تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 64 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 631

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

هی نمیخواستم جواب بدم معراج جان اما این تحلیل شما کارد رو به استخونم رسوند
    آخه این توجیه ها برای لیگ ایران قانع کننده و البته مفید هستن اما ما در حال صحبت از بوندس لیگا هستیم.
    شما جوری حرف میزنی که انگار بازی یه بازی تدارکاتی و بی اهمیته و پپ تازه داره ستارهاش رو شناسایی میکنه!!؟
    یوسف جان احتمالا یه پست دیگه رو خوندی
    توی پست قبل گفتم، الان هم تکرار می کنم باخت بدی بود، بالاخره یه جام بود، نتیجه بدی بود و مهم تر از اون مقابل رقیبی به اسم دورتموند
    اما از هر نظر که بخوایم در نظر بگیریم کم اهمیت ترین جام هر فصل سوپرکاپ داخلی بعد از اون سوپرکاپ اروپا و جام جهانی باشگاه ها هست.

1-تیم به بزرگی بایرن با غیبت 2تا ستاره اش نباید با این شدت بلرزه و اینجوری بازی رو وا بده،پس چی شد اون نیمکت جادویی؟
    2-بایرن و ستاره هاش برای تمام فوتبال دوستان آشنا هستن پس الان چطور میشه مربی با سطح بالایی مثل پپ تازه بخواد اونها رو کشف کنه و راز ترکیب اصلی رو بفهمه؟
    3-خب با تحلیل شما بازیکنان تیم دورتموند و مربیشون توی بازی نقش "هویج" رو بازی میکردن و برد هدیه ای سخاوتمندانه از پایرن(پ)به زنبورها بود!
    منکر بازی بسیار خوب دورتموند نشدم، کلا راجع به بایرن صحبت کردم چون دورتموند کم و بیش همون تیم بود، با یکی دو مصدومیت(اما نه ستاره ها) تغییر آنچنانی در اون دورتموند همیشگی وجود نداشت.
    گفتم این باخت علت های زیادی داشت، اما یکی از دلائل اصلیش اشتباهات فردی غیر قابل دفاعی بود که عمدتا به خاطر غیبت نفرات اصلی (مصدومیت/عدم آمادگی کامل) بود.
    اون نفرات جایگزین توی پست قبل نقرات رو عینا اسم بردم و واقعا بیشتر از یکی دو مورد بود
    مهم ترین مورد شاید شواینی هست که توی خبرها هم راجع به دست و پنجه کردنش با مصدومیت و عدم آمادگی کامل احتمالا خوندی.

شکی نیست که بایرن نیمکت خیلی خوبی داره و از همون نیروهای جایگزین انتظار به مراتب بیشتری می رفت ...
    اما این نیمکت می تونه اشتباه کودکانه اشتارک، گل به خودی بویتن مثل یک مهاجم تمام عیار رو هم پوشش بده؟ این ها هم به سیستم بازی بر می گردند؟

2. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

هاینکس سه سال تلاش کرد تا از سایه دورتموند خارج بشه حالا شما جوری ازش یاد میکنید انگار عصای جادویی داشته...چاکریم
    نمی خواستم پست شما رو جواب بدم چون اصلا یه چیزایی نوشته بودی که آدم نخونه بهتره چه برسه به جواب دادن..ولی»
    هاینکس دو فصل متوالی مربی بایرن بود که در فصل اول اگه بدشانسی نمی آوردیم سه گانه رو می گرفتیم ولی فصل دوم تونست سه گانه رو بدست بیاره!
    تیمی رو تحویل گرفته بود که فصل قبلش به زور به لیگ قهرمانان رسید و تو لیگ قهرمانان همون فصل تو دور حذفی از اینتر باخت و حذف شد..
    تحویل گرفتن ویرانه ی لوئیس فن خال و رسوندنش به اینجا کار هرکسی نبود.
    تو دو سال حضور، دوتا فینال لیگ قهرمانان و یه قهرمانی سی ال
    +
    در مورد فصل قبل تحلیل شما اینقد سخیفه که ارزش جواب دادن دیگه واقعا نداره..

هی نمیخواستم جواب بدم معراج جان اما این تحلیل شما کارد رو به استخونم رسوند
    خب راس میگه دیگه یوسفی
    این باخت برای پپ غیر قابل دفاع هستش.
    اون از ترکیب
    اون از تاکتیک تیم
    اون هم از وظایف فردی که به بازیکن ها داده بود.
    بخواد اینجوری تو لیگ بازی کنه سهمیه clهم گیرتون نمیاد.
    تو هم این قسمت پستت کاملا درس گفتی : دی

4. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Raـــــ Hـــــ Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سرمربي تيم بايرن مونيخ گفت: دورتموند برتري زيادي نسبت به ما نداشت.

به گزارش اوج نيوز، پپ گوآرديولا پس ازشکست بايرن مونيخ در بازي سوپرکاپ آلمان مقابل دورتموند عنوان کرد: دورتموند پيروز شد. من به اينجا نيامده ام که بگويم کدام تيم امروز بهتر بازي کرده است. با اين وجود از عملکرد بازيکنان راضي هستم. ما امروز خوب بازي کرديم.

وي ادامه داد: به دورتموند تبريک مي گويم. ما يک هفته تا بازي دي.اف.بي پوکال فرصت داريم و يک هفته پس از آن هم به بوندس ليگا مي رويم.

پپ افزود: درست است که دورتموند در اين بازي به برتري 4 بر 2 رسيد اما بر اين باور نيستم که خيلي بهتر از ما بازي کردند. با اين وجود اين فوتبال است. ما بازي مي کنيم و دست از تلاش برنمي داريم.

وي درباره اشتباهات تام استارک و فاين بويتن گفت: اين باخت متوجه آنها نيست. من نگران آينده نيستم و با قدرت کارمان را ادامه مي دهيم.

يورگن کلوپ پس از پيروزي تيمش در بازي سوپر کاپ آلمان مقابل بايرن مونيخ عنوان کرد: در اين مقطع از پيش فصل، در فاصله يک هفته تا دي اف بي پوکال و دو هفته تا آغاز بوندس ليگا، اين مسابقه يک بازي جهمني بود.

به گزارش ورزش 3، وي افزود: اين مسابقه بسيار عجيب بود. هر دو تيم مي خواستند پيروز باشند. مطابق معمول در پايان بازي برنده خوشحال بود ولي بازنده زياد از اين شکست ناراحت نشد! اين مساله براي سوپرکاپ بسيار مهم است.

تیم فوتبال بورسیا دورتموند دیشب 4 بر 2 از سد بایرن مونیخ گذشت و سوپرجام باشگاههای آلمان را از آن خود کرد.

عصر ایران

6. 2 کاربر از Raـــــ Hـــــ Za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

نمی خواستم پست شما رو جواب بدم چون اصلا یه چیزایی نوشته بودی که آدم نخونه بهتره چه برسه به جواب دادن..ولی»
    هاینکس دو فصل متوالی مربی بایرن بود که در فصل اول اگه بدشانسی نمی آوردیم سه گانه رو می گرفتیم ولی فصل دوم تونست سه گانه رو بدست بیاره!
    تیمی رو تحویل گرفته بود که فصل قبلش به زور به لیگ قهرمانان رسید و تو لیگ قهرمانان همون فصل تو دور حذفی از اینتر باخت و حذف شد..
    تحویل گرفتن ویرانه ی لوئیس فن خال و رسوندنش به اینجا کار هرکسی نبود.
    تو دو سال حضور، دوتا فینال لیگ قهرمانان و یه قهرمانی سی ال
    +
    در مورد فصل قبل تحلیل شما اینقد سخیفه که ارزدادیگ
    حالا شما یه فصل رو به بزرگی خودتون اشتباه حافظه من ببخشید
    ری هم به نظرات کاملا فوتبالی شما در مورد تیمتون و بعد از اولین باخت مربی جدیدتون ندارم که نشون دهنده سطح نگاه شما به فوتباله
    نگاه سخیف من هم به فصل قبل بماند
    ولی شما سعی کن به جای جواب دادن به بخش حاشیه ای پست من یا جواب ندین یا حرف اصلی من رو بگیرین و جواب بدین
    شما هنوز الفبای فوتبال و اتفاقاتی که بعد از تغییر یک مربی رخ میده رو نمیدونید
    اگه قرار بود بایرن تا وقتی این بازیکنا رو داره بر اساس ترکیب و تاکتیک هاینکس بازی کنه دیگه چرا مربی جدید آوردین که بعد از اولین باخت به عقلش شک کنید با این شرایط به نظر من قبل از پپ باید به عقل سران بزرگترین تیم آلمان شک کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ماندزوکیچ دل خوشی از گواردیولا ندارد؟

FCBayern.ir-ماریو ماندزوکیچ مهاجم کروات باشگاه بایرن مونیخ پس از تعویض در دقیقه 75 دیدار شب گذشته در سوپر کاپ آلمان در حالیکه پپ گواردیولا در کنار زمین ایستاده بود به سمت وی نرفت تا پپ تنها با لمس صورت ماندزوکیچ به او خسته نباشید بگوید.

محتوای مخفی: ادامه 
    رفتار ماندزوکیچ بیانگر احساس نارضایتی او است؟ او در هفته های گذشته از شرایط آمادگی به دور بود اما فلسفه و تفکرات گواردیولا در نوک حمله با خروج ماریو گومز از باشگاه بایرن هشدار ویژه ای برای مهاجم کروات است او اکنون جایگاه خود را در ترکیب اصلی مونیخی ها در خطر می بیند.
    برای درک خلق و خوی عجیب ماندزوکیچ باید به گذشته بازگردیم زمانیکه او به عنوان ذخیره ی گومز از وولفسبورگ جدا شد و به مونیخ آمد اما مصدومیت مهاجم اول بایرنی ها فرصت را به وی داد تا با درخشش در دیدارای بوندس لیگا جایگاه خود در ترکیب اصلی را حفظ کند یکی از ویژگی هایی که او را در این امر موفق کرد بازی فیزیکی و شرکت در کارهای تدافعی است. او در فینال لیگ قهرمانان نیز برای بایرن گلزنی کرد تا نقش مهمی در پنجمین قهرمانی بایرن در اروپا داشته باشد. اما اکنون با حضور پپ همه چیز به نقطه ی آغاز بازگشته است پپ سیستم های مختلفی را بررسی می کند که مهمترین آن بازی بدون مهاجم کلاسیک است و در این سیستم توماس مولر و ماریو گوتسه ی مصدوم می توانند نقش مهاجم را ایفا کنند که این برای ماندزوکیچ مفهومی به جزء نیمکت نشینی در آستانه ی جام جهانی برزیل نخواهد داشت.

شما هنوز الفبای فوتبال و اتفاقاتی که بعد از تغییر یک مربی رخ میده رو نمیدونید
    اگه قرار بود بایرن تا وقتی این بازیکنا رو داره بر اساس ترکیب و تاکتیک هاینکس بازی کنه دیگه چرا مربی جدید آوردین که بعد از اولین باخت به عقلش شک کنید با این شرایط به نظر من قبل از پپ باید به عقل سران بزرگترین تیم آلمان شک کنید
    الفبای تغییر مربی یعنی باخت 4 -2 اونم جلوی اصلی ترین رقیب؟!
    انگار قراره پپ بیاد تازه به بازیکنای بایرن فوتبال یاد بده، پپ مربی تیم ناکجا آباد نشده که بعد از یه باخت به این سنگینی و اشتباهات فاحش خودش قرار باشه ازش طرفداری هم بشه.
    +
    اگه هاینکس نمی خواست بازنشست بشه مطمئنا امسال هم بود و احتیاجی به جانشین نداشت.
    +
    نمی دونم دلیل اینکه گفته میشه پپ چون بارساییه واسه همین باهاش مخالفت میشه چیه؟!
    پپ الان بایرنی هست و من خودمم قبلا گفتم بعد هاینکس پپ می تونه بهترین گزینه برای بایرن باشه.. و اگه بتونه مثه هیتسفلد و هاینکس موفق باشه مطمئنا برای همیشه تو قلب هوادارا می مونه.
    وقتی هوادارای بایرن تونستن فن خال که خیلی بارسایی تر از پپ هست،رو قبول کنن دیگه پپ جای خودش و اصلا خیلی حرف بی معنی ای هست کسی بیاد اینو بگه که فلانی چون مربی یه تیم بوده الان هواداراش باهاش مخالف هستن.
    کلا بعضی ها دوس دارن مخالف سازی کنن. درسته بارسا رقیب هست ولی رقیبه نه دشمن.
    این شاید طرز فکر شما باشه، که به خودت ربط داره.
    +
    شما اگه تیمت بعد تعویض مربی 4 تا خورد اونم از اصلی ترین رقیب، ازش تعریف کن یا یک فصل منتظر باش تا شاید از فصل دوم نتیجه بگیره و ... این بازم به خودت ربط داره و هوادارای اون تیم، ولی من نمی تونم اشتباهات مربی رو ببینم و چیزی نگم.
    +
    گویا اینتر و میلان هم گووستاو رو می خوان..

9. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

در مورد بازی دوستان گفتنی ها رو گفتند فقط خوشبحالتون مسعود و بردیا که بازی رو ندیدید

فقط امیدوارم پپ هر چه سریع تر به ترکیبی که باید برسه دست پیدا کنه ... بازیکنان و ابزارشو بشناسه و کمی در مورد سرعت فن بویتن هم اطلاعات کسب کنه . این اخری رو می تونه از مورینیو و میلیتو بپرسه . نباید یکی یکی جامها حتی اگر کوچک بدونیمشون از دست برن .

نیمه اول با دیدم مانذو در پست بال چپ حس عجیبی بهم دست داد . از این کارها من در پی اس و فیفا گاها می کنم و خوشحالم که پپ هم مثل من فکر کرد در این بازی !! از همین جا اعلام امادگی برای دستیاری می کنم : دی
    من از گوتزه در پست هافبک دفاعی ، بواتنگ به عنوان مهاجم نوک و در تیم ملی المان از پولدی در پست دفاع چپ استفاده می کردم گاها که امیدوارم این ها رو هم پپ و سایر دوستان از روی دست ما تقلب بزنن

اشاره کنیم به دوران کهن گذشته و استفاده از ربتو کارلوس در خط حمله رئال که به خوبی هم جواب می داد !

ضمن اینکه اینجا تاپیک بایرنه و صحبت صرفا در مورد مربی سابق و محبوبتون شرعا و عرفا حرام اعلام می شود

نگران ارتباط برقرار کردن هواداران بایرن با پپ هم نباشید . پپ مربی خوب و موفقیه و شخصیت خوبی هم داره ... دیگه قطعا از فن خال هلندی و عمو تراپ ایتالیایی دشمن تر نیست برای تیفوسی های بایرن

11. 8 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مولر: بایرن به اندازه کافی خوب نبود

این بازیکن 23ساله می‌داند که تیمش برای دفاع از قهرمانی‌هایش باید بهتر شود.
    سایت گل – توماس مولر گفته بایرن مونیخ در باخت چهار بر دو سوپرجام به بروسیا دورتموند خوب نبود.
    او گفته است: «ما پس از به تساوی کشاندن بازی بسیار بی‌نظم و بی‌سازمان بودیم و پس از این که باز هم گل خوردیم هم بی‌نظم ماندیم. من دریافتم که انگار همه در پست دیگری بازی می‌کنند. اما مدتی گذشت تا ساختارمان را بازیابیم.
    زمانی که لازم بود نتوانستیم کارهایی را انجام دهیم که منجر به پیروزی‌مان می‌شد.
    این به‌روشنی یعنی داشتیم اشتباه بازی می‌کردیم. من باید بازی را یک بار با دقت مرور کنم. جنبه مثبت این بود که تیم ما تسلیم نشد. زمانی که سه بر یک عقب بودیم باز هم تلاش کردیم بازی را ببریم. به جلو تاختیم اما در ضدحملات به مشکل برخوردیم و گل چهارم را هم دریافت کردیم.
    این باخت خیلی مشکل‌ساز نیست اما باید سروشکل بهتری می‌داشتیم. به‌ویژه زمانی که بازی یک بر یک بود. من انگشت اتهام به سوی کسی نمی‌گیرم اما بازی ما به اندازه کافی خوب نبود.»
    البته مولر بر این باور است که این نتیجه دیگر تکرار نمی‌شود: «هر مسابقه‌ای ممکن است نتیجه غیرمنتظره‌ای داشته باشد. ما خیلی مقابل دورتموند خیلی هم بد نبودیم. تنها به اندازه کافی برای بردن خوب نبودیم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

مولر: بایرن به اندازه کافی خوب نبود

این بازیکن 23ساله می‌داند که تیمش برای دفاع از قهرمانی‌هایش باید بهتر شود.
    سایت گل – توماس مولر گفته بایرن مونیخ در باخت چهار بر دو سوپرجام به بروسیا دورتموند خوب نبود.
    او گفته است: «ما پس از به تساوی کشاندن بازی بسیار بی‌نظم و بی‌سازمان بودیم و پس از این که باز هم گل خوردیم هم بی‌نظم ماندیم. من دریافتم که انگار همه در پست دیگری بازی می‌کنند. اما مدتی گذشت تا ساختارمان را بازیابیم.
    زمانی که لازم بود نتوانستیم کارهایی را انجام دهیم که منجر به پیروزی‌مان می‌شد.
    این به‌روشنی یعنی داشتیم اشتباه بازی می‌کردیم. من باید بازی را یک بار با دقت مرور کنم. جنبه مثبت این بود که تیم ما تسلیم نشد. زمانی که سه بر یک عقب بودیم باز هم تلاش کردیم بازی را ببریم. به جلو تاختیم اما در ضدحملات به مشکل برخوردیم و گل چهارم را هم دریافت کردیم.
    این باخت خیلی مشکل‌ساز نیست اما باید سروشکل بهتری می‌داشتیم. به‌ویژه زمانی که بازی یک بر یک بود. من انگشت اتهام به سوی کسی نمی‌گیرم اما بازی ما به اندازه کافی خوب نبود.»
    البته مولر بر این باور است که این نتیجه دیگر تکرار نمی‌شود: «هر مسابقه‌ای ممکن است نتیجه غیرمنتظره‌ای داشته باشد. ما خیلی مقابل دورتموند خیلی هم بد نبودیم. تنها به اندازه کافی برای بردن خوب نبودیم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خب یه کلام بگو پپ گند زده

15. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

خب یه کلام بگو پپ گند زده
    جوجه را آخر پاییز می شمارن (البته ایندفعه استثنا اواخر بهار )

17. 3 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

امشب ساعت یک ربع به 11 با سائوپائولو بازی داریم
    طبق گفته گواردیولا غیر از گوتزه بقیه بازیکنا آماده هستند..
    امیدوارم امشب بایرن یه بازی ای رو به نمایش بزاره تا نشون بدن که باخت گذشته فقط یک اتفاق بوده و احتمالا بشه ترکیب تقریبا نهایی بایرن رو امشب بالاخره دید.

19. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •