شما چرا یه سر به پایتخت نمیزنین؟ ( اگه تهران باشین )، یا پاساژ ایران؟
زیاد حضور ذهن ندارم، ولی فکر کنم دیدم توی یکی از این پاساژا
شما چرا یه سر به پایتخت نمیزنین؟ ( اگه تهران باشین )، یا پاساژ ایران؟
زیاد حضور ذهن ندارم، ولی فکر کنم دیدم توی یکی از این پاساژا
دوستان علت برق در بدنه فقط سيستم ارت يا همان اتصال زمين بود تو جائيكه ارت داره مشكل برطرف ميشه.
در خصوص برجستگي هم با تنظيم ميزان سفتي پيچ برطرف شد.
البته روي اين مدل و هر لپ تاپي كه صفحه روي آن فلز كار شده فشار وارد نياوريد و براي تميز كردن از دستمال عينك با كمي مايع تميز كننده شيشه عينك استفاده فرمائيد.
موفق باشيد
اگه کسی جواب نمیده، علتش سوالات عجیب خودتونه
مورد 1 تا 3 که معلوم نیس سواله یا ایراد از دستگاه
اما در مورد صدا تو کابل hdmi:
بعد از اتصال ،تو کنترل پنل و بخش صدا(sound) خروجی مورد نظر رو set default کنین.
دوستان این لپ تاپ با رم 8 و core i 7 و ... اومده
اگه اومده قیمتش چنده ؟
اره صفحه مات و وايدويو هست اما فول اچ دي اصلا نيست. اگر هم بوده باشه الان نيست.
خیلی وقته که توی بازار هست دوست عزیز
میتونین با رم 16 رو بین 2400 تا 2500 بخرین
و با رم 8، بین 2200 تا 2300
البته منظورتون 3400 تا 3500 هست
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام. من 10 روز پیش یه Y510P خریدم 3470 .با این مشخصات:
4700MQ
16GB
1TB
750M
15.6 HD
من اولین لب تاپمه و تجربه قبلی ندارم که مقایسه کنم. ولی در کل:
کیبوردش فوق العاده عالیه-
لب تاپ خیلی زیباست-
شارز خوبه ولی عالی نیست-
صفحه نمایشش کمی دقت رنگش ضعف داره ولی قابل قبوله.
در اجرای نرم افزار و رندرگیری رو دست نداره.
خیلی بی صداست
در مورد گرافیک هم من کلا اهل بازی زیاد نیستم ولی بتلفیلد 4 رو با تنظیمات اولترا عالی اجرا کرد.
ایرادش :
قیمت بالا- تاچش زیاد خوب نیست- لب تاپ سنگینیه- از همه بدتر اثر انگشت خیلی رو بدنه می افته.
-----------------------------------------------------
فقط حیف من فکر میکردم مدل فول اچ دیش وارد نشده و الا حتما می گرفتم. در کل راضیم از هیچی بهتره.
منم گرفتم از دیجی کالا. با کانفیگ پست قبل مشکلاتی که من دیدم یکی موج دار بودن اطراف (حاشیه) صفحه نمایشه که تو گوشه های بالا خیلی محسوس تره.(عادیه این؟) یکی راست کلیک تاچ پدشه که برای عمل کردن باید دو تا تق بکنه (اولی جزئی و دومی سفت) (اینیکی چی؟ عادیه؟) مشکل بعدی هم اثر انگشته که لپتاپو از قیافه میندازه. از بقیه لحاظ به نظر من این لپتاپ خوب به بالاس
دوست گلم سلام
صداي ميكروسوئيچ تاچ پد بلند هست اما اينكه دو صدا اگر منظور دو سطح از فشار همراه با صداي مشابه هست كه غير معقوله ( كليك - كليك بدون تفاوت در تن صدا غير عادي هست) اما اگر در يك سطح پائين به عبارتي زير دست احساس مي كنيد از يك سطح به سطح ديگر منتقل ميشود و صدا دو قسمتي هست مشكلي نداره. (تيك - كليك يا كليك - كليك با دو تن صداي متفاوت معمولي هست يعني اولين صدا بصورت صداي نازك تر و وارد شدن فشار به صفحه فنري كوچك داخل ميكرو سوئيچ و دومي برگشت به حالت اوليه صفحه فنري با صداي بم و گرفته كه اختلافي در تن صدا دارند معمولي و سالم هست)
اما حاشيه تصوير كه موج داره خير عادي نيست. بايد درايورها رو كامل نصب كرده باشيد حتما اجازه دهيد دستگاه ري استارت شود باز هم اگر لرزش و موج دارد بايد از گارانتي پيگيري كنيد
موفق باشيد
Last edited by akbari_66; 20-11-2013 at 11:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)