دوستان شبانه سرعت دانلود چنده ؟
خیلی وسوسه کننده ست
بعد نامحدود نداره؟
دوستان شبانه سرعت دانلود چنده ؟
خیلی وسوسه کننده ست
بعد نامحدود نداره؟
ممنون از جوابتون دوست عزیز
به 2020 زنگ زدم و گفتم که پروت رو dslam رو به 10 مگ تغییر بدن با کلی پیگیری از مرکز مخابرات و 202 تازه امروز پورت رو به 10 مگ افزایش دادن
ولی هنوز هم مثل قبل سرعتم از 220 بیشتر نمیشه با اینکه مودم رو هم خاموش و روشن کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by nemanaldin; 11-06-2014 at 23:37.
شاید به خاطر اینه که کیفیت خط پایینه
یه با همه تلفن هارو از پریز بکشین اگه اسپیلیتر هم به مودم وصله جدا کنین
اگه نشد باید مودمو وصل کنین سر خط تست کنین اگه نشد همون جا زنگ بزنین پشتیبانی
کیفیت خطت خوبه.این که میگی از 220 تا بیشتر نمیشه دلیلش میتونه این باشه که به صورت نرم افزاری و با اکانتینگشون محدودت کردن.موقعی که دانلودی رو شروع میکنی سرعت دانلود خیلی بالا میره بعد یهو میاد پایین ؟
یعنی الان تو مودم نوشته که پورت شما 10 مگ آپ شده دیگه؟ باز هم سرعت از 220 بالاتر نمیره با این حال؟ از این نرم افزار CFospeed یا یه چیزی تو این مدل نام که رو دستگاهت نصب نیست؟ نرم افزارهای بهینه سازی سرعت اینترنت اگه چیزی داری پاک کن. باز هم اگه سرعتت بالاتر نرفت پیگیر باش باید برات درستش کنند، هزینه اش را دادی.
به غیر از مودم چیز دیگه ای به این خطم وصل نیست
ولی مودم رو باید سر خط تست کنم
نه اصلا از 220 بیشتر نمیشه تو پنل سایت نام سرویس رو 10 مگ زده
نرم افزار خاصی استفاده نمی کنم
به 2020 زنگ زدم یارو گفت که باید برم خود مخابرات منطقمون و از اونجا پیگیر باشم !!!!
شما از تو اکانتینگ مخابراتتون(از طریق نرم افزار) حالا ibs یا هر چی که هست محدود شدید رو 2مگ باید به پشتیبانی بگید پهنای باند نرم افزاری رو بزاره رو 10مگ
پسر داییتون کدوم استان هستن؟
من از مخابرات پرسیدم گفتن برای سرویس 10 مگ شبانه تعریف نکردن البته اینا هم دقیق نمی دونستن گفتن که از مسئولش می پرسن و خبر میدن
می تونین از مخابرات بپرسین که برای سرویس 10 مگ هم شبانه رایگان دارن یا نه؟
Last edited by nemanaldin; 17-06-2014 at 12:54.
هر کسی گفته 10 مگ شبانه داره اطلاعات اشتباه داده 10 مگ تجاری شبانه ندار !
ممکن هست بعضی شهر ها سرور حجمی بدن ولی محدودیت سرعت رو برداشته باشن یعنی تا 10 مگ باز گزاشته باشن ممکن هست شبانه هم داشته باشه
اون دوستمون که 10 مگ شبانه دار داره توضیح دادند که، سرویس تو تبریز گرفتند. اونجا 10 مگ رو تا 20 مگ هم میبنده مخابرات (اگه خط و مودم بکشه) و شبانه هم رایگانه 1 تا 7 با تقریباً همان سرعت روزانه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)