بنزما اصلا حال راه رفتن تو زمین رو نداره چه برسه بخواد بدوٍ و پرس کنه و از این حرفاگربه سیاه Is back ؟![]()
سرعتش رو سال اول و دوم با الان مقایسه کنی مثل مقایسه فراری با پیکان میشه .
بنزما اصلا حال راه رفتن تو زمین رو نداره چه برسه بخواد بدوٍ و پرس کنه و از این حرفاگربه سیاه Is back ؟![]()
سرعتش رو سال اول و دوم با الان مقایسه کنی مثل مقایسه فراری با پیکان میشه .
لورانتيس:
هيگواين و رينا به هواداران معرفي ميشوند
رئيس باشگاه ناپولي گفت: دو خريد جديد روز دوشنبه به هواداران همزمان با رونمايي پيراهنهاي جديد معرفي ميشوند. ورزش 3
پس از آنکه روز گذشته گونزالو هيگواين، مهاجم مليپوش آرژانتيني رئال مادريد در تست پزشکي تيم ايتاليايي موفق شد، «آئورليو دو لورانتيس» اظهار داشت: از انتخاب هيگواين و پپ راينا بسيار خوشحاليم. اين دو توانستند در تستهاي پزشکي باشگاه سربلند شوند. قرار است بزودي به تمرينات اضافه شوند.
به گزارش فارس،وي افزود: دوشنبه آينده در مراسمي که در سانپائولو، ورزشگاه اختصاصي برگزار خواهد شد هيگواين و رينا به هواداران به صورت رسمي معرفي خواهند شد. ضمن آنکه از پيراهنهاي جديد تيم رونمايي خواهد شد.
هيگواين 35 ساله در ازاي معامله 37 ميليون يورويي به تيم ايتاليايي پيوست. رينا، دروازهبان 30 ساله اسپانيايي ليورپول نيز با امضا قراردادي دو ساله به عضويت ناپولي درآمد.
/////////
خب هیگواین رفت
الان مهاجم کیو داریم ؟؟ بنزما ؟!!!!!!!!![]()
هیگواین 25 ساله البتههيگواين 35 ساله در ازاي معامله 37 ميليون يورويي![]()
تازه دومین بازی پیش فصل هست...
در مورد سیستم 3-3-4 و بقیه موارد مثل استفاده از دی ماریا به عنوان یکی از سه نفر در خط هافبک سه نفره یا استفاده از Cheryshev که حتی برای تیم آکادمی در پست بال/هافبک چپ
بازی می کنه، در پست دفاع چپ(مثل نیمه دوم بازی قبل) و زیاد دور از انتظار نبود که به عنوان اولین تجربش توی این پست همچین عملکرد ضعیفی داشته باشه، یا ناچو که چهارمین مدافعمون
هست و سال قبل توی فرصت های معدودی که نصیبش شده بود در دفاع چپ بازی می کرد(در این دو بازی در دفاع وسط) همه اینها صرفا جنبه آزمون و خطا داره یا توی بعضی از موارد جنبه اجبار
به خاطر نبود گزینه های اصلی.
مشخصا با فرم بدنی ضعیفی که بازیکن ها توی این مقطع از پیش فصل دارند، اون هم در مقایسه با فرم بالای بازیکنان لیون به عنوان آخرین بازی تدارکاتی قبل از شروع لیگشون، هر گونه نتیجه گیری
فنی توی این مقطع خام هست و معیار درستی برای قضاوت نمی تونه باشه
بازی روز شنبه مقابل PSG هم کم و بیش همین شرایط وجود داره، اونها هم از نظر بدنی و تاریخ شروع تمرینات به مراتب وضعیت بهتری دارند چون لیگ 1 فرانسه یک هفته زودتر آغاز میشه.
گزارش تصویری: اولین محک جدی شاگردان آنچلوتی مقابل لیون
رئال مادرید دیشب در اولین محک جدی اش بعد از برد 0-6 مقابل بورنموث، مقابل المپیک لیون به تساوی 2-2 دست یافت
سایت گل- رئال مادرید دیشب در دیداری دوستانه مقابل المپیک لیون به میدان رفت و به تساوی 2-2 دست یافت. این اولین محک جدی شاگردان آنچلوتی بعد از کسب برد آسان 0-6 مقابل بورنموث بود.
دراینجا می توانید تصاویر منتخبی از بازی رئال مادرید مقابل لیون را ملاحظه کنید:
محتوای مخفی: مخفی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیدان: از نظر فیزیکی روز سختی بود ولی تیم شرایط خوبی دارد
تنها 10 روز است که تمریناتمان را شروع کرده ایم. این دومین بازی دوستانه ما بود؛ باید از خیلی نظرها بهتر شویم ولی این طبیعی است
سایت گل- زین الدین زیدان، دستیار کارلو آنچلوتی در باشگاه رئال مادرید بعد از اتمام بازی دوستانه تیم مادریدی مقابل المپیک لیون که با تساوی 2-2 به پایان رسید در جمع خبرنگاران حضور یافت و به آنالیز بازی پرداخت.زیزو در آنالیز عملکرد کهکشانی ها گفت:« تساوی خوبی بود. ما از نظر فیزیکی شرایط سختی داشتیم و این به سطح اماده سازی دو تیم برمی گشت ولی ما در نهایت توانستیم بازی را به تساوی بکشیم. بازی خوبی بود. باید در نظر داشت که ما تنها 10 روز است که تمریناتمان را آغاز کرده ایم و این دومین بازی دوستانه ما بود.»زیدان ادامه داد:« باید از خیلی نظرها بهتر شویم ولی این کاملا طبیعی است. ما در مرحله آماده سازی هستیم. تیم ما اوضاع خوبی دارد و بازیکنان در حال آماده سازی هستند. از اوضاع کنونی تیم کاملا راضی هستم.»خبر رسمی- ایگواین در ناپولی : احساس خوشبختی می کنم
__________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________
بعد از آنکه ایگواین و رینا در تست های پزشکی ناپولی شرکت کردند، رئیس این باشگاه خبر جذب این دو ستاره را به صورت رسمی اعلام کرد
سایت گل- گونسالو ایگواین و په په رینا، مهاجم آرژانتینی و دروازه بان اسپانیایی بعد از پشت سرگذاشتن تست های پزشکی در باشگاه ناپولی، رسما به عنوان خریدهای جدید این تیم معرفی شدند.
آئورلیو د لائورنتیس، رئیس باشگاه ناپولی از طریق صفحه اختصاصی اش در توئیتر این خبر رسمی را اعلام کرد.
این ستاره آرژآنتینی ساعت 15 روز 4شنبه وارد فرودگاه رم شد و بعد به ناپل منتقل شد وتست های پزشکی باشگاه ناپولی را پشت سرگذاشت.
ایگواین بعد از پشت سرگذاشتن تست های پزشکی به خبرنگاران گفت:« واقعا احساس خوشبختی می کنم که در ناپولی هستم. به همه هواداران تیم سلام می کنم.»
ال پیپیتا با قراردادی 37 میلیون یورویی، به علاوه 3میلیون یورو متغیر به ناپولی پیوست. سران ناپولی تصمیم دارند تاپیراهن شماره 9 تیمشان را که در حال حاضر در اختیار کالائیو است را به ایگواین بدهند. په په رینا دروازه بان اسپانیایی لیورپول هم دیگر بازیکن منتقل شده به ناپولی بود. این دو بازیکن روز دوشنبه و در آستانه بازی دوستانه ناپولی مقابل گالاتاسرای معرفی خواهند شد.
Last edited by Abdolreza2012; 25-07-2013 at 17:33.
عکس روز: یک دقیقه سکوت در تمرینات رئال و بارسا به احترام قربانیان قطار
دیروز در منطقه سانتیاگو د کومپوستلای اسپانیا یک قطار از ریل خود خارج شد و در پی آن 80 نفر کشته و صدهانفر زخمی شدند
سایت گل- بازیکنان رئال مادرید و بارسلونا دیروز قبل از آغاز جلسه تمرینی شان یک دقیقه سکوت را به احترام درگذشتگان و قربانیان سانحه قطار رعایت کردند. یک دقیقه سکوت مادریدی ها در شهرک ورزشی والدبباس رعایت شد و بارسایی ها در کمپ تمرینی شان در اسلوی نروژ به قربانیان این حادثه ادای احترام نمودند.
دیروز در منطقه سانتیاگو د کومپوستلای اسپانیا یک قطار از ریل خود خارج شد و در پی آن 80 نفر کشته و صدهانفر زخمی شدند
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________
اوزیل: جناح راست، پست مورد علاقه ام نیست؛ من بازی سازم؛ آنچلوتی ایده های شفافی دارد
ستاره آلمانی رئال مادرید در صحبت هایی اعلام کرده که آنچلوتی بازیکنان ایده آلی برای پیاده سازی سیستم مدنظرش دارد
سایت گل- مسعوت اوزیل ستاره آلمانی باشگاه رئال مادریددر صحبت هایی به بازتاب اوضاع کنونی رختکن تیمش پرداخته و از کارلو آنچلوتی تمجید کرده است.
دراینجا می توانید متن صحبت های او به گزارش آ.اس را مطالعه کنید:
*نظرت درمورد عملکرد آنچلوتی چیست؟
نظر من نسبت به عملکرد او کاملا مثبت است. ما با او خیلی خوب به تمرین می پردازیم و همه ما واقعا راضی هستیم
*آنچلوتی می خواهد که رئال چطور بازی کند؟
آنچلوتی ایده های روشن و شفافی برای نحوه بازی تیم دارد. او بازیکنان ایده آلی برای سیستم مدنظرش را در اختیار دارد. بازی ما ممکن است سرعتی تر از قبل شود و می توانیم بیش از پیش به بازیابی توپ ها بپردازیم. آنچلوتی به ما کمک خواهد کرد تا بهتر از قبل شویم.
*دربازیهای اخیر رئال در جناح راست بازی می کردی. دراین پست احساس راحتی بیشتری می کنی؟
من در گذشته دراین پست بازی کرده بودم ولی این پست مورد علاقه من نیست.من یک بازیساز هستم. ولی کسی که دراین باره تصمیم گیری می کند سرمربی تیم است و مهمترین نکته این است که بازی تیم رشد و پیشرفت کند.
*آمدن ایسکو به رئال تو را نگران نکرده؟
ما از هر بازیکنی در تیممان استقبال می کنیم. ایسکو بازیکن بزرگی است و خرید مهمی برای تیم ماست. من از توانایی های خودم آگاهم و اصلا نگران چیزی نیستم.
*با آمدن آنچلوتی، رئال در مقایسه با دوران مورینیو چه تغییراتی کرده؟
آنچلوتی در فکر پیاده سازی سیستم متفاوتی است. ما به شدت تلاش خواهیم کرد تا سیستم او را به صورت عملی در زمین به کار بگیریم. هدف ما موفقیت است و پارسال نتوانستیم به این موفقیت برسیم.
*چه زمانی قراردادت با رئال را تمدید خواهی کرد؟
هنوز سه سال دیگر از قراردادم باقی مانده. من احساس غرور می کنم که دراین تیم بازی می کنم ولی نمی خواهم درمورد آینده ام صحبت کنم. تمام تمرکزم را برروی آماده سازی هرچه بیشتر برای این فصل قرار داده ام
*فوتبالیست های آلمانی رویای حضور در رئال مادرید را دارند؟
دقیقا. بازیکنان آلمانی زیادی به رئال مادرید آمده اند. من احساس غرور می کنم که پیراهن این تیم را می پوشم.
خبرهای خوبی به گوش می رسه، البته نمیشه گفت تا چه حد صحت داشته باشه، اما قاعدتا نباید به هیچ باشه، منتظر تایید/تکذیب از طرف خود بیل هستیم
مارکا ادعا کرده که بیل در جلسه خصوصی که با دنی لِوی مدیر عامل تاتنهام داشته به این شکل صحبت کرده: "شما به من قول دادید، شما قول دادید که اگه سهمیه
لیگ قهرمانان رو کسب نکردیم و یک پیشنهاد خوب به میان اومد شما بهش گوش می کنید. اون پیشنهاد الان اومده و من می خوام برای رئال مادرید بازی کنم."
"من به منچستر یونایتد یا هر باشگاه دیگه ای تمایل ندارم، فقط می خوام برای رئال مادرید بازی کنم."
لازم به ذکره که چند روز پیش مارکا فاش کرد که بیل از کودکی طرفدار رئال و مجذوب بازی های زیدان و بقیه ستاره های رئال و در آرزوی بازی برای باشگاه بوده،
حتی عکس هایی داره که در اون پیراهن رئال رو پوشیده.
مارکا همچنین مدعی شده که طی جلسه ای که در 25 ژون(یک ماه پیش) بین جاناتان بارنت، مدیر برنامه های بیل، پرز و سانچز برگزار شده، برای این انتقال
توافق حاصل شده(بین بیل و رئال) و در صورتی که باشگاه تاتنهام با انتقال موافقت کنه، طی قراردادی 6 ساله در هر سال 9 تا 10 میلیون دریافت می کنه.
همچنین عنوان شده که پیشنهاد ابتدایی رئال 60 میلیون یورو بوده که تاتنهام هنوز به اون پاسخی نداده.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد دیگه ای که این روزها به این انتقال دوباره قوت داده، وضعیت مالی خوبی هست که باشگاه از فروش بازیکنان و به خصوص هیگواین کسب کرده، به طوری که برآیند خالص خرید/فروش باشگاه
در تابستان امسال نه تنها با هزینه همراه نبوده، بلکه در حدود 1 میلیون دلار سود حاصل شده! که از لحاظ مالی دست باشگاه رو بسیار باز می گذاره و البته شماره 11 که همچنان رزرو نگه داشته شده![]()
ببخشید کسی از هیگواین خبر نداره ؟؟
لطفا بگید
من عاشق این بازیکنم !
هیگواین رفته
پس ریال مادرید مرد ....
هرگز هم زنده نمی شه
مگه سر کچل بنزما بخواد زندش کنه ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)