واقعا جدای از آبی یا قرمز بودن ، پول داشته باشی همه چیز رو میشه باهاش حل کرد !
واقعا جدای از آبی یا قرمز بودن ، پول داشته باشی همه چیز رو میشه باهاش حل کرد !
دیگه این درد جامعه است...
رویانیان: آقایان به دنبال پر کردن جیب سازمان لیگ هستند/ هواداران بلیت الکترونیکی نخرند
پرسپولیس نیوز : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: من امروز اعلام میکنم که هواداران پرسپولیس از هرگونه خرید بلیتهای الکترونیکی که توسط آقایان در سازمان لیگ فروخته میشود خودداری کنند.
محمد رویانیان اظهار داشت: ما همیشه اعلام کردهایم که سازمان لیگ زحمات زیادی را برای برگزاری مسابقات میکشد اما امروز با توجه به برخی مسائل اعلام میکنم که فروش کارتهای الکترونیکی هیچ ربطی به سازمان لیگ ندارد.
وی افزود: همه باشگاهها، ورزشگاههای اختصاصی دارند و بازیهای استقلال و پرسپولیس هم در ورزشگاه آزادی برگزار میشود پس به نظرمان عواید آن در مورد هر چه که باشد باید بین استقلال و پرسپولیس پخش شود.
وی افزود: ما معتقدیم درآمد فروش بلیتها که هواداران ما آن را میخرند باید به استقلال و پرسپولیس برسد. به نظر من فروش کارتهای الکترونیکی به هیچ عنوان ربطی به سازمان لیگ ندارد و این حق باشگاههاست که بتوانند از این موضوع استفاده کنند. اگر این اتفاق بیفتد و سازمان لیگ بخواهد کار خود را انجام دهد به هواداران پرسپولیس تأکید میکنیم که کارتهای الکترونیکی سازمان لیگ را نخرند چون اینجا چه عوایدی به باشگاه ما میرسد؟ هوادار دوست دارد پول بدهد تا به پرسپولیس کمک شود اما آقایان به دنبال پر کردن جیب سازمان لیگ هستند.
رویانیان تأکید کرد: من امروز اعلام میکنم که هواداران پرسپولیس از هرگونه خرید بلیتهای الکترونیکی که توسط آقایان در سازمان لیگ فروخته میشود خودداری کنند. درباره بلیتهای مسابقات نیز اعلام میکنم که باید سهم باشگاهها برای خرید این بلیتها مشخص شود و مکانیزم تقسیم پول بلیتفروشی شفافتر شود تا هواداران ما بتوانند به باشگاهشان کمک کنند ضمن اینکه ما باید بدانیم که سامانه الکترونیکی که قرار است نصب شود حتما با باشگاه هماهنگیهای لازم را انجام میدهد چون هواداران ما کارت هواداری دارند و باید این سامانه با ما هماهنگ باشد که هواداران ما هم ضرر نکنند، هواداران ما با توجه به اینکه عضو باشگاه شدهاند باید بلیتها را مجانی بگیرند چون برخی از کارتهای ما بر روی آن بلیتهای مجانی نیز وجود دارد.
مدیرعامل سرخپوشان یادآور شد: اینکه سازمان لیگ کارتهای الکترونیکی صادر کند ما این موضوع را شدیدا محکوم میکنیم چون این اصلا وظیفه و حق سازمان لیگ نیست که در این کارها دخالت کند. این حق باشگاه پرسپولیس است که برای هوادارانش کارت صادر کند. اگر سازمان لیگ این کار را ادامه دهد ما علیه آنها اعلام جرم خواهیم کرد. آنها میتوانند این کار را انجام دهند اما فقط زیر نظر باشگاه پرسپولیس، مطمئن باشید تا اینجا هم اگر کارتی فروختهاند متعلق به باشگاه پرسپولیس است چون این پولها باید به باشگاهها بیاید تا به آنها کمک شود.
وی ادامه داد: باز هم تاکید میکنم فروش کارتهای الکترونیکی ربطی به سازمان لیگ ندارد که در آن دخالت میکند. اگر سازمان لیگ این کار را کند پس باشگاهها از کجا درآمد داشته باشند؟ مگر ما نمیگوییم که به دنبال اجرای قوانین AFC و فیفا هستیم پس چرا در این مسائل دخالت میکنیم؟ ما به جای حرفهای شدن متاسفانه در حال عقبگرد هستیم، از طرف دیگر به نظر من حق پخشهای تلویزیونی هم برای باشگاههاست، همه اینها را از ما میخواهند بگیرند و دست ما را خالی بگذارند. اما سازمان لیگ که من نمیدانم با چه مجوزی در این امور دخالت میکند اقدامات عجیبی انجام میدهد.
وی افزود: من تاج را قبول دارم اما این موضوع را به او اعلام کردم علیرغم اینکه دوستت داریم اما شما نباید سازمان لیگ را تجاری کنید و به دنبال درآمدزایی باشید، پس آنوقت باشگاهها باید چه کاری انجام دهند؟ نباید حق باشگاهها سوخته شود. سازمان لیگ در خیلی از کارهای تجاری نباید ورود کند چون آنها سازمانی هستند که فقط لیگ برگزار میکنند و حق ندارند در حق و حقوق باشگاهها دخالت کنند.
رویانیان در خصوص بازی با تراکتورسازی تبریز نیز گفت: من امیدوارم که بازی خوب و هوادار پسندی را از دو تیم ببینیم، امیدوارم هواداران اخلاق و منش پهلوانی را رعایت کنند و سرلوحه کار خودشان قرار دهند. هر هواداری باید فقط تیم خودش را تشویق کند.
وی افزود: ماه مبارک رمضان است و باید مصداق بارز اخلاق را در این ماه مبارک هواداران این دو تیم نشان دهند. من هم قبول دارم بازی حساس است اما این بازی ساده هم است چون فقط سه امتیاز دارد.
رویانیان ادامه داد: این بازی سرنوشت هیچ تیمی را روشن نمیکند و به نظر من یک بازی بسیار عادی است ولی در کل چون اولین بازی لیگ برتر بین دو تیم قرمز باید برگزار شود بالاخره حساسیت خاص خودش را دارد. بالاخره پرسپولیس و تراکتورسازی تیمهای مهمی هستند و بسیار پر طرفدار، با وجود اینکه بازی چندان مهم نیست اما حساس است. این بازی نه فینال لیگ برتر است و نه حذفی اما انشاءالله برای اینکه اولین قدم را محکم برداریم در این بازی عادی انشاءالله سه امتیاز لازم را میگیریم. پس از این بازی هم برای تراکتورسازی آرزوی موفقیت میکنیم. من فقط از هواداران میخواهم که حمایت تیمشان را فراموش نکنند تا انشاءالله از همین اولین بازی دل آنها را شاد کنیم.
جالبه ، مگه میشه فروش بلیط رو الکترونیکی کنن و 80% به باشگاه ها برسه و اون موقع خوده مدیرعامل های باشگاه ها در جریان نباشن ؟
کد خبر : 1013646 زمان ارسال : دوشنبه 1392/04/31 20:49
سازمان ليگ:
80درصد درآمد بليتالکترونيک به باشگاه ميرسد
سازمان ليگ فوتبال اعلام در واکنش به اظهارات مديرعامل پرسپوليس گفت: 80 درصد از درآمد حاصل از بليتفروشي به باشگاهها ميرسد.
حجتالله بهمني مدير روابط عمومي سازمان ليگ گفت: بليتفروشي الکترونيک به سود باشگاههاي ليگ برتر است و اين الزامي است که کنفدراسيون فوتبال آسيا براي سازمان ليگ ايجاد کرده که بليتفروشي مسابقات بايد به صورت الکترونيک صورت بگيرد.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: تلاش سازمان ليگ در راستاي توسعه فوتبال و افزايش درآمد باشگاههاست. 80 درصد از درآمد حاصله از بليتفروشي الکترونيک نيز براي باشگاهها است. 10 درصد متعلق به فدراسيون فوتبال، پنج درصد متعلق به سازمان ليگ و پنج درصد هم به هيئت فوتبال ميزبان برگزاري مسابقات ميرسد.
مدير روابط عمومي سازمان ليگ تصريح کرد: در حال حاضر هزينه نصب گيتها و نرمافزار و سختافزار ورزشگاه آزادي براي فروش بليت الکترونيک تاکنون حدود يک ميليارد و 500 ميليون تومان شده است و تکميل اين طرح به طور کامل در ورزشگاه آزادي در مجموع بيش از 2 ميليارد تومان هزينه دارد.
بهمني افزود: مديران باشگاهها هر سوالي در زمينه فروش بليت الکترونيک و نحوه تخصيص درآمد آن دارند ميتوانند از سازمان ليگ سوالهايشان را بپرسند و سازمان ليگ به طور شفاف مسايل را براي آنها بيان ميکند.
منبع : ورزش 3
به نظر من که اگه رویانیان اعتراض نمیکرد اون ها هم صداشو در نمیاوردن و پولهارو به جیب میزدن ، البته هنوز هم معلوم نیست به باشگاه چیزی بدن یا نه ، فعلا که فقط در حد حرفه .
خرید خلعتبری با چک برگشتی دستفروش!
قرار است نمایندگان باشگاه پرسپولیس طی دو روز آینده سفری به امارات داشته باشند تا با مسئولان باشگاه عجمان دیدار کنند
به گزارش شهرخبر- تلاش باشگاه پرسپولیس برای جذب محمدرضا خلعتبری هر روز جدیتر از قبل میشود. آخرین اخبار رسانهها در این زمینه حاکی از این است که علی دایی هم جذب این بازیکن را تایید کرده و پرسپولیسیها بهزودی نمایندهای را برای مذاکره با باشگاه عجمان امارات راهی این کشور خواهند کرد.
قرار است نمایندگان باشگاه پرسپولیس طی دو روز آینده سفری به امارات داشته باشند تا با مسئولان باشگاه عجمان دیدار کنند. حالا به نظر میرسد مهمترین سوال هواداران پرسپولیس و اهالی رسانه این باشد که چه کسی به عنوان نماینده باشگاه به این ماموریت خطیر اعزام خواهد شد. امیدواریها بر این است که نماینده مذکور هر که هست سعید شیرینی نباشد! چون برای ایرانیها اصلا مناسب نیست که اماراتیها هم توسط سرپرست پرسپولیس با آخرین متدهای مذاکره آشنا شوند. از جمله با الفاظ عجیبی که در فایل صوتی مذاکرات شیرینی با قاسم دهنوی منتشر شد و یا با چکهایی که از حساب دستفروشهای محل برای خرید بازیکن کشیده میشوند!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قضیه فایل صوتی و متدهای جدید مذاکره با بازیکن چیه؟ لینک فایل صوتی رو دارید؟
با این اوضاع و مراسمی که فدراسیون به راه انداخته این مدت بعید نیس بازی فردا هم یه مراسم اولیه افتتاحیه لیگ رو داشته باشه
این بازی از اون بازی های حیاتی هست که خیلی زود باید پرسپولیس برگزار کنه و نتیجه اش شاید رو دید خیلی از هوادارا و امیدشون به فصل پیش رو تاثیر خواهد گذاشت.
ترکیب از نظر شکل زیر خواهد بود ، اما نکته خوب ماجرا اینه که بازیکنامون امسال خیلی یکدست تر شدند و فهمیدن اینکه کی تو ترکیب ثابته سخته!
پارسال که تا هفته های اخر هم تقریبا ترکیب ثابتی نداشتیم!!!
نیلسون
میثم.ح________جلال.ح
________بنگر(نور محمدی)________ماهینی
دهنوی________حقیقی
نوری
غریبی(صادقیان)________________________ رضایی
سید صالحی
در واقع فکر کنم سیستم این فصل بین 1-3-2-4 و 1-2-1-2-4 و 1-4-1-4 تغییر کنه که کلا سیستم متعادلی هست که به ترتیب حالت نرمال ، تدافعی تر و تهاجمی تر این سیستم هست.
احتملا یکی از بین دهنوی و حقیقی ازادی عمل بیشتری خواهد داشت و یکی هم به عنوان بازیکن تخریبی استفاده میشه.
فقط با توجه به اینکه با حضور بازیکنای جوان که خوب هم توپ رو دنبال میکنن امیدوارم دیگه کمتر شاهد حضور نوروزی باشیم که فقط تلاشش تنها نکته مثبتش بود .
شماره بازيکنان پرسپوليس مشخص شد
باشگاه پرسپوليس با تحويل فرم شماره 6 به سازمان ليگ، 26 بازيکن اين فصل خود را معرفي کرد.
به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، تيم فوتبال پرسپوليس 26 بازيکن اين فصل خود را به سازمان ليگ معرفي کرد و نام عليرضا حقيقي هم پس از انجام مراحل اداري به اين فرم اضافه خواهد شد.
در فهرست بازيکنان پرسپوليس نام 17 بازيکن بزرگسال، 6 بازيکن 23 سال و 3 بازيکن زير 21 سال ديده ميشود و به ترتيب؛ چهار، سه و دو جاي خالي در اين فهرستها ديده ميشود که البته يک جاي خالي فهرست بزرگسالان براي عليرضا حقيقي خواهد بود. سرخپوشان همچنين از سه سهميه بازيکن زير 19 سال خود استفاده نکردهاند.
فهرست بازيکنان پرسپوليس با ذکر شماره پيراهن به شرح زير است:
رضا محمدي (1)، سيد جلال حسيني (4)، قاسم دهنوي (5)، محسن بنگر (6)، مارکو سپانوويچ (8)، رضا حقيقي (9)، غلامرضا رضايي (10)، سيد ميثم حسيني (12)، حسين ماهيني (13)، محمد نوري (14)، مهرداد پولادي (16)، يونس شاکري (17)، مهرداد کفشگري (18)، عليرضا نورمحمدي (20)، سيد مهدي سيد صالحي (23)، هادي نوروزي (24) و نيلسون جونيور (40) در فهرست بزرگسالان قرار دارند.
محمدرضا خانزاده (3)، حميدرضا علي عسگري (7)، ميلاد غريبي (22)، محمد عباسزاده (33)، اميد عاليشاه (2) و پيام صادقيان (11) در فهرست 23 سالهها هستند و امير عابدزاده (21)، محمد حسين کنعانيزادگان (15) و فرشاد قاسمي (25) جزو بازيکنان زير 21 سال به حساب ميآيند.
یکی از خوبی ها یارگیری امسال جاهای خالی هست که داریم.با توجه به تبحر رویانیان در خرید بازیکن میشه امیدوار بود که در نیم فصل ضعف تیم با خرید بازیکن مورد نیاز بر طرف بشه.مثل فصل قبل که با اومدن حقیقی تیم جون تازه ای گرفت
اینم متن جالب و زیبایی هست در مورد حساسیت ها و حس و حال بازی فردا...
حساس ترين پرسپوليس – تراكتور تاريخ؛خون به پا مي شود!
براي بازي فردا شب زياد نبايد دنبال منطق و استدلال رفت.اين بازي ،بازي عجيبي است،از آنهايي كه مي تواند صد هزار نفر را به ورزشگاه بكشاند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - قبلا اينطور بوده كه معمولا دو آتشه ترين هوادار پرسپوليس ،استقلال و امسال تراكتورسازي هم از تيم محبوبش توقع نداشته كه همان هفته اول ليگ تيمي در مايه هاي قهرماني ببيند.در واقع فردا شب هيچكس منتظر نيست تا تيمي ببيند كه خيلي روان و سريع بازي مي كند و در دفاع و حمله توازن لازم را ايجاد كرده است.عامي ترين هوادار فوتيال هم مي داند در بازي اول تماشاي فوتبال با طراوت حتي از پرمهره ترين تيم ها هم بعيد است و تقريبا محال به نظر مي رسد كه تيمي براي چند دقيقه متوالي روي دروزاه حريفش يورش بياورد و در پي يك برتري قاطع به نتيجه دلخواهش برسد.
همه اينها را گفتيم تا بگوئيم از بازي فردا شب پرسپوليس – تراكتورسازي نمي توانيم توقع كيفيت فوق العاده اي داشته باشيم حتي اگر بدانيم تيم دايي از 7 خرداد تمرين كرده و ضمن برگزاري اردو و يازده بازي تداركاتي قاعدتا بايد آماده باشد يا تراكتور جلالي هم نزديك به چهل روز در تمرين و اردو بوده و با 4،5 بازي تداركاتي – كه حتما از نظر جلالي كافي بوده – نسبت به خيلي از تيم هاي ديگر ليگ و حتي استقلال مدعي پيش است.
اينها همه حرف هايي منطقي و استدلال هايي درست به نظر مي رسند اما براي بازي فردا شب زياد نبايد دنبال منطق و استدلال رفت.اين بازي ،بازي عجيبي است،از آنهايي كه مي تواند صد هزار نفر را به ورزشگاه بكشاند.از آن بازي هاي شلوغ با كلي عكاس و خبرنگار.با كلي كري خواني و حادثه روي سكوها .با شور و حرارتي كه موقع ورود تيم ها به زمين براي گرم كردن شروع مي شود و قبل از دقيقه صفر به اوج مي رسد.با سكوهاي سرخي كه حتي اگر تراكتوري ها بيشتر از 10 درصد استاديوم را فتح كنند باز هم سرخ خواهد بود! با ماچ و بوسه هاي قبل از بازي يا نگاه هايي از سر خشم و كينه كه از چشم و مغز به پاي برخي چهره هاي داخل ميدان مي رسد و به آنها فرمان حمله مي دهد.
اين بازي بازي بزرگ وحساسي است چون علي دايي را دارد و يك علي ديگر روبرويش ،علي كريمي كه هر چقدر بخواهد جو را آرام كند قطعا تلاشش بيهوده است.قبل از اين نشده ،الان هم نمي شود كه همه بي خيال اين تقابل ها باشند.
اين بازي كريم دارد و كريم ندارد.باقري روبروي تبريزي ها روي نيمكت نمي نشيند اما انصاري فر شايد روبروي پرسپوليس روي نيمكت باشد.راستي پرسپوليسي ها باز هم تشويقش مي كنند؟
جواد كاظميان هست،محمد نصرتي هست،سيد صالحي و دهنوي هم هستند كه مي شود هم تشويق شدن شان را ديد هم هو شدن شان (اميدواريم دومي را نبينيم).كسي چه مي داند؟
هوا تاريك است و نورافكن هاي استاديوم از همان زمان گرم كردن تيم ها روشن مي شود.بازي در شب ،يكي از شب هاي ماه مبارك جو فوق العاده اي درست مي كند.اولين بازي ليگ،يك طرفش پرسپوليس بزرگ ،طرف ديگرش تراكتور پرشور.زمين چمن نو ،تبليغ هاي كنار زمين جديد ،شايد اسپايدر كم برخاسته از خواب چند ماهه،سكوهايي كه جاي سوزن انداختن نيست،اغذيه فروش هايي كه روي پا بند نمي شوند تا ساندويچ و بستني هايشان را بفروشند به خلق الله.تورهاي نو،تيرهاي نو(شايد)،لباس هاي جديد ،اسپانسرهاي تازه ،سرخي چشمگير لباس ها حتي روي رگه هاي قرمز لباس هاي سفيد تراكتور، سرخي سراسري ورزشگاه ،توپ جديد ،تراكتورهاي چوبي كه روي سكوها راه مي رود،بازيكنان تازه ،شماره هاي جديد و هزار و يك جذابيت ديگري كه همين حالا باعث مي شود با خوانمدن اين متن هوس كنيد فردا شب خيلي زودتر از شروع بازي يكي از هزاران تماشاگر حاضر در آزادي باشيد.
اين افتتاحيه ليگ سيزدهم نيست كه شما را به ورزشگاه مي كشاند بلكه حساس ترين پرسپوليس – تراكتور تاريخ است كه باعث شده از حالا نگاه تان به ساعت باشد و انتظار 22ساعت دوم مرداد 92 را بكشيد.همه آن تقابل ها ،بازي اول ،بازگشت دايي به پرسپوليبس ،بازيكنان جديد دو تيم،جلالي و تراكتوري ها و همه و همه اين بازي را به غير از جذابيت هاي بسيار فوق العاده بشدت حساس هم كرده است .نه،اين بازي اصلا مسابقه عادي اول فصل نيست،آخر بازي هم هيچ كس گوشش به اين بدهكار نخواهد بود كه «بازي اول فصل بود،ما تازه از بدنسازي بيرون آمده ايم وبدن هايمان هنوز كار دارد».براي هوادار دو اتشه پرسپوليس و تراكتور انگار اين يك جور فينال است.فينالي در راند اول ؛اگر خون به پا شد تعجب نكنيد .اينجا همه در راند اول ناك اوت شدن حريف را مي خواهند.انتظاري كه منطقي نيست اما وجود دارد.
به نظرم اسپانسر روی پیراهن 6 میلیارد قمیت مناسبی هست
![]()
تغيير زمان مسابقات هفته دوم و سوم ليگ برتر
سازمان ليگ برتر فوتبال از تغيير زمان ديدارهاي هفته دوم و سوم ليگ برتر جام خليج فارس خبر داد.
به گزارش گل برتر از فدراسيون فوتبال، برنامه جديد هفته هاي دوم و سوم ليگ برتر فوتبال به قرار زير است:
** هفته دوم ليگ برتر فوتبال
پنجشنبه دهم مرداد:
ملوان – داماش ساعت ۲۲ ، ورزشگاه انزلي
مس – استقلال صنعتي، ساعت ۲۲، ورزشگاه امام علي (ع) كرمان
سايپا – راه آهن، ساعت ۲۲، ورزشگاه انقلاب كرج
تراكتورسازي- گسترش فولاد، ساعت ۲۲، ورزشگاه يادگار امام تبريز
استقلال- سپاهان، ساعت ۲۲، ورزشگاه آزادي
جمعه يازدهم مرداد:
نفت تهران – صبا، ساعت ۲۲ ، ورزشگاه دستگردي تهران
ذوب آهن – پرسپوليس، ساعت ۲۲ ورزشگاه فولاد شهر اصفهان
فولاد خوزستان - فجر سپاسي، ساعت ۲۲، ورزشگاه تختي اهواز
** هفته سوم ليگ برتر
دوشنبه چهاردهم مرداد
فجرسپاسي- استقلال، ساعت ۲۲، ورزشگاه حافظيه
گسترش فولاد تبريز – سپاهان ، ساعت ۲۲ ، ورزشگاه يادكار امام (ره) تبريز
سه شنبه پانزدهم مرداد:
ذوب آهن – تراكتورسازي ، ساعت ۲۲، ورزشگاه فولاد شهر اصفهان
صبا – فولاد، ساعت ۲۲، ورزشگاه يادگار امام (ره) قم
استقلال صنعتي – سايپا ، ساعت ۲۲، ورزشگاه تختي اهواز
داماش – نفت تهران، ساعت ۲۲ ، ورزشگاه شهيد عضدي رشت
راهآهن – ملوان، ساعت ۲۲ ، ورزشگاه تختي تهران
پرسپوليس – مس كرمان، ساعت ۲۲ ، ورزشگاه آزادي تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: خدایی دم سردار گرم نمیگذاره هیچوقت حق تیم پایمال بشه خیلی باهاش حال میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)