مثل اینکه این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بد جوری مشکل داره هنوزم درست نشده
مثل اینکه این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بد جوری مشکل داره هنوزم درست نشده
Last edited by mehdizadeh62; 22-04-2007 at 08:01.
با سلام. چون ديدم خيلي از اين تاپيک استقبال شده منم يک آهنگ از (بر آستان جانان) استاد شجريان براي خودم درست کرده بودم که گفتم بد نيست بقيه هم ازش لذت ببرن. حجمش خدود 620 کيلو بايت بيشتر نيست و مدتش هم دقيقا 45 ثانيه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
خوب کاری کردی البته من که استقبالی ندیدم چون اگه اینجور بود 4 نفر یه پستی میزاشتن
درضمن اگه ممکنه تو rapidshare آپلود نکنید چون خیلیا باهاش مشکل دارن
Last edited by mehdizadeh62; 23-04-2007 at 12:02.
اين هم يک فايل ني بسيار زيبا از حسين بختياري که از آلبوم شهر قصه گرفتم. اين موسيقي از ابتداي تراک دوم به اسم (نه ديگه اين واسه ما دل نميشه) گرفته شده. اگه دانلود نکني از دستت رفته.
موفق باشيد.
اينم آدرس سايت مگا آپلود
Last edited by love_hate; 23-04-2007 at 12:08.
راستش من مدتهاست که از سايت رپيدشير استفاده مي کنم و مشکلي ندارم ولي براي اونايي که مشکل دارن اين فايل شجريان رو توي مگا آپلود هم گذاشتم اينم لينکش:
Last edited by love_hate; 23-04-2007 at 12:21. دليل: بر آستان جانان از شجريان در سايت مگا آپلود
خوب البته خيليها توي جواب دادن تنبلي مي کنن ولي مطمئن باش استفاده مي کنن. همينکه از موسيقيهاي سنتي لذت ببرن کافيه. حالا اگه يه جواب هم بدن چه بهتر!
سلام
تورو به خدا این جوری نگو دوست من
حیفه یکی که تازه بیاد فکر میکنه واقعا این جوری هست
من که خودم با این بحث مشتر ک شدم وبه طور روزانه دنبالش میکنم حالا اگه جواب نمیدم حرفی برای زدن ندارم ولی حالا جواب دادم
خیلی خیلی باحال هست دست همتون درد نکنه
خوشحالم
ولی چرا حرفی برای گفتن نداری؟ کسی که موسیقی سنتی گوش میده حتما حرفی برای گفتن داره
چند پست قبل راجع به نوازنده های تار نظرخواهی کردم ولی هیچکس جواب نداد
سلام دوست من
به نظر من استاد علیزاده بهتر هست البته به نظر من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)