داداش گلم دیگه میدونیم کرکو باید نصب کرد...... اصلا داخل دی وی دی بازی کرک نبود..... این فایل همراه فایلای دیگه نصب شده بود تو پوشه بازی....
شاید این کرک جدیده که من بلد نبودم...
داداش گلم دیگه میدونیم کرکو باید نصب کرد...... اصلا داخل دی وی دی بازی کرک نبود..... این فایل همراه فایلای دیگه نصب شده بود تو پوشه بازی....
شاید این کرک جدیده که من بلد نبودم...
من مشکل صدا داشتم آخرین ورژن Directx رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و نصب کردم و بعد از یه ریستارت مشکل حل شد.![]()
دستم درد نکنه![]()
سلام یکی میشه مشل من رو حل کنه
PES 2014 رو روی لبتاب نصب کردم بازی با گرافیک اینتل که ضعیفه اجرا میشه به خاطر همین اهسته میشه.
گرافیکم NVIDIA GEFORCE 620M (یک گیگ) و اپدیتش هم کردم ولی اینتل رو اپدیت نکردم اینم عکس مشکلم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا کمک کنید![]()
سلام
ظاهرا لپ تاپ بطور Auto ، بین گرافیک اصلی ( Nvidia ) و گرافیک فرعی ( Intel ) ، سوییچ نمیکنه ....
شما خودتون بطور دستی گرافیک رو باید سوئیچ کنید ...
کارت گرافیک Geforce گزینه ای تحت عنوان Customize which Programs use GPU داره که به صورت دستی براش تعریف میکنید چه برنامه هایی از GPU استفاده کنه .
و با راست کلیک روی هر برنامه ای گزینه با عنوان Run With Graphics Processor هم داره .
سلام واسه من هم دو گرافیک داره البته اینتل و AMD
شما باید فایل PES2014.EXE رو بگید سوییچ کنه نه ستینگ
ستینگ باز میزنه همون اینتل هست ولی تو بازی میبینی سوییچ کرده
Last edited by Greedy; 20-09-2013 at 15:56.
اقا من از اسان دانلود گرفتم ولی وقت میخوام استخراج کنم میگه پارت 3 مشکل داره چند بار هم ریپر کردم ولی بازم نشد چه کنم؟
چاره ای نداری باید از اول دانلود کنی
رو بازی هم راست کلیک کردم و گزینهRun With Graphics Processor زدم ولی فرقی نکرد
فایل PES2014.EXE هم مثل SETTING انجام دادم ولی فرقی نکرد
هیچ فرقی نمیکنه
ممکنه مشکل از نسخش باشه؟
RELODE _ SKIDRO_ 3DM
کودومشون خوبه؟
برایم من فک کنم 3dm باشه چون اسم سی دی اینه: BD-ROM Driver (H: ) 3DM-PES2014
Last edited by POUYA656565; 20-09-2013 at 17:16.
این ارور ماله چی هست؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)