تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 29 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 289

نام تاپيک: سریال «شوخی کردم» ؛ سریال جدید «مهران مدیری»

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کوروش جان منم گفتم این پست خیلی زود ویرایش شد و اون قسمتا حذف شد و شک نکنید خود مهران گفته حذفش کنن
    دلیلی نداره شخصی همچین پستی بذاره بعد خیلی زود ویرایشش کنه در صورتی که تا اون لحظه هیچ کامنتی هم ضدپست زده نشد!
    من بازم میگم حتی اگه اون کامنت ویرایش نمیشد مشکل خاصی نداشت
    شما برداشتت از اون جمله اینه که مردم نفهمن!
    ولی به هیچ عنوان همچین منظوری نداشتن فقط منظورشون این بوده که کمدی سیاسی برای یه عده قابل فهم نیست!
    مثل این میمونه استاد سرکلاس میگه اثبات این فرمول تو فلان کتاب هست بدلیل اینکه برای شما قابل فهم نیست کاری باهاش نداریم
    حالا شما میگید استاد گفته ما خنگ و .... هستیم؟
    و اما در کل اشتباه از جانب شوخی کردم بوده نباید همچین مجموعه ای به قول خودشون سنگین سیاسی پخش میکردن
    در ضمن بهتره چند تا سریال استاندارد و خارجی مشاهده بکنید تا متوجه بشید که قسمت اول هر سریال چه طور باید باشه،
    مشکل همینجاست اگه دوستان سریالای خارجی میدیدن و متوجه میشدن بعضی سریالا وسط پخش کنسل میشه!(سریالایی حتی پرمخاطب ولی پرهزینه)
    الان وضعمون این نبود حرف از قهوه تلخ بزنیم و همش بگیم سریال های ناتمام مدیری!!!
    حالا خوبه هرکسی تو ایران زندگی کنه میفهمه دلیل بیرون نیومدنش چی بوده ولی دوست داریم خودمونو گول بزنیم همش بپرسیم چی شد چی شد!!!
    سریالی که کل فیلمنامشو به اجبار عوض میکنن بدلیل اینکه شخص جدید شبیه فلان شخص سیاسیه بعد هم اون سکانسهای بازجویی قبله عالم در آینده....و در نهایت پایان اجباری!
    و شروع گلایه های ناتمام....

2. این کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا نمیدونم این بحث طنز ثقیل و ... رو کی درآورده ...

مدیری انصافا هنوز به دنبال طنزه ولی در پایین ترین حد خودش
    برخلاف بعضی از دوستان که آیتم خبر رو خوب توصیف کردن به نظر من جزو ضعیف ترین بخشها بود چرا؟ چون کوچکترین خلاقیتی نداشت
    روز هوای آلوده و غرق شدن مهاجرین استرالیایی در خلیج فارس؟؟
    واقعا این شد طنز ظریف یا نمیدونم به قول بعضیا ثقیل و برای مخاطب خاص؟
    این متن ها رو هر کسی -تاکید می کنم هر کسی- میتونه بنویسه
    فقط و فقط لازمه یه روز اخبار 14 و 20:30 و 21 رو ببینی بعدش دیگه صرف وارونه کردن موضوعات که کاری نداره

در جواب 3d-max عزیز:
    لوث شده ... دیگه عذرخواهی ها و درخواست های مدیری لوث شده آخرین صحبتی که داشت و به جا بود در مجموعه اول ویلای من بود
    لازم بود درباره قهوه تلخ توضیح بده
    ولی برای بقیش دیگه این مدیری اون مدیری قبلی نیست که جواب کج خلقیهای تلویزیون و یا هر کس دیگه رو با کارهای قوی و در عمل میداد
    مهران مدیری که من میشناختم به جای اینکه بیاد بگه شوخی کردم رو بخرید چون بهترین کمدین های ایران توش هستن طوری در مجموعه اول از همون بهترین ها بازی می گرفت که بلافاصله صداش بین همه مردم میپیچید و همه میرفتن سراغش
    اما این اون نیست

4. 7 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من از خنده بازار به شدت متنفرم. خیلی مذخرفه.

این سریال رو هم خونه کسی دیدم, اصلا به مزاجم خوش نیومد. دو تا لبخند ساده و دیگر هیچ.

6. این کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Black Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیکاگو

پيش فرض

من از خنده بازار به شدت متنفرم. خیلی مذخرفه.

این سریال رو هم خونه کسی دیدم, اصلا به مزاجم خوش نیومد. دو تا لبخند ساده و دیگر هیچ.
    اینجا کسی نمیگه خنده بازار یک سریال خوب و طنز قوی بوده، فقط بهث مقایسه هستش. شوخی کردم به قدری مزخرف بود مجموعه اولش که به راحتی میشه خنده بازار رو یک سر و گردن از اون بالاتر دونست. نه اینکه بگیم خنده بازار برنامه خوبی بوده

پروفشنال Black Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیکاگو

پيش فرض

کوروش جان منم گفتم این پست خیلی زود ویرایش شد و اون قسمتا حذف شد و شک نکنید خود مهران گفته حذفش کنن
    دلیلی نداره شخصی همچین پستی بذاره بعد خیلی زود ویرایشش کنه در صورتی که تا اون لحظه هیچ کامنتی هم ضدپست زده نشد!
    من بازم میگم حتی اگه اون کامنت ویرایش نمیشد مشکل خاصی نداشت
    شما برداشتت از اون جمله اینه که مردم نفهمن!
    ولی به هیچ عنوان همچین منظوری نداشتن فقط منظورشون این بوده که کمدی سیاسی برای یه عده قابل فهم نیست!
    مثل این میمونه استاد سرکلاس میگه اثبات این فرمول تو فلان کتاب هست بدلیل اینکه برای شما قابل فهم نیست کاری باهاش نداریم
    حالا شما میگید استاد گفته ما خنگ و .... هستیم؟
    و اما در کل اشتباه از جانب شوخی کردم بوده نباید همچین مجموعه ای به قول خودشون سنگین سیاسی پخش میکردن

مشکل همینجاست اگه دوستان سریالای خارجی میدیدن و متوجه میشدن بعضی سریالا وسط پخش کنسل میشه!(سریالایی حتی پرمخاطب ولی پرهزینه)
    الان وضعمون این نبود حرف از قهوه تلخ بزنیم و همش بگیم سریال های ناتمام مدیری!!!
    حالا خوبه هرکسی تو ایران زندگی کنه میفهمه دلیل بیرون نیومدنش چی بوده ولی دوست داریم خودمونو گول بزنیم همش بپرسیم چی شد چی شد!!!
    سریالی که کل فیلمنامشو به اجبار عوض میکنن بدلیل اینکه شخص جدید شبیه فلان شخص سیاسیه بعد هم اون سکانسهای بازجویی قبله عالم در آینده....و در نهایت پایان اجباری!
    و شروع گلایه های ناتمام....
    عزیزم، شما یک بار دیگه همون قسمت از متن من رو که کپی کردی رو بخون و بعد پاسخی که دادی رو هم ملاحضه کن، ارتباطی پیدا میکنی؟ تمامی سریال های خارجی اصولا قسمت اول رو طوری تهیه میکنند که بیننده جذب بکنه و برای تماشاگر بسیار جذاب باشه، بهترین نمونه ی هم که سراغ دارم و کنسل هم شد سریال Flash Forward بود که قسمت اول بسیار عالی و بعد گند زد. اما سریال های ایرانی، قسمت اول مزخرف! باید ۳۰-۴۰ قسمت بشینی صبر کنی یا به سریال عادت کنی، یا سریال بهتره بشه!

حال اینکه برخی از کاربرا ها میگن طنز سنگین سیاسی بوده و و و ... به کنار، کلا با این افراد نمیشه مجادله کرد چون فقط به خاطر تعصب تصمیم دارند که مجموعه خنک رو خوب جلوه بدهند، حالا با استفاده از نام و شعار های پوشالی.

پ.ن: یادم هست انجمن فیلم همین سایت یک مدیر داشت (اسمش رو نمیارم) میومد اینجا پست ارسال میکرد. تشریف میبرد فیلم هایی که توی دهات و روستا های شرق اروپا و یا توی ده کوره های چین ساخته شده بود رو تماشا میکرد و اینجا تعریف میکرد، به ما هم میگفت شماها هیچی حالیتون نیست، شماها فکر میکنید فیلم هایی مثل پدر خوانده فیلم خوبی هستند...

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کاخ سعد آباد که فقط چند شات و نمای بیرونی تو قهوه تلخ بود ؟
    چند شات بیشر بود و در کل بود که اگه اون طور که می گید یک سریال -------- بود پس چرا این اجازه داده شد؟
    من فیلم دیگه ای ندیدم که همچنین امکانی رو داشته باشه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

عزیزم، شما یک بار دیگه همون قسمت از متن من رو که کپی کردی رو بخون و بعد پاسخی که دادی رو هم ملاحضه کن، ارتباطی پیدا میکنی؟
    داداش اتفاقا منظورتو کامل گرفتم تمام حرف من این بود اینقدر از سریالای خارجی حرف میزنیم باید بدونیم حتی بهترین سریال های خارجی هم کنسل میشه و ....

11. این کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کلا این طرز صحبت عادت شده بین ایرانی ها. وقتی افرادی خلاف نظر شما صحبت بکنند، انگ های نامربوطی مانند همین صحبت های شما بهشون چسبیده میشه. نمیدونم چرا شماها اصرار دارید اینقدر مسله رو بپیچونید! یکی میاد میگه طنز سنگین بوده کسی نفهمیده، یکی مثل شما میگه تماشاگر تخصصی نیستید، یکی دیگه به هنوز ندیده میگه از همه برنامه ها بهتر بوده!

مسله خیلی سادست، مجموعه اول افتضاح و گریه دار بود. من نمیفهمم امثال شماها برنامه کمدی میبینید برای چی؟ ترازو میارید سبک سنگین کنید؟ بعد میز گرد میزارید و با استفاده از محتوای بسیار سنگین برنامه مورد نظرتون که در اینجا "شوخی کردم" هستش، به اسرار طبیعت پی میبرید و مسائل کوانتوم فیزیک رو باهاش حل میکنید؟

مردم برنامه کمدی میبینند که بخندن. حال ما ها چه گناهی کردیم که چند نفر مثل شما طرفدار متعصب یک شخص خاص هستید و طاقت ندارید خلاف نظر شماها کسی چیزی بگه؟ هر کی اومده انتقاد کرده توی این چند پست، شما و چند نفر دیگه فقط تهمت زدید و بی احترامی کردید به دیگران. بهتره یک تجدید نظری توی رفتارتون بکنید و سلایق دیگران رو با این خزعبلات و تهمت های نامربوط متهم نکنید. شما هم خیلی راحت میتونید مثل سایرین تشریف بیارید و بگید خنده دار بوده و مجموعه بسیار موفقی بوده. نه اینکه خراب کاری کارگردان دوست داشتنیتون رو بر گردن مخالفان بیندازید. در ضمن بهتره چند تا سریال استاندارد و خارجی مشاهده بکنید تا متوجه بشید که قسمت اول هر سریال چه طور باید باشه، به جای اینکه به دیگران تهمت بزنید وگرنه برای بنده و سایرین اصلا کاری نداره به شماهایی که طرفدار این برنامه های مسخره مثل شوخی کردم هستید بی احترامی کنیم
    و مانند خودتون به شماها توهین کنیم.

ممنون از پاسختون ..
    اما در جواب 2 نکته رو خدمت شما عرض کنم ! :
    1 ) هیچ طرفداری متعصبانه ای من نکردم ... ( جملات من رو بخونید متوجه میشید .. ! و تمام حرف من اینه که سریع قضاوت نکنیم ! )

2 ) فکر نمی کنم من توهینی کرده باشم بلکه برعکس مثالی زدم از این گونه تفکر ها ... اگر مثل شما بخوام فکر کنم همین که به من میگین توهین کردد در حالی که نکردم خودش یک توهینه ..

====================================

اما در جواب پاسخ هاتون عرض کنم :

--- حداقل در من میتونم بگم هیچ طرز صحبتی عادت نشده ... که بخوام طبق اون پیش برم .. ! جز منطقی حرف زدن .. ( ارسال های انجمن من رو هم ببینید اصلا تو بحث ها اینگونه نبوده )

--- اون شخصی که هنوز برنامه رو ندیده که اصلا صحیح نیست و من هم قبول دارم ... ( کدوم نظر رو میگید ؟ )

--- اینکه میگم تماشاگر تخصصی نیست رو درست میگم میتونید تحقیق کنید ( البته بیشتر منظور و هدف من در بخش سینما بوده .. اما میتونه در دیدن فیلم های خوب هم تعمیم پیدا کنه ! ) اما وقتی که یک کجموعه ( فیلم و یا سریال ) برای عوام تر جامعه ساخته میشه طبیعتا از اهمیت اون می کاهد .

--- اتفاقا مسئله خیلی ساده تر از آن است که شما می گید : 1 ) هر کسی در دیدن یک اثر یک نظری خواهد داشت و طبیعتا هر نظر نمیتونه 100 درصد با دیگر نظر برابری بکنه ... اما در اینجا شما دارید نظر خودتون رو باز غالب می کنید ..
    در صورتی که مجموعه اونجوری که شما میگید افتضاح و گریه دار نبود !

--- امثال ما کمدی میبینیم که در درجه اول لذت ببریم و خنده کنیم ولی در درجه دوم صرفا نخندیم و هدف پشت اون رو هم بررسی کنیم !!! ( مثال : توهین شما : ) )

--- قبل از پاسخ به اینکه مردم طنز میبینن که بخندن این رو بپرسم که شما از کجا میدونید همه فقط نگاه می کنند که صرفا بخندند ؟ ((( هدف از پیدایش طنز چی بوده ؟
    اما در جواب : مردم به هر نحوی شده بخندن رو میپذیرید ؟

--- دوباره میگم که تعصبی در کار نیست ... !

--- اگر طاقتی برای جواب های شما نداشتم اونها رو جواب نمیدادم ... و جواب کوتاهی از روی نادانی می دادم و رد میشد م ..

--- هر کی اومده و نظر مخالف با ما داده و ما اعتراض کردیم ؟ : من کلا 2 پست دادم !!!! ( یکی همین پاسخ به من - و دیگری این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( چشمان را باید شست ! ) و هیچ بی احترامی و توهین هم نکردم ... ! و مجددا بخونید در کمال ادب و احترام نیز گفتم ..

--- این که نظر دیجگران محترم هست رو در 2 پستی که شما فکر می کنید چند تاست رو ذکر کردم که هر کس یک نظر محترم برای خودش داره ... نمیدونم چرا باز می گید بی احترامی و عدم احترام گذاتشتن به نظر دیگران ... !

--- اینکه یکی از کارگردان های دوست داشتنیمون هست شکی نیست اما چیزی رو از روی تعصب نگفتم .. اگه تعصب داشتم میگفتم نه عالیه و همه شما اشتباه می گید و خدافط شما !! اما اینگونه نگفتم !!

--- کارگردان دوست داشتنیمون هم باشه دوست داریم کار خوب ازش ببینیم و اگر در همون 2 پست دقت کنید میبینید گفتم انقدر که باید انتظار میرفت خوب نبود اما امید وارم در ادامه روند بهتری داشته باشه ..

--- اینکه استاندارد یک سریال چیه ( به شخثه میتونم بگم نمیدونم و ادعایی ندارم و حتی سریال ها تاپ رو دنبال نمیکنم .. چون وقتشو ندارم .. ) اما اینکه شما میدونید میتونه یک نکته قوت باشه و ادامه میتونید با استفاده از اون در نقد های خودتون مرد استفاده قرار بدید ..
    اما با دانش تا با لان ام میتونم بگم که در سریال ساری ما اول راه هستیم .. ( سریال ساختن ناب .. ! نه اینه آب زیپو ! ) .
    و اینکه مکنه خطاهایی داشته دور از ذهن نیست ..

>>>> اما شما همینجا ممکنه به ذهنتون برسه که از مهران مدیری انتظار بیشتری میرود .. بله که می رود اما باز هر کسی ممکنه خطایی داشته باشه ... و این هم به دور از ذهن نیست و انی نقد صحیح هست که یک کار و کارهای آینده رو بهتر میکنه ..

اما در آخر عرض کنم ممنون از توهینتون که میگید کاری نداره توهین کنم ( اما در اصل می کنید .. ) و باید بگم مجددا بنده توهینی نکردم ... و اینکه جمله ی نقد آمیز رو توهین میدونید شما در رفتار خود بازنگری بکنید ..

با تشکر

13. 2 کاربر از e4lyas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چند شات بیشر بود و در کل بود که اگه اون طور که می گید یک سریال -------- بود پس چرا این اجازه داده شد؟
    من فیلم دیگه ای ندیدم که همچنین امکانی رو داشته باشه!
    به نظرم هر کاری با پول ممکن هست : )

اما به نظر جدای این مسئله چند شاتی در سریال های تاریخی و فیلم های تریخی این نما ها رو دیدم ...

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

کاش حداقل کمی عمق داشت، یه فیلمنامه درست و حسابی داشت، آدم زورش نمی اومد همچین چیزی بشنوه ...
    مجموعه اولش که به جز یک آیتم خبری (که اون هم صرفاً متن نسبتاً خوبی داشت) و یه حرکت رضا شفیعی جم در سکانس پایانی ! (که اون هم مصداق بارز لودگیه) شعور و توهین به مخاطب بود
    تا جایی که سرتاسر این دو قسمت داشتیم خانوادگی تأسف می خوردیم برای مهرانی که یه روز خدای طنز این مملکت بود ...
    اون قدر الان بی حوصله و کوته بین شده که آیتم هاش از حداقل احترام به شعور مخاطب هم برخوردار نیست !
    یعنی اینقدر افتضاحه !!
    اولین مجموعه ای بود که می خواستم بخرمش اما پشیمون شدم .
    چون هم تیم بازیگری خیلی خوبی داشت هم به نظرم این جور مجموعه ها پتانسیل خندوندن بالایی دارن .
    اینجوری هم که اکثر دوستان دارن تعریف می کنند امید داشتن به خوب بودن قسمت بعد خیلی سخته .
    Last edited by Dark Soul; 13-01-2014 at 18:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •