تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 18 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 171

نام تاپيک: رقیب جدید وارد شد! آغاز فروش اینترنت 10 مگابیت توسط مخابرات!

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان شبانه سرعت دانلود چنده ؟
    خیلی وسوسه کننده ست
    بعد نامحدود نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اگه مودم بهت میگه Attainable rate 22mb که یعنی 10 مگ رو جواب میده، پورت شما همچنان 2 مگ هست، یک بار مودم رو ریست کردید بعد از گرفتن سرویس جدید؟ اگه هنوز پورت رو 2 مگ هست تماس بگیرید اعلام کنید و پیگیر بشید تا براتون درست تنظیمش کنند.
    ممنون از جوابتون دوست عزیز
    به 2020 زنگ زدم و گفتم که پروت رو dslam رو به 10 مگ تغییر بدن با کلی پیگیری از مرکز مخابرات و 202 تازه امروز پورت رو به 10 مگ افزایش دادن
    ولی هنوز هم مثل قبل سرعتم از 220 بیشتر نمیشه با اینکه مودم رو هم خاموش و روشن کردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by nemanaldin; 11-06-2014 at 23:37.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به 2020 زنگ زدم و گفتم که پروت رو dslam رو به 10 مگ تغییر بدن با کلی پیگیری از مرکز مخابرات و 202 تازه امروز پورت رو به 10 مگ افزایش دادن
    ولی هنوز هم مثل قبل سرعتم از 220 بیشتر نمیشه با اینکه مودم رو هم خاموش و روشن کردم
    شاید به خاطر اینه که کیفیت خط پایینه
    یه با همه تلفن هارو از پریز بکشین اگه اسپیلیتر هم به مودم وصله جدا کنین
    اگه نشد باید مودمو وصل کنین سر خط تست کنین اگه نشد همون جا زنگ بزنین پشتیبانی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

کیفیت خطت خوبه.این که میگی از 220 تا بیشتر نمیشه دلیلش میتونه این باشه که به صورت نرم افزاری و با اکانتینگشون محدودت کردن.موقعی که دانلودی رو شروع میکنی سرعت دانلود خیلی بالا میره بعد یهو میاد پایین ؟

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یعنی الان تو مودم نوشته که پورت شما 10 مگ آپ شده دیگه؟ باز هم سرعت از 220 بالاتر نمیره با این حال؟ از این نرم افزار CFospeed یا یه چیزی تو این مدل نام که رو دستگاهت نصب نیست؟ نرم افزارهای بهینه سازی سرعت اینترنت اگه چیزی داری پاک کن. باز هم اگه سرعتت بالاتر نرفت پیگیر باش باید برات درستش کنند، هزینه اش را دادی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شاید به خاطر اینه که کیفیت خط پایینه
    یه با همه تلفن هارو از پریز بکشین اگه اسپیلیتر هم به مودم وصله جدا کنین
    اگه نشد باید مودمو وصل کنین سر خط تست کنین اگه نشد همون جا زنگ بزنین پشتیبانی
    به غیر از مودم چیز دیگه ای به این خطم وصل نیست
    ولی مودم رو باید سر خط تست کنم

کیفیت خطت خوبه.این که میگی از 220 تا بیشتر نمیشه دلیلش میتونه این باشه که به صورت نرم افزاری و با اکانتینگشون محدودت کردن.موقعی که دانلودی رو شروع میکنی سرعت دانلود خیلی بالا میره بعد یهو میاد پایین ؟
    نه اصلا از 220 بیشتر نمیشه تو پنل سایت نام سرویس رو 10 مگ زده

یعنی الان تو مودم نوشته که پورت شما 10 مگ آپ شده دیگه؟ باز هم سرعت از 220 بالاتر نمیره با این حال؟ از این نرم افزار CFospeed یا یه چیزی تو این مدل نام که رو دستگاهت نصب نیست؟ نرم افزارهای بهینه سازی سرعت اینترنت اگه چیزی داری پاک کن. باز هم اگه سرعتت بالاتر نرفت پیگیر باش باید برات درستش کنند، هزینه اش را دادی.
    نرم افزار خاصی استفاده نمی کنم
    به 2020 زنگ زدم یارو گفت که باید برم خود مخابرات منطقمون و از اونجا پیگیر باشم !!!!

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

به غیر از مودم چیز دیگه ای به این خطم وصل نیست
    ولی مودم رو باید سر خط تست کنم

نه اصلا از 220 بیشتر نمیشه تو پنل سایت نام سرویس رو 10 مگ زده

نرم افزار خاصی استفاده نمی کنم
    به 2020 زنگ زدم یارو گفت که باید برم خود مخابرات منطقمون و از اونجا پیگیر باشم !!!!
    شما از تو اکانتینگ مخابراتتون(از طریق نرم افزار) حالا ibs یا هر چی که هست محدود شدید رو 2مگ باید به پشتیبانی بگید پهنای باند نرم افزاری رو بزاره رو 10مگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

1600 تومن
    =======
    بدبخت مایی که تبریز هستیم !! چه کشکی چه دوغی !! چه 10 مگی ؟؟
    سرویس اولترا (8مگ) دان استریم ریت 20 مگ :(شبانه 1-7) فکر میکنید چقدر دانلود بکنه ؟ 25؟ 30 گیگ؟ چقدر ؟

==========

البته من از این شانسها ندارم چون خطم بیشتر از 2 مگ نمیکشه برای همین 128 نامحدود استفاده میکنم

سرویس بالا برای پسر داییمه که حدود 1 کیلومتر با مرکز فاصله داره
    پسر داییتون کدوم استان هستن؟
    من از مخابرات پرسیدم گفتن برای سرویس 10 مگ شبانه تعریف نکردن البته اینا هم دقیق نمی دونستن گفتن که از مسئولش می پرسن و خبر میدن
    می تونین از مخابرات بپرسین که برای سرویس 10 مگ هم شبانه رایگان دارن یا نه؟
    Last edited by nemanaldin; 17-06-2014 at 12:54.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

پسر داییتون کدوم استان هستن؟
    من از مخابرات پرسیدم گفتن برای سرویس 10 مگ شبانه تعریف نکردن البته اینا هم دقیق نمی دونستن گفتن که از مسئولش می پرسن و خبر میدن
    می تونین از مخابرات بپرسین که برای سرویس 10 مگ هم شبانه رایگان دارن یا نه؟
    هر کسی گفته 10 مگ شبانه داره اطلاعات اشتباه داده 10 مگ تجاری شبانه ندار !

ممکن هست بعضی شهر ها سرور حجمی بدن ولی محدودیت سرعت رو برداشته باشن یعنی تا 10 مگ باز گزاشته باشن ممکن هست شبانه هم داشته باشه

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هر کسی گفته 10 مگ شبانه داره اطلاعات اشتباه داده 10 مگ تجاری شبانه ندار !

ممکن هست بعضی شهر ها سرور حجمی بدن ولی محدودیت سرعت رو برداشته باشن یعنی تا 10 مگ باز گزاشته باشن ممکن هست شبانه هم داشته باشه
    اون دوستمون که 10 مگ شبانه دار داره توضیح دادند که، سرویس تو تبریز گرفتند. اونجا 10 مگ رو تا 20 مگ هم میبنده مخابرات (اگه خط و مودم بکشه) و شبانه هم رایگانه 1 تا 7 با تقریباً همان سرعت روزانه.

11. این کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •