تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 21 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 203

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مورینیو: بازیکنان رئال مادرید جلوی آینه صف می‌کشیدند

سرمربی پرتغالی چلسی با انتقاد از نگرش بازیکنان پیشین‌اش در رئال مادرید گفت آنها پیش از بازی‌ها برای مرتب کردن موهای خود مقابل آینه صف می‌کشیدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ژوزه مورینیو که خراب شدن رابطه‌اش با بازیکنان رئال مادرید از جمله ایکر کاسیاس، سرخیو راموس و کریستیانو رونالدو در پایان فصل گذشته او را وادار به ترک سانتیاگو برنابئو کرد، نگرش کهکشانی‌ها را زیر سؤال برد و مورد تمسخر قرار داد.

مورینیوی 51 ساله در گفت‌وگو با نشریه «اسکویره» ادعا کرد بازیکنان رئال مادرید بیش از آنکه نگران نتایج و عملکرد تیم‌شان باشند، نگران وجهه خود در انظار عمومی هستند و اهمیتی به بردن جام نمی‌دادند. وی اظهار داشت: در اغلب اوقات در رئال مادرید، بازیکنان قبل از بازی‌های مقابل آینه صف می‌کشیدند تا موهای خود را درست کنند و این در حالی بود که داور در تونل منتهی به زمین منتظرشان بود.

مورینیو افزود: با این حال جامعه همین است. افراد جوان به این چیزها زیاد بها می‌دهند. آنها بیست و‌ اندی سال سن دارند و من 51 ساله‌ام. بنابراین اگر می‌خواهم با این پسر بچه‌ها کار کنم باید دنیای آنها را درک کنم. من از سال 2000 مربیگری می‌کنم و این دومین نسل از بازیکنانی است که من در کنارشان کار می‌کنم. چیزی که حس می‌کنم این است که قبلاً بازیکنان تلاش می‌کردند در طول دوران بازیگری‌شان پول دربیاورند تا در پایان آن ثروتمند باشند. اکنون اما افرادی که بازیکنان را احاطه کرده‌اند سعی می‌کنند آنها را قبل از آنکه حتی دوران بازیگری‌شان شروع شود، پولدار کنند.

مورینیو در ادامه از لیونل مسی و کریستیانو رونالدو به عنوان 2 بازیکن بزرگ یاد کرد که برای اثبات بهترین بودن‌شان در زمین بازی نیازی به حضور در جام جهانی ندارند.

آقای خاص که در رئال مادرید 3 فصل با رونالدو کار کرده و چندین بار شاهد درخشش لیونل مسی برابر تیم‌های تحت هدایت او بوده است، عنوان کرد: مسی فوق‌العاده است. من فکر نمی‌کنم که او نیازی به قهرمانی همراه تیم ملی آرژانتین داشته باشد تا فوق‌العاده باشد. رونالدو هم بازیکن بزرگی است. به نظر من او هم نیازی به قهرمانی به همراه پرتغال ندارد تا بزرگ بودنش را ثابت کند. با این حال از آنجایی که زیدان، رونالدو نازاریو، ریوالدو و بسیاری دیگر از بازیکنان بزرگ این کار را انجام داده‌اند، همه از رونالدو و مسی هم انتظار دارند این کار را انجام دهند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Madrid players were too busy queuing in front of the mirror, says Mourinho

Messi & Ronaldo don't need World Cup win to be greats - Mourinho

2. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

داور ال‌کلاسيکو مشخص شد

فدراسيون فوتبال اسپانيا داور جدال 2 غول فوتبال باشگاهي اين کشور را معرفي کرد.

به نقل از شبکه کادنا کوپه اسپانيا، کارلوس کلوس گومس، يکي از داوران تاييد شده توسط يوفا و فيفا، قضاوت دومين جدال تيم‌هاي بارسلونا و رئال مادريد در فصل جاري رقابت‌هاي لاليگاي اسپانيا را برعهده خواهد داشت. گومس 42 ساله که در آخرين روز از ماه ژوئن سال 2014 چهل‌ودو ساله مي‌شود، در حالي قضاوت دومين ال‌کلاسيوي فصل جاري را برعهده خواهد گرفت که آخرين قضاوت او در نبرد 2 غول سنتي فوتبال اسپانيا به بازي رفت مرحله نيمه نهايي جام حذفي اسپانيا در فصل گذشته برمي‌گردد، بازي که با نتيجه تساوي يک بر يک خاتمه پيدا کرد.

به گزارش تسنيم، وي همچنين بازي رفت سوپرجام اسپانيا در سال 2012 در ورزشگاه نيوکمپ را قضاوت کرد، بازي که در آن بارسلونا کهکشاني‌ها را با نتيجه 3 بر 2 شکست داد. گومس بيش از هر تيم ديگري، قضاوت بازي‌‌هايي که يک طرف آن رئال مادريد بوده را بر عهده داشته است. اولين باري که او يکي از بازي‌هاي رئال مادريد را سوت زد به 28 ژانويه سال 2007 برمي‌گردد و از آن زمان تاکنون وي 26 بار ديگر بازي‌هاي سفيدپوشان پايتخت اسپانيا را قضاوت کرده که در اين 26 بازي، 17 پيروزي، 5 باخت و 4 تساوي در کارنامه رئال مادريد ثبت شده است.

گومس در اين 26 بازي 10 پنالتي به کهکشاني‌ها تقديم کرده اما براي تيم‌هاي مقابل آنها تنها 3 بار نقطه پنالتي را نشان داده است. وي 20 بار هم بازي‌هاي تيم بارسلونا را سوت زده است که 16 بار آن به پيروزي، 3 بار به تساوي و يک بار به شکست کاتالان‌ها منجر شده است. او در اين بازي‌ها 5 پنالتي به بارسلونا و 3 پنالتي به رقباي اين تيم تقديم کرده است.

دومين جدال تيم‌هاي بارسلونا و رئال مادريد در فصل جاري لاليگا، 30 دقيقه بامداد 4 فروردين 93 در ورزشگاه سانتياگوبرنابئو برگزار مي‌شود. جدال رفت اين 2 تيم در ورزشگاه نيوکمپ بارسلونا با نتيجه 2 بر يک به سود ميزبان خاتمه پيدا کرده بود.

////////

رئالی های عزیز تبریک عرض میکنم

از همین الان الکلاسیکو رو باختیم

دقیقا به همون شکل سناریوی الکلاسیکوی رفت !!!

5. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

یعنی آتلتیکو بشه قهرمان اسپانیا چی میشه !!!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مقایسه مسی و رونالدو در ال کلاسیکو ؛ لئو خیلی بهتر از کریس

این اولین رویارویی این دو پس از اهدای جایزه توپ طلا و البته مسی فاتح آن بوده است

آی‌اسپورت‌ ـ لیونل مسی ستاره آرژانتینی بارسلونا شبی رویایی را در برنابئو پشت سر گذاشت. او که دو گل از سه گل خود را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند در تمام بازی نمایشی بهتر از همتای پرتغالی خود داشته است. این اولین رویارویی این دو پس از اهدای جایزه توپ طلا و البته مسی فاتح آن بوده است.

همانطور که در این جدول می‌‌ بینید دو بازیکن 90 دقیقه در زمین حاضر بودند که حاصل آن برای مسی 3 گل و برای کریس رونالدو یک گل بوده است، مسی یک پاس گل هم داده اما کریس در انجام این کار ناموفق بوده است. جالب اینکه در این بازی خطاهای بیشتری هم روی مسی انجام شده و بازیکنان حریف چهار بار روی او خطا کرده اند که این عدد در مورد رونالدو یکی کمتر است. در مقابل در این بازی رونالدو دو بار روی بازیکنان حریف خطا کرده اما مسی خطایی مرتکب نشده است. تعداد پاس های صحیح رونالدو 16 و مسی 32 است که این بازیکن آرژانتینی را کاملا برتر نشان می‌‌ دهد و مورد آخر هم به تعداد شوت ها برمی گردد که در این زمینه هم برتری با مسی است، او دو برابر رونالدو شوت به سمت دروازه حریف داشته است.

8. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یعنی آتلتیکو بشه قهرمان اسپانیا چی میشه !!!
    میشه ۱۰مین قهرمانیش بعد از حدود ۱۸ سال.

10. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Last edited by 2raj_a; 28-03-2014 at 22:17.

12. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اولا که تو همین عکس که گذاشتی سر نیمار جلوتره! چجوری از شبکه +canal کپچر شده که توپ توش معلوم نیست خدا می دونه.

بعدش هم استفاده از عکس بدون توپ دیگه آخرشه...شما فیلم بازی رو بذار...خودت استپ کن روش اصلا کار سختی نیست.

تو این عکس انقدر واضح هست که دیگه جای صحبت نمی مونه. درسته که زاویه داره ولی دو خط کاملا موازی کشیده شدند.

خیلی زیاد به نظر میاد که عکسی که زحمت کشیدید فتوشاپ شده هست. مودریچ در عکسی که گذاشتید با این عکسی که من گذاشتم مقایسه کنید. انگار از پایینی کات شده رفته تو بالایی! بدون اینکه تغییری در زاویه دید ما نسبت بهش ایجاد شده باشه.
    Last edited by malkemid; 28-03-2014 at 22:40.

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

کاره سختی نیست، کافیه به فرم پا نیمار و دست راموس تو دو عکس نگاه کنیم که مشخص میکنه دو عکس برای یه زمان مشخص هست. تو اون عکس کلا همون دو خط موازی مشکل داره که مبنا رو رو نوک پا نیمار قرار داده. فرم بدن تو حالت استارت بازیکنا نشون میده که سر و زانوشون جلوتر هست پس عکسی‌ که شبکه +canal قرار داده کاملا نشون میده صحنه آفساید نبوده.

[حذف شد]

Edited:
    نکته جدیدی هم یاد گرفتیم که لوگو یک شبکه چسبیده به زمین هست و اگه تصویر زوم شده باشه، تصویر هم باید یا بزرگتر بشه یا تو کادر نباشه
    فیلم بازی از این شبکه موجود هست تو نت، بگردین پیدا می‌کنین

البته به سبک فیلما نولان برداشت آزاده، به کوچه علی‌ چپ هم راه داره
    Last edited by pcforlife; 31-03-2014 at 22:56. دليل: بخش حذف شده = حاشیه

15. 4 کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فرم یکیه چون فوتوشاپ شده! همینو ورداشتن تبدیل کردن به عکس شما.
    خیلی تابلو درست شده... اگر بگیم تصویر از ویدیو زوم شده و بعد کپچر شده، پس چرا لوگوی شبکه هنوز مشخصه؟
    فیلمی که این عکس ازش کپچر شده رو بذارید خوب...

در ضمن تو همین عکس خودتون هم سر نیمار جلوتره... اینو که دیگه می تونید ببینید ایشالا؟!
    Last edited by malkemid; 28-03-2014 at 23:05.

17. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •