیم تو این سن و سال مثل 40 ساله ها شدیم .

برای چربی سوزوندن هیچی جای تردمیل رو نمیگیره جز پیاده روی طبیعی .
    چون پیاده روی تمام اعضای بدن رو درگیر میکنه ، البته اسکی فضایی هم همینطور اما کمتر از تردمیل .
    مهمترین عامل هم برای چربی سوزوندن و وزن کم کردن ضربان قلب ماست که باید مابین دو عدد ثابت نگهداریش ( عددش یادم نمیاد ولی فکر کنم 135 بود ) من دیدم تردمیل های یکمی پیشرفته همچین سیستمی رو دارند که ضربان قلب رو نشون بدن .
    برای فرم دادن هم وزن مهمه ، اگه میخوای فرم بدی فقط نباید چربی بسوزونی .

درمورد مدل دستگاه الپتی من باهاشون کار نکردم و آشنایی زیادی ندارم فقط یکی از دوستام این مدل رو خریده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود 3 ماه پیش ازش خیلی راضیه ، برو به این آدرس هم یه سر بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعاتی درباره 27 نوع اسکی داره .

3. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز فکر کنم از اداره ورزش و جوانان یا هیئت بدنسازی شهر خودتون بپرسی جواب قطعی رو بهت میدن.

اینجا یه سری اطلاعات داده ببین به دردت می خوره:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

من چندتا ورزش میگم ببین کدومو علاقه داری انجام بده.
    به نظر خودم این ورزش ها خیلی تاثیر داره رو تناسب اندام.
    شنا-بسکتبال-یوگا-والیبال-بدنسازی-پارکور((البته پارکور اگه درست انجام نشه ممکنه اسیب بزنی به خودت ولی اگه مربی داشته باشی خیلی هم مفرح و هیجان انگیزه))

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

بعضیا میگن یکم دخترونه است ولی ایروبیک خیلی خوبه هم هیجان اره هم گروهی هست هم به بدن فرم خوبی میده.با اون مورد اولش کنار بیای حرف نداره.

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

من خودم همین تابستون توی 2 ماه از 90 کیلو رسیدم به 75 کیلو که بدنسازی هم میرفتم و به غیر از چربی سوزی عضله هم گرفتم همراه ش.
    یه چند تا دیگه نکته به جواب دوستام اضافه میکنم شاید به دردت بخوره.
    سعی کن موقع استفاده از تردمیل از کفش استفاده کنی حتما!
    سعی کن تردمیل رو اگه میتونی ناشتا انجام بدی که از همون اول چربی سوزی داشته باشی ((برای من خیلی تاثیر داشت))
    سعی کن اب حتما مصرف کنی ((اگه کسی میگه اگه اب بخوری چاق میشی باید بش بگی که 75% بدن از اب هست و اگه اب نخوری چون عرق کردی اون لحظه وزن کمتری رو نشون میده اما این دلیل این نیست که چربی رو از دست دادی))
    سعی کن تو لاغر کردن زیاده روی نکنی مثلا هر ماه 5 کیلو فک کنم خوب باشه ((اگه در مدت کم زیادی لاغر کنی اولا نگه داشتن اون وزن به مدت طولانی خیلی سخته و اینکه تمام پوستت شل میشه و پوستت میوفته و گرفتاری های خودش رو داره . میتونی همراه لاغر کردن مثل من بدنسازی هم بکنی حتی اگه شده با 2 تا دمبل یا هر وسیله ای دیگه تو خونه که عضلاتت هم همراهش رشد کنه))
    رژیم غذایی رو فراموش نکن ((یکی از فامیل های من تردمیل میرفت اما بعدش 2 برابر حالت عادی هم غذا میخورد بعد گله میکرد که چرا لاغر نمیشه !))
    رژیم غذایی رو خیلی سخت نکن واسه خودت تا اینکه بتونی مدت طولانی ((تقریبا کل عمرت)) ادامه بدیش (( سعی کن از نون سیب زمینی ماکرونی برنج و تمام چیز هایی که کربوهیدارات داره حداقل استفاده کنی به خصوص اصلا تو شب مصرف نکن چون همش تبدیل میشن . اما هیچوقت هیچ ماده ای رو از رژیمت حذف نکن))
    اگه سوالی بازم داشتی خوشحال میشم کمکت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از arashbi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت aida_queen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Tehran , parand new town

10

بدنسازی که نمیشه رفت. پس من میتونم با این شنا هم تمرین کنم؟ مثلا چند تا شنا برم یا چطوری برم. با مشت برم یا دست باز؟ یکم راهنمایی کن دربارش تا راه بیفتیم
    سلام . من ژیمناستیک کار میکنم و فکر میکنم که این ورزش برای کسانی که میخوان این کارارو انجام بدن کاملا مناسبه خود من هم بریک دنس کار میکنم . و برای ایستادن روی دست ها باید تعادل و قدرت داشت . توی ژیمناستیک که بر خلا ف تفکر خیلی ها ( که فکر میکنن ورزش لطیفیه ) ما به طرز طاقت فرسایی بدنسازی میکنیم ... باید عضلات شکممون رو قوی کنیم و روی تعادلمون هم بیشتر کار کنیم من یه روش اختصاصی دارم که برات مینویسم :
    سعی کن روزی حداقل 50 تا دراز نشست بری ( برای شروع ) . همینطور بازوهاتو قوی کنی . برای حفظ تعادل هم میتونی با امکانات خونگی کار کنی . مثلا من تو قسمت حال خونمون ( چون جای کافی هست ) جلوم بالش میذارم و و رو دستام وایمیستم اگر هم افتادم میافتم رو بالشا . راستی اینم بگم تا چند هفته بدن درد میگیری که طبیعیه همه ی کسایی که بدنسازی میکنن خاطره بدن دردشون فک نکنم یادشون رفته باشه ولی بعدا درست میشه و عادت میکنی . امیدوارم که کمکت کرده باشم

10. این کاربر از aida_queen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کنترل وزن هم خیلی مهمه، شما حتی اگه پرورش اندام هم بری و عضلات رو بزرگ و قوی کنی باز هم نمی تونی.
    وقتی سبک باشی کنترل و تعادل و قدرت خیلی بهتری خواهی داشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Atefe_72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض یه سوال!

سلام دوستان من شنیدم که آرایش موقع ورزش نباید کرد چون منافذ پوست رو میبنده و پوست عرق نمیکنه و پوست خراب میشه....سوال من اینه که اثر ضدآفتابم اینجوریه یان؟؟؟؟

در آغاز فعالیت mchheidary's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض اموزش اگرول

سلام به برو بچ کسی میتونه حرکت اگرول رو بهم یاد بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •