چون تو برنامه 90 این قضیه مطرح شد
تا الان:161 هزار تا
چون تو برنامه 90 این قضیه مطرح شد
تا الان:161 هزار تا
دوستان همین الان در برنامه نود اعلام کردن که میتوانید با ارسال یک اس ام اس به سامانه پیامکی 2000590 در امضا کردن کمپین ازادی سربازان وطن شرکت کنید
تنابنده مگه به فردوسی پور چی گفته که رویانیان میگه ناراحت شدم؟
محسن تنابنده و احمد مهرانفر ( نقی و ارسطو ) اومده بودن به عنوان مهمان.
تنابنده شدیدا استقلالی بود
مهرانفر کلا فوتبالی نبود
عادل فردوسی پور هم برای این که یخ این دو نفر واشه،
یه زنگ به رامبد جوان زد و تلفنی هم با اون صحبتی رو داشتن.
در ضمن اون نوجوون اردبیلیه که با استعداد بود، مهمان ویژه بود.
کلا اتفاق خاصی نیفتاد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت بعدی نود هفته دیگه پخش میشه ؟
قسمت بعدی اگه هفته بعد بزارن احتمالا بازی های جام باشگاهها بررسی میشه و همچنین احتمالا فردوسی پور تماسی هم با سردار ازمون میگیره .
فکر کنم برنامه بعدی پنجشنبه 14 فروردین باشه.
عادل فردوسی پور در آخرین برنامه نود قبل از تاریخ این پست ( یعنی 25-1-93)، برای نجات جان این جوان خیلی تلاش کرد و سرانجام موفق شد
و آن مادر داغدیده از خون فرزندش گذشت...
و اما بازتاب حرکت این مادر در سایت یاهو:
توضیحات بیشتر در سایت یاهو برای این پست را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخوانید.
یه تقارن خیلی جالب:
نودمین پستم رو در انجمن p30world در تاپیک برنامه 90 گذاشتم.
چه جالب...
Last edited by Sh-Meteor; 18-04-2014 at 15:36. دليل: افزودن بخش انتهایی پست ( تقارن )
بخشندگی و مردانگی هنوز زنده هست
خلاصه مطالبی که از برنامه دیشب دستگیرم شد:
1-تو این برنامه عادل و آقای خادم یکی بودن و فتح الله زاده تنها بود
2-دلم برای فتح الله زاده سوخت(کاری ندارم تو کارش ایراد داشته یا نه)اما بنده خدا مثل اینکه دوست داره بمونه.هی با خادم شوخی می کرد هی ازش تایید می خواست.خداییش هم بد کار نکرده تو تیم
3-لیگ آینده تیمهای پرسپولیس و استقلال حالت خصوصی ندارن اما تا آخر سال میشن که می افته برای لیگ بعدترش و به همین خاطر خبری از کمک میلیاردی دولت نیست.خود خادم در برابر حرف فتح الله زاده که گفت استقلال امسال حدود 20 میلیارد هزینه داره گفت از این پولا خبری نیست
4-با این وضعیت زیاد نباید دلخوش به استقلال و پرسپولیس بود مگه اینکه هیئت مدیره ای که وزارت انتخاب می کنه توشون آدم مایه دار ولخرج باشه تا مثلاً حداقل 2 میلیارد بده تا آندو و سید جلال بمونن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)